HomeViestejäElizabeth Ayres Escher25.1.2014 - Hoivaamisesta ja muutoksista

25.1.2014 - Hoivaamisesta ja muutoksista

HOIVAAMISESTA JA MUUTOKSISTA
 
Äiti Mariaa kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
25.1.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Eivät kaikki naiset ole äitejä. Jotkut ovat valinneet sinkkuelämän, erityisesti tässä planeettanne siirtymäjaksossa. Sinkkuna oleminen merkitsee, että on enemmän aikaa itsensä parantamiseen, sisäänpäin katsomiseen ja pitkän sisäisen matkan tekemiseen. Tämä ei merkitse, että he ovat kadottaneet kyvyn hoivata toisia energioillaan ja läsnäolollaan. Se antaa usein kyvyn laajentua, kun fokus siirtyy itseen sydänkeskuksen kautta ja sitten ulospäin koskettamaan kollektiivia.
 
Naiset eivät ole ainoita, joilla on "äitienergiaa". Tämä ei ole sellaista tukahduttavaa, ylihuolestuvaa ja kontrolloivaa energiaa, mitä usein on naisissa, jotka ovat liian kiinnittyneet jälkikasvuunsa, vaan niihin pyhiin ominaisuuksiin liittyvää laajaa myötätuntoisuutta, joita on kaikissa ihmisissä riippumatta siitä, tiedostavatko he itsellään olevan sellaista.
 
Mies voi olla yhtä hoivaava kuin myötätuntoisin nainen, jos hän vain päästää irti tarpeesta luokitella ja tuomita toisia ja sallii oman luontaisen intuitionsa opastaa itseään tässä elämässä, päättelevän ja loogisen mielen sijasta, jota muutos stressaa kovasti.
 
Kutsumme kaikkia niitä, jotka kamppailevat lisääntyneen energiaintensiivisyyden kanssa, menemään sisäänsä ja istumaan hiljaa itsensä kanssa. 
 
Päästä irti tuomitsemisesta. Älä huolestuta itseäsi sillä, miten pitkälle olet edennyt polullasi ja miten pitkälle sinun on mentävä. Hengitä syvään ja keskity sydänkeskukseesi. Pyydä hiljaa oppaitasi ja mentoreitasi olemaan läsnä kanssasi, kun istut siinä. Hengitä vain hiljaa ja tunne lämmön alkavan täyttää rintasi ja levitä koko kehoon. Salli näiden energioiden pehmittää kaikki vastustus ja tuska kehossasi ja päästä irti peloista ja huolista, kun hengität ulos sierainten kautta. Tuo kehoosi praanaenergiaa, mitä on ympärilläsi.
 
Jos huomaat, ettet pysty rentoutumaan sisäisesti, etsi hiljainen ja suojaisa paikka luonnosta, missä voit olla hiljaisuudessa - puun alta, avoimelta harjulta tai joen tai järven rannalta. Kun päästät irti päivän väsymyksestä, huomaat rauhan ja hyvinvoinnin tunteen korvaavan sen.
 
Kuvittele tämä rauha ja itsensä rakastaminen kultaiseksi kuplaksi ja ulota se kehosi ympärille. Kun hengität hitaasti syvään, visualisoi kuplan laajentuvan kauemmas ja kauemmas ympäristöösi. Näe sen koskettavan ihmisiä, joiden kanssa asut ja työskentelet. Useimmat heistä eivät tiedosta tätä lahjaa, mutta heidän sielunsa tunnistaa sen kiitollisena.
 
Tyyneyden, itserakkauden ja hoivaamisen lahjasi, halu hyvinvoinnin tulemisesta elämääsi ja aikomuksesi tuoda rakkautta, rauhaa ja parannusta maailmaan, ei vaikuta ainoastaan sinuun ja ympärilläsi oleviin, vaan myös niihin, jotka eivät ole tällä hetkellä ruumiillistuneena.
 
Monet sielut ovat päättäneet viime vuosina lähteä maatasolta ja monet seuraavat heitä, kaikki eri syistä. Useimmat näistä sieluista kohtaavat uuden elämänsä Kesämaassa vähän hämmentyneenä, kun heidän kapea-alainen 3D-elämänsä on valmistellut heidät huonosti käymään läpi vaihtoehtoisten maailmojen nopeita muutoksia ja virtaavia energioita. Työ mitä teette täällä, auttaa näitä sieluja tekemään omaa työtään, sillä he katselevat hyvin kiinnostuneena, mitä te teette täällä. Kun he näkevät teidän avautuvan uusille energioille ja syleilevän haasteita tilaisuuksina, hekin pystyvät pehmentämään tietoisuuttaan ja ottamaan avosylin vastaan tilaisuudet, joita syntyy heidän uudessa ympäristössään. 
 
Vaikka fyysinen elämä voi olla esitellä omat haasteensa, haasteet voivat olla yhtä suuria kuoleman jälkeen. Jokaiselle teistä on annettu tilaisuus ottaa suuria askelia eteenpäin evoluutiossanne, kun olette täällä Gaialla. Käytättekö hyödyksenne nämä lahjat, joita annetaan planeetalla niistä auringon ja kosmisista säteistä, joita tulee Suuren keskusauringon sydämestä?
 
Jokaisella sielulla on oma rytminsä ja taajuuspuumerkkinsä, mikä voi muuttua elämän aikana, jos yksilö on ottanut vastaan haasteen avata sydämensä ja syleillä itseä ja koko luomakuntaa ykseydessä. Olette heijastus kokonaisuudesta ja olette yhden sydämenlyönnin, hengenvedon päässä ikuisuudesta hetkessä.
 
Näe hengittämässäsi ilmassa monen värisiä säteitä, joita on kulkenut universumin keskuksesta ja jotka nytkin kunnioittavat olemustasi voimakkailla muuntavilla energioilla. Näe hengityksesi luomisen sateenkaarena, mikä valaisee kehosi ja elävöittää eetteriaistisi. Tunne olemuksesi astuvan sisään päälaen kautta hengittäessäsi ja pyörivän alas kehosi läpi, tuoden säkenöiviä energioita neljään alempaan kehoon.
 
Tunne taivaan energioiden punoutuvan yhteen fyysisten solujesi kanssa kosmisessa tanssissa, mikä kulkee spiraalina sisällä, samalla kun suurempi galaksin spiraali liikkuu hitaasti ja majesteettisesti avaruuden pimeän aineen läpi. Niin ylhäällä, kuin alhaalla. Olet heijastus kaiken olevaisen kokonaisuudesta. Oikeutesi on kokea elämä täynnä yltäkylläisyyttä ja hyvinvointia.
 
Kun hyväksyt ja tunnustat oman arvosi, tämä uusi hyväksynnäntunne virtaa lähellä olevien elämään. Se virtaa verkkoon, mikä yhdistää ihmiskollektiivin, ja ilmenee uusina ajatuksina ja tunteina, joita kokevat myös ne, jotka asuvat planeetan toisella puolella. Olet ainutlaatuinen ja olet osa kokonaisuutta.
 
Älkää hermoilko, rakkaat ystävät, jos looginen mieli ei pysty vielä tajuamaan näitä ajatuksia, kun vasen aivopuolisko suunniteltiin sallimaan teille toimiminen rajoittuneessa ympäristössä. Tuo leikkikenttä on nyt laajentunut sisältämään tähän saakka näkymättömät maailmat, jotka ovat aina olleet olemassa rinta rinnan oman fyysisen maailmanne kanssa. Nyt alatte havaita ovia avautuvan maailmojen välillä, jotta voitte astua niistä. Sallikaa kuvanne itsestä laajentua, kun enemmän ja enemmän suuremman itsen osia asettuu eetteri- ja fyysiseen kehoonne. Olette tulossa enemmäksi, mitä olette vaikuttaneet olevan sekä itsellenne että toisille.
 
Älkää sulkeutuko siitä vastustuksesta, mitä ehkä tunnette toisissa ympärillänne, kun laajennatte horisonttianne vapaaehtoisesti. Nämä "muut" kulkevat ehkä hitaampaa tahtia kuin te. Huomaatte kuitenkin palvelevanne oppaana monille, vaikka keskityttekin omaan ja henkilökohtaiselta näyttävään ylösnousemusprosessiin. Olette yhteydessä monin tavoin, joita rationaalinen mielenne ei pysty tajuamaan, mutta sydämenne tietää nämä asiat intuitiivisesti. Luottakaa siihen ja seuratkaa tuota jumalaista majakkaa, mikä säteilee sisältä ja tulee tuosta korkeimmasta osastanne, "minä olen" -olemuksesta, henkilökohtaisesta jumalastanne, mikä asuu korkeammissa maailmoissa.
 
Muutos tapahtuu sisällä ja kuvastuu ulospäin. Katsokaa menneisyyteenne ja sitten nykyhetkeen ja saatatte yllättyä, miten paljon näkemyksenne elämästä on muuttunut. Onko horisonttinne laajentunut? Oletteko ottaneet avosylin vastaan muutokset, joita on tullut? Pystyttekö virtaamaan ja sopeutumaan, kun olosuhteet muuttuvat? Oletteko valmis astumaan eteenpäin ja ylöspäin, kun energiat transformoivat maailmaanne?
 
Kutsukaa korkeamman itsenne, oppaidenne ja mentorienne, enkelien ja arkkienkelien energioita opastamaan ja suojelemaan teitä, kun elätte päiviänne. Tietäkää, että kun teistä tulee enemmän Itsenne ja maadoitatte ja juurrutatte nuo energiat Gaiaan ja fyysiseen kehoonne, olette transformaation ja muuntumisen ukkosenjohdatin maailmalle ja kaikille siinä.
 
Olette kaikki paljon, paljon enemmän, miltä näytätte pinnalta. Sallikaa tuon tietoisuuden laajentua sisältämään koko luomakunta noina hetkinä, kun vietätte aikaa itsenne kanssa hiljaisuudessa. Olkaa myrskyn tyyni keskus. Olkaa tuli sydämen ytimessä. Visualisoikaa yhteytenne ja tuntekaa, tuntekaa, tuntekaa, että tyyneys leviää aisteihinne, lievittää pelkojanne ja vapauttaa jännityksen kehossanne. Kun pystytte rentoutumaan, huomaatte tietävänne, mitä teidän tarvitsee tehdä seuraavaksi, askel askeleelta, kun etenette matkallanne.
 
Olette maailman valo, rakkaat ystävät. Löytäkää se sisältä rakastaaksenne itseänne sellaisena, kuin olette tänään, ja menkää eteenpäin ihmetystä ja iloa sydämessänne, kun paljastuu aina enemmän, mikä hoivaa sieluanne ja kasvuanne. Olette lähteneet nyt paluupolulle. Jonain päivänä pystytte tajuamaan tämän siirtymävaiheen merkityksen, mitä koette nyt - siirtymän energiatasolta toiselle - mutta nyt mielenne ei pysty ymmärtämään sitä, joten sallikaa itsenne päästää irti huolesta ja murheesta ja virratkaa vain prosessin mukana.
 
Huomaatte, että matka on tärkeä, ei määränpää. Joki ei huolestu siitä, miten se saavuttaa meren - se antaa itsensä vain virrata molekyyli molekyyliltä yli kivien, hiekan ja liejun, kunnes se sekoittuu suuren valtameren vesiin. Olette molekyyli, virtaus ja meri. Alatte tuntea tämän kokonaisuuden, kun menette eteenpäin, mutta olkaa nyt tyytyväinen kokiessanne jokaisen hetken, kun se on ikuisuus. 
 
Rakastakaa itsenne sellaisena, kuin olette nyt, tulette olemaan ja olette aina olleet. Kaikki on luomakunnan kokonaisuudessa.
 
Lähdemme nyt luotanne kera muiston rakkaudestamme, että se voi lämmittää sydäntänne, kun ajattelette meitä. Olemme myös rinnallanne jokaisella hengenvedollanne. Sallikaa hoivaavien energioidemme lämmittää teitä niinä hetkinä, kun tunnette olevanne eniten yksin. Te ette ole yksin, rakkaat ystävät. Rakastamme ja syleilemme teitä aina.
 
Namaste. Kumarramme jumaluudelle jokaisessa teissä ja itsessämme.
 
Olen Äiti Maria, sisarenne ja oppaanne uudelle maapallolle.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >