HomeViestejäElizabeth Ayres Escher2.12.2012 - Valonjuhla alkaa

2.12.2012 - Valonjuhla alkaa

VALONJUHLA ALKAA
 
Yhdeksän neuvostoa (plejadilaiset) kanavoinut Tazjima (bluedragonjournal.com)
2.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Olemme Yhdeksän neuvosto. Olemme tulleet tänään riemuitsemaan kanssanne Kristuksen valosta, mikä on laskeutunut maailmaanne. Fyysisen rodun henkistyminen on nyt tapahtunut tosiasia. Ensimmäiset tähtisiemenet on vihitty henkiseen hierarkiaan ja valo on astunut maailmaan. Monet eivät ehkä ole täysin tietoisia, mitä on tapahtunut, mutta kun päivät kuluvat, heidän uudet lahjansa tulevat ns. toimintaan, kun uuden energian, tietoisuuden, rakkauden ja valon latauksia tehdään heidän fyysiseen jokapäiväiseen maailmaansa. Heillä ei ole mikään enää samanlaista. Koko planeetalla ei ole mikään enää samanlaista. Nyt kun Kristus-liekki on pysyvästi sytytetty näihin fyysisiin astioihin sieluun yhdistymisen valmistuttua, Kristuksen valo leviää valotyöntekijöiden joukossa kulovalkean tavoin.
 
Tämä on sen projektin huipentuma, mihin tämän aurinkokunnan henkinen hierarkia on ryhtynyt galaksin ja universumin henkisten hierarkioiden ohjeistamana. Ymmärrämme, että harvat teistä ymmärtävät tämän askeleen merkityksen, mutta se muuttaa universumin kasvot iäksi.
 
Riemuitsemme niiden galaktisten sisarien ja veljien kanssa, joilla on ollut sormensa pelissä Kristus-rodun muodostamisessa maan päälle, sillä tähtisiemenvapaaehtoisten kautta tämä tehtävä voitiin lopulta suorittaa. Monia muutoksia on vielä tulossa maailmaan, mutta elävien Kristus-sielujen ollessa läsnä muutokset lieventyvät. Keskittyen Kristus-liekin kultaiseen valoon nämä sielut tuovat rauhan maailmaan, sillä he ovat rauhan ruumiillistumia. Mies, nainen ja lapsi, nämä sielut kulkevat maailman väestön keskuudessa - liikkuvina siunauksina - ja tuovat mukanaan vihkimysliekin kaikille, joita he kohtaavat. Kun sanomme "kaikille", tarkoitamme kaikkia. Vaikka heidän toverinsa ja naapurinsa ovat täysin unessa yhtenä päivänä, seuraavana he heräävät hieroen silmiään ja tullen tietoiseksi, herkäksi - ja mikä tärkeintä - parannettavaksi tulevilla muutoksilla. Ymmärryksen valo avaa heidän silmänsä ja korvansa ja heidän henkiset aistinsa irrotetaan ja vapautetaan sen pelkomatriisin kahleista, mikä on sitonut hyvin monia useita vuosituhansia.
 
Monet galaktiset ja galaksien väliset neuvostot sekä ylösnousseiden olentojen hierarkiat ovat tehneet työtä tämän askeleen ottamiseksi ja nyt se on fyysinen fakta. Fyysisen kehonne henkistyminen voi nyt edetä. Tämä vaatii vähän aikaa ja sopeutumista, mutta se tapahtuu. Kristus-valokehonne on nyt sulautumassa yhteen fyysisen, tunne- ja mentaalikehonne kanssa. Olette nyt kultaisen Kristus-valon eläviä astioita. Vahvistusta tälle faktalle voidaan etsiä unista ja meditaatioista.
 
Nyt voimme edetä niissä monissa suunnitelmissa, joita tälle pikkuruiselle planeetalle, tälle uudelle Edenin puutarhalle, on ollut tämän planeetan ja aurinkokunnan henkisellä hierarkialla sekä osallistuvilla galaktisilla ja galaksien välisillä neuvostoilla. Kyllä, monien muutosten on toteuduttava ja niitä toteutuu seuraavien päivien, viikkojen ja kuukausien aikana. Kuitenkin kun elävää Kristus-valoa on keskuudessanne, muutokset eivät pelota niitä, jotka ovat avoimia niiden monadiperheidensä korkeammille taajuuksille, jotka työskentelevät Kristus-sielujen kautta.
 
Puhumme Kristuksesta universaalisti. Tämä on Isä Äiti Jumalan elävä poika ja tytär, joka on sulautunut yhteen sielunsa kanssa. Sielu on laskeutunut fyysiseen kehoon ja alkanut asua siinä. Sielu toimii luonnollisesti sen monadin, henkiperheen kanssa, mistä se on peräisin. Ja se toimii monien galaktisten tähtikansaneuvostojen kanssa, jotka ylösnousseina mestareina ovat harmoniassa henkisten hierarkioiden tavoitteiden kanssa, aina Lähteeseen saakka.
 
Tietäkää, että nämä Kristus-sielut ovat myös ihmisiä. He eivät ole tärkeämpiä kuin kadun kerjäläinen. Valonkantajina he vain toimivat katalyyttinä koko ihmisrodun henkistymiselle. He ovat kaikkien palvelijoita eikä heitä pitäisi palvoa tai kunnioittaa syvästi. He ovat läsnä maailmassa tuodakseen toivoa ja ravintoa rakkautena ja valona niille, jotka ovat olleet unohdettuja ja jotka ovat unohtaneet, että hekin ovat sisäinen Kristus. Sisäisten temppelien liekit sytytetään taas kohta, kuten muinaisessa valojuhlarituaalissa. Ensin alttarit siivotaan ja kuurataan kaikesta jätteestä ja sitten tuli voidaan taas sytyttää ja näin on nyt. Näillä sieluilla ei voi olla paluuta pimeyteen. Heidät on sinetöity tulisinetillä, pää ja jalat kiedottuna valopilariin, mihin eivät voi tunkeutua pimeyden käskyläiset. Ja heitä kulkee nyt keskuudessanne tavallisina ihmisinä, jotka on sisältä sytytetty heidän Isä Äiti Jumalansa valolla ja rakkaudella.
 
Tietäkää myös, että nämä henkistyneet fyysiset astiat jäävät planeetalle, sillä he palvelevat myös Äiti Gaiaa ja auttavat synnyttämään tarvittavia värähtelymuutoksia kanssaihmisissään olemalla täällä nyt. Maailmojen eroaminen alkaa nyt. Ne lähtevät, jotka eivät kestä lisääntyvissä taajuuksissa. Pyydämme teitä olemaan tuomitsematta ketään, jonka sielu on päättänyt vetäytyä täältä, sillä se päättää ehkä uudestisyntyä korkeamman taajuuden kehoon uuteen maailmaan. Kyllä, on niitä, jotka ovat päättäneet jäädä raskaampaan tiheyteen, matalammalla värähteleviin maailmoihin, mutta tuon valinnan on tehnyt sielu heidän puolestaan, kun kaikki ihmiset ovat sielulaajentumia, kehon ollessa pelkästään astia fyysisen ulottuvuuden kokemiseen. Sielu on se, joka päättää vetäytyä jostain syystä - ei yksilöpersoona. Säästäkää tuomitseminen sen päättämiseen, mitä syötte lounaaksi - älkää tuomitko toisten tekoja ja olkaa lempeä itsellenne.
 
Nyt on aika muistaa, että olette valo-olento, joka kokee fyysistä elämää. Kun käytte läpi yhdistymisen sieluun, alatte kokea sellaista sydämen rauhaa ja keveyttä, mitä monet teistä eivät ole kokeneet kuin muutaman lyhyen hetken tässä nykyelämässä. Ymmärrämme, että monille tämä elämä on ollut valtavan haastava, mutta sielunne valitsi tämän voidaksenne lähestyä tätä tärkeintä askelta matkalla ylösnousemukseen. Vihkimys on jatkuva prosessi, se ei lopu ruumiillistettuanne Kristus-valon eikä se lopu kuudenteen vihkimykseen, ylösnousemukseen. Se on prosessi, joka jatkuu ikuisuuden, kunnes olette kaikki taas yhdistyneet Lähteeseen … ja sitten se alkaa alusta. Universaalit syklit ovat valtavan laajoja. Suunnitelmat ovat monimutkaisia ja niiden toteuttaminen vie paljon aikaa, mutta olette pärjänneet hyvin, erittäin hyvin, ja tästä kehumme teitä.
 
Kun ihmiskunta ilmestyy esiin tulipadastaan, otatte seuraavan askeleen galaktisiksi kansalaisiksi tulemisessa. Jotkut teistä ovat nyt valmiita tähän askeleeseen, mutta muistakaa, että olette täällä palvelemassa toisia ja tuomassa monadinne, henkiperheenne, valoa ja rakkautta toisille. On monia, joilla ei ole mitään käsitystä henkisistä hierarkioista, galaktisten tähtiperheiden läsnäolosta ja omasta suhteestaan niihin tai myöskään ymmärrystä omasta pyhästä historiastaan - niin kauan tietyt yhteiskuntatekijät ovat tukahduttaneet sen. Tämä muuttuu nyt, totuutta paljastuu nytkin joka päivä uskaliaammissa massamediakanavissa ja tietysti internetin vaihtoehtolähteissä. Olkaa tarkkana ja tarkistakaa sydämenne resonointi kaikkeen materiaaliin, mitä saatte. Sydämenne kertoo teille, onko tuo informaatio "teidän" vai ei. Tämä on henkilökohtaisen voimaantumisen ja valaistumisen aikaa, kun Kristus-liekki polttaa pois itsepetoksen ja harhan kaikki jäljellä olevat jäänteet. Olkaa yhtä sielunne kanssa, sydänliekissänne ja tuntekaa sitä sisäistä rauhaa, mikä ylittää kaiken ymmärryksen.
 
Olemme yhtä kanssanne sydämessänne. Kannustamme teitä etsimään niitä, jotka ovat hereillä teidän laillanne, ja aloittamaan sydänyhteisöjen luomisen - jos ette ole jo aloittaneet. Seuratkaa sen valaistun sielun johtoa, joka on asettunut asumaan fyysiseen kehoonne. Tiedätte, mitä tehdä, sitten kun tulee aika toimia.
 
Siunauksemme kulkevat aina kanssanne. Namaste.
 
Kiitos, rakas Yhdeksän neuvosto.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< Prev