HomeViestejäElizabeth Ayres Escher18.12.2012 - Murtautuminen toiselle puolelle

18.12.2012 - Murtautuminen toiselle puolelle

MURTAUTUMINEN TOISELLE PUOLELLE
 
Sanat Kumaraa kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
18.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun en ollut saanut mitään viestiä noin viikkoon, ajattelin kokeilla kutsua jotain mestaria ja katsoa, mitä tapahtuu. Kulunut viikko on ollut mielenkiintoinen minulle. Minulla on ollut korkeita huippuja ja matalia laaksoja. Olen varma, että melko moni lukijoistani voi sanoa samaa tai on kokenut samaa. Aloitin lyhyellä meditaatiolla, kutsuen valkoisen valoputken suojakseni ja sitten:
 
Kutsun rakkaan Sanat Kumaran, planeettalogoksen, olemusta.

 
Olen tässä. Olen Sanat Kumara.
 
Kyllä, voin tuntea sinut sydämessäni. Sydänchakrani paloi kuumana, kun mestari alkoi tulla sisään.
 
Seison kaikkien tällä planeetalla asuvien sydänliekissä.
 
Kiitos, Raj.
 
Miten voin auttaa sinua tänä iltana?
 
Haluan kiittää sinua, että johdatit minut J. Stonen kirjojen pariin. Ne ovat auttaneet tiettyjen kysymysten selkeyttämisessä minulle. Ja nautin joidenkin niissä lueteltujen invokaatioiden tekemisestä.
 
Ymmärrä, rakas ystävä, että noissa kirjoissa annetut ylösnousemusvalmistelut eivät ole enää päteviä siinä, mitä useimmat ihmiset kokevat näinä päivinä. Ohjeet annettiin aikana, jotka ovat kauan sitten menneet. Kirjoissa annetut järjestelmät pätevät edelleen, mutta harvat ihmiset, edes valotyöntekijät, käyttävät näitä kirjoja, joten lähestymme nyt ylösnousemusta monin tavoin. Ei ole tarpeellista edes tietää ylösnousemuksesta ollakseen pätevä ottamaan nyt askeleita.
 
Miten niin on, Raj? (Raj on lempinimi, mitä mestari haluaa käytettävän koko tittelinsä sijasta.)
 
Ne ihmiset jotka elävät hyvää elämää palvellen ja rauhassa, ylösnousevat, vaikkeivät he olisi koskaan kuulleetkaan koko sanaa. Monet näistä ovat valotyöntekijöitä, mutta he eivät ole tietoisesti heränneet tehtäväänsä. He ovat hämärästi tietoisia siitä, että elämässä on muutakin kuin se, minkä he ovat jo kohdanneet, mutta eivät kykene löytämään, mitä se voisi pitää sisällään. Olosuhteiden vuoksi jotkut huolehtivat perheenjäsenistä ja tekevät pitkää päivää elannon ansaitsemiseksi eivätkä tunne itsellään olevan sitä ylellisyyttä, että tekisivät omaa henkistä matkansa. He ovat ottaneet askeleensa ylösnousemuspolulla enimmäkseen tietämättään, kuitenkin he riemuitsevat, sitten kun havaitsevat yhtenä päivänä tulleensa uuteen maahan, joka on täynnä rauhaa ja rakkautta.
 
Mikä on ollut minun polkuni?
 
Etkö tiedä? Olet kulkenut eteenpäin, jättäen miehesi, perheesi ja ystäväsi taakse. Mikään ei voi estää sinua henkisessä etsinnässäsi. Olet kysynyt, oppinut ja päästänyt irti opetuksesta toisensa jälkeen, etsien omaa tietäsi sen läpi, mitä tarjottiin maailmassa. Olet oppinut kuuntelemaan sisäistä ääntäsi, sydäntäsi. Tiedät, miten esitetään kysymyksiä hengille kuuntelemalla ja tuntemalla sisällä. Olet tullut pitkälle, menet polkua pitkin pidemmälle kuin monet.
 
Kuitenkin kerromme teille (mukaan luettuna lukijani) nyt, ettei ylösnousemus ole kilpailu. Se on henkilökohtainen matka ja kollektiivinen matka, mitä ainakin osa ihmiskuntaa käy läpi parhaillaan. Se on prosessi ja se jatkuu, sittenkin kun murtaudutte toiselle puolelle, viidenteen ulottuvuuteen. Päästyänne sinne päätätte ehkä levätä, mutta ennemmin kuin myöhemmin alatte taas liikkua eteenpäin polullanne - palvelemisen kautta, oppimisen kautta ja monien asioiden kautta, joita tarjotaan teille.
 
Näinä viime päivinä on monia, jotka edelleen epäilevät, onko heillä "oikeita juttuja" tehdäkseen ylösnousemuksen. Älkää pelätkö, rakkaat ystävät, sillä teitä kaikkia rakastetaan. Omat ajatuksenne ja tunteenne pitävät teidät alakuloisena ja jatkuvassa erillisyyden, erilaisuuden ja kenties myös epätoivon tunteessa. Ja varmasti teitä ehkä hämmentää kaikki ristiriitaiset mielipiteet ja informaatiot, joita esitellään valotyöntekijäyhteisössä. Tästä syystä on hyvin tärkeää lähestyä kaikkea informaatiota, myös näitä viestejä, käyttämällä omaa sisäistä erottelukykyä oppaananne. Ulkoisten opettajien aika tulee loppuun - se on loppunut. Tässä liikkeessä ei ole kapteeneja eikä johtajia. Tämän liikkeen ja matkan tekevät yksilöt, jotka kaikki seuraavat omaa polkuaan. Se on kuitenkin myös matka, mikä vie monia samaan suuntaan, samaan määränpäähän.
 
Tietäkää myös, ettei ylösnousemus ole kertavihkimys. Ylösnousemukseen on monia askelia, ei vain yhtä. Te jotka päätätte siirtyä eteenpäin, ylösnousemuksen ensimmäisten pikkuaskelten yli, huomaatte ylösnousseiden mestareiden ja enkeliolentojen ohjaavan teitä. Olette astumassa suureen ja mahtavaan maailmaan. Multiversumi on paljon enemmän, kuin voitte mitenkään kuvitella sen jälkeen, kun teidät on pudotettu maapallon luokkahuoneeseen. On paljon uudelleenopittavaa, mutta löydätte suurta nautintoa sen tekemisestä, sillä alatte muistaa sen, minkä jätitte taaksenne, silloin kun ruumiillistuitte hyvin kauan sitten.
 
Planeettanne kituu tällä hetkellä pimeän ajan, Kali Yugan, viime päivien kourissa. Pian siirrytte yli näistä matalammista värähtelyistä ja kosketatte niitä vain lyhyesti, jos haluatte opettaa ja johtaa niitä, jotka eivät ylitä miekkojen siltaa tänä aikana, tässä Siirtymässä. Arkkienkeli Mikael totesi äskettäin (ks. lisätietoa: 2012 Scenario), että ylösnousemus pysyy avoinna tämän elämän loppuun saakka niillä, jotka ovat lähellä. Ne jotka etenevät, tukevat planeetan värähtelyjen nostamisessa, mikä selvittää tietä useampien seuraamiselle heidän jalanjäljissään. Jostakin tiennäyttäjistä tulee portinpitäjiä, jotka pitävät yhteyden kahden maailman välillä auki edesauttaakseen toisten siirtymää. Ja monet ensimmäisistä ylösnousevista ottavat palveluelämän ja auttavat niitä ystäviä ja perheenjäseniä, jotka jäävät taakse - auttaen heitä ymmärtämään ne hyödyt ja mahdollisuudet, joita ylösnousemus viidenteen ulottuvuuteen voi antaa.
 
Monille vihittävillemme tämä aika on ollut elämäntarkastelua. Olette ehkä nähneet kohtauksia elämänne näytelmästä sielunne silmin tai muistaneet kauan sitten kadotetun ystävän tai sukulaisen. Joitain ihmisiä on palannut takaisin elämäänne, kenties katsomaan, onko unohdettu tai keskeneräinen oppitunti jo opittu. On varmasti aika päästää irti siitä, mitä ei enää tarvita. Mitään mikä on matalampaa värähtelyä, ei voi ottaa uuteen maailmaan - se jää taakse. Tähän listaan sisältyvät suhteet, jotka ovat epäterveitä, työpaikat jotka eivät salli luovuutta, sekä kaikki kohtuuton ja tasapainoton. On myös aika oppia antamaan itsellenne anteeksi ne asiat, joita ette tunne tehneenne niin hyvin, kuin olisitte voineet. Anteeksianto, irtipäästäminen, sydämenne kuunteleminen ja rauhassa oleminen ovat tärkeimmät näkökohdat.
 
Maailma mikä jää taakse, yrittää pitää huomionne, tuoda esiin pelkoja ja saada aikaan epäluottamusta ihmisten välillä, käyttämällä väärin mediaa ja levittämällä valheita hallituksilta ja eri instituutiolta, mm. lääketieteen kenttä, uskonnot, koulutus, tiede, talous ja muut kansainväliset suuryritykset. Jättäkää se kaikki taaksenne. Ne eivät voi seurata teitä uuteen maailmaan, elleivät nekin päästä irti peloistaan ja astu valoon.
 
Te jotka pelkäätte, että te ette ole sopivasti valmistautuneet ylösnousemukseen, tietäkää, että teillä voi olla edelleen ongelmia ratkaistavana, edelleen tunteita työstettävänä, edelleen parantamista vaativia fyysisiä vaivoja. Teidän ei tarvitse olla täydellinen kyetäksenne ylösnousemaan. Teidän tarvitsee kyllä olla avoin laajentamaan maailmankäsitystänne sisältämään moninaisen ihmiskunnan sekä ne galaktiset ja galaksien väliset olennot, ylösnousseet mestarit ja enkelikunnat, jotka ovat selvempiä teille, sitten kun totutte uuteen maailmanne. Siellä on paljon tutkittavaa ja paljon opittavaa.
 
Kun syklit kulkevat, lopulta kaikki ihmiset ylösnousevat - eivät vain nyt. Kaikki eivät ole valmiita, sillä on vaatinut menneisyydessä elämien ajan valmistautua ottamaan ensiaskeleet, jotka johtavat vihittäväksi tulemiseen ylösnousemuspolulla. Ne jotka käyvät ylösnousemuksen läpi nykysyklissä, ovat joko valmistautuneet pitkään tai ovat tähtisiemeniä, jotka ovat ruumiillistuneet juuri tästä tarkoituksesta - toimiakseen tiennäyttäjinä ja luodakseen energiapolun niille ihmisille, jotka kykenevät seuraamaan heidän jalanjäljissään. Monet tähtisiemenet ovat ylösnousseet toisilla planeetoilla ja toisissa aurinkokunnissa, galaktisessa ja universumeissa. Jotkut tähtisiemenet ja valotyöntekijät ovat tulleet korkeimmista taivaista ja palaavat, sitten kun heidän työnsä täällä on tehty. Täällä on suuri valikoima auttajia, jotka avustavat tässä planeetan ja sen lastin - ihmiskunnan - synnytysprosessissa.
 
Tämän nykysyklin viime päivinä olkaa hiljaisessa mietiskelyssä ja meditaatiossa, jos voitte. Jos ette, olkaa päivän aikana tietoisia energioista ja kutsukaa apuun meitä, ylösnousseita mestareita ja enkeliulottuvuutta. Olemme täällä auttamassa, palvelemassa, koska tarkoituksemme on edistää myös omaa kehittymistämme, kun siirrymme ylöspäin vastuissamme ja laajennamme palveluamme universumiin.
 
Laajentakaa mielenne sisältämään tämä koko planeetta omana kehonanne. Nähkää koko ihmiskunta yhtenä - todellisuudessa te olette yhtä. Koette tämän prosessin useista näkökulmista saadaksenne kokemusta, minkä te välitätte vuorostaan muille maailmoille, kuten me olemme auttaneet teitä. Tietäkää, että olemme veljiänne ja sisarianne ja olemme täällä auttamassa. Kutsukaa meitä ja olemme paikalla antamassa energioitamme, valoamme ja rakkauttamme saadaksenne voimaa epäilyksen ja heikkouden hetkinä. Jos teistä tuntuu, että olette astuneet sivuun polulta hetkellisesti, antakaa anteeksi itsellenne ja jatkakaa. Keskittykää tarkkaan sisäisesti siihen, miltä teistä tuntuu, mitä tunnette ja mitä haluaisitte tuntea. Pitäkää päiväkirjaa inspiraatioistanne, unistanne, meditaatioistanne ja harjoitelkaa kommunikointia korkeamman itsenne kanssa. Luottakaa, että murtaudutte noiden pimeyden viime osien läpi, jotka näyttävät estävän teiltä tavoitteenne. Me avustamme, olemme täällä auttamassa - muistakaa vain kutsua meitä ja olemme paikalla.
 
Ikuisesti valossa, olen Sanat Kumara.
 
Namaste.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >