HomeViestejäFran Zepeda26.8.2014 - Ulottuvuusmatka - pidemmälle tuntemattomiin maailmoihin

26.8.2014 - Ulottuvuusmatka - pidemmälle tuntemattomiin maailmoihin

ULOTTUVUUSMATKA - PIDEMMÄLLE TUNTEMATTOMIIN MAAILMOIHIN

Äiti Mariaa kanavoinut Fran Zepada (ouremergingdivinity.com)
26.8.2014
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat suloiset ystävät, olen seurananne taas tänään matkallanne tuntemattomiin ja näkymättömiin paikkoihin. Ympäröin teidät valollani siinä toivossa, että teidän on helpompi kulkea pidemmälle sydämeenne, pidemmälle syvän sydämenne tuntemattomiin sopukoihin, jotka ovat ikuisesti yhdistyneet Lähteeseen - rakkaaseen Lähteeseen, mistä me kaikki synnyimme ja mihin me kaikki palaamme.

Mutta matkanne takaisin Lähteeseen on elävä ja rikastettu monilla kokemuksilla, joita teillä ei ollut aloittaessanne matkan. Ja näin on paljon parempi, kuin jos ei olisi ollut kaikkia näitä kokemuksia 3D-kaksinaisuudesta.

Kyllä, tämä voi tehdä vaikeaksi toisinaan jättää taakseen se (3D) ja kyllä, tämä voi tehdä vaikeaksi toisinaan olla häiriintymättä siitä, mutta hyvin samaan tapaan kun pysytte keskittyneenä meditaatioon myös kärpäsen surratessa ympärillänne, opitte käyttämään 3D-maailman "surinaa" ja häiriötekijöitä mennäksenne syvemmälle korkeamman ajattelunne ja korkeampien ulottuvuuksienne maailmoihin ja syvempään yhteyteen rakkauden ja korkeapien maailmojen kanssa.

Sillä rakentaessanne 3D-ulottuvuuden ja kaksinaisuuden kokemuksia, olette saaneet paremman otteen moniulotteisista kyvyistänne. Se on nimittäin vain yksi monista ulottuvuuksista ja nyt olette täysin kykenevä menemään jokaiseen ulottuvuuteen tahdonalaisesti ja vaivattomasti. Siitä tulee opittu taito, mikä on myös taito, jonka paljastatte, sillä se on aina ollut olemassa.

Tämä näyttää ehkä paradoksilta, rakkaat ystävät, mutta tosiaankin kaikki, mitä opitte, kaikki mitä tutkitte ja mikä liittyy korkeampiin ulottuvuuksiin, on itse asiassa niiden taitojen takaisinsaamista, joiden kanssa "synnyitte", kun sekoituitte Lähteeseen sen ollessa kotinne.

Ja kotinne kutsuu teitä, mutta ei jättämällä fyysiset kokemukset, vaan enemmän fyysisen kehokokemuksenne parantamisena valomaailmoissa. Ja nyt asuinsijaksenne tulevat valaistut maailmat, samalla kokien täysin fyysisen kehonne, ja tässä kummastakin maailmasta tulee yhtä ja paljon parempi ja luovempi, kuin jos olisitte jääneet yksinomaan valokehoon.

Opitte - siis muistatte - luomaan tässä uudessa valokehokokemuksessa fyysisen kehonne ruorista, ikään kuin katsoisitte ulos ohjaamon, taivaallisen ohjaamon ikkunasta, kaunista ja laajaa tuntematonta näkymää ja pystytte "lentämään" minne tahansa ohjattavan kristallikehon perspektiivin kera, kun se on liittänyt fyysisen kehonne valokehoon.

Ja tämän kuvitteleminen voi näyttää vähän vaikealta, mutta palatkaa taas tähän kuviteltuun ohjaamoon, missä on laajat ikkunat kaikkialle ympärillenne. Näkymäänne ei enää estetä. Voitte mennä minne tahansa. Voitte tarkkailla ja kokea mitä tahansa, kuitenkin olette myös tiukasti maadoittunut ja yhdistynyt elämään maan päällä, elämään "aluksessanne" mistä katselette suurta aavaa nyt.

Mikään ei ole muuttunut paitsi perspektiivinne, mikään ei ole muuttunut paitsi laajentumisenne. Voitte hyödyntää kaikkea oppimaanne ja sitten uskaltautua tuntemattomaan kaikkien näiden taitojen kera, joita olette oppineet kolmannessa ulottuvuudessa ja joita löydätte myös "menneiltä ajoilta", ja näin olette nyt moniulotteisten mahdollisuuksien täydellinen paketti.

Tuntekaa sen tapahtuvan nyt. Hyväksykää se sydämeenne. Sallikaa sydämenne hyväksyä se. Ja oivallatte, että olette jo siellä. Teidän täytyy vain avata kaihtimet noista "ikkunoista", joita on kaikkialla ympärillänne.

Ja se vaatii teitä avaamaan sydämenne enemmän. Ja te teette sitä, rakkaat ystävät. Miten pitkän matkan olettekaan tulleet. Olette tulleet pidemmälle, kuin olisimme koskaan voineet uneksia, ja menette pidemmälle, kuin voisimme koskaan käsittää.

Sillä taivas on rajana eikä "taivas" ole ainoastaan maamaailmanne taivas, vaan galaksien, universumien ja multiversumin taivas. Olette kulkemassa nopeasti Suuren keskusauringon maailmoihin, mistä synnyitte, ja kehonne on nopeasti tottumassa muutokseen ilmakehän paineessa, mitä enemmän imette suloista ja arvokasta rakkausenergiaa Korkealta.

Niinpä jätän teidät nyt tuon kuvan kera, kun kiedon teidät ehdottoman rakkauden laajoihin käsivarsiini, kun te syleilette itseänne tuon syvän ehdottoman itserakkauden suuressa ja laajassa potentiaalissa, mitä teillä on itseänne kohtaan. Ja nyt olette varustettuja menemään pidemmälle tuntemattomiin maailmoihin.

Namaste.

Rauhassa ja ikuisessa rakkaudessa,
Äiti Maria

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >