HomeViestejäTaryn Crimi23.10.2015 - Luottamus

23.10.2015 - Luottamus

LUOTTAMUS
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
23.10.2015
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme ottaa tämän ajan jakaaksemme perspektiivimme, jos saamme, kun monet teistä ilmentävät melko vaikeita tai turhauttavia esteitä itselleen tällä hetkellä. Jotkut teistä ilmentävät pieniä harmeja, kun taas toiset tuntevat kohtaavansa suuria ja vaikeita haasteita. Ennen kaikkea haluaisimme ensin muistuttaa teitä vetämään henkeä. Tämäkin menee ohi, kuten aina kaikki. Muistutamme teille, että tämä vuosi auttaa teitä säilyttämään paremmin luottamuksenne ja opettaa teille, miten ilmennetään haluamanne.
 
Paljon samaan tapaan kuin lapsen opetellessa kävelemään, on ylä- ja alamäkiä. Lapset eivät vain nouse ylös ja kävele menettämättä tasapainoaan kerta toisensa jälkeen. Mutta joka kerta kun he pääsevät takaisin ylös, he oppivat paremmin pitämään tasapainon ja vahvistamaan lihaksiaan ja refleksejään estääkseen kaatumisen seuraavalla kerralla. Rakennatte henkisiä lihaksianne tällä hetkellä.
 
Tämän kuvion olette ilmentäneet tavanomaisesti monta, monta elämää ja nyt yhtäkkiä odotatte, ettette koskaan kaadu. Haluamme keskittää huomionne siihen, miksi teillä on niitä tunteita, joita teillä on tällä kertaa. Todellisuutenne antaa teille monia tilaisuuksia säilyttää luottamuksenne ja värähtelynne kaaoksen keskellä. Kun katsotte taaksepäin, huomaatte, että joissain olosuhteissa olette pärjänneet erittäin hyvin. Olette onnistuneet keskittymään tiukasti siihen, minkä haluatte lopputulokseksi, kompastumatta pelkoihinne. Alatte oivaltaa syyn moniin näistä kokemuksista – yksinkertaisesti ilmaistuna, ne ovat teille tilaisuus näyttää toteen, miten kauas olette päässeet ja miten paljon olette muuttuneet. Nimittäin ympäröivät olosuhteet eivät määrää, oletteko muuttuneet, vaan reaktionne niihin!
 
Teidän on välttämätöntä ymmärtää, mitä olemme juuri sanoneet. Ottakaa hetki todella integroidaksenne tämän asian. Monet teistä sättivät itseään niistä haastavista kokemuksista, joita olette vetäneet puoleenne, ja ajattelevat, että olette tehneet jotain väärin. Hymyilemme tälle – ette ole tehneet mitään väärin. Olette vetäneet puoleenne nämä kokemukset osoittaaksenne kyvyn toimia luottaen, ei pelosta. Tämä on aidon mestaruuden merkki.
 
Teidän tehtävänne on keskittyä vakaasti siirtymiseen tavoitteitanne ja toiveitanne kohti, eikä turhautua siitä, ettette ole vielä perillä. Nimittäin asetatte tällä hetkellä perustaa kaikilla niille upeille mahdollisuuksille, joiden on määrä ilmentyä pian. Jos ette ottaisi aikaa tämän perustan rakentamiseen ja lisätäksenne kyky pitää fokuksene toiveissa, pelkojen sijasta, teillä ei olisi tarvittavaa alustaa niille upeille siunauksille, joita on määrä tulla.
 
Integrointiaika on usein haastava, koska silloin teidät laitetaan testiin näyttämään kaikki se, mitä olette juuri oppineet. Jos teillä ei olisi yhtään aikaa harjoitella, ette olisi valmis siirtymään seuraavaan askeleeseen, kun tilaisuus esittäytyy.
 
Silloin kun tunnette turhautuvanne pieniin ja merkityksettömiin asioihin ja huomaatte, että te ette ole täysin läsnäolevassa hetkessä, tietäkää, että nämä kaksi asiaa ovat yksi ja sama asia. Ette pysty ohjaamaan todellisuuttanne, jos ette ole läsnä muuttaaksenne sitä. Etenette upeaa tahtia – itsellenne täydellistä. Jos liikkuisitte liian nopeasti, huomaisitte, ettei teillä ole tukea ja tarvittavia järjestelmiä vastaanottaaksenne kaiken, mitä haluatte tänä aikana. Kaikki tulee oikeaan aikaan.
 
Kun jokin kokemus ilmentyy todellisuuteenne – pieni tai suuri – katsokaa sitä tilaisuutena näyttää toteen parantuneet taitonne.
 
Olemme sanoneet uudestaan ja uudestaan, että kannustamme teitä unelmoimaan suuria, ja olette jatkuvasti tehneet niin, mutta tulleet surulliseksi sen ristiriitaisuudessa, mitä haluatte ja mitä teillä on. Enemmän saaminen ei tee teistä yhtään onnellisempaa. Sallikaa tyytyväisyyden ja kiitollisuuden niistä siunauksista, joita olette onnistuneesti ilmentäneet, täyttää teidät sisältä, ja kun teette näin, havaitsette, että mielentilanne auttaa todellisuuttanne taas kerran muuttumaan ja kukoistamaan ihmeellisin tavoin. Ette voi keskittyä puutteeseen ja vetää puoleenne yltäkylläisyyttä.
 
Tietäkää, että voitte päättää nähdä jokaisen haastavan tilanteen tilaisuutena näyttää kykynne luottaa siihen, että kaikki selviää korkeimmaksi parhaaksenne. Teillä jokaisella on jo paljon, mistä olla kiitollinen, joten sallikaa mielenne keskittyä näihin siunauksiin ja luottakaa Kaikkeen olevaiseen. Sallikaa unelmienne tulla jumalaisella ajoituksella, luottaen ja uskoen, että ne ilmentyvät varmasti ja vasta sitten voitte todella arvostaa niitä ja olla avoin vastaanottamaan niiden siunaukset. Muistutamme teitä siis luottamaan, rentoutumaan ja hengittämään, kun vakuutamme teille, että kaikki on juuri niin, kuin pitäisikin olla.
 
Toivomme, että tämä viesti löytää ne, jotka tarvitsevat sitä eniten.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
  -----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.  

< PrevNext >