HomeViestejäTaryn Crimi1.10.2013 - Voimakkaiden päiväntasausenergioiden käsitteleminen

1.10.2013 - Voimakkaiden päiväntasausenergioiden käsitteleminen

VOIMAKKAIDEN PÄIVÄNTASAUSENERGIOIDEN KÄSITTELEMINEN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
1.10.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme kiinnittää huomionne niihin erittäin voimakkaisiin energioihin, joita on virrannut planeetallenne. Kuten monet teistä tietävät, teillä oli aivan äskettäin syys- tai kevätpäiväntasaus. Monilla teistä on edelleen vaikeuksia käsitellä näitä voimakkaita energioita ja aikomuksemme tänään on antaa oma perspektiivimme siitä, miten voitte paremmin hyödyntää näitä voimakkaita energioita.
 
Miltä teistä tuntuu tänä mahtavana muutosaikana? Vaikkemme pidä sanasta "oire", riittää kun sanotaan, että kärsitte tämän energian voimakkaista jälkivaikutuksista. Jokaisen päiväntasauksen tapaan, energia on tarkoitettu auttamaan teitä päästämään irti sellaisesta, mikä ei enää palvele teitä. Sen on tarkoitus auttaa teitä löytämään tasapaino ja saavuttamaan sisäinen harmonia, vaikka tällä hetkellä ehkä tuntuukin kaikelta muulta kuin harmoniselta.
 
Ehkä löydät lohtua siitä tiedosta, ettet ole ainoa, joka on näyttänyt olevan vähän kireä viikon verran. Joitain hyvin yleisiä oireita monilla teillä ovat äärimmäinen väsymys, vaikeus käsitellä tunteita, lyhytpinnaisuus, mielen sumuisuus, äärimmäinen ajanpuutteen tunne, unohteleminen ja kivut ympäri kehoa. Emme tietenkään sano, että kaikki tuntevat kaikkia näitä oireita. Kuitenkin tarkkaillessamme monia teitä olemme huomanneet, että monet näyttävät kokevan joitakin elleivät kaikkia yllä lueteltuja oireita.
 
Kerrotaanpa oma perspektiivimme siitä, miksi tunnette näin ja mitä voitte tehdä toipuaksemme näistä intensiivisistä energioista. On tärkeää muistaa, että jokainen päiväntasaus tuo mukanaan erittäin voimakkaita energioita. Vaikka tuntuukin siltä, että tämä energia on kaoottista ja tuo mukanaan keskeneräisiä asioita ja odottamattomia kokemuksia, vakuutamme teille, etteivät asiat ole aina, miltä ne näyttävät.
 
Siirrytte energiaan, mikä tukee loppuunsaattamista. Kaikki mikä näyttää keskeneräiseltä, alkaa tulla esiin jumalaisella ajoituksella. Syyskuu tuo useimmiten esiin uskomuksia, pelkoja ja unelmia, joita pidätte lähimpänä itseänne. Se sallii teidän nähdä niiden ilmentyvän fyysiseen todellisuuteenne. Vaikka monet pitävät tätä energiaa hyvin haastavana, voimme vakuuttaa, että kaikki alkaa loksahtaa paikoilleen tulevina viikkoina.
 
Kun katsotte ympärille, ympäri maailmaa on monia, jotka näkevät vain epäjärjestystä ja kaaosta, mutta tietäkää, ettei mitään uutta voi kasvaa puutarhassa, joka tukehtuu rikkaruohoihin. Rikkaruohot on kitkettävä - ne on poistettava, ennen kuin voitte kylvää siemeniä satoa varten. Juuri tästä syystä monet teistä kokevat erilaisia oireita.
 
Pyydämme teitä muistamaan, että valoanne tarvitaan eniten aikoina, joita pidätte vaikeimpina. Maadoittamalla nämä energiat ja sallimalla niiden auttaa teitä puhdistamaan sen, mitä ei enää tarvita, pystytte tulemaan rauhan pilariksi sen sijaan, että lennätte pirstaleiden mukana. Ymmärrättekö analogiamme? Tasapainottaessanne itsenne autatte käytännössä ympärillänne olevia maadoittamaan ja tasapainottamaan tehokkaasti tämän energian.
 
Näinä myllerrysaikoina teidän on parasta viettää aikaa luonnossa. Istukaa rauhallisesti järven tai joen rannalla, katselkaa tähtiä taivaalla, laittakaa jalkanne pitkään ruohoon, menkää kävelylle metsään, istukaa ulkona ja katselkaa tuulen puhaltavan lehtien läpi tai kuunnelkaa hiljaa sateen ropinaa kattoa vasten. Luonto on aina uskomaton apu, kun tunteet ovat epävakaat, mieli on sumuinen, olette uupunut tai levoton. Luonto on hyvin maadoittava, se kykenee auttamaan teitä päästämään irti siitä, mikä ei enää palvele teitä, ja sillä on upean tyynnyttävä vaikutus sieluunne.
 
Sallikaa itsenne pohdiskella muutoksia, jotka haluatte ilmentää, kokemuksia jotka haluatte luoda. Keskittäkää huomionne siihen, millä korvaatte kaiken, mistä päästetään irti. Tämä energia sallii teidän taas kerran ottaa askeleen ylöspäin värähtelyssä, jos haluatte käyttää sen koko potentiaalin. Valinta on tietysti aina teidän.
 
Kuunnelkaa sisäistä opastustanne saadaksenne vahvistuksen, että kaikki kehittyy juuri niin, kuin pitäisikin. Tietäkää, ettei kaikki ole kaaoksessa - kaikkea vain poistetaan, jotta voitte korvata sen jollain paljon paremmalla. Älkää antako vetää itseänne pelkoon ja epätoivoon - teillä on kaikki työkalut, mitä tarvitsette kukoistaaksenne näinä myrskyisinä aikoina. Kaikki valotyöntekijät tietäkää, että satoja muita työskentelee verhon toisella puolella rinnallanne ja auttaa teitä maadoittumaan ja päästämään irti.
 
Tunnette olonne pian taas elpyneeksi, mutta siihen saakka pyydämme teitä vain sallimaan. Yrittäkää olla tuomitsematta, kun näitä kuumentuneita tunteita ja mielen sumuisuutta nousee. Antakaa niiden tulla pintaan ja virrata lävitsenne. Vakuutamme teille, että te ette tee mitään väärin. Olette tehneet erittäin kovasti työtä tietoisuutenne nostamiseksi tälle tasolle. Taaskin muistutamme teille, ettei eteneminen tapahdu aina suoraan eteenpäin - takaiskut ovat aivan yhtä tarpeellinen osa kasvuanne. Ne sallivat teidän ohjata laivan pois sieltä, minne ette enää halua mennä.
 
Tämä energia sallii piilossa olleen tulla nyt näkyviin. Mitä haluatte pitää ja mitä haluatte muuttaa? Ette voi muuttaa sitä, mistä ette tiedä, ja tästä syystä asiat eivät ole aina, miltä näyttävät.
 
Toivomme, että olemme palvelleet teitä jollain tavalla ja tuoneet vähän rauhaa ja vahvistusta teille näinä suurina muutosaikoina.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >