HomeViestejäTaryn Crimi24.4.2016 - Kaiken haluamanne välitön ilmentäminen

24.4.2016 - Kaiken haluamanne välitön ilmentäminen

KAIKEN HALUAMANNE VÄLITÖN ILMENTÄMINEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
24.4.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne ilmentämiseen. Jokaisella teistä on oma ainutlaatuinen perspektiivinne, joka on saanut teidät määrittämään ainutlaatuiset unelmanne ja toiveenne. Joillakin teistä on unelmia, jotka näyttävät jääneen toteutumatta hyvin pitkän aikaa, ja toisilla on vasta syntyneitä toiveita ja monet niistä ovat jo ilmentyneet. Tämä on hauska asia todellisuudessanne. Tulitte nauttimaan siitä ilosta, että muodostatte uusia toiveita itsellenne. Elämä ei olisi läheskään niin hauskaa, jos teillä ei olisi asioita, joita haluatte. Mutta miksi jotkut toiveet toteutuvat hyvin helposti ja toiset näyttävät karttavan teitä? Tätä haluaisimme käsitellä tänään.
 
Nimittäin meidän perspektiivistämme katsottuna ei ole liian suurta toivetta tai unelmaa – kenelläkään ei voi olla toivetta, joka on saavuttamaton, vaikka se olisi kuinka suuri. Sanomme usein, että jos voitte uneksia jostain, voitte saavuttaa sen, ja sanomme tämän ehdottomalla varmuudella. Miksi siis jotkut toiveet ovat teille paljon helpompia ilmentää kuin toiset? Tähän vastaamme, että usko jonkin ilmentämisen vaikeuteen estää jatkuvasti sen fyysisen ilmentymisen. Sallikaa meidän selittää lisää perspektiiviämme siinä toivossa, että se selkeyttää, mitä tarkoitamme.
 
Jokainen toive joka teillä on ollut ja on edelleen, on sen tunteen vuoksi, jonka uskotte sen ilmentymisen antavan teille. Suhteet, yltäkylläisyys, kokemukset, loma, lapset, keho – ehdottomasti jokainen toive syntyy, koska etsitte tunnetta, jonka se antaa teille. Se on näin yksinkertaista – ei ole mitään poikkeuksia. Niinpä silloin kun ymmärrätte, että oikeasti etsitte tuota tunnetta ettekä varsinaista fyysistä ilmentymää, teillä on välittömän ilmentämisen avain. Miten niin? Olette voimakkaita luojia ja teillä on aina kyky muuttaa ajatuksenne ja fokuksenne haluamaanne suuntaan. Voitte saavuttaa tässä ja nyt tunteen siitä, mitä haluatte. Teidän ei tarvitse odottaa. Voitte käyttää mielikuvitustanne ja kuvitella, miltä tuntuu saada kaikki toiveenne juuri nyt. Jos ymmärrätte, mitä kerromme teille, teidän ei tarvitse enää koskaan odottaa mitään. Tämä ajatus on oikeasti avain kaikkeen ilmentämiseen.
 
Emme mitenkään väheksy unelmienne fyysistä ilmentymistä, ei millään muotoa. Haluamme teidän ilmentävän fyysisesti jokaisen unelman ja toiveen, joka teillä koskaan on, mutta sitten kun ymmärrätte, että voitte saavuttaa sen tunteen, että teillä on se juuri nyt, katsotte epäilemättä hämmästellen, kun koko maailmanne transformoituu edessänne. Nimittäin ette voi keskittyä jonkin saamiseen ja siihen, miltä tuntuu saada se, ilman että se ilmentyy fyysiseen todellisuuteenne. Syynä on, että teistä tulee värähtelyheijastus siitä tai yhteensopiva sen värähtelyn kanssa, mitä haluatte ilmentää. Se mihin keskitytte, toimitetaan teille aina. Kaikki fyysisessä todellisuudessanne on – hyvä tai paha – koska olette keskittäneet riittävästi energiaanne siihen ja teistä on tullut värähtelyltänne yhteensopiva sen kanssa. Siksi sen oli ilmennyttävä.
 
Monet sanovat meille: "No, miksi unelmani eivät ole vielä ilmentyneet, jos se on noin helppoa? Olen halunnut löytää sielunkumppanin, vetää puoleeni enemmän rahaa, saada paremman työpaikan, saada lapsen ja luoda terveemmän kehon jo vuosia, eikä minulla vieläkään ole sitä. Miten paljon kauemmin vielä kestää" Tähän hymyilemme, koska tämä on erittäin tärkeä kysymys, ja jos voitte ymmärtää vastauksemme, transformoitte elämänne nopeasti ja suurenmoisella tavalla. Teillä ei ole, mitä etsitte, koska keskitytte siihen, miltä tuntuu, kun sitä ei ole elämässänne. Ette voi jatkuvasti tuntea sen puutetta, mitä toivotte, ja vetää samanaikaisesti sitä elämäänne. Tämä on hyvin syvällistä. Haluamme teidän pohtivan tätä hetken.
 
Ainoa asia joka estää jatkuvasti unelmianne ilmentymästä todellisuuteenne, on huomionne siihen, ettei niitä ole. Ymmärrättekö, mitä tämä merkitsee? Monet teistä vakuuttavat itselleen, ettei unelmanne voi ilmentyä, koska ette pysty ajattelemaan mitään mahdollista tapaa saada sitä. Juuri tämä estää sitä tulemasta. Ei ole mitään liian suurta universumin toimitettavaksi. Haluamme eniten teidän tietävän, että olette paljon kykenevämpi, kuin usein uskotte. Olette enemmän kuin kykenevä ilmentämään ehdottomasti jokaisen unelmanne. Teillä on aina uusia toiveita, uusia unelmia näköpiirissänne – ei ole mitään väärää määritellä jatkuvasti uusia asioita haluttavaksi. Sitä tulitte tänne tekemään.
 
Kuitenkin monet teistä roikkuvat sen yksityiskohdissa, miten niiden sallitaan tulla. Olemme sanoneet tämän monta kertaa monella eri tavalla, mutta jos voitte todella ymmärtää, mitä kerromme teille, pystytte avaamaan oven kaikkiin aarteisiinne. "Miten" ei ole teidän tehtävänne – teidän ei tarvitse kuormittaa mieltänne sillä. Teidän tehtävänne on määritellä, "mitä" haluatte - se on ainoa asia, jossa emme voi auttaa teitä. Kun olette määritelleet, mitä haluatte, teitä vaaditaan vain valmistautumaan vastaanottamaan se. Mutta on hyvin hauskaa, että voitte välittömästi loihtia sen tunteen, millaista on, kun teillä on se juuri nyt. Teidän ei tarvitse enää odottaa – tästä välittömässä ilmentämisessä on todella kyse. Pitäkää siis hauskaa – kaikki mihin pyritte, on ulottuvillanne juuri nyt.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >