HomeViestejäElizabeth Ayres Escher23.12.2013 - Tervehdys tähtisukulaisilta

23.12.2013 - Tervehdys tähtisukulaisilta

TERVEHDYS TÄHTISUKULAISILTA
 
Siriuslaisia kanavoinut Elizabeth Ayres Escher (bluedragonjournal.com)
23.12.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys! Olemme siriuslaisia lähettiläitä, joista kirjurimme on kirjoittanut viime viikkoina. Tulemme rauhassa ja iloisten tervehdysten kera, kun tulette yhden vuoden loppuun ja astutte uuteen vuoteen - ja kun astutte uuteen maailmaan ja jätätte vanhan maailman taakse.
 
Tiedämme, että kulunut vuosi on ollut vaikea monille. Muutostahti ja erilaisten agendojen puskeminen on hajottanut maita, yhteisöjä ja perheitä. Muutos jatkaa tietoisuutenne hallitsemista, vaikka se voi näyttää jalostuneemmalta tai venyttää äärimmilleen kykynne pysyä keskuksessanne. Kannustamme teitä syleilemään kaikkea muutosta, mikä ilmestyy maailmaanne, ja avautumaan sille mahdollisuudelle, että haasteet merkitsevät uutta kasvu- ja kokemistilaisuutta.
 
Tulevana ja sitä seuraavina vuosina tähdissä syntyneet lapsemme alkavat todella herätä lahjoilleen, mitkä ovat olleet kauan lukittuna heidän DNA:ssaan ja mitkä aktivoi ne tulevat kosmiset rakkausaallot, joita olette kokeneet viime aikoina. Näette monien alkavan astua varjoista ja vaativan syntymäoikeutensa olla täysivaltainen ja voimakas. Ja nämä aiemmin hiljaiset ja herkät olennot johtavat muut ihmiset uuteen aamunkoittoon. Heidän korvansa kuulevat taivaan sinfonian ja silmänsä näkevät polun, mikä on edessä ja vetää heitä eteenpäin kätkettyä päämäärää kohti.
 
Kauan sitten ihmislaaksoihin unohdetut lahjat tulevat esiin. Ihmiset alkavat puhua mielen ajatuksilla eläimille ja kasveille ympärillään. Nämä ovat muinaisia lahjoja ja ne ovat olleet kauan unohdettuja maailmankolkkiin, missä vanhoja alkuperäiskulttuureja edelleen on. Pitkään on ollut taistelua shamaaneja ja heimojen pyhiä miehiä ja naisia vastaan, mutta he ovat kestäneet kaikista ponnisteluista huolimatta ja pitäneet sisäisen maailman salaisuudet lukittuna sydämeensä ja salaseuroihinsa. Monta vuotta he ovat alkaneet astua esiin jakamaan näitä lahjoja toisten, ulkomaailman, kanssa, mutta nyt nämä lahjat kumpuavat niiden sydämistä, jotka elävät kaupungeissa ja lähiöissä, kuin uusi ruoho korpien hedelmällisillä vesiniityillä. Ja he kääntyvät vanhimpien puoleen saadakseen selityksen uusista tunteista, joita heillä on.
 
Monet teistä ovat kulkeneet shamaanin, parantajapapin, auringon ja kuun papittaren, pyhän erakon, druidiopettajan ja muuta henkistä polkua. Lahjat ja viehkeys joita voititte noissa elämissä, alkavat nyt ankkuroitua valvetietoisuuteenne tässä elämässä. Nyt on se pyörteen napa, se spiraalitanssin alku, mikä johtaa taas kosmokseen. Ihmisrotu on löytämässä todellisen syntymäoikeutensa ja hyppää tähtiin.
 
Riippumatta siitä, tapahtuuko tämä ihmisen ja tähtisukulaisten tapaaminen ensi vuonna vai 20 vuoden päästä lineaarisessa tulevaisuudessanne, tietäkää, että läsnä olevassa nyt-hetkessämme se on jo tapahtunut. Muistakaa, ettei oma aikakäsityksemme sovi yhteen omanne kanssa. Emme koe aikaa lineaarisessa "menneisyys, nykyisyys ja tulevaisuus" -moodissa. Koemme sen kaikki kerralla ja voimme valita eri elämistä, minkä kokemisesta haluamme nauttia lisää. Melko pian keräätte riittävästi herkkyyttä kyetäksenne tekemään tämän itse. Juuri nyt voitte kuvitella itsenne ajan mestarina, ajan herrana, joka voi matkustaa, minne tahansa haluaa. Se olisi hyödyllinen taito, eikä totta?
 
Planeetallanne tämä on erityisaikaa vuodesta, jolloin monet kulttuurit viettävät valojuhlaa, esi-isiensä tai perheensä uskonnosta riippuen. Kerromme teille, että se juhla mitä länsimaiset kristityt kutsuvat jouluksi, on paljon, paljon vanhempi ja se perustuu pakanauskontoihin, joilla oli juuret Lemurian ja Atlantiksen muinaisperinteissä.
 
Lemurialaiset ja Atlantiksen papillisempi luokka työskentelivät valon ja kristallien kanssa. He olivat vaikutusvaltaisempia kuin nykypäivän tiedemiehenne ja osoittivat kyvyttömyyttä kontrolloida egoaan ja muinaisia karmamalleja, jotka he olivat tuoneet mukanaan Marsin ja Maldekin tuhoutumisesta ja vielä muinaisemmista kulttuureista muissa tähtijärjestelmissä.
 
Nimittäin rakkaat ystävät, te ette ole syntyisin tältä planeetalta, millä nyt asutte ja mistä teette kotinne. Ei, jokainen teistä on peräisin paljon muinaisemmista juurista kuin vuorijonojenne juuret - niin mahtavia ja korkeita tai matalia ja kutistuneita kuin ne ehkä ovatkin kuluttuaan miljoonia vuosia tuulissa ja sateissa. Nykykotinne on melko uusi, mutta löydätte pian sen totuuden, minkä nyt jaamme, kun tulette lopulta kasvotusten tähtisukulaistenne kanssa.
 
Monilla niistä ei ole kasvoja, jotka ovat tutut nyky-ymmärryksellenne, mutta tietäkää, että ne alkavat ilmestyä uniinne ja mielikuvitukseenne valmisteluna niiden tulemiselle tähän maailmaan. Tapaatte olentoja, jolla on turkki ja eläintä muistuttavat kasvot, suomuja ja häntiä, monivärinen iho, torahampaita ja lajitelma muita varusteita, mutta kaikissa tapauksissa ne ovat aistivia ja täysin tietoisia olentoja, jotka pystyvät kulkemaan avaruudessa laitteita käyttäen tai käyttämättä. Ne ovat sekä esi-isiänne että sukulaisianne, sillä monet jotka kulkevat keskuudessanne ihmiseksi pukeutuneena, ovat niiden tähtisiemeniä, mitkä on kylvetty tänne valmisteluna tätä siirtymäaikaa varten, missä ihmiset astuisivat esiin suojatusta elämästään ja tulisivat galaktiseksi roduksi.
 
Katsokaa niiden kirjailijoidenne, taitelijoidenne ja muusikkojenne kuvitelmia, jotka näkevät kahta useammalla silmällä, sisäisellä mielikuvitussilmällään. He johtavat tietä monien kyvyssä mukautua ja hyväksyä ne valtavat muutokset, jotka häämöttävät lähitulevaisuudessanne. Se milloin tuo tulevaisuus saapuu, riippuu kollektiivitietoisuudestanne, joten teidän jotka olette hereillä nyt, on tärkeää valmistaa sydämenne ja mielenne tämän tapahtumiselle.
 
Avatkaa sydämenne, rakkaat ystävät, kun olette kauan olleet lukkiutuneena ajattelutapaan ja uskomusjärjestelmään välttämättömästä erillisyydestä toisiinne, mikä johtuu sukupuolesta, uskonnosta, kulttuurista ja maasta tai mistä tahnansa erillisyyden ja konfliktin mahdollisesta muodosta, minkä ne voisivat kuvitella, jotka haluavat kontrolloida ihmiskunnan kollektiivimielikuvitusta ja kukistaa sen. Kontrolloituna ja hallittuna, saatuna pelkäämään toisia ja niitä, jotka olivat ja ovat erilaisia, teidät on pakotettu elämään uskoen, että te ette ole rakkauden arvoinen, ansaitsette kärsiä ja synnytte kuollaksenne. Mikään tästä ei ole totta ja löydätte totuuden itse, kun alatte murtaa niitä muureja, jotka on ollut pystytettynä sydänkeskuksenne ympärille.
 
Ihmiskunnan ei ollut tarkoitus taistella ja kuolla minkään kontrolloinnin vuoksi - ei maatilkun tai risaisen kunnialipun. Sota on suunniteltu estämään teitä oivaltamasta todellista potentiaalianne, pitämään teidät hajallaan, johtajattomana ja vailla toivoa. Me annamme teille toivoa nyt. Ilmestytte esiin vahvempana kärsimyksenne vuoksi, mutta ilmestytte eheyteen eikä teidän tarvitse enää kärsiä. Teidän ei koskaan ole tarvinnut kärsiä, se ei ollut luojienne alkuperäinen tarkoitus. Toiset kaappasivat tulevaisuutenne kauan sitten, mutta nyt sykli on vaihtunut ja on tullut uusi tilaisuus murtautua vapaaksi vanginvartijoiltanne ja epäharmoniasta.
 
Astukaa vapaana siitä huolimatta, mikä pyrkii tuomaan pelkoa sydämeenne, kun tunnette muutostuulet maailmassanne. Olette nyt vapaa valitsemaan suunnan, mihin asutte. Pysähtykää miettimään ja liikkukaa sitten eteenpäin kuunnellen energiavirtaa oman kehonne läpi niihin taajuuksiin, jotka pyörivät silmissänne ja tanssivat sydämenne läpi. Olette heräämässä pitkästä ja vaikeasta unesta. Ja olemme paikalla tervehtimässä teitä, kun tulette esiin - ensin yksilöinä ja myöhemmin kollektiiviolentona, jumalaisena ihmiskuntana ja galaktisena ihmiskuntana, yhdistyen taas sukulaisiin ja ystäviin monista paikoista tähdissä, jotka tuikkivat yötaivaallanne.
 
Olemme yksi niistä tähtiroduista, jotka synnyttivät ihmiskunnan, ja tervehdimme teitä sukulaisinamme. Keskuudessanne on monia tähtisiemeniä, jotka muistavat nyt alkuperänsä kanssamme ja myös ne, jotka he jättivät taakseen - miehet ja vaimot, lapset ja joissain tapauksissa asemansa ja mestaruutensa. Olette aivan todellisen kokonaisuutenne löytämisen partaalla ja tie on avoinna jalkojenne edessä. Otatteko ensimmäisen askeleen ja tapaatte meidät unissanne, rakkaat ystävät?
 
Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >