HomeViestejäFran Zepeda13.1.2013 - Rakennatte uutta elämää

13.1.2013 - Rakennatte uutta elämää

RAKENNATTE UUTTA ELÄMÄÄ
 
Jeshuaa ja Taivaan komppaniaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
13.1.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, rakkaat ystävät. Viime aikoina on tapahtunut paljon energioissanne ja maailmassanne. Kaikessa uudelleenjärjestelyssä on aina pysähdysjakso, jolloin mitään merkittävää ei näytä tapahtuvan, ja sitten kappas vaan, uusia energioita rakentuu uudestaan ja uudestaan tehdäkseen kiistattoman avauksen siinä, miten näette maailman ja miten hahmotatte itsenne.
 
Teistä kaikista on monin tavoin tullut tyhjä taulu, puhdas paletti ja kangas, mille rakennatte uuden maailman. Olette heittäneet pois monia vanhan maailmanne asioita, sanoisimmeko "perustarvikkeita", joista kerran rakensitte todellisuutenne. Tämä vastaa paljon ruokakomeron siivoamista monista asioista, joita ei enää pidetä hyvinä hyvinvoinnillenne. Teillä on nyt tilaa varastoida uusia perustarvikkeita terveempää elämäntyyliä varten.
 
Vie aikaa ja energiaa täyttää uusi ruokakomero terveellisemmillä ja olennaisemmilla tavaroilla, jotka tuottavat terveempiä "aterioita" hienompaa ja kevyempää elintapaa varten. Rakennatte nyt tuota uutta elintapaa ja se muodostuu juuri tällä hetkellä. Uusiin ainesosiinne kuuluvat tietysti rakkaus, kiitollisuus, toivo, harmonia, puhtaus, myötätunto, rauha ja yhteistyö.
 
Vaatii vähän uudelleenorientoitumista olla kurottamatta noita vanhoja erillisyyden, pelon, kilpailun ja tuomitsemisen perustarvikkeita. Olette sitoutuneet kääntymään poispäin noista ainesosista. Nyt teidän täytyy vain jatkaa kääntymistä poispäin vanhasta ja sekoittaa uusia ainesosia uusilla tavoilla tuottamaan uudestaan luomaanne elämää.
 
Halunne uudelleensuuntautuneesta elämästä on aina ollut avain, rakkaat ystävät, mutta rajoittuminen vanhoihin asioiden tekemistapoihin on aina houkutus, erityisesti kun mikään ei näytä muuttuvan niin nopeasti, kuin haluaisitte. Pysykää kurssissa, rakkaat ystäväni, sillä me voimme nähdä uuden elämänne lankojen ja uuden maapallonne kimaltavan, kun luotte uudelleen maailmaa ja todellisuutta perustuen siihen uuteen käsitykseen itsestänne, että olette täynnä jumalaista rakkautta. Päättäkää sallia vastaanottavanne enemmän tätä rakkautta Luojalta, mikä on aina saatavillanne.
 
On ihmisluonteen mukaista lannistua, mutta on myös vahvuutenne ja syntymäoikeutenne valita ikuisen jumalaisen luontonne uusia lankoja ja rakentaa niistä.
 
Olemme jatkuvasti ympärillänne, hengittäen uutta kannustusta ja inspiraatiota, ja tuemme uusia puitteitanne, missä luoda uusia mahdollisuuksia vanhan toimintamallin ulkopuolella sitä rakennetta varten, mitä asetatte suurella rakkaudella ja huolella. Se voi näyttää näkymättömältä toisinaan, mutta jatkossa se tulee epäilemättä hyvin selväksi teille.
 
Olette, jokainen teistä, hyvin tärkeitä tässä prosessissa. Se vaatii teitä ja se vaatii teitä kaikkia kaivamaan syvältä uutta perspektiiviä ja inspiraatiota. Nähkää jatkuvasti, ettei ole mitään, mitä ette voi rakentaa, jos pysytte kurssissa.
 
Mikään ei ole mahdotonta tässä uudessa maailmassanne. Te laitatte rajat, te laitatte raamit. Mitä haluatte luoda? Mistä ulottuvuudesta haluatte luoda? Päätättekö luoda viidennen ulottuvuuden puitteista ja korkeammalta, missä ajatuksenne voivat ilmentyä välittömästi? Mitkä tahansa ajatukset, rakkaat ystävät, joten valitkaa viisaasti, mitä ajattelette ja miten näette maailman.
 
Luotatteko itseenne luodaksenne jotain erilaista kuin ennen? Luotatteko, että teillä on Luojan luomiskyvyt? Usko on avain, rakkaat ystävät - haluamme muistuttaa teille siitä - usko vastalöydettyihin kykyihinne ja usko, että olette Luojan jumalainen kipinä.
 
Uusi lihas vaatii jatkuvaa käyttöä kasvaakseen ja vahvistuakseen ja siinä kohtaa olette kehityksessänne, rakkaat ystävät. Sallikaa itsenne kokeilla niitä uusia kykyjänne, mitkä energioiden keveneminen tekee mahdolliseksi. Se voi tuntua kummalliselta ensin eikä mitään ikään kuin tapahdu, mutta jatkakaa noiden uusien lihasten kasvattamista, jotta näette ja teette kaiken rakkauden, kiitollisuuden, harmonian, toivon, puhtauden, myötätunnon, rauhan ja yhteistyön paikasta, ja näin siitä tulee jatkuva kumppaninne ja se muokkaa kaikkea uuteen muotoon ja uudella tavalla.
 
Tiedämme, että tiedätte kaiken tämän, rakkaat ystävät, mutta tunnetteko sen olemuksenne joka solulla? Ovatko nämä jokaisen päivänne hetken, uuden hetkenne, rakennuspalikoita? Kuvitelkaa ja tehkää kaikki viidennen tai korkeamman ulottuvuuden näkökulmasta ja vanhat kaksinaisuustavat putoavat pois paljon nopeammin korvautuakseen paljon korkeammalla, kevyemmällä ja kirkkaammalla olemisvärähtelyllä.
 
Olemme ikuisesti rinnallanne tässä pyrkimyksessä.
 
Rakastava veljenne Jeshua ja Taivaan komppania
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >