HomeViestejäElizabeth Ayres Escher1.1.2013 - Uuteen vuoteen ja uuteen maailmaan

1.1.2013 - Uuteen vuoteen ja uuteen maailmaan

UUTEEN VUOTEEN JA UUTEEN MAAILMAAN
 
Yhdeksän neuvostoa (plejadilaiset) kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
1.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tazjiman huomautus lukijoille: Tämä viesti tuli pitkän tauon jälkeen. Se vaati minulta pääsemistä takaisin keskukseeni ja irtipäästämistä kaikista odotuksista ja kaikesta pelosta. Se vaati minulta myös pääsemistä pois itseni tieltä, kuuntelemista sisältä ja oppaideni hymyn tuntemista. He voivat olla hyvin huvittavia ja ovat aina rakastavia. Onnellista uutta vuotta kaikille!

Olemme Yhdeksän neuvosto.
 
Tervehdys! Kun päivämäärä 21.12.2012 on liukunut "menneisyyteenne", maailmanne liukuu nyt hiljaa uuteen vaiheeseen, uuteen aikakauteen. Pelolla hallitsemisen aika on ohi, vanhan ja jäykän 3D-matriisin perusta on poistettu. Valtaapitävät eivät ole enää maapallon mestareita - te olette, se kollektiivi joka on ihmiskunta ja galaksin tähtisiemenet.
 
Riemuitsemme havaitessamme, että olette nyt valmiita päästämään irti vanhasta ajattelu-, olemis- ja tekemistavasta. Avautukaa uusille, vielä löytämättömille osillenne. Avautukaa sille mahdollisuudelle, että ylösnousette kaikki viidenteen ulottuvuuteen Äiti Gaian mukana, sen tietoisen, elävän ja hengittävän olennon jonka pinnalla te kaikki elätte.
 
Tulevina päivinä alatte nähdä ja enimmäkseen tuntea niitä muutoksia, jotka alkavat nyt hitaasti ilmentyä kollektiivitodellisuuteenne. Te, tämän planeetan valotyöntekijät ja tähtisiemenet, olette synnyttäneet uuden maailman. Useimmilla teistä uusi maailma on vielä eetterissä, vielä ilmentymättä fyysiseen tilaan. Te jotka olette nostaneet riittävästi henkilökohtaista värähtelytasoanne ja olette sulautuneet yhteen sielun ja monadin kanssa, pystytte nyt kulkemaan uudessa maailmassa ja osallistumaan sen rauhallisiin ja kauniisiin energioihin.
 
Nekin jotka eivät usko ylösnousseensa, edes osittain, alkavat hitaasti nähdä raikkautta ympäristössään - värit ovat elävämpiä, äänet kirkkaampia ja ruoka maistuu paremmalta. Aistinne heräävät eloon. Psyykkiset kykynne alkavat tulla käyttöön, erityisesti jos avaudutte sille mahdollisuudelle, että niin voi tapahtua. Leikkikää tiedostamisellanne. Kuunnelkaa sisältä sydämenne puhetta teille.
 
Katselkaa taivaalta meitä, veljiänne ja sisarianne. Odotamme aikaa, jolloin on turvallista laskeutua. Tarkkailemme planeetan pelkotasoja. Emme saavu, jos on mahdollista, että meitä tervehditään paniikilla tai hyökkäyksellä - teidän vuoksenne ja myös itsemme vuoksi. Odotamme innokkaasti jälleentapaamistamme, mutta se tapahtuu aikana, jolloin olette valmiita meille, ei aiemmin.
 
Tulevien kuukausien myötä huomaatte, että sydämessänne on nyt uutta keveyttä, hyvinvoinnin tunnetta. Kun planeetan taajuustaso nousee ja ihmiskunta reagoi kaiken sisäänsä sulkevan rakkauden leviämiseen ilmakehässä, huomaatte ystävienne, perheenne ja naapurienne reagoivan teihin hyvin eri tavalla kuin ennen. Saatatte huomata heidän jopa esittävän oleellisia kysymyksiä. Teillä on vastauksia tai ainakin voitte osoittaa nämä vastaheräävät sielut oikeisiin lähteisiin saamaan informaatiota ja lohtua.
 
Planeetta ei vapaudu yhdessä yössä sodasta, kulkutaudeista, epäoikeudenmukaisuudesta, sairaudesta, ympäristön ahdingosta tai talousvaikeuksista. Kuitenkin se alkaa muuttua vähitellen. Sitten kun voimme laskeutua ja meidät hyväksytään sellaisiksi, jotka voivat auttaa mutta eivät hallitse, niin pystymme auttamaan muutoksissa. Kuitenkin niiden on ohjattava suurinta osaa työstä, jotka ovat hyvin maadoittuneet planeetalle. Niin on oltava sekä karmasyistä että voimaantumissyistä. Emme puutu planeetan täysivaltaisiin oikeuksiin ja vastuisiin, koska se on universaalin lain suoranaista rikkomista. Jos meidät kutsutaan, niin voimme auttaa.
 
Älkää odottako nykyhallitustenne esittävän sellaista kutsua. Ensimmäisten muutosten on tultava teiltä, tämän planeetan kansalta, ottamalla maailmanne takaisin rauhanomaisesti mutta tiukasti. Te olette voimakkaita, mutta te ette oivalla tuota voimaa. Pelkäätte ottaa edes voimakasta olemusta, koska teitä ovat käyttäneet hyväksi erittäin kauan ne, jotka ovat näyttäneet voimakkailta. Olemme täällä kertomassa teille, että todellinen voima on tasapainoista. Todellista voimaa ei koskaan käytetä hallitsemiseen, vaan yhteistyön tekemiseen. Tavassanne hallita tapahtuu monia muutoksia, kunnes tulee aika, jolloin ei tarvita enää mitään hallintoa, kun ihmiskunta pystyy hallitsemaan omia sisäisiä ajatuksiaan ja ulkoisia toimiaan.
 
Rakkaat veljet ja sisaret, on paljon, mitä odottaa, ja paljon tehtävää. Olemme täällä hengessä ja eetterissä planeettanne ympärillä. Kun värähtelynne lisääntyy ja opitte elämään täysivaltaisina olentoina, odotamme innolla sitä aikaa, jolloin voimme kulkea keskuudessanne rauhassa ja toveruudessa.
 
Kutsukaa meitä viemään itsenne meditaatioissa, unissa ja henkimatkoilla aluksillemme rentoutumaan ja oppimaan. Veljemme, arcturuslaiset, voivat auttaa teitä parantumisessa ja valomääränne nostamisessa, jotta saavutatte ylösnousemukseen vaadittavan tason. Olemme täällä auttamassa kaikin mahdollisin tavoin, loukkaamatta täysivaltaisuuttanne ja häiritsemättä niitä, jotka ovat vielä valmistautumattomia tulemiseemme.
 
Vuodenajan vaihtuessa tulee monia muutoksia ja haasteita. Vakavat haasteet jatkuvat planeettakotinne säätilavaihteluiden vuoksi. Gaia sopeuttaa energioitaan ja puhdistaa tiettyjä osia fyysisestä kehostaan tulella ja vedellä. Odottakaa odottamatonta. Olkaa valmiina, mutta älkää pelätkö. Se mitä tapahtuu, teidän täytyy kokea tässä elämässä.
 
Tietäkää, että olette täysin siunattuja - olette kaikki ruumiillistuneet harvinaisen kauniille planeetalle, joka käy pian läpi täydellisen transformoitumisen viidenteen ulottuvuuteen, samalla säilyttäen fyysisen olemuksensa tässä galaksissa. Muistakaa, että planeetan fyysinen keho ei ole sama asia kuin kolmas ulottuvuus, mikä on erityisen rajoittunut ajattelutapa tai matriisi, mihin olette kaikki tähän saakka olleet uppoutuneena. Gaia on moniulotteinen olento kuten tekin, vaikka ette tajuakaan sitä tällä hetkellä. Pian tajuatte, kun laajennutte itseenne, tietoisuuteen todellisesta suurenmoisuudestanne - jokainen teistä.
 
Toivotamme teidät tervetulleeksi uuteen vuoteen ja uuteen maailmaan, mikä on loputtoman täynnä mahdollisuuksia ja uusia tilaisuuksia kasvuun ja nauttimiseen. Edessä on paljon työtä, mutta löydätte sisältänne uutta halua ja innostusta, kun ehdottoman rakkauden energiat kylvettävät kehoanne, sydäntänne ja mieltänne. Toivotamme teille monia siunauksia ja odotamme näkevämme polkujemme risteävän joskus lähitulevaisuudessanne.
 
Kulkekaa rauhassa ja ilossa! Namaste.
 
Kiitos, rakas Yhdeksän neuvosto.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >