HomeViestejäFran Zepeda23.9.2013 - Vain taivas on rajana

23.9.2013 - Vain taivas on rajana

VAIN TAIVAS ON RAJANA
 
Jeshuaa ja Taivaan komppaniaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
23.9.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, rakkaat loistavat ystävämme. Olette päässeet läpi taas yhdestä merkittävästä merkistä matkallanne ylösnousemukseen ja energiat ovat asettumassa sisällänne ja ympärillänne ja edustavat ja kuvastavat merkittävää hyppäystä värähtelyssänne sekä yksilöinä että kollektiivisesti.
 
Universumi on laaja. Mutta teidän energianne on myös laaja ja olette oivaltamassa, että voitte olla yhtä suuri omassa energiassanne kuin universumi - ja jopa sen yli, kuin multiversumi. Energialaajentumisenne on valtavaa tällä hetkellä. Kun se asettuu ja integroituu, olkaa valmis moniin oivalluksiin ja tunkeutumiseen uuteen elintapaan.
 
Olette jättäneet vanhan taakse hyvin monin tavoin ja kaksinaisuuden hyvin monissa merkityksissä. Olette sallineet aikomustenne avata maankuulun kaksinaisuushäkkinne oven ja voitte nyt hengittää vapaasti ja lentää ovesta kauniiden todellisuuksien ja mahdollisuuksien moniin näkymiin ja kyllä, tuntemattomaan, mutta rakkaat ystävät, olette valmis siihen - olette valmistautuneet.
 
Kaikki se työ mitä olette tehneet tähän mennessä hylätäksenne kaiken sen, mikä ei palvele teitä, tuottaa suurta tulosta - olette ns. saaneet lottovoiton. Sillä päästäessänne irti ja irrottaessanne otteen rajoittavista käsityksistä, uskomuksista ja peloista, olette avanneet energianne niin monille mahdollisuuksille ja uusille kokemuksille, että veisi jonkin aikaa luokitella ja määrittää ne ja arvostaa niitä.
 
Ajatelkaa tätä porttien avautumisena, niiden energiaporttien avautumisena jotka pitivät teitä vankina todellisuudessa, mikä oli rakennettu vain oppimistanne ja kokemistanne varten. Laskette alas kaikki pylväät ja koneet, jotka pitävät teitä noissa rajoissa ja voitte nyt tuntea raikkaan ja uuden tuulahduksen uudesta näkymästä edessänne.
 
Ja mahdollisuudet ovat loputtomat. Olemme kertoneet teille tämän aiemmin, mutta alatte vasta hyväksyä sen määrän. Vain taivas on rajana, rakkaat ystävät, joten minne menette tästä, kun porhallatte rajoittavista porteista valon ja rakkauden sekä upeiden värien, äänien ja koostumusten kauniiseen ja uuteen maailmaan?
 
Olette ns. putsanneet lautasenne ja nyt valmistaudutte ihastuttavien värien ja muotojen ylelliseen ja eksoottisen juhla-ateriaan ja kaikkiin teitä ilahduttaviin asioihin uuden ulottuvuuden täysin uudessa maailmassa. Puhdistakaa silmänne ja olkaa valmis näkemään muutos havaintotavassanne, hyväksyen täysin ne uudet ajatukset ja kyvyt, jotka odottavat teitä, jotka ovat nyt edessänne.
 
Se mitä yritämme näyttää tälle kanavalle, on vähän ylivoimaista hänelle, ja sanoilla on vaikea näyttää ja paljastaa, mitä yritämme jakaa hänen ja teidän kanssanne, rakkaat ystävät. Ottakaa siis sanat pois nyt ja vain tuntekaa ja kokekaa täydellistä keveyttä, eläviä värejä, elämäniloa ja suurta avoimuutta laajentuville mahdollisuuksille. Voitte nyt ikään kuin muokata minkä tahansa ajatuksen todellisuudeksi - jos tunnette sen syvästi sydämessänne ja uskotte siihen syvästi sydämessänne, siitä tulee todellista teille.
 
Muistakaa, että olette lähteneet häkistänne, lähteneet eilisen kaksinaisuuden rajoista. Mitä haluatte nyt muokata ja luoda, kun astutte viidennen ja korkeampien ulottuvuuksien raikkaan puhtaaseen, kevyeeseen ja värikkääseen ilmaan ja näette asiat meidän perspektiivistämme? Se vaatii vähän harjoittelua, hyväksymistä ja sallimista, mutta älkää luovuttako, vaan sallikaa itsenne kokea kevyempi ilma, mikä on vain suhteessa valokehoonne, kristallikehoonne, mikä on hyvin toteutumassa.
 
Antakaa itsellenne nyt aikaa sisäistää kaikki energiat, joiden olette sallineet tulla kehoonne ja kenttäänne, ja jatkakaa niiden hyväksymistä ja sisäistämistä, kun päivät kuluvat. Se vaatii ehkä teitä muuttamaan näkemystänne siitä, mitä teette päivienne aikana. Se vaatii ehkä teitä muuttamaan odotuksianne siitä, mitä teette päivillänne. Se vaatii ehkä teitä muuttamaan havaintojanne hetkestä toiseen. Se vaatii ehkä teitä ankkuroitumaan nyt-hetken hiljaisuuteen paljon säännöllisemmin. Ja se vaatii ehkä teitä päästämään irti kaikesta kontrollista, mikä toisi teidät takaisin tutulle alueelle.
 
Menkää vain sen mukana. Pääsette jyvälle siitä, rakkaat ystävät. Meillä on täysi luottamus kykyynne sopeutua tähän uuteen todellisuusympäristöönne. Antakaa itsellenne aikaa sopeutua.
 
Ja lähdemme nyt luotanne näiden ajatusten ja kuvien myötä, jotka kantavat teitä eteenpäin ylösnousemuspolullanne. Tietäkää aina, että teitä rakastetaan syvästi. Omaksukaa tämä syvällisesti, kun sallitte itsenne rakastaa itseänne vielä syvemmin joka hetki ja kun sallitte itsenne rakastaa naapurianne ja kaikkea tällä planeetalla ja universumeissa vielä syvemmin joka hetki.
 
Ja lähdemme nyt luotanne kannusten myös kunnioittamaan itseänne, kunnioittamaan suurenmoista jumalaista luontoanne, kun kunnioitatte jumaluutta toisissa.
 
Namaste.
 
Rakastava veljenne Jeshua ja Taivaan komppania
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >