HomeViestejäTaryn Crimi4.5.2016 - Kukaan muu ei voi sotkea todellisuuttanne

4.5.2016 - Kukaan muu ei voi sotkea todellisuuttanne

KUKAAN MUU EI VOI SOTKEA TODELLISUUTTANNE
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
4.5.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittyä luomiseen, erityisesti rooliinne luojaolentona. On melkoista hämmennystä kanssaluomisesta ja siitä, miten toiset voivat osallistua todellisuuteenne. Aikomuksemme on siis yrittää vähentää vähän hämmennystä.
 
Kuten tiedätte jo hyvin, olette todellisuutenne luoja. Monet teistä haluavat valita, mistä osista ilmentämistä olette vastuussa ja mistä ette. Ollaanpa ensin hyvin selkeitä: olette joko kaiken luoja todellisuudessanne tai ette ole minkään luoja. Ette voi olla vain osan luoja yhtään sen enempää, kuin voitte olla vähän raskaana. Joko olette tai ette ole, ja voimme vakuuttaa, että te olette todellisuutenne luojia. Tämä ei merkitse, että te ette luo yhdessä muiden kanssa maailmassanne, vaan että se mitä koette ja miten näette sen, on täysin tulosta siitä, mitä olette luoneet.
 
Miten siis luotte todellisuutenne? Tähän vastaisimme, että tietysti ajatuksillanne, jotka ovat oikeasti vain värähtelyjä, jotka olette kääntäneet tunteiksi, ajatuksiksi ja sitten asioiksi. Voitte aina keskittää huomionne johonkin, mitä haluatte. Kukaan ei voi kontrolloida, mitä ajattelette, miten ajattelette tai milloin ajattelette. Tässä on todellinen voimanne. Mutta hyvin monet teistä hajottavat voimansa reagoimalla epämiellyttäviin tapahtumiin, jotka ovat ilmentyneet tuloksena jostain, mitä olette jo ajatelleet. Sallikaa meidän selittää lisää tätä prosessia, koska on oleellista ymmärtää se, minkä jaamme kanssanne. Monet teistä jatkavat todellisuutensa tarkkailemista käytännössä automaattiohjauksella. Luotte pelkästään oletusarvoisesti. Näette jotain, mikä aiheuttaa sitten reaktion, ja luotte sitten lisää sitä niiden tunteiden ja uskomusten perusteella, joihin keskitytte. Tämä ei ole voimanne tehokasta käyttöä. Kuitenkin näemme hyvin monien teistä elävän tällä tavalla.
 
Nimittäin voimakkaana luojaolentona teillä on aina vaihtoehtona keskittää huomionne mihin tahansa, mitä haluatte. Riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu, voitte aina löytää ajatuksia, jotka tuntuvat hyvältä, sen sijaan että keskitytte siihen, mitä edessänne on ja mikä ei miellytä teitä. Hyvin monet teistä viettävät suuren ajan elämästään toivoen jotain erilaista, pysyen samalla jääräpäisesti virittyneenä niihin olosuhteisiin, jotka ovat jo ilmentyneet todellisuuteenne. Ette voi keskittyä ympäristöön, jonka olette jo luoneet, ja odottaa saavanne jotain erilaista. Luominen ei toimi niin. Saatte jatkuvasti lisää samaa, koska keskitytte siihen. Tästä syystä hyvin monien ihmisten elämässä on usein vähän muutoksia vuosien saatossa, koska ette voi keskittää koko huomiotanne siihen, mitä olette luoneet, ja saada jotain dramaattisen erilaista.
 
Miten siis irrottaudutte? Miten lopetatte sen kierteen, että luotte samoja tilanteita uudestaan ja uudestaan? Kerromme teille, ja se on hyvin yksinkertaista. Lakatkaa antamasta niin paljon huomiota kaikkeen, mitä olette jo ilmentäneet elämäänne. Jos haluatte jotain uutta, niin teidän täytyy tuntea ja ajatella jotain uutta, uskoa ja keskittyä johonkin uuteen.  
 
Emme kiellä sitä, että monet teistä ovat kaivanneet jotain erilaista. Emme kiellä sitä, että haluatte paljon enemmän irti elämästä. Olemme täällä kertomassa teille, että on enemmän kuin mahdollista saada kaikki, mitä haluatte, ja enemmän, mutta teidän täytyy tehdä jotain erilaista, mitä olette tehneet, voidaksenne saada erilaisen tuloksen.
 
Löytäkää ajatuksia, jotka tuntuvat hyvältä. Löytäkää ajatuksia, jotka loihtivat kiitollisuuden, rakkauden, onnellisuuden, rauhan, ilon ja autuuden tunteita. Ei elä ainuttakaan sielua, joka ei pysty löytämään ajatuksia, jotka tuntuvat hyvältä. Se laajenee, mihin keskitytte. Voitte keskittyä ajatuksiin, jotka tuntuvat pahalta, jotka saavat tuntemaan ahdistusta, huolta tai lannistumista, tai voitte keskittää huomionne ajatuksiin, jotka tuntuvat todella hyviltä. Se on näin yksinkertaista. Sen ei ole tarkoitus olla vaikeaa, sen ei ole tarkoitus olla hämmentävää, sen ei ole tarkoitus olla kamppailua.
 
Silloin kun katsotte toisiin löytääksenne syyn asioihin, joita on luotu todellisuuteenne, annatte oman voimanne pois. On eräs kysymys, joka herää hyvin usein tullessanne tietoiseksi siitä, että olette todellisuutenne luoja. Tuo kysymys on: "No, jos ajattelen hyviä ajatuksia ja kumppanini, puolisoni, ystäväni tai kuka tahansa ajattelee negatiivisesti, eikö se vaikuta kokemukseemme?" Ja tähän vastaamme: "Ei, ellette anna sen vaikuttaa."
 
Kukaan muu ei voi luoda todellisuutta puolestanne. Jos pysytte johdonmukaisesti aikomuksessanne ja fokusoidutte odottamaan positiivista lopputulosta, mikään universumissa ei teidän lisäksenne voi estää sitä ilmentymästä. Olette todellisuutenne luoja. Kun työstätte jotain projektia toisen kanssa tai elätte toisen kanssa ja työskentelette yhdessä ja toisella on negatiivisia odotuksia, niin jos te pysytte horjumatta lopputuloksessa, jota haluatte, odotatte ja aiotte, fokuksenne tuo halutun lopputuloksen.
 
Tämä ei merkitse, ettei kumppaninne voi löytää vikaa positiivisesta lopputuloksesta, koska sitä hän etsii ja odottaa ja hän on oman todellisuutensa luoja. Mutta te näette tuon positiivisen lopputuloksen täysin eri valossa. Maailmassanne on sanonta: "Voit johdattaa hevosen veden luo, muttet voi pakottaa sitä juomaan." Teillä ei ole koskaan kontrollia siihen, mitä toinen päättää havaita todellisuudessaan. Mutta voimme kertoa teille tämän: kun kaksi tai useampi ihminen yhdistyy positiivisen aikomuksen kera ja keskittää voimansa positiivisen lopputuloksen luomiseen, tuo voima lisääntyy uskomattomasti. Siis vaikka kukaan ei voi vaikuttaa negatiivisesti todellisuutenne lopputulokseen, niin kun keskitytte saamaan positiivisen ilmentymän ja odotatte sitä, voitte aina yhdistyä positiivisen aikomuksen kera ja vakuutamme, että voimanne on valtava. Se yhdistyy räjähtävällä tavalla.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä ja olette pitäneet tätä viestiä hyödyllisenä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >