HomeViestejäFran Zepeda23.6.2013 - Astutte energioidenne syvälliseen jalostumisjaksoon

23.6.2013 - Astutte energioidenne syvälliseen jalostumisjaksoon

ASTUTTE ENERGIOIDENNE SYVÄLLISEEN JALOSTUMISJAKSOON
 
Äiti Mariaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
23.6.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, rakkaat ystäväni, hämmästelen kunnioittaen kehittymistänne ja energianne jalostumista.
 
Paljon on tapahtunut ja tapahtuu tälläkin hetkellä. Päivänseisauksen ja superkuun energiat ovat vaikuttaneet valtavasti valokehoonne ja näin teidän täytyy levätä ajoittain sisäistääksenne ja prosessoidaksenne sen kaiken.
 
Jatkakaa näiden energioiden omaksumista ja toivottamista tervetulleeksi ilman odotuksia, vaan täysin hyväksyen ja sallien ilolla ja kiitollisuudella. Mitä enemmän avaudutte, sitä enemmän transformaatiota voi tapahtua. Eikä kyse ole vain valokehostanne, vaan maailmanne joka osasta.
 
Asettukaa aloillenne saadaksenne parhaan hyödyn näistä energioista, rakkaat ystävät. Kuten olen sanonut, se on jatkuvaa ja paljon voi muuttua sisällänne, kun avaudutte ja vastaanotatte valvomatta ja tuomitsematta. Vastaanottakaa ne kuin tervetullut sade pitkän kuivuuden jälkeen ja riemuitkaa rankkasateessa.
 
Astutte energioidenne syvälliseen jalostumisjaksoon ja teille avautuu monia ovia tulevina päivinä, jos laskette puolustuksenne ja olette vain kaiken keskellä kontrolloimatta yhtään lopputulosta. Antakaa puhtaiden sydänaikomustenne kuljettaa ja muokata lopputulos, sallien jokaisen mahdollisuuden ilmentyä, mikä on kaiken korkeimmaksi parhaaksi.
 
Hellittäkää ohjaksista vähän ja vastustakaa lopputuloksen kontrollointia, samaan aikaan nähden ja tuntien itsenne haluamissanne olosuhteissa. Sallikaa aina yksityiskohtien muotoutua antautumalla korkeammalle itsellenne ja Luojalle optimaalisen ilmentymisen hyväksi.
 
Te, rakkaani, olette peräsimessä ja teette taikoja antautuen universumin kaikille mahdollisuuksille täydellisessä muodossa kaiken kannalta. Olette luojia, kun täytätte kohtalonne, ja kuten keskeneräinen maalaus, mestariteoksenne alkaa paljastua, täydentyä ja jalostua, kun katselette sen valmistumista, sallien aina yllätykset ja valaistumiset, joita ei ollut ajateltu aiemmassa harhatilassanne.
 
Te, rakkaani, olette universuminne mestareita ja alatte nyt nähdä kaikki kykynne. Todisteet siitä vain lisääntyvät tulevina päivinä. Olkaa valmiina yllätyksiin ja iloon, kun jatkatte itsenne hoivaamista tämän merkittävän jakson tulevilla energioilla.
 
Olen oppaanne ja tukijanne tällä matkalla, kun avaudutte kaikelle, mihin kykenette, kaikelle mitä haluatte ja kaikelle mikä odottaa teitä, kun valaistutte näistä suurenmoisista, kuitenkin voimakkaista energioista, joita on tullut viime aikoina ja jotka jatkuvat tällä hetkellä.
 
Jokainen teistä sisäistää ne täydellisellä tavalla oman kehityksenne kannalta. Nyt on aika laskea puolustus, mikä ehkä rajoittaa kaikkia mahdollisuuksianne, ja nauttia uuden maailmanne vapaasti virtaavasta energiasta ja vanhan maailmanne häviävistä rajoista. Ottakaa pois rajoitukset, joita lineaarinen ajattelunne tuputtaa menneisyydestä, ja avautukaa kaikelle, mikä odottaa.
 
Olette tämän uuden vapaamuotoisen maailman luojia, mikä teillä kaikilla on ollut käsissänne. Pidätelkää pelkojanne, joita ehkä nousee, kun sallitte asioiden hahmottua laittamatta rajoja oman mukavuutenne ja vanhoihin olemistapoihin palaamisen vuoksi. Olette suojassa ja turvassa, joten mitä menetettävää on tuntemattoman tutkimisessa vähän lisää?
 
Olen aina täällä palveluksessa ja pidän teitä sydämessäni.
 
Äiti Maria
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >