HomeViestejäElizabeth Ayres Escher1.6.2013 - Viesti Suurelta jumalaiselta johtajalta

1.6.2013 - Viesti Suurelta jumalaiselta johtajalta

VIESTI SUURELTA JUMALAISELTA JOHTAJALTA
 
Kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
1.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olen Suuri jumalainen johtaja, jonka hinduihmiset tuntevat myös Ganeshina, yhtenä Shivan pojista. Minut tunnetaan monilla nimillä, mutta olen aina työskennellyt tämän planeetan evoluutiovoimien puolesta, sen ihmisten hyväksi. Tietäkää, etten kuulu mihinkään yhteen kulttuuriin tai uskontoon, vaan palvelen koko ihmiskuntaa omassa harmoniassani ja omana palveluksenani Isä/Äiti Jumalan ja Luojan tahdolle.
 
Monet viime päivät kirjurimme on näyttänyt toteen Jumalan tahdon elämässään sitoutumalla taas polkuunsa, sen tärkeyteen ja asemaan elämässään. Tietäkää, että teitä testataan jatkuvasti siitä, pitääkö tuo sitoutuminen edelleen, vaikka kaikki kokemukset ovat hyödyllisiä sille Luojan sirpaleelle, joka olette. Kuitenkin niiden jotka johtavat, opettavat ja havainnollistavat herääville massoille, on ensin oltava valmis antamaan elämänsä Itsensä käsiin, sisäiselle Lähdeyhteydelle, jotta tuo yhteys on korkein ja puhtain mahdollinen.
 
Lähtevän kolmannen ulottuvuuden toimintamallin houkutukset ja häiriötekijät ovat tavoittaneet monet valotyöntekijät, vaikka vain väliaikaisesti, kuten tapahtui kirjurillemme. Kuitenkin sisäinen opastus oli liian voimakasta sivuutettavaksi. Hän oli valmis kuuntelemaan kehonsa hienovaraisia viestejä tietäen, että ne olivat peräisin hänen korkeammalta itseltään. Hän oli valmis alistumaan ja menemään suuntaan, mihin viestit "pakottivat", ylittämään kapean sillan niiden jäljellä olevien raskaiden astraalikehokerrosten läpi, jotka ympäröivät hänen omaa aurakenttäänsä ja planeettaa, ja jatkamaan eteenpäin kurkottaen toiselle puolelle, olemisen korkeammalle tasolle. Hän oli enemmän kuin valmis päästämään irti kaikesta tarpeesta täyttää toisten haluja ja tarpeita omien sisäisten vakaumustensa ja tuntemustensa sijasta - vaikea valinta toisinaan monille, jotka epäröivät ottaa ensiaskeliaan paluupolulla.
 
Tämän planeetan astraalitaso mikä muodostuu kaikista ajatuksista, joita on koskaan ajateltu mutta joiden mukaan ei ole toimittu, on hajoamassa. Näin aallot jotka loiskivat hänen jaloissaan (katso "Dream Land", julkaistu 31.5.), eivät saaneet häntä kiinni ja heittäneet vaikeuksiin. Tämä ja hänen oma päättäväisyytensä opastivat hänet tuon kapean sillan poikki syvällä hänen unissaan, mutta symbolisoiden antahkaranaa tai valosiltaa, mikä yhdistää tietoisuuden korkeampaan itseen ja Lähteeseen.
 
Kaikki elämässänne esitetään tilaisuutena oppia tai muistaa, että olette Luojan kirkas osa, joka tuli tänne vapaaehtoisesti ja unohti kaiken mestaruudestaan, kauneudestaan, voimistaan ja lahjoistaan. Näinä siirtymäpäivinä Kali Yugasta (tai pimeästä ajasta) Satya Yugaan (tai valo- tai kulta-aikaan) on kenties helppoa hämmentyä sen merkityksestä, mitä on oma polku ja sitoutuminen kasvuun ja paljastuminen taas täysimittaiseksi valo-olennoksi. Itsensä tuomitseminen, itsensä epäileminen, omien tuntemusten ja oman opastuksen epäileminen, itsensä kieltäminen ja jäljellä olevat itsensä vihaamisen ja tuomitsemisen kysymykset vainoavat niiden monien valotyöntekijöiden askelia, jotka ovat tulleet tänne tuomaan taivasta maan päälle. Kenties teistä ei yksinkertaisesti tunnu siltä, että pystytte asiankuuluvasti täyttämään roolinne. Kenties teistä tuntuu, että te ette ansaitse rakkautta ja anteeksiantoa, kun olette eläneet pimeyden mailla niin pitkään.
 
Tietäkää, rakkaat ystävät, veljeni ja sisareni - sillä sitä te kaikki olette - olette kaikki mestareita, jokainen teistä. Sekä ne jotka esittävät pimeitä rooleja, että ne jotka esittävät valorooleja - kaikki te olette poikkeuksellisia mestareita. On monia, jotka tuomitsisivat meidät ja kirjurimme tämän sanomisesta, mutta joskus ne jotka näyttelevät konnaa elämässänne - kuten kirjurimme isä ja pettynyt kosija - ovat suurimpia opettajianne. Korkeammissa ulottuvuuksissa jokainen teistä valitsi esittämänsä roolit ja sen, miten tulisitte yhteen, vaikka vain lyhyeksi aikaa esittämään noita rooleja ja tarjoamaan kasvutilaisuuksia sen tuloksena. Tässä maailmassa ei ole vihollisia, ainoastaan opettajia, olette ainoastaan te, suuri ihmiskollektiivi yhtenä kokonaisuutena.
 
Kun jokainen teistä - erityisesti valotyöntekijät jotka ovat itsetietoisempia kuin väestö yleensä - avautuu tälle itsetietoisuudelle ja alkaa yhdistyä taas olemuksensa Lähteeseen, päästätte irti tarpeesta tuomita itsenne riippumatta siitä, ottaako tuo itse oman kuvanne vai toisen ihmisen kuvan. Pian teillä ei ole enää tarvetta nähdä vihollisia kaikkialla ympärillänne tai vaaraa ilmassa. Palaatte siihen tietoisuuteen, että kuulutte yhtenäiseen tietoisuuskenttään, että te ette ole koskaan lähteneet tästä kentästä, vaan olette vain tietoisuudessa astuneet siitä pois lyhyeksi aikaa. Tietoisuus Itsestä on ollut estettynä itse asetetuilla unohduksen verhoilla. Nuo verhot on revitty rikki ja ne ovat nopeasti häviämässä kaikilta ihmisiltä, myös jyrkimmiltä olennoilta, tämän planeetan aiemmilta kontrolloijilta.
 
Kaikkien hyökkäysten ja halpamaisten tekojen takana, kaiken sen takana, että manipuloidaan yhteisiä intressejä hallitusten kontrolloimiseksi yrityksenä kontrolloida koko planeettaa, nämä olennot ovat ottaneet pimeimmät roolit kaksinaisuuspelissä. Ja nyt kun muut ihmiset alkavat herätä niille kaameuksille ja sille väärälle suunnalle, mihin maailma on lähtenyt näiden olentojen ohjauksessa, he ottavat nyt yhtäkkiä uuden roolin - eivät kulissien takaisina johtajina, vaan juuri paljastuneina maalitauluina sille kasvavalle vihalle, raivolle ja kostonhalulle, mitä heräävä väestö uhkuu.
 
Tämä on uusi ja yleisesti ottaen epämukava rooli kenelle tahnansa, erityisesti niille henkilöille joiden ylimielisyys ja halveksunta yhteiskuntaa kohtaan on pitänyt heitä ylempiarvoisena ja ainutlaatuisena kamppaileviin massoihin verrattuna. Heitä pitää kovasti sääliä, sillä heidän roolinsa - vaikka onkin vapaaehtoisesti valittu ennen syntymistä varakkaisiin ja vaikutusvaltaisiin perheisiin - on vienyt heidät alueille, jotka ovat kaukana yhteydestä omaan sisäiseen olemukseensa, Lähteeseen. Kuitenkin myös nämä jotka ovat väliaikaisesti ottaneet suuren pahuuden viitan, voivat kääntyä valoon, oppia rakastamaan itseään, erityisesti silloin kun toisten valoa säteillään heidän toimiinsa ja heille osoitetaan niiden anteeksiantoa ja ymmärrystä, jotka he aiemmin pyrkivät tuhoamaan.
 
Toisen tuhoaminen on itsen tuhoamista. Toisen tuomitseminen on itsen tuomitsemista. Olette kaikki osa ihmiskollektiivia, yksi olento joka kokemisen ja oppimisen vuoksi on jakautunut näennäisen itsenäisiin ja yksinäisiin yksilöihin. Kun saatte itsetietoisuutta ja opitte rakastamaan itseänne, avaatte luonnostaan sydämenne vastaanottamaan korkeamman itsenne opastusta. Yhteytenne sydämen ja korkeamman mielen liiton kautta, sitoo teidät polkuun matkalle Kotiin itsemestaruuteen. Kaikki kokemukset joita käytte läpi, esitellään vahvistamaan itsemestaruutta, toimimaan tilaisuuksina sen näkemiseen, mitä ajattelette itsestänne, hahmotatteko kokemuksen olleen positiivinen vai negatiivinen vai pelkästään neutraali. Teille annetaan jatkuvasti tilaisuus oppia kohottamaan omia tunteitanne pois astraalitason ristiriitaisten tunteiden suosta ja keskittymään olemaan se, kuka jo olette - elämän mestari, elämän rakastaja sekä armon, voiman, kauneuden ja ihmeellisten lahjojen olento.
 
Itsenne hyväksynnästä tulee sen kauneuden ja armon hyväksyntää, mikä asuu kaikissa yksilöissä, joita on ympärillänne jokapäiväisessä elämässänne - perhe, lapset, ystävät, työtoverit ja myös ne, joita olette kutsuneet vihollisiksi. Armo minkä havaitsette asuvan sisällä, alkaa säteillä niitä kohti, joita tapaatte päivän aikana. Kukaan teistä ei ole todellisuudessa erillinen olento, hienoenergiat yhdistävät teitä koko ajan.
 
Olette kenties unohtaneet, että vauvana osasitte lukea auroja ja näitte enkeleitä. Olette kenties unohtaneet, että voitte kuulla aina rinnallanne olevien oppaidenne ja mentorienne opastusta. Olette kenties unohtaneet perustaa päätöksenne ja toiminenne sille, mitä tunnette sisällänne, ei sille, mitä toiset käskevät teidän uskoa. Tiesitte tämän lapsena, ennen kuin teidät kohdistettiin ympärillänne olevien vanhempien lasten ja aikuisten ehdollistamiselle. Olette kenties unohtaneet, että me kaikki rakastamme teitä kovasti, jotka olemme sisarina ja veljinä sitoutuneet opastamaan teidät takaisin itsetietoisuuteen.
 
Kaikilla teillä on ne lahjat, joita tarvitsette viemään teitä eteenpäin matkallanne Kotiin. Teidän on vain avattava nämä lahjat, otettava ne paperista ja otettava taas se mestarin viitta, mistä luovuitte tilapäisesti tullessanne tähän maailmaan, fyysiseen inkarnaatioon. Teidän täytyy oppia, miten astutaan kolmannen ulottuvuuden tietoisuuden aikasilmukasta takaisin ikuiseen nyt-hetkeen, läsnäolevan hetken aikaan, missä jokaisessa läsnäolevan ajan hetkessä olette taas yhtä puhdas ja tahraton kuin saapuessanne alussa tälle planeetalle suoraan valoulottuvuuksista.
 
Perisyntiä ei ole, se on tekaistu juttu pitämään teidät maatasolla, niin että teitä voisivat kontrolloida voimat ja olennot kehonne ulkopuolella, itsetietoisuutenne ulkopuolella. Murtautukaa vapaaksi kaikesta siitä varhaisesta ehdollistamisesta, millä itsetuntonne vääristettiin, ja ottakaa takaisin vapautenne määrätä se suunta, missä haluatte toteuttaa elämäänne. Todellinen olemuksenne on puhdas, voimakas, kaunis ja enkelien ja ylösnousseiden mestarien rakastama. Tämä on totuus jokaisesta elävästä olennosta, mikä on fyysisesti tässä maailmassa, ja myös ihmisolennoista.
 
Jotkut teistä eivät ole koskaan unohtaneet siteitään korkeampiin maailmoihin. Olette aina tienneet, että olitte erilainen. Olette aina tienneet, että teillä oli tehtävä, että tulitte tähän maailmaan tarkoituksesta. Monet teistä kadottivat ulkoisen tietoisuuden yhteydestä ja tehtävästä, kun sallitte itsenne ehdollistua maailmanne vaatimuksille, niiden äänille jotka pyrkivät muokkaamaan teidät omien odotustensa mukaiseksi. Joillakin teistä oli voimia vastustaa ehdollistumista ja päätitte elää yksin tai erillään, jotta pystyitte pitämään liekin hehkuvana sydämessänne. Toiset lankesivat väliaikaiseen korkeampien tasojen unohtamiseen, mutta kaikki ovat seuranneet sielun kutsua tavalla tai toisella, kunnes tulevat toiselle puolelle ja ilmestyvät taas siihen valoon (tai tietoisuuteen), että olette suurempi kuin fyysisten osienne summa.
 
Nyt sykli on vaihtumassa pimeyden ajasta valon aikaan. Planeetta palaa pysyvästi alkuperäiseen suunnitelmaansa, yhdeksi kahdestatoista pyhästä planeetasta, valaistuksi vesiplaneetaksi ja arkiksi, joka sisältää hämmästyttävää yltäkylläisyyttä ja elämän monimuotoisuutta. Te jotka olette omistaneet elämänne - ja päivittäin uudistaneet omistautumisen - tiennäyttäjinä, oppaina, opettajina, mentoreina ja aktiivisina uuteen maailmaan osallistujina olemiseen, kuljette johtaen muita veljiänne ja sisarianne havainnollistamalla luottamuksenne ja uskonne Itseen, Lähteeseen, Luojaan, Isä/Äiti Jumalaanne.
 
Myös teot jotka vaikuttavat ristiriitaisilta yksilön välittömälle ymmärrykselle itsestä, voivat kääntyä ympäri ja esittäytyä oppituntina, jonka toiset voivat omaksua ja hyödyntää esimerkkinä uskollisuudesta itselle ja suuremmalle Itselle, ihmiskollektiiville. Kirjurimme näki tämän yhden ystävänsä kasvavana itsetietoisuutena, kun hän kertoi tälle viimeaikaisista kokemuksista, virheistä ja päätöksestä olla uskollinen itselle ja tunnistaa, mikä oli oikeasti hänen ja mikä kuului toiselle.
 
Vaikka kuulutte ehkä kollektiiviin, jokainen teistä on ainutlaatuinen yksilö tai luomistimantin tahko, joten teidän jokaisen polku näyttää vievän teitä eri suuntaan kuin naapurinne tai ne, jotka ovat lähimpiä sukulaisianne, perheenjäseniänne. Teillä ei ole mitään velvollisuutta tehdä asioita täsmälleen samalla tavalla, mitä teille ovat vanhemmat, opettajat ja muut mentorit opettaneet. Itse asiassa teidän on asuttava pois ehdollistumisesta ja sen opastuksen ulkopuolelle, mikä on tietoisuutenne ulkopuolella, ja kuunneltava sitä, mikä on sisällä. Tällä tavalla alatte kulkea itsenne löytämisen polkua, minkä Itsenne on luonut teille ainutlaatuiseksi kotimatkaksi. Matkan varrella havaitsette, että olette yhtäkkiä muiden seurassa - niiden joiden kiinnostukset ja tehtävät ovat samanlaisia kuin omanne - mutta silloinkin teidän on seurattava sitä puumerkkimajakkaa, mikä on teidän ja vain teidän, kunnes olette täysin valmis uppoutumaan siihen tietoisuuden kollektiivilampeen, mikä on korkeammilla tasoilla.
 
Matkanne on suunniteltu riisumaan aurakentästänne kaikki, mikä ei ole teidän - se jää, mitä olette korkeammilla tasoilla. Astraalikehon ulkoiset "vaatteet" riisutaan pois, neljä alempaa kehoanne yhdistyvät yhdeksi kehoksi ja paljastutte väriloistossa, kun savikehonne häviää ja valokehonne tulee taas täysin käyttöön fyysisellä tasolla. Sitten teillä on vaihtoehtona siirtyä vielä korkeammille tietoisuustasoilla tai jäädä portinvartijaksi ja tiennäyttäjäksi niille, jotka tulevat takananne. Tällainen matka on edessä kaikilla - se riippuu yksilöstä, milloin siirtymäkohta saavutetaan. Me emme tuomitse, me tuemme sitä päätöstä, minkä teette - jäätte sitten kolmannen ulottuvuuden ihmiseksi tai muistatte yhteytenne korkeammille tasoille, alkuperäiseen olemassaoloonne valomaailmoissa.
 
Itsekunnioitus sekä toisten valitseman matkan kunnioitus on tärkeää, kun siirtymäjakson kaaos jatkaa ulkoisen maailman hallitsemista. Etsikää rauhaa, mikä on omassa sisäisessä turvapaikassanne, sydämessänne ja korkeammassa mielessänne. Sieltä löydätte tarvittavaa selkeyttä ja tyyneyttä seuraavien askeltenne ottamiseen, minkä tahansa suunnan valitsettekin.
 
Ymmärtäkää myös, että osa opastuksesta mitä teille annetaan sydämen kautta, hämmentää rationaalista mieltänne, egoa, koska suuri osa opastuksesta mitä lähetetään korkeammilta tasoilta, on paradoksi eli se mikä on totta tänään, ei ehkä ole totta huomenna. Ego suunniteltiin suojelemaan teitä ja pitämään teidät sopivana kolmannen ulottuvuuden toimintamallin tiukkoihin rakenteisiin ja se tulee levottomaksi, kun näytätte valmiilta livahtamaan keinotekoisen häkin ulkopuolelle. Nyt kun nämä rakenteet ovat hävinneet, monet seisovat entisen häkkinsä oviaukolla halvaantuneena päättämättömyydestä ja pelosta. Näin ollen niiden monien yksilöjen kaoottinen ja tasapainoton tila, joilla ei vielä ole otetta tiedostamisen pelastusköyteen, yhteyttä sydämeen ja mieleen.
 
Juuri tämä havainnollistaa, miten tärkeää on keskittyä itsetietoisuuteenne, olemisen tarkoitukseen ja sisäiseen opastukseen, jotta ei jää kiinni siihen meluun ja hälinään, mitä kuuluu kaikkialta ympäriltänne. On aikoja, jolloin teidän täytyy olla valmis toimimaan ajattelematta ja astumaan eteenpäin luottaen tuohon näkymättömään siltaan, mikä kantaa teidät kuilun yli. Niin voitte toimia opastavana valona, vaikka vain yhdelle yksilölle, jotta hänkin voisi löytää pelastusköyden ja saada siitä otteen ja aloittaa matkan sisään ja takaisin Kotiin.
 
Nähkää itsenne majakkana niemellä, mikä seisoo korkealla myrskyisen astraalimeren sumun yläpuolella. Esimerkkinne, valonne ja rakkautenne, lempeä hymynne ja sisäisen voimanne ja sitoutumisenne omaan matkaanne säteilee ja kannustaa niitä, jotka kamppailevat nyt vapautuakseen itsensä arvostelemista ja tuomitsemisesta. Rakkaus itseänne ja omaa voimalähdettänne kohtaan välitetään niihin hienokehoihin, aurakenttiin, joiden läpi kuljette päivän aikana. Teillä ei ole vaihtoehtona käyttäytyä kuin sellainen, joka on päättänyt vetäytyä fyysisesti maailmasta erakoksi tai nunnaksi. Ei, teidän täytyy elää jokapäiväistä elämäänne ja esitellä valoanne ja auravärejänne maailmalle. Valokehoanne esitellään tekojenne ja valintojenne kautta. Se muuttuu, kun itsetietoisuutenne kasvaa, ja tulee aidommaksi ja kirkkaammaksi.
 
Kun yhdistytte Lähteeseen suuremman itsetietoisuuden ja tietoisuuden kera, niin myös valokehonne voima kasvaa. Jonain päivänä astutte esiin elävänä valo-olentona, läsnä valokehossanne näyttäen ihmiseltä, mutta todellisuudessa ollen paljon muuta. Olette elävä esimerkki siitä, mitä vaatii olennolta, joka on vapaaehtoisesti luopunut mestaruudestaan, astua takaisin itsemestaruuteen ja saada taas monivärinen takki, valokeho, kolmannen, neljännen ja viidennen ulottuvuuden mestaruusviitta.
 
Menkää eteenpäin, rakkaat ystävät, ja löytäkää askeleet, jotka vievät teidät Kotiin. Odotamme innokkaasti paluutanne ja jälleentapaamisjuhlaamme niiden kanssa, jotka tulivat vapaaehtoisesti auttamaan pimentyneen maailman tuomisessa takaisin korkeammille olemassaolotasoille. Toimimme oppainamme ja mentoreinamme, huutosakin johtajianne, mutta teidän on kuljettava polku itse. Löytäkää taas se voima, kauneus ja armo, mikä on teidän jokaisen sisällä. Toimitte kaikki peileinä toisillenne. Olkaa kirkas peili ja heijastakaa suurta sisäistä kauneutta sille, jonka kasvoihin katsotte.
 
Olkoon Äidin armo ja Isän voimat aina kanssanne jokapäiväisessä elämässänne. Namaste.
 
Olen Suuri jumalainen johtaja ja menen nyt, vain palatakseni toisena päivänä tuomaan lisää neuvoja ja kannustuksen sanoja.
 
Kiitos, rakas Suuri jumalainen johtaja.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >