HomeViestejäFran Zepeda22.4.2013 - Pysykää vakaana turbulenssissa ja selviytykää rauhan ja rakkauden tyveneen

22.4.2013 - Pysykää vakaana turbulenssissa ja selviytykää rauhan ja rakkauden tyveneen

PYSYKÄÄ VAKAANA TURBULENSSISSA JA SELVIYTYKÄÄ RAUHAN JA RAKKAUDEN TYVENEEN
 
Jeshuaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
22.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei rakkaat ystävät. Tervehdin teitä taas sydämeni kaikella rakkaudella. Tuon teille tämän viestin tänään, jotta voitte puhdistua lisää ja edetä valitsemallanne polulla. Olette saavuttaneet syvän jalostusjakson ylösnousemus- ja luomispolullanne.
 
Tulee aika, jolloin arviointi on tehtävä tarkoituksen ja aikomuksen selkeydellä, rakkaat ystävät. Alatte nähdä paljon laajemmalla havaintotavalla ja näin tarkistuksia on tehtävä, kuten aina - ja uudella hyväksynnällä, voidaksenne laajentaa vaikutustanne elämäänne ja maailmaan ympärillänne.
 
Älkää yhtään epäilkö sitä, että kehitytte jatkuvasti laajentuvassa tietoisuudessa siitä, kuka olette, mitä merkitsette ja mitä voitte antaa jatkuvasti polveilevassa ylösnousemusspiraalissanne.
 
Ja niin tulee tarpeelliseksi jatkuvasti jalostaa aikomuksianne ja tarkoitustanne ja edetä alati laajentuvan sydämen ja avoimuuden kera. Huomaatte epäilemättä, että monia asioita kuplii edelleen pintaan ja vaatii jatkuvasti tarkempaa katsetta ja sen erottamista, mitä sydämessänne on.
 
Kun puhdistatte pois roskaa, mikä peittää jumaluuttanne, voitte nähdä ja tuntea vuorotellen tukoksia ja aukkoja, mitkä muuttavat jatkuvasti todellisuuskuvaanne, vaatien teitä toistuvasti tarkistamaan ja erottamaan, mikä voi selvittää tietä laajentumisellenne.
 
Se voi olla jotain, missä olette käyneet aiemmin, mutta eri tasolla. Älkää vaipuko epätoivoon. Tuon puhdistamisen myötä tulee tilaa havaintoväylille, joita ei ole koskaan ennen nähty tai hahmotettu.
 
Teistä ehkä tuntuu, että olette muotoa muuttava olento, joka ei ole koskaan sama hetkestä toiseen. Luottakaa kuitenkin, että noudatatte kasvumallianne ja tehtäväänne, ja työntykää varmasti ohi kaikista peloista, mitä tuntematon voi synnyttää. Mitä enemmän päästätte irti ja antaudutte muutoksille sisällänne ja ulkopuolellanne, sitä selvemmin näette oman polkunne.
 
Rakkaani, yksi asia minkä ehkä kohtaatte tällä hetkellä, on tarve antaa anteeksi vielä syvemmällä tasolla kuin koskaan ennen. Ei vain toisille, vaan myös itsellenne. Ja kun tutkitte jokaista ajatustenne ja käsitystänne, miten monta kertaa tämä anteeksiantotarve tulee esiin, erityisesti kaiken sen myötä mitä ympärillänne näyttää tapahtuvan ja mikä tuntuu vastakohdalta rauhan saamiselle tähän maailmaan?
 
Kyllä, toisinaan voi näyttää siltä, että maailma osoittaa väärään suuntaan rauhan kannalta. Mutta tämä myös vaatii teitä tutkimaan, miten tarkastelette tapahtumia ympärillänne. Se voi antaa teille myös tilaisuuden löytää tuon rauhan ja anteeksiannon syvemmältä sydämestänne, eikö vain?
 
Olkaa vakuuttuneita, että olette menossa oikeaan suuntaan ja kun jatkatte valopolkua riippumatta siitä, mitä ympärillänne tapahtuu, se tuo lisää vakautta rauhan mahdollisuudelle tässä maailmassa. Siihen keskittyminen, mikä ei ole rauhallista, vie teitä vain poispäin kaikista mahdollisuuksista kestävään rauhaan.
 
Ja riippumatta siitä, kuka tai mikä syyllistyy näihin väkivallan ja levottomuuden tekoihin, hän ansaitsee myös anteeksiannon. Sillä näin tehdessänne vapautatte myötätunnon, mikä voi polttaa pois kaikki vihan ja väkivallan jäänteet kaikkialta. Tuohon palamiseen siepataan kaikki teot, tunteet ja sanat, jotka pyörivät teidän ja kaikkien sisällä - menneet, nykyiset ja tulevat, mitkä ovat tietysti vain nyt-hetki.
 
Vaatii vain rohkeutta kääntyä poispäin siitä, mitä ette halua nähdä enää tässä maailmassa, ja peittää sen paikka optimismin, toivon ja rakkauden linssillä. Maalatkaa sen päälle - kuin päällyste - kuvanne maailmasta, joka on niin täynnä rakkautta, että se tukahduttaa, sammuttaa ja peittää sairaiden ajatusten ja tekojen kaikki hehkuvat hiilet.
 
Pysykää päättäväisesti tarkoituksessanne vaikuttaa rauhan ja rakkauden maailmaan. Älkää lannistuko. Jokainen kipinä puhtaan rakkauden ja anteeksiannon sydämestänne sallii kaikenkattavan rakkauden pysäyttämättömän tulen, totuudelle omistautumisen ja aitoon itseenne palaamisen levitä. Siksi lopulta ei jää enää happea väkivallan, levottomuuden ja epäpuhtauksien jäljellä oleville kipinöille, jotta rakkauden ja rauhan suunta voi täyttää maailman.
 
Pysykää valppaana tarkoituksessanne puhdistaa sydämenne rakkaudella, myötätunnolla ja anteeksiannolla. Ja pysykää valppaana jokaisen vielä jäljellä olevan hehkuvan pelkohiilen paikallistamisessa ja täyttäkää se syvällä, kestävällä ja sisäänsä sulkevalla rakkaudella ja myötätunnolla, mikä voi vain levitä kaikkiin muihin.
 
Pysykää päättäväisenä kasvavan sisäisen valokipinänne ruokkimisessa riippumatta siitä, mitä näette tai kuulette ympärillänne. Tehkää siitä prioriteettinne, lohtunne ja vakuutuksenne siitä, että sen myötä tulee aikakausien muutos. Olette sen keskellä. Vaikka teistä ehkä tuntuu, että tärisette muutosvärähtelystä, pysykää keskuksessanne ja sallikaa itsenne olla vakaa ja valpas tarkoituksessanne ja katseessanne kohti parempaa ja kirkkaampaa maailmaa.
 
Pärjäätte hyvin "lentokoneenne" vakauttamisessa turbulenssin keskellä. Pysykää vakaana turbulenssissa ja selviytykää rauhan ja rakkauden tyveneen. Te ette käsitä, miten lähellä olette. Sillä sitten kun pöly laskeutuu, näette. Sitä odotellessa pysykää päättäväisenä ja uskollisena luontaisen jumaluutenne vaalimiselle kaikessa, mitä ajattelette ja teette. Millään muulla ei ole merkitystä, oikeasti.
 
Olette tovereitani rauhassa ja rakkaudessa. Yhdessä kuljemme kaunista ja puhdasta maata kohti, mitä ei ole ennen nähty elämässänne. Mutta kun saatte siitä enemmän ja enemmän vilahduksia, huomaatte, että olette olleet siellä aiemmin. Toivottakaa itsenne tervetulleeksi tuohon kauniiseen puhtauteen ja pysykää aina valppaana tarkoituksessanne ja aikomuksessanne tehdä niin.
 
Ikuisesti rakastava veljenne ja palvelijanne,
Jeshua
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >