HomeViestejäTaryn Crimi15.4.2013 - Mielikuvitus on ikkuna toiseen maailmaan

15.4.2013 - Mielikuvitus on ikkuna toiseen maailmaan

MIELIKUVITUS ON IKKUNA TOISEEN MAAILMAAN
 
Enkelioppaita kanavoinut Taryn Crimi ( angelicguides.wordpress.com)
15.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tänään haluaisimme keskittää huomionne mielikuvitukseen. On monia, jotka ovat kyseenalaistaneet mielikuvituksensa pätevyyden. Haluaisimme tänään laajentaa tätä aihetta siinä toivossa, että se auttaa teitä ymmärtämään enemmän mielikuvituksenne voimaa ja sitä, miksi me pidämme sitä hyvin tärkeänä.
 
Aloitamme esittämällä kysymyksen, mikä on kiehtonut ihmisiä pitkään: mikä tekee jostain todellista? Huomaamme, että monet viittaavat mielikuvitukseensa keksittynä, toisin sanoen ei-todellisena. Jos mielikuvitus on todellinen, niin missä ne asiat tapahtuvat, joita näette mielessänne? Vai onko mielikuvitus vain teidän päässänne?
 
Monet ovat tottuneet luottamaan viiteen fyysiseen aistiinsa sen määrittelemisessä, onko jokin todellista vai fantasiaa. Jos jokin voidaan nähdä, kuulla, haistaa, maistaa tai koskettaa, niin tämä vahvistaa se olevan todellista teidän todellisuudessanne. Tämä on odotettavaa, silloin kun eletään fyysisessä todellisuudessa, kuten te. Kuitenkin omasta perspektiivistämme näemme sen fyysisen todellisuuden harhana, missä näytätte olevan olemassa. Kuitenkin myös harha on todellista havaitsijalle, eikö niin? Tämä aihe on erittäin monisyinen ja paljon syvällisempi, miltä se alkuun ehkä vaikuttaa. Sama kysymys, mikä on todellista ja mikä ei, on perusta kaikelle, mitä havaitsette, kaikelle mitä koette ja kaikelle mille annatte arvoa nykyperspektiivistänne. Emme aio puhua arvoituksellisesti tai hämmentää teitä aiheen monimutkaisuudella. Sen sijaan aiomme sekä herättää kiinnostuksenne että selkeyttää teille nykytodellisuutenne luonnetta.
 
Kuten olemme ilmaisseet monta kertaa aiemmin, tämä todellisuus missä olette, on hyvin erilainen kuin mikään muu. Tämän todellisuuden monimutkaisuuteen liittyy vapaa tahtonne havaita, luoda ja kokea, mitä tahansa haluatte. Tätä todellisuuttanne voidaan verrata savipalloon - olette vapaita muovailemaan sen mihin tahansa muotoon. Kuitenkin vasta nyt monet ovat heräämässä sille, että he muovailevat tätä savea. Menneisyydessä monet ovat näyttäneet katselevan hämmästyneenä niitä monia tapoja, millä tätä todellisuutta voitiin kokea, syyttäen monista kokemuksestaan sattumaa, tuuria, rangaistusta tai palkkiota, koskaan oivaltamatta, että he itse loivat joka hetki.
 
Monet ovat aliarvioineet mielen voiman. Vaikka he ovat usein kuulleet fraasin "ajatukset ovat asioita", monet eivät oivalla, miten täsmällinen tuollainen toteamus oikeasti on. Mitä jos kertoisimme teille, että jokainen päiväuni, fantasia, huoli, pelko, ajatus, mikä teillä on ollut, on luonut välittömästi todellisuuden, missä tuo asia tapahtui? Tämä räjäyttää mielen joillakin teistä ja jotkut teistä ovat jo alkaneet oivaltaa sen uskomattoman voiman, mikä teillä on ajatuksissanne.
 
Monet uskovat, etteivät he voi vahingoittaa ketään vain ajattelemalla. Heille on opetettu, etteivät he voi kontrolloida mielensä ajatuksia ja siksi he eivät ole vastuussa niistä. Kuulemme usein sanottavan: "Miten voin olla vastuussa asioista, joita vain putkahtaa mieleeni?" "En varsinaisesti tehnyt sitä." Tämä voi olla totta tässä todellisuudessa, kuitenkin nuo ajatukset ilmentyivät jonnekin. Oivaltakaa tämän toteamuksen laajuus. Olemme puhuneet useita kertoja rinnakkaistodellisuuksista ja tämä on vielä yksi taso, yksi viesti, joka ruotii tätä moninaista aihetta vähän lisää.
 
Jos pyytäisimme teitä kuvittelemaan, että imette sitruunaa, todella kuvittelemaan, kun kirpeää mehua tulee suuhunne, tuo sitruunan hapan maku, niin eikö suunne kostu? Eivätkö poskenne mutristu tuosta ajatuksesta? Ja kuitenkaan teillä ei ole sitruunaa suussanne, ettekä ole juoneet sen mehua. Ja niin kysymme teiltä taas: mikä tekee jostain todellista?
 
Monet teistä haaveilevat säännöllisesti paikoista, mihin haluaisitte mennä, asioista minkä tekemisestä nauttisitte, kokemuksista joita haluaisitte saada ja kuitenkin "napsahtaessanne" takaisin todellisuuteen, ette ole näissä paikoissa tai nauti näistä toimista. Niinpä ehkä ihmettelette, miten mielikuvituksenne voi mitenkään olla todellista. Tähän vastaisimme, että vaikka te ette havaitse nykytodellisuutenne sopivan yhteen kuvittelemanne ympäristön kanssa, se ei merkitse, että te ette koe tuota todellisuutta toisessa nyt-hetkessä.
 
Kuten olemme sanoneet aiemmin, me emme koe lineaarista aikaa samalla tavalla kuin te. Sen sijaan näemme ajan merkkinä. Näemme ajan nauhana nyt-hetkissä, jotka on punottu yhteen. Te hahmotatte niiden tapahtuvan yksi toisensa jälkeen. Kuitenkin me hahmotamme ajan kuin kirjan sivunumerona. Se kertoo meille, mille sivulle mennä löytääksemme tietyn kokemuksen tai mihin nyt-hetkeen haluamme keskittää huomiomme. Olemme vapaita keskittymään mihin tahansa nyt-hetkiin riippumatta järjestyksestä.
 
Ja niin meidän perspektiivistämme se "sinä" minkä näitte kuvitelmissanne nauttivan haluamastanne kokemuksesta, on vain yksi "nyt-hetki" toisessa rinnakkaistodellisuudessa. Vasta sitten kun nykyvärähtelynne ja -uskomuksenne ovat harmoniassa tarvittavan värähtelyn kanssa, tuo mielikuvituksessa näkemänne todellisuus vedetään nykytodellisuuteenne, jotta voitte kokea sen tietoisesti. Muistutetaanpa kuitenkin, että jokainen "sinä" kussakin rinnakkaistodellisuudessa uskoo yhtä lailla, että hän on todellinen ja kaikki muut ovat vain mahdollisuuksia. Te olette toisen "sinun" mielikuvitusta …
 
Mielikuvituksenne on vain ikkuna toiseen todellisuuteen. Vedätte ehkä tuon kokemuksen tietoiseen todellisuuteenne tai sitten ette. Kuitenkin riippumatta siitä, koetteko tuon asian tässä todellisuudessa vai ette, se tapahtuu toiselle "sinulle" rinnakkaistodellisuudessa. Kuten olemme todenneet monta kertaa aiemmin, vaihtelette edestakaisin monien todellisuuksien välillä joka hetki, kuitenkin hahmotatte tämän siirtymisen "nyt-hetkestä" toiseen lineaarisena aikana. Elokuva on upea analogia, mihin voimme verrata kokemustanne. Elokuva on juuri sellaista - monien pysäytyskuvien nopeaa liikettä, jotka on laitettu riviin luomaan liikekokemuksen, minkä hahmotatte lineaariseksi.
 
Monet uskovat, että mielikuvitus ei ole todellista, ja monia on opetettu olemaan uskomatta mielikuvitukseensa. Lapset ovat luonnostaan lahjakkaita mielikuvituksen käyttämisessä. Vasta sitten kun he alkavat vanhentua ja heidät opetetaan olemaan käyttämättä tai kehittämättä mielikuvitustaan, tuo kyky alkaa hävitä. Jotkut eivät koskaan kadota kykyä kuvitella elävästi ja luoda monisyisiä maailmoja käyttäen vain omaa mieltään.
 
Esitimme teille kysymyksen tämän viestin alussa: mikä tekee jostain todellista? Annamme teille hyvin yksinkertaisen vastauksen. Uskomuksenne vaikuttavat suoraan siihen, mitä havaitsette. Havaintonne tekee jostain todellista. Kuitenkin se mitä havaitsette, on ainutlaatuista jokaiselle teistä - se mikä on todellista yhdelle, ei vältättämättä ole sitä toiselle.
 
Suosittelisimme vahvasti, että alatte kaikki käyttää mielikuvituksenne värikästä luovuutta - tietäen, että te ette pelkästään teeskentele, vaan todella luotte. Tästä syystä kehotamme valitsemaan sananne viisaasti. Olette ihmeellisen lahjakkaita luojaolentoja. Mitä haluatte luoda tänään?
 
Toivomme, että tämä viesti on jollain tavalla palvellut teitä.
 
Rakkaudessa ja valossa, olemme Enkelioppaitanne.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >