HomeViestejäElizabeth Ayres Escher10.3.2013 - Elämänjuhla

10.3.2013 - Elämänjuhla

ELÄMÄNJUHLA
 
Yhdeksän neuvostoa (plejadilaiset) kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
10.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme Yhdeksän neuvosto ja tulemme luoksenne tänään toivottamaan teidät tervetulleeksi elämänjuhlaan. Elämä ja sen sykkivät energiat ympäröivät teitä elämänne joka hetki. Miten reagoitte niiden läsnäoloon? Käännyttekö poispäin ja kiellätte elämän, mikä virtaa oman kehonne lävitse, vai syleilettekö sitä? Kannustamme teitä päästämään irti vastustuksestanne ja sallimaan tietoisuutenne laajentua.
 
Näettekö lintujen lentävän puiden yllä, laulavan keväisiä soidinlaulujaan ja riemuitsevan auringon lisääntyneestä lämmöstä? Tunnetteko lopputalven tuulen tulevan lempeämmäksi lähestyvän kevään lämpimästä kosteudesta? Tietysti jos talonne ulkopuolella on lumimyrsky, ette reagoi tuleen, vain piiloudutte siltä, värjöttelette ja kenties olette hämmentynyt. Onko kevät jo nurkan takana? Tai jos elätte eteläisillä leveysasteilla, syksy kolkuttelee ovellenne ja linnut lähtevät lämpimämmille seuduille. Oletteko valmis jäämään paikallenne vai seuraatteko niitä matkalle, ainakin ajatuksissanne?
 
Ei ole vaikea nähdä maailmanne muuttuvan. Tarkkailkaa vain muutoksia säämalleissa. Se mikä oli ennustettua, ei enää "sovi". Samaa voidaan sanoa siitä, miten vanhemmat, suku, opettajat, poliittiset ja uskonnolliset johtajat ehdollistivat ja kasvattivat teidät käsittelemään "maailmaa" ympärillänne. Sovitteko tuohon maailmaan vielä vai oletteko kasvaneet yli sen ahtaista rajoista? Oletteko epätoivoinen ystävien ja perheen jättämisestä, kun jatkatte kasvamistanne puutarha-aidan yli ympäröivään maailmaan? Tunnetteko itseänne enää?
 
Pelkäättekö sitä, mitä tunnette nykyään? Eivätkö nuo vastaukset joita äiti tai isä tai opettaja antoi teille lapsena, sovellu ja lohduta enää tai poista ainakaan haluanne astua tuntemattomaan ja kontrolloimattomaan? Kuka ja mitä teistä on tulossa? Mistä päästätte irti?
 
Nämä kysymykset ja muut joita ehkä pulpahtaa mieleenne tämän intensiivisen siirtymäjakson aikana, ovat ehkä huolestuttavia, mutta tarpeellisia. Vanhat kontrolloinnin, ehdollistumisen ja tuomitsemisen siteet ollaan katkaisemassa omassa kehossanne ja tietoisuudessanne sekä maailmassa ympärillänne. Teitä pyydetään kaikkialla todistamaan tätä instituutioiden hajoamista, missä siitä mitä on pidetty muuttumattomana ja lahjomattomana, havaitaan nyt puuttuvan todellisuuspohja ja luotettavuus. Kaikki on muutostilassa ja paljastumisprosessissa - prosessissa, missä ne kätkettyjen valheiden ja epätotuuksien kerrokset paljastetaan ja riisutaan, mitkä olivat maailmanne rakenteen perusta.
 
Tämä on tavallaan sen todistamista, että isänne rakentama talo seisoo juoksuhiekalla. Se on henkeäsalpaavan löytämisen hetki, kun kaikki mihin ennen samaistuitte tai mitä vastustitte, hävitetään nyt intensiivisessä muutosprosessissa. Ja huomaatte ehkä, että olette täysin valmis astumaan pois ja aloittamaan alusta, opetellen hitaasti päästämään irti kontrollista ja astumaan hetkeen, jatkuvasti läsnä olevaan nyt-hetkeen.
 
Voitte päättää vastustaa tapahtuvaa muutosta, mutta silloin se valtaa teidät ja menee ohitsenne. Tai voitte virrata aallolla, ratsastaa tyrskyllä ja rantautua täysin uuteen rantaan, täysin uudelle taajuustasolle mikä saa teidät löytämään ja muistamaan totuuden suuremmasta moniulotteisuudestanne, kauneudestanne, voimastanne ja viisaudestanne. Ja ennen kaikkea alatte muistaa, että olette rakkautta ja yhdistynyt suureen elämänverkkoon, mikä ympäröi teitä maailmassa, näkymässä ja näkymättömässä, ja sitä edustavat näkemänne muodot - kanssaihmiset, eläimet, kasvit ja fyysinen maapallo.
 
Monet ovat haasteet vanhalle ajattelutavalle, minkä olette perineet lapsena vanhemmilta kasvatuksen myötä. Monet tiennäyttäjät ovat kamppailleet vuosia päästääkseen irti näistä rajoittavista malleista ja päästäneet irti kerroksen toisensa jälkeen - löytääkseen vielä uuden kerroksen kuin painajaisessa tai loputtomassa sipulissa. Viime aikoina olette ehkä huomanneet, että tulee helpommaksi käsitellä kaikkea ja päästää irti siitä, mitä tulee esiin muuntamista varten. Ne aina vain voimakkaammat kosmiset energiat joita säteilee maailmaanne, tukevat prosessianne ja sallivat teidän siirtyvän irtipäästämisprosessin läpi helpommin ja varmemmin.
 
Löydätte ehkä uudelleen käyttöönne henkisiä perustyökaluja, jotka sallivat teidän maadoittua, keskittyä ja laajentaa sisäistä näkökykyänne siitä, mistä maailmanne koostuu - sekä sisällä että ulkona. Alatte kenties hitaasti oivaltaa, miten paljon aikomuksenne ja huomionne vaikuttaa siihen, miten asiat tapahtuvat jokapäiväisessä elämässänne. Tunteenne ja ajatuksenne ovat voimakkaita. On aika tunnistaa tämä yksinkertainen mutta syvällinen tosiasia. Luotte tosiaan sen, mitä maailmassanne on, ja se jakso lyhenee nopeasti, mikä vaaditaan ajatuksen ilmentymiseen. Voitte kamppailla tämän oivalluksen kanssa tai syleillä sitä ja alkaa hyväksyä se voimakas olento, mikä todella olette.
 
Oppiaksenne elämään tasapainossa lisääntyneen tietoisuuden kanssa todellisesta voimastanne, teidän täytyy myös oppia luottamaan sydämeenne, kuuntelemaan sisäistä rytmiänne, tiettyä sielusäveltä ja -sinfoniaa, minkä sielunne on kirjoittanut suoritettavaksenne tässä elämässä. Mikä on tarkoituksenne olla täällä? Kaikki eivät ole Mozart tai suuri taiteilija tai näyttelijä, kirjailija tai menestynyt liikemies tai suuri sotajohtaja. Kaikki eivät voi olla presidentti, mutta kaikki voivat antaa lahjan maailmalle läsnäolollaan, sielunsa täydellä läsnäololla ja kauneudella.
 
Kun kolmannen ulottuvuuden rakenteet jatkavat hajoamista ja romahtamista, kaaos leviää, mutta tuon kaaoksen alta ilmestyy uusi kuvio. Luonto on tehty kuvioista, jotka perustuvat pyhään geometriaan. Kaikki elämä ilmestyy ajatuksista, aaltojen ja liikkeen kautta. Kuviot jotka ilmestyvät muutosmyrskyn myötä, ovat jo olemassa viidentenä ulottuvuutena ja korkeampina taajuuksina, jotka tunkeutuvat jo maailmaanne. Ne ovat aina olleet siellä, ette ole vain olleet avoimia niiden värähtelytasolle.
 
Pelkonne ja samaistumisenne kolmannen ulottuvuuden ajatusrakenteisiin ovat tähän saakka estäneet useimpia teistä siirtymästä korkeammille taajuustasoille omien ajatustenne ja tunteidenne kautta. Pelkonne, joita vahvistavat jatkuvasti ulkopuoliset paineet kontrolloijien kautta - perheen, johtajien, opettajien ja ikätovereiden valepuvussa - sekä tunne- ja fyysisen ympäristönne manipulointi ovat toimineet näkymättömänä aitana tai häkkinä, mikä on estänyt teitä laajentumasta todelliseen sielupotentiaaliinne. Tuo aita, tuo häkki on nyt kaadettu. Teidän tehtävänne on siirtyä sen yli suureen tuntemattomaan, mikä todella on sitä, mitä ja kuka olette.
 
Kun jatkatte kiinnittymisenne purkamista kolmanteen ulottuvuuteen, huomaatte, että voitte nähdä enemmän, tuntea enemmän - aistia enemmän myös sitä, mitä ette voi nähdä, koskettaa, kuulla tai tuntea nykyisillä fyysisillä aisteillanne. Avaatte korkeampia kehojanne reaktiona korkeammille taajuustasoille, joihin nyt alatte päästä. Harjoituksen myötä opitte aistimaan täysin eri tavalla kuin nyt. Pystytte ajattelemaan sydämellä ja tuntemaan mielellä. Näette näkymättömän maailman ja puhutte mielen kautta näkymättömien olentojen kanssa. Nämä lahjat ja kyvyt ovat luonnollisia - yhtä luonnollisia kuin sade - ja ne ovat teidän taas kerran, kuten olivat kauan sitten, ennen kuin tulitte fyysiseen ruumiiseen.
 
Nähkää ne muutokset, joita tapahtuu elämässänne nopeammin, muutoksina joita tapahtuu luonnostaan siirtymässä - on tuo siirtymä sitten maailman luonne tai kesän vihreiden lehtien kellastuminen ja mureneminen maahan. Nämä siirtymät on suunniteltu jumalaisella aikomuksella sallimaan teidän siirtyä sujuvasti uuteen maailmaan, jos niin valitsette. On teidän valintanne sallia tai vastustaa - ei kenenkään muun.
 
Käsitämme, että muutos tuo haasteita ihmisluonnolle. Monet ihmiset vastustavat kovasti muutosta ja seuraavat mieluummin muinaisia käyttäytymismalleja tai sitä, mitä he pitävät muinaisina käyttäytymismalleina. Kuitenkin me näemme, etteivät mitkään maailmassanne nyt hajoavat mallit ole muinaisia, vaan ne on keinotekoisesti laitettu muinaisempien, maadoittuneempien kulttuurien päälle. Monet elämänrytmit joiden mukaan esi-isänne elivät, on peitetty pinnallisella ja huonosti juurtuneella kilpailu-, kulutus- ja sotakulttuurilla. Kuitenkin nämä rakenteet hajotetaan uusilla juurilla - yhteistyö, oikea eläminen, keskinäinen kunnioitus, monimuotoisuuden hyväksyminen ja tietoisen elämisen siunaaminen elävällä planeetalla.
 
Vanhat tavat elää maan kanssa löydetään taas ja ne esittelee kaikille planeetan historianpitäjät, alkuperäisihmiset jotka ovat kantaneet vanhojen tapojen salaisuuksia, suurista vastoinkäymisistä ja vaaroista huolimatta. Ja näitä vanhoja tapoja täydentävät uudet teknologiat, mitkä toimivat yhteistyössä planeetan kanssa, eivät elämää vastustaen. Suuria metsiä ja niittyjä kasvaa taas. Erämaat puhkeavat kukkaan ja ilmasto tasapainottuu, tullen lämpimämmäksi ja kosteammaksi joillain alueilla ja kuivemmaksi ja lämpimämmäksi toisilla.
 
Kun planeetan asukkaiden tunne- ja mentaalikeho tulee täysin tasapainoon ja ne täytetään sielulla, niin myös planeettakeho hehkuu uutta valoa ja säteilee keskuksestaan avaruuteen kuin hehkuva valopallo. Suuret kristallivalokaupungit, syrjäisemmät maatilat ja pienet yhteisöt leviävät ympäri maapalloa, kun ihmiset alkavat työskennellä yhdessä häikäisevän ja elämää parantavan uuden maailman luomiseksi. Planeettanne on majakka niille maailmoille, jotka kamppailevat voittaakseen omat koettelemuksensa pimeydessä ja erillisyydessä. Te olette opettajia ja mentoreita niille ihmisille ja maailmoille, jos niin valitsette.
 
Ylösnousemusprosessi on jatkuvaa ja se jatkuu monien siirtymävaiheiden läpi. Tämä on vain yksi. Kaikki ihmiset eivät ylösnouse tulevina kuukausina ja vuosina, vaan he jatkavat kasvamista ja oppimista sallivammassa ilmapiirissä seuraavissa sukupolvissa, mikä johtaa planeettaylösnousemuksen uuteen tilaisuusikkunaan noin 3000-3600 vuoden päästä. Näin elämä etenee, nopeasti toisilla, hitaasti toisilla. Ei ole tuomitsemista, kun kukin sielu päättää, mitä kokemuksia se haluaa saada fyysisessä muodossa.
 
Joukossanne on niitä, jotka päättävät siirtyä fyysisen olemassaolon rajojen yli ja palata suureen valokehoonne, mistä tulitte tähän tehtävään auttamaan tämän planeetan väestöä lähestymään ylösnousemusta. Ja teissä on toisia, jotka päättävät jäädä ylösnousseena ja pitää fyysisen muodon voidakseen auttaa niitä, jotka vielä avautuvat ja opettelevat. On paljon tehtävää ja paljon oltavaa. Löytäkää oma polkunne ja seuratkaa sitä ilosta ja halusta palvella toisia.
 
Päästäkää irti itsenne tuomitsemisesta ja vapautukaa tarpeesta verrata edistymistänne ympärillä oleviin. Jokainen teistä on kallisarvoinen ja Luojan, Isä/Äiti Jumalanne rakastama. Ei ole ketään, joka voi korvata teidät tai jolla on teidän ainutlaatuiset ominaisuutenne. Löytäkää nämä ominaisuudet sallimalla itsenne uppoutua jokapäiväisen elämän leikkisään tutkimiseen ja juhlaan. Vapautukaa tarpeesta täyttää standardit ja löytäkää omat standardinne, oma rytminne ja oppimis- ja irtipäästämisvirtauksenne. Huomaatte ehkä, että sävelenne, rytminne kulkee rytmissä sieluperheenne ja todellisen moniulotteisen itsenne kanssa.
 
Teillä on hyvin paljon löydettävää tässä uudessa maailmassa, mikä on ympärillänne. Osallistumalla tähän tutkimiseen lempeästi, omaan tahtiinne sopivasti, huomaatte avautuvanne sujuvasti ja iloisesti kuin kukka, joka reagoi auringonvaloon.
 
Tiedostakaa kaaos ympärillänne, mutta tietäkää, ettei teillä ole enää mitään tarvetta osallistua siihen tai jatkaa sitä. Voitte olla tässä maailmassa ja tarkkailla kaaosta teatterina, kun se on epätodellista eikä osa sitä, mitä todellisuudessa olette - kaunis valo-olento joka kokee elämää fyysisessä kehossa. Teidän ei tarvitse toimia toisten odotusten mukaisesti. Löytäkää omalla tavallanne oma sävel, oma kutsumus, mikä tuo iloa sydämeenne, ja edetkää sen kanssa sydän avoimena. Älkää pyrkikö piiloutumaan tai suojautumaan toisilta, vaan oppikaa syleilemään elämää koko sen suuressa monimuotoisuudessa ja monilukuisuudessa.
 
Linnut laulavat ylös auringon joka aamu ja kantavat sen valoa mukanaan yöhön saakka. Voitteko te tehdä yhtään vähempää? Oppikaa juhlimaan elämää ympärillänne joka hetki, joka päivä ja tarkkailkaa muutoksia sisällä ja ulkopuolella ilman tuomitsemista ja rajoittamista. Näkymät ovat laajat, potentiaali ja mahdollisuudet loputtomia. Yhteistyöllä ja resurssit ja lahjat jakamalla maailmanne tehdään uudeksi kuvaksi, uudella tavalla. Ja voitte päättää osallistua juhlaan juuri nyt.
 
Siunauksiamme virtaa teille. Kutsukaa meitä tai ketä tahansa haluamaanne opasta tai mentoria auttamaan siirtymisessä näiden haasteiden läpi, joita edessä vielä on. Kulkekaa ilossa ja sydän ja silmät avoimena. Kulkekaa eteenpäin kuin lapset, jotka ottavat vastaan maailman ilot ja haasteet samalla innostuksella.
 
Namaste.
 
Kiitos, rakas Yhdeksän neuvosto.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >