HomeViestejäTaryn Crimi16.3.2016 - Mihin luotatte?

16.3.2016 - Mihin luotatte?

MIHIN LUOTATTE?
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
16.3.2016
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei ja tervetuloa, olemme Enkelioppaitanne. Tänään haluaisimme keskittää huomionne luottamukseen. Nimittäin monilla teistä on epäilyn, pelon ja huolehtimisen jaksoja ja reaktiona on usein halu vapautua niistä. Mutta miten? Haluaisimme selittää tätä lisää viestissämme teille tänään.
 
Olemme antaneet tämän päivän aiheen otsikoksi "Mihin luotatte?" Nimittäin haluamme osoittaa erityisesti, että luotatte aina ja siksi ilmennätte aina. Itse asiassa ei ole koskaan aikaa, jolloin ette luota. Saamme useimmiten vastauksen: "Miten voin luottaa koko ajan ja silti tuntea epäilyä, pelkoa ja huolta?" Aaa, ja tähän vastaisimme: koska luotatte jonkin sellaisen ilmentymiseen, josta ette pidä. Sallikaa hetken aikaa tämän mennä todella perille.
 
Silloin kun pelkäätte, se johtuu siitä, että luotatte johonkin, jonka mieluummin jättäisitte kokematta, ja sitten pelkäätte, että se ilmentyy. Kun pelkäätte, se on selvä merkki, että luotatte jonkin sellaisen ilmentymiseen, jota ette halua luoda. Niinpä kannustaisimme teitä ohjaamaan luottamuksenne ja fokuksenne siihen, mitä haluatte luoda itsellenne. Kun luotatte johonkin, mitä haluatte luoda, ette enää pelkää tai ole täynnä huolta, koska luotatte johonkin, mitä haluatte kokea.
 
Nimittäin ei vaadi enempää ponnistelua luoda jotain, mistä pidätte, kuin jotain mistä ette pidä. Miksi siis tuntuu paljon helpommalta luoda jotain haastavaa kuin nautinnollista? Tähän vastaisimme: koska keskitytte ilmentymisen pelosta hyvin vakaasti siihen, mitä ette halua. Jos päätätte keskittää kaiken huomionne siihen, mitä haluatte, olisi yhtä helppoa luoda nautinnollisia ilmentymiä. Universumi on neutraali. Se ei tuo huonoja ilmentymiä huonoille ihmisille ja hyviä ilmentymiä niille, jota ansaitsevat sen eniten. Se on peili. Se heijastaa vain sitä, mihin päätätte keskittää huomionne.
 
Olette kaikki hyvin kykeneviä ilmentämään – itse asiassa ilmennätte joka hetki. Luottakaa siihen, mitä haluatte luoda, eikä teitä enää pelota ettekä enää tunne epäilyä. Näin poistatte epäilyn. Teidän ei tarvitse opetella luottamaan – luotatte aina johonkin. Teidän täytyy muistaa luottaa siihen, mitä haluatte luoda. Tämä saattaa kuulostaa hyvin yksinkertaiselta, ja se on! Sen ei tarvitse olla vaikeaa. Elämä voi olla helppoa, se voi olla synkronistista, se voi olla nautinnollista ja täynnä iloa. Olette voimakas luoja. Saatte juuri sitä, mitä lähetätte ulos.
 
Luottakaa siihen, mitä haluatte luoda itsellenne, ja pelot häviävät. Maailmassanne on sanonta, jota pidämme mitä sopivimpana: "Näännyttäkää pelkonne nälkään ruokkimalla unelmianne." Ruokkikaa unelmianne fokuksellanne, aikomuksellanne ja luottamuksellanne, että ne ilmentyvät. Niinpä kysymme teiltä: mihin luotatte?
 
Toivomme, että piditte tätä viestiä hyödyllisenä ja että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >