HomeViestejäTaryn Crimi19.5.2016 - Miten varmistaa unelmiensa ilmentyminen oikeasti

19.5.2016 - Miten varmistaa unelmiensa ilmentyminen oikeasti

MITEN VARMISTAA UNELMIENSA ILMENTYMINEN OIKEASTI
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
19.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne toiveisiin ja unelmiin. Olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, ettei universumi vastaa toiveisiinne eikä haluihinne – se vastaa odotuksiin, fokukseen ja osuvammin sanottuna, universumi vastaa värähtelyyn. Jokainen teistä on värähtelevä olento – todellisuus jossa olette, on tehty kaikenlaisista värähtelyistä. Se tarjoaa teille tilaisuuden tutkia kaksinaisuutta täysimmin ilmentyneessä muodossaan. Jokaisella teistä on unelmia ja toiveita, jotka eivät ole vielä ilmentyneet fyysiseen muotoon, ja meille esitetään hyvin usein kysymys: "Miten voin varmistaa, että unelmani oikeasti ilmentyvät?" Niinpä haluaisimme selittää tätä tarkemmin sen selkeyttämiseksi, miten ilmentäminen itse asiassa tapahtuu.
 
Kaikki ilmentymät luodaan täsmälleen samalla tavalla riippumatta sitä, halutaanko niitä vai ei – kaikki ilmentyy samoja tarkkoja periaatteitta ja lakeja käyttäen. Jokaisella unelmallanne, jokaisella toiveellanne on ollut täysi mahdollisuus ilmentyä tänne fyysiseen todellisuuteen. Mikään unelma ei ole liian suuri, eikä mikään toive ole saavuttamaton.
 
Yksinkertaisesti ilmaistuna, kaikki värähtelee. Ajatukset muuttuvat kirjaimellisesti fyysisiksi ilmentymiksi. Mutta miten? No, jos kaikki värähtelee, mikä estää joitain asioita ilmentymästä ja mikä saa toiset asiat ilmentymään? Fokus, odotus ja tunteet ovat katalyytti kaiken ilmentyneelle versiolle. Kaikella on värähtelytaajuus, kaikki sykkii tietyllä nopeudella. Kun jokin ilmentyy todellisuuteenne, se johtuu hyvin yksinkertaisesti siitä, että olette yhteensopiva tuon tietyn kokemuksen värähtelynopeuden kanssa. Tiedätte, milloin värähtelette nopeasti, koska tunnette rakkautta, kiitollisuutta, harmoniaa, helppoutta, iloa, autuutta jne. Tiedätte myös, milloin värähtelette hitaasti, koska teillä on pelon, vihan, ahdistuksen, epätoivon jne. tunteita.
 
Käytämme usein analogiana kahta junaa, jotka kulkevat rinnakkain. Jos kumpikin juna kulkee 160 km/h, niin ei olisi vaikea hypätä junasta toiseen. Kuitenkin jos toinen juna kulkee 160 km/h ja toinen 8 km/h, olisi lähes mahdotonta hypätä junasta toiseen joutumatta sivuun. Samanlaiset vetävät toisiaan puoleensa; se laajenee, mihin keskityt; koet vain sen, minkä kanssa resonoit – olette luultavasti kuulleet kaikki nämä lauseet. Ne ovat tosiaankin totta – teidän täytyy sopia yhteen toiveenne värähtelyn kanssa, voidaksenne ilmentää sen fyysiseen todellisuuteenne. Se on näin yksinkertaista.
 
Miten siis alatte ilmentää enemmän, mitä haluatte, ja vähemmän, mitä ette halua? Mahtava kysymys. Olemalla paljon tarkempi siinä, mihin sallitte mielenne keskittyä. Useimmat ihmiset antavat eteensä ilmentyvien kokemusten määrätä, miltä heistä tuntuu. He sallivat elämänsä olosuhteiden ja tilanteiden sanella, miltä heistä tuntuu tietyllä hetkellä. Tämä tietysti tuo enemmän sellaista, mitä on jo ilmentynyt. Siksi monilla on hyvin vähän muutosta elämässään. Voi, on eri päivä, erilaiset järjestelyt ja eri paikka, mutta kaiken kaikkiaan paljon pysyy samana. Syynä on yksinkertaisesti, että he sallivat elämänsä olosuhteiden hallita fokustaan.
 
Miten siis saatte jotain erilaista? Päättämällä keskittyä johonkin erilaiseen. Jokaisella teistä on asioita, jotka toimivat hyvin elämässänne, asioita joista olette kiitollinen, asioita joiden ajattelemisesta nautitte. Joillakin teistä on positiivisempia asioita kuin toisilla, joihin keskittyä, mutta epäilemättä te kaikki löydätte jotain, joka tuo teille iloa. Tässä kohtaa jutusta tulee todella hyvä, ja maailmassanne on joitain, jotka näyttävät löytäneen avaimen unelmiensa ilmentämiseen, ja kerromme siitä teille nyt.
 
Luodaksenne tarkoituksella elämäänne kokemuksia, teidän täytyy tulla riittävän harkitsevaksi ajatuksissanne ja keskittyä löytämään ajatuksia ja näin tunteita, jotka tuovat teidät harmoniatilaan. Nimittäin koskaan ei ole aikaa, jolloin ette olisi harmoniassa jonkin kanssa, mutta minkä kanssa olette harmoniassa? Ilmennätte aina – ei ole koskaan aikaa, jolloin ette ilmennä – mutta avaimena sen ilmentämiseen enemmän, mitä haluatte, on lakata keskittymästä asioihin, jotka eivät toimi, ja keskittyä intensiivisesti kaikkeen, mikä toimii. Kaikkiin ajatuksiin jotka tuovat teille tyydytystä, rauhantunnetta tai iloa, rakkautta ja onnellisuutta. Vain silloin voitte varmistua, että teille virtaa enemmän sellaista, mikä tuo lisää hyvältä tuntuvaa.
 
Ilmentämisestä on tehty paljon monimutkaisempaa, kuin se oikeasti on. Se on todellisuudessa hyvin yksinkertaista. Sopikaa yhteen sen värähtelyn kanssa, mikä miellyttää teitä, löytämällä enemmän ajatuksia, jotka miellyttävät. Voimme vakuuttaa, että olette niin vireessä, niin tottunut hyvään tunteeseen, että olette uskomattoman tietoinen aina, kun ajatuksenne hairahtuvat tuosta hyvinvoinnin ja mielenrauhan tunteesta. Teidän ei tarvitse erityisesti keskittyä unelmaanne koko päivän, jotta se ilmentyisi. Tämä aiheuttaa usein omaa vastustustaan, koska olette aivan liian usein tietoinen siitä, että toiveenne puuttuu. Sen poissaoloon keskittyminen voi tuoda ainoastaan lisää tätä tunnetta olemalla ilmentymättä todellisuuteenne. Keskittäkää ajatuksenne useammin siihen, mikä tuntuu hyvältä, ja universumi löytää tavan tuoda, mitä etsitte.
 
Unelmanne ilmentyvät mitä yllättävimmillä ja ilahduttavimmilla tavoilla, jos keskitytte vain ahkerasti siihen, mikä miellyttää teitä, sen sijaan, minkä näette mahdollisina ongelmina tai haasteina. Tämä voimistaa vain ongelmia. Voimistakaa hyvää elämässänne ja lisää hyvää tulee – se on taattu. Kerromme tämän teille ehdottomalla varmuudella.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >