HomeViestejäTaryn Crimi9.2.2014 - Mitä voimme tehdä veden auttamiseksi parantumaan?

9.2.2014 - Mitä voimme tehdä veden auttamiseksi parantumaan?

MITÄ VOIMME TEHDÄ VEDEN AUTTAMISEKSI PARANTUMAAN?
- Keskustelua delfiinien, merenneitojen ja vesielementaalien kanssa
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi (www.angelic-guides.com)
9.2.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme käyttää tämän ajan puhumalla planeettanne veteen liittyvästä kasvavasta huolesta. Kuten monet teistä tietävät, tapahtui merkittävä ydinreaktorin ytimen sulaminen, mistä pääsi myrkyllistä jätettä ja äärimmäisiä määriä säteilyä Tyyneenmereen. Tällä laajalle levinneellä katastrofilla on monia pitkäaikaisia vaikutuksia, jotka maailmanne alkaa oivaltaa. Maapallonne valtameriä on kovasti vahingoitettu ja tämä on vaikuttanut vakavasti moniin sen olentoihin.
 
Jaamme ensin kanssanne oman perspektiivimme ja sitten astumme sivuun ja annamme delfiini-, merenneito- ja vesielementaalikollektiivin jakaa omat viestinsä kanssanne. Vaikka tällä kokemuksella on ollut valtava vaikutus meriinne ja luontoonne, meidän perspektiivistämme se on palvellut myös suurta tarkoitusta.
 
Tämä kokemus ei ole tietenkään ilmentynyt turhaan, paremminkin se on antanut teille upean lahjan. "Miten niin?", kysytte. Se on taas kerran vetänyt huomionne niihin äärimmäisiin vaaroihin ja riskeihin, joita näillä planeettanne luonnottomilla energiamuodoilla on. Ilman tällaisia kokemuksia olisi luultavasti erittäin vähän motivaatiota muuttaa näitä energiamuotoja paljon tehokkaampaan, puhtaampaan ja uudistuvaan energiamuotoon. Kuten hyvin usein sanomme, ei voi muuttaa sellaista, mistä ei tiedä.
 
Vaikka saattaa vaikuttaa siltä, että tämä kokemus on ollut erittäin negatiivinen, jokaisessa kokemuksessanne on aina tilaisuuksia. Kaikki sielut - sekä ihmiset että eläimet - jotka ovat menettäneet fyysisen elämänsä, ovat sielutasolla suostuneet tähän kokemukseen, jotta ne voisivat auttaa ihmiskunnan heräämisessä niihin tuhoisiin vaikutuksiin, joita ydinvoimalla on planeetallanne. Tämä kokemus on vetänyt ja vetää paljon huomiota siihen, miten tehokasta tuhoutuminen voi olla. Hävitys ei ole rajoittunut ainoataan Japania ympäröiviin alueisiin, vaan näette, että se on vaikuttanut jollain tavalla kaikkiin, jotka elävät planeetallanne.
 
Monet teistä tuntevat toivottomuutta eivätkä oikein tiedä, mitä voitte tehdä auttaaksenne vettä, eläimiä ja ihmisiä planeetallanne. Voimme vakuuttaa, että tämän viestin tarkoitus ei ole ainoastaan osoittaa tuhoa, mitä on tapahtunut, eikä kertoa siitä omasta perspektiivistämme, mitä suurempaa tarkoitusta tämä tapahtuma on palvellut - tarkoituksemme on auttaa teitä oppimaan enemmän siitä, miten voitte auttaa planeettanne vesien parantamisessa.
 
Siirrymme nyt sivuun ja annamme joidenkin maailmanne muiden asukkaiden jakaa lyhyesti oman perspektiivinsä kanssanne.
 
Delfiinit
 
Tervehdys! Olemme maailmanne eräs delfiinikollektiivi. Emme puhu kaikkien delfiinien puolesta, olemme pelkästään yksi delfiiniryhmä. Pyydämme ystävällisesti huomiotanne, koska tukeanne tarvitaan kovasti tällä hetkellä. Emme tule tuomitsemaan emmekä aio kritisoida ihmisväestöä teoista, joilla ei ole ainoastaan suuri vaikutus omiin veljiimme ja sisariimme, vaan kaikkiin meriserkkuihimme ympäri maailmaa. Haluamme jakaa oman perspektiivimme siinä toivossa, että ymmärrätte paremmin ne kamppailut ja vaikeudet, joita populaatiomme on kokenut.
 
Delfiiniyhteisöissä tiedetään laajasti, että ihmisillä on kyky sekä pelastaa että vahingoittaa. Olemme katselleet, kun monet perheenjäsenemme ovat joutuneet ihmisten saaliiksi, vaikka usein se ei ole tapahtunut pahoissa aikeissa, vaan tietämättömyyden tuloksena. Monet, monet ihmisauttajat ovat tulleet pelastamaan ja auttamaan ja kiitämme teitä tuestanne.
 
Emme ole kovin erilaisia kuin te. Vaikka te kävelette maalla ja me uimme meressä, mekin etsimme rauhaa, iloa ja rakkautta. Aikomuksemme ei ole kostaa, vaan haluamme luoda rauhanomaisen sopimuksen, jotta voimme kaikki löytää etsimäämme rauhaa ja rakkautta. Meristä on tullut tasapainottomia ja elämänkierto on kovasti häiriintynyt. Silloin kun yhteen lajiin vaikutetaan, kaikki muutkin kärsivät. Olemme hyvin riippuvaisia kalasta ruokanamme, mutta ruokavarantomme kuolee nopeammin, kuin se voidaan korvata.
 
Populaatiomme on jatkuvasti vähentynyt ja se jatkuu niin, ettei lajimme lopulta enää inkarnoidu planeetallenne, kuten tulette havaitsemaan. Emme ole vihamielisiä tehdyistä teoista, vaikka haluamme tehdä armollisuusvetoomuksen. Haluamme teidän tietävän, miten paljon voitte jokainen vaikuttaa kouluttamalla ympärillänne olevia hädästämme. Voimme palauttaa tasapainon sekä maalle että vesiin, jos teemme yhteistyötä. Kiitämme teitä ajastanne ja toivotamme teille paljon iloa.
 
Merenneidot
 
Kiitämme tilaisuudesta puhua suoraan teille, kun sellaista tilaisuutta emme saa kovin usein. Useimmat ihmiset eivät tiedä olemassaolostamme. Pysymme piilossa turvallisuutemme varmistamiseksi. Elämme toisten merenneitojen, delfiinien ja valaiden yhteisöissä. Etsimme suojaa luolista ja meren syvyyksistä kaukana sen alapuolella, minne ihminen ulottuu. Mutta ruokamme elää lähempänä pintaa ja meidän on uskaltauduttava syvyyksistä ylemmäs syömään.
 
Monet perheenjäsenemme ovat surullisesti kuolleet joko nälkään tai sairauteen. Meidät on pakotettu etsimään uusia puhtaan ruuan ja raikkaan veden alueita, mutta kuten tiedätte, kaikki vedet ovat yhteydessä maailmassamme. Toisin kuin delfiinit, meidän kollektiivimme jatkaa reinkarnoitumista maan päälle ja tulevina vuosina toivomme muodostavamme taas maan päällä kulkevien ihmisten kanssa sen uskollisen luottamussuhteen, mikä meillä kerran oli. Pyydämme, että autatte meitä. Pyydämme, että autatte parantamaan vesiämme. Paljon luontaisista asuinsijoista on tuhoutunut, mutta ei ole liian myöhäistä. On vielä aikaa ja pyydämme teitä hartaasti: lähettäkää rakkauttanne ja valoanne vesiin.
 
Vesielementaalit
 
Paljon samaan tapaan kuin keijut, haltiat ja tontut maalla, jotka auttavat kasvikuntaa, me asumme vesivaltakunnassa ja autamme maapallon vesivarannon puhdistamisessa ja parantamisessa. Olemme ehkä pieniä, mutta meitä on paljon. Teemme työtä väsymättä ja teemme kaiken voitavamme vesien tasapainottamiseksi ja parantamiseksi. Emme ole luovuttaneet, liian monet asiat ovat riippuvaisia terveistä vesivarannoista maan päällä. Mietitte ehkä, miten voitte auttaa tai voitteko tehdä mitään.
 
Merenneidot ovat pyytäneet, että lähetätte rakkautta ja valoa veteen. Auttaisitte meitä eniten, jos lähetätte suoraa ja keskitettyä rakkautta planeettanne vesiin. Emme viittaa vain maailman valtameriin, vaan muihin meriin, jokiin, järviin, virtoihin, varastoihin ja myös lavuaarinne veteen. Tämä auttaisi kovasti meitä ja se olisi hyödyllisempää, kuin useimmat teistä käsittävät.
 
Jos jokainen teistä tekisi tätä edes hetken joka päivä, aiheutettu vahinko korjattaisiin viikoissa. Tämä yksinkertainen teko voi vaikuttaa todella paljon maailmassa. Kysytte, mitä voitte tehdä. Voitte auttaa eniten säteilemällä rakkautta ja valoa veteen. Aikomalla, että vedet ja niissä asuvat parantuvat, peruutatte aiheutetun vahingon. Vaikka tämä kuulostaa yksinkertaiselta, se auttaisi eniten. Kiitämme teitä tuestanne ja kannustamme teitä lähettämään juuri tällä hetkellä rakkauttanne ja valoanne maailmanne vesiin. Teette suuren palveluksen.
 
Toivomme, että olette havainneet tämän viestin meiltä sekä delfiineiltä, merenneidoilta ja vesielementaaleilta hyödylliseksi jollain tavalla. Haluaisimme myös muistuttaa teille, ettemme voi auttaa teitä, ellette toivota meitä tervetulleeksi tekemään sitä. Haluaisimme toki auttaa planeettanne vesivarantojen toipumisessa - teidän täytyy vain pyytää.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitamme.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >