HomeViestejäElizabeth Ayres Escher14.6.2014 - Avatkaa sydämenne vastaanottamaan rakkauttamme

14.6.2014 - Avatkaa sydämenne vastaanottamaan rakkauttamme

AVATKAA SYDÄMENNE VASTAANOTTAMAAN RAKKAUTTAMME

Arkkienkeli Adrigonia kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
14.6.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Sisareni ja veljeni, puhun teille tänään suurella ilolla, sillä olemme yhtä. Tulemme rauhassa ja rakkaudessa koko ihmiskuntaa kohtaan.

Tulemme tänään antamaan teille ajatuksiamme nykyisestä siirtymätilastanne.

Sallikaa itsenne tuntea levollisuutta ja asettukaa mukavasti, jotta voitte vastaanottaa selkeämmin nämä sanat. Emme ole täällä nuhtelemassa teitä tai kertomassa, mitä tehdään. Voimme rehellisesti sanoa, että rakastamme teitä sydän avoimena ja odotamme innokkaasti sitä päivää, jolloin voimme kulkea keskuudessanne kauniilla planeetallanne.

Lukiessaan lyhyillä matkoillaan maailmoistamme - sillä Plejadien järjestelmässä on monia saaria (planeettoja) - kirjurinne on oppinut maailmojemme suuresta elämänmuotovalikoimasta. Kuitenkin kerromme teille, että teidän maailmanne on kuin runsaudensarvi, missä monta maailmaa on yhdistettynä yhdeksi suurenmoiseksi planeetaksi. Planeettanne kulttuurien ja rotujen moninaisuus on vertaansa vailla. Planeettanne suunniteltiin alun perin paratiisiksi, missä monet kansat voisivat kohdata ja jakaa yltäkylläisyyttä ja moninaisuutta poikkeuksellisessa fyysisessä maailmassa.

Olemme ihmiskunnan liekin pitäjiä. Meidän rotumme ja muut tähtirodut olivat alkuperäiset vanhempanne. Monet ihmiset planeetallanne kantavat geenirakenteessaan samanlaisia kuvioita kuin omamme. Jos ei olisi maatason tiheää taajuutta, voisimme olla ihmistenne joukossa näyttämättä vierailta. Ja kuitenkaan emme voi vielä laskeutua pinnalle, sillä maailmanne on liian saastunut hienommalle kehovärähtelyllemme. Niinpä odotamme kärsivällisesti, että te nostatte taajuuttanne, jotta voimme tavata puolivälissä.

Jotkut teistä kasvavat lähemmäs meitä hengeltään ja tunteiltaan, kuitenkin kansojemme välinen etäisyys on lyhyempi ja pidempi, kuin ehkä ajattelette. Lyhyempi siinä, että näytämme teiltä, ja pidempi siinä, että te ette tällä hetkellä ajattele ja tunne niin kuin me yhdistyneenä kansana, yhtenä kollektiivitietoisuutena mikä on rauhassa itsensä kanssa.

Samaan aikaan kun universumissa on monia eri rotuja, jotka eivät näytä ihmisiltä, tapaatte meidän kansamme, plejadilaiset, sitten kun tulee täyden paljastumisen aika.

Käsittäkää, että nytkin paljastumista tapahtuu, vaikkakin henkilökohtaisemmalta pohjalta. Aluksiamme nähdään taivaallanne. On myös toisia aluksia, joita hallituksenne ovat rakentaneet ja jotka ovat työskennelleet Harmaiden kanssa monta vuosikymmentä ja kehittäneet painovoimatonta alustekniikkaa mustissa projekteissaan. Kuitenkin tunnette meidät rakkauden ja rauhan värähtelystämme.

Tulemme rauhassa. Tarkoituksemme ei ole valloittaa planeettaa ja riuhtaista sitä niiltä, jotka ovat kontrolloineet sitä hyvin kauan, sillä se laittaisi meidät samaan asemaan kuin ne, joita kutsutaan vallanpitäjiksi. Opimme kauan sitten, että sota ja sotaan meneminen ei ole tapa ratkaista erimielisyyksiä. Niinpä meistä tuli rauhanomaisia sotureita valon puolesta.

Meillä on paljon jaettavaa kanssanne, sitten kun olette kansana osoittaneet, että olette valmiita kulkemaan viisaina ja sydän avoimena kaikkia kohtaan - myös niitä jotka eivät jaa uskomuksianne, näytä teiltä tai jaa tapojanne ja perinteitänne.

Sitten kun voitte hyväksyä, että kaikilla naisilla ja miehillä on oikeus elä elämäänsä vapaana ennakkoluulosta, pelosta, sairaudesta ja köyhyydestä, kuljemme rinnallanne ja jaamme sitä viisautta, mitä olemme oppineet suurten tähtisotien loppumisen jälkeen. On hyvin paljon, mitä ette vielä tiedä itsestänne rotuna ja kollektiivina, sen planeetan hermosoluina jolla asutte ja jossa on kotinne.

Se väkemme joka on päättänyt työskennellä maaprojektissa, on omistautunut tämän kauniin planeettanne, sen ihmisten ja kaiken elämän vapauttamiseen. Jotkut meistä ovat viettäneet lineaarisen maa-ajan monta vuosikymmentä ja jopa vuosisataa aluksilla, jotka ovat aurinkokunnassanne tai sen lähellä.

Monia plejadilaisia tähtisiemeniä tuli viime vuosisadalla ja inkarnoitui vapaaehtoisina auttamaan planeetan taajuustasojen nostamisessa ja he ovat onnistuneet siinä suuressa määrin. Kun tämä taajuusasteikko on noussut, kaikki mikä ei ole yhteensopivalla tasolla, alaa murtua ja hajota. Kun kaikki on energiataajuutta, teidän täytyy pystyä keventämään taakkaanne, jotta tekin voitte nousta planeetan kanssa.

Planeettanne Gaia on viimeinkin onnistunut saavuttamaan viidennen ulottuvuuden alemman taajuustason. Eläimet aistivat tämän, vaikka te ette tuntisikaan sitä vielä. Se riippuu täysin teistä, uskotteko tämän vai ette. Alempi mielenne suhtautuu varauksella toteamuksemme, kun kaikki näyttää entiseltä.

Planeetallanne on edelleen kaaossolmuja ja sota raivoaa joissain maissa. Monilla mailla ja yksilöillä on talouskriisejä. Sairaus ja nälänhätä ovat yleisiä planeettanne joillain alueilla. Ja kuitenkin näiden jäljellä olevien pimeiden paikkojen syy paljastuu nyt - harvojen vaikutusvaltaisten yksilöjen manipulointi massojen kontrolloimiseksi. Tämä kontrollointiaika loppuu - on loppunut - ja nyt entisen vahvan rakenteen jäänteitä puretaan pala palalta.

Tuo kontrollirakenne ei selviä tulevista muutoksista planeetallanne. Se ei voi, koska se on rakennettu sopimaan alempaan taajuusasteikkoon ja maailmanne on ohittanut sen.

Muistutamme teille, että ne jotka ovat kontrolloineet planeettaanne, taistelevat nyt viimeistä taistoaan roikkuen kiinni niissä asioissa, jotka ovat palvelleet heitä erittäin hyvin aiemmin. Kuitenkin taajuusmuutoksen vuoksi nuo vanhat tavat eivät enää toimi tai palvele.

Mitä siis voi tehdä nostaakseen taajuuttaan, jotta voi jatkaa planeetan mukana, kun se astuu ylösnousemusvaiheeseensa? Luopua kaikesta, mikä ei enää palvele teitä.

Maapallon ihmiset ovat pitkään olleet jonkinlaisen tyrannian kohteena, avoimen tai salassa pidetyn. Nyt on aika ottaa takaisin voimanne ja antaa anteeksi niille, jotka ovat tehneet teille väärin menneisyydessä. Taas kerran, on niitä, jotka aktiivisesti kyseenalaistavat sanamme, ja sanomme näin: jos jatkuvasti taistelette niitä vastaan ja vastustatte niitä, jotka pyrkivät kontrolloimaan teitä, jatkatte niiden siteiden vahvistamista, joka liittävät teidän yhteen.

Taistelua on käyty aina itseänne vastaan. Olette valon ja pimeyden taistelussa olleet kummallakin puolella. Monet kieltävät tämän, mutta näemme näiden tekojen ja erityisesti ajatusten ilmenevän elämässänne joka päivä, kun aurinkonne nousee idästä.

Niillä jotka väittävät olevansa pyhiä ja parempia kuin toiset, on usein ahneita, kateellisia ja himokkaita ajatuksia. Ja ne jotka elävät nöyrästi, ovat usein täynnä suurta rakkautta ja arvostusta kaikkea kohtaan, mitä he saavat ja mistä nauttivat elämässä.

On monia, jotka keksivät keskitien - ei hyvä eikä paha - mutta joilla on taipumusta pelosta roikkua vanhassa ja ehdollistuneessa tavassa tehdä kaikkea muuta.

Ihmisten täytyy päästää irti vanhoista yön haamuista, jotka kummittelevat unissanne ja himmentävät pyrkimyksiänne. Voitte tehdä luovasti, mitä tahansa haluatte, jos ette loukkaa toisia sen tehdessänne. Olette luojajumalia ja olette ottamassa takaisin luomisvoimanne.

Vasta sitten kun pystytte pitämään ajatuksenne ja tunteenne tasapainossa ja harmoniassa, teille taataan pääsy näihin lahjoihin, jotka odottavat kohoamistanne ylösnousemusprosessin kautta. Ja niiden jotka lähtevät vihkimyspolulle, odotetaan ottavan lisää vastuuta ylösnoustessaan.

Ylösnousemuksessa ei ole kyse kyvystä ilmentää kauniita ja kalliita tavaroita tai suurista lahjoista ja kyvyistä, joita voitte esitellä ystävillenne. Siinä on kyse palvelemisesta ja sitoutumisesta.

Ensin teidän täytyy oppia rakastamaan itseänne ja hyväksymään itsenne. Vasta sitten voitte todella rentoutua itsenne osalta ja ankkuroida sitä valoa, mitä nytkin tulvii maapallollenne kosmisina ja auringonsäteinä. Jokaisen koronan massapurkauksen tullessa tähdestänne, muutospaine lisääntyy sisällä. Monet päättävät vastustaa tarvetta horisonttinsa laajentamiseen, tärkeysjärjestyksensä tarkastelemiseen ja irtipäästämiseen kaikesta, mikä estää heitä elämästä tinkimättömästi. Mikä teitä pidättelee?

Olemme kuulleet tarinoita niistä, jotka ovat herkkiä ja empaattisia joukossanne - noin 20% väestöstä. Näille ihmisille maailman kasvava kaaos on jatkuvasti äärimmäisen haastavaa, ainakin siihen saakka kunnes he yhtäkkiä oivaltavat, että pelkästään muuttamalla omaa asennettaan ja tapaansa katsoa maailmaa täydellinen muutos on mahdollinen.

Tämä on helpompaa tehdä kuin selittää kielellänne, mutta kyse on toimimisesta sydämestä, ei alemmasta mielestä. Paljon siitä, mitä käytte läpi, voidaan selittää vain kokemalla, ei lukemalla jotain viestiä tai kirjaa. Opitte tekemällä.

Vaikka ego tai rationaalinen mieli on ollut hyödyllinen kolmannen ulottuvuuden käsittelyyn, sitä ei koskaan suunniteltu tekemään samaa viidennen ulottuvuuden maailmoissa. Me elämme sydämen kautta ja palvelemme ykseydenlakia. Noudatamme Isä-Äiti Jumalan tahtoa, koska tunnemme suurta iloa ja tyydytystä tekemällä sen. Meidän ei tarvitse järkeistää tai selittää näitä asioita toisillemme. Tiedämme, mitä tehdään ja milloin, koska olemme täysin harmoniassa intuitiomme ja sisäisten oppaidemme kanssa.

Emme kyseenalaista tarvetta tutkia elämänmatkaamme ja valmistautua siihen. Elämme harmoniassa yhteisömme muiden jäsenten kanssa. Meillä on diplomaattisia ja kaupallisia yhteyksiä toisiin maailmoihin. Jotkut ihmisistämme matkustavat paljon ympäri galaksia ja universumia oppien tosista kulttuureista ja maailmoista. Olemme galaktisia ja kosmisia kansalaisia ja olemme täällä auttamassa myös teitä tulemaan universumin kansalaisiksi.

Pyydämme teitä harkitsemaan tarvetta sotia toistenne kanssa ja itsessänne. Väittelette, vertaatte ja pilkkaatte aina toisianne. Tällainen käyttäytyminen ei palvele mitään tarkoitusta, vaan pitää teidät lukittuna vanhaan taajuusasteikkoon. Päästäkää irti itsevihastanne, sillä kaikki asiat alkavat itsestä. Oppikaa rakastamaan itseänne ja hyväksymään itsenne sellaisena, kuin olette tänään. Ja antakaa itsellenne lupa tehdä kaikki tarvittavat muutokset, jotka sallivat teidän nousta helposti ja sujuvasti viidennen ulottuvuuden tasojen värähtelyyn.

Me emme pysty laskeutumaan teidän tasollenne, rakkaat ystävät, joten teidän on noustava meidän tasollemme. Emme sano tätä tuomiten, vaan rakkaudesta, mitä meillä on teitä kotaan. Päästäkää irti sisäisestä pimeydestä ja keventäkää sitä pelon ja syyllisyyden taakkaa, mikä on estänyt kaikkia teitä nousemasta valoon.

Olemme täällä rinnallanne olemassaolon korkeammalla tasolla, mitä ette voi aivan vielä nähdä, mutta olemme hyvin, hyvin todellisia. Lähestykää meitä sydämellänne ja alatte tuntea läheisyytemme. Puhukaa meille mielenne ajatuksilla ja siinä alatte oppia telepatiaa. Me puhumme toisillemme telepatialla ja puhumme harvoin ääneen, joten on hyvä alkaa harjoitella. Harjoituksen avulla pystytte kehittämään tekniikkaanne ja saatte enemmän itseluottamusta.

Teille on kerrottu monia asioita tarpeesta ottaa lääkkeitä, jos kuulette ääniä tai alatte nähdä kuvia ja näkyjä. Joillakin teistä nämä saattavat olla lahjoja, jotka ovat avautuneet ennen aikojaan. Jos siis edelleen viipyilette pelossa, näette asioita, jotka ovat pelottavia. Siirtykää tuon pelon läpi ja päästäkää siitä irti käyttämällä violettia liekkiä, Jumala/Jumalatarsädettä, mikä on annettu ihmiskunnalle näinä nopeina siirtymäaikoina. Käyttämällä violettia liekkiä pystytte vapautumaan siitä, mikä on ollut taakkananne elämien ajan, ja näin tekemällä autatte maailmassanne monia muita, jotka eivät pysty tekemään tätä itse.

Ymmärrämme, että siitä katsottuna, missä olette nyt, näyttää olevan pitkä tie, ennen kuin maailmanne on vihdoin rauhassa. Voitte auttaa tuon päivän tuomisessa lähemmäs löytämällä sen rauhan, mikä on sisällänne, ja jakamalla sen maailman kanssa. Jokaisen teidän sydänkeskus on kuin loistava tähti, joka pystyy huokumaan voimakkaita rakkaussäteitä toisille.

Aivan viime aikoihin saakka kehonne on huokunut pelkoa ja vihaa. Voimme nähdä tämän alkavan muuttua, mutta prosessin nopeuttamiseksi jokaisen ihmisen täytyy löytää sisäistä vahvuutta, rohkeutta ja päättäväisyyttä tuoda muutosta maailmaan muuttamalla ensin itsensä.

Todellinen muutos voi tulla vain sisältä ja se tulee, sitten kun lopulta harmonisoidutte korkeamman itsenne ja Luojan tahdon kanssa. Antautukaa ja laskekaa puolustuksenne, sillä korkea yksi, rakastava Isä-Äitinne, odottaa tervehtimistänne syli avoimena.

Menemme nyt, koska meillä on monia tehtäviä hoidettavana. Kuitenkin tulemme takaisin jakamaan kanssanne lisää ajatuksiamme nykyisestä siirtymävaiheesta, mitä jokainen teistä kokee nyt ja mitä maailmanne tapahtumat heijastavat.

Siunauksiamme virtaa teille. Avatkaa sydämenne vastaanottamaan niitä ja tietäkää, että teitä rakastetaan ja ihaillaan kovasti ympäri galaksia ja universumia.

Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >