HomeViestejäTaryn Crimi1.9.2014 - Päästäkää irti

1.9.2014 - Päästäkää irti

PÄÄSTÄKÄÄ IRTI
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
1.9.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne irtipäästämisen tärkeyteen. Kuten monet teistä ovat kokeneet, olette erittäin suuren siirtymän keskellä. Vaikka se osoittautuu hyvin haastavaksi joillekin teistä, voimme vakuuttaa, että kaikki tämä "kova työ" on enemmän kuin vaivan arvoista. Olette taatusti kaikki kerta toisensa jälkeen kuulleet, miten tärkeää on päästää irti ja vapautua kaikesta, mitä jatkuvasti kiehuu pintaan, mutta haluaisimme jakaa oman perspektiivimme kanssanne siinä toivossa, että se auttaa teitä saamaan selkeyttä näinä suurina muutosaikoina.
 
Tässä siirtymässä on tietysti monia kerroksia, kun jotkut kestävät vuosia, kun taas se josta puhumme, kestää luultavasti vielä muutaman viikon. Kuten monet teistä hyvin tietävät, kohtaatte suuria elämänmuutoksia ja päätöksiä, jotka voivat muuttaa ja muuttavat todellisuuttanne ja kokemuksianne siinä. Jotkut teistä vaihtavat asuinpaikkaa, urapolkua tai suhteita, ystäviä ja kiinnostuksia.
 
Kuten totesimme tämän vuoden ensimmäisenä kuukautena, tämä vuosi antaisi teille monia tilaisuuksia ottaa käyttöön kaikki, mitä olette oppineet, kaikki minkä olette integroineet – tämä vuosi antaisi teille tilaisuuden luottaa, että kaikki selviää eduksenne, jos vain sallitte sen. Jos kuitenkin tuntisitte pakkoa puskea haluamanne lopputuloksen ilmentymään, luultavasti kohtaisitte monia turhauttavia haasteita matkallanne. On todennäköistä, että tätä lukevat ovat ilmentäneet kokemusten yhdistelmän – joitain joissa olitte ällikällä lyöty, miten helposti halunne toteutuvat, kun taas toisista kokemuksista tehtiin paljon vaikeampia ja monimutkaisempia, kuin ne olisivat voineet olla.
 
Paljon siitä, mitä tänä aikana tapahtuu, on siirtymistä siihen, mitä olette aina olleet, mitä teillä on aina ollut, mitä olette aina saaneet ja mitä nyt haluatte olla, mitä haluatte saada ja mitä toiveita haluatte vastaanottaa. Kaikki mitä olette kuvitelleet, rukoilleet ja mihin olette keskittyneet, kantaa nyt hedelmää. Joillekin tämä on riemastuttavaa aikaa, täynnä monia iloisia kokemuksia ja tärkeitä tapauksia. Näette joidenkin unelmienne alkavan tulla näkyviin ja voitte nähdä maankuulua valoa tunnelin päässä. Mutta kaikki ei voi tulla kanssanne läpi tuosta tunnelista. Kohtaatte irtipäästämishaasteen. Tämän kanssa monet ihmiset kamppailevat.
 
Havaitsemme, että ihmisten suurin pelko irtipäästämisessä on, ettei kaikkea korvata jollain samanarvoisella tai paremmalla, että teidät pakotetaan irrottamaan jostakin tai jostakusta siirtyäksenne eteenpäin. Tämä on osa prosessia, rakas. Teidän on oltava valmis päästämään irti siitä, mitä teillä oli, saadaksenne jotain uutta. Tämä ilmentyy ystävistä, suhteista, omaisuudesta ja työpaikoista irtipäästämisenä. Kuitenkin vakuutamme, että teidän täytyy antaa vanhojen ilmentymien mennä, jotta teillä on tilaa toivottaa uusi tervetulleeksi. Tyhjiö täyttyy aina – ei voi olla koskaan "ei mitään".
 
Usein ihmiset haluavat nähdä, mikä korvaa vanhan, ennen kuin he ovat oikeasti valmiita päästämään irti – universumi ei kuitenkaan toimi niin. Jos kohtaatte jonkin irtipäästämishaasteen ja pelkäätte, ettei sitä korvata, muistutamme teille, että tänä vuonna pitää osoittaa suurta vahvuutta ja luottaa, että olette luomassa jotain paljon parempaa.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >