HomeViestejäFran Zepeda17.12.2012 - Olkaa rauhassa uuden itsenne osalta

17.12.2012 - Olkaa rauhassa uuden itsenne osalta

OLKAA RAUHASSA UUDEN ITSENNE OSALTA
 
Jeshuaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
17.12.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, rakkaat. On jo hämmästyttävää nähdä etenemisenne. Monet kohoavat tälläkin hetkellä, imevät valoa ja ratsastavat ylösnousemusaallolla.
 
Pärjäätte upeasti. Ette ole yksin tässä prosessissa, kuten olemme sanoneet. Teillä kullakin on tiimi enkeleitä, arkkienkeleitä ja/tai ylösnousseita mestareita, jotka on nimitetty teille tähän koko prosessiin.
 
Niitä on ollut koko ajan, mutta täysi huomio ja tarkoitus on nyt linjassa tuomaan onnistuneen ja tajunnan räjäyttävän ylösnousemuskokemuksen.
 
En sano tätä huolestuttaaksemme teitä, vaan valmistelemaan teidät ihastuttavimpaan kokemukseen, mitä voisitte koskaan kuvitella, rakkaat ystävät.
 
Mitä enemmän avaudutte ja vastaanotatte nyt, sitä täydellisempää se on teille. Tarkoitan tietysti sanoa teille, että ylösnousemus on taattu, mutta kokemuksenne täyteys, tasaisuus ja korkeus riippuu siitä, miten paljon päästätte irti ja vastaanotatte.
 
Olemme sanoneet tämän, mutta haluamme teidän rentoutuvan ja nauttivan kyydistä mahdollisimman paljon. Tehkää vain parhaanne. Ei ole mitään ratkaisemattomien ongelmien ja karman määrää, mikä estää teitä ylösnousemasta, ja paljon voidaan selvittää nyt vain antamalla itsellenne täydellistä ja äärimmäistä rakkautta ja ottamalla sitä vastaan Luojalta ja meiltä.
 
Te olette tehneet sen, rakkaat ystävät, te olette kulkeneet jo matkanne petollisen osuuden ja nyt voitte vain nauttia sen kohokohdasta.
 
Olette kaikki eri tasoilla, mutta totta puhuakseni sillä ei ole merkitystä. Keskittykää nyt itseenne. Keskittykää siihen, mitä kuulette ylösnousemusoppailtanne - se mitä tunnette, on oikein teille. Tämän tekemiseen ei ole väärää tapaa, paitsi jos sallii huolestumisen ja pelon estää teitä.
 
Nyt on aika luottaa täysin itseenne, korkeampaan itseenne, oppaisiinne ja Luojaanne. Älkää antako mielenne mennä tielle. On edelleen jonkin verran kaksinaisuusrakennetta, mikä haluaa häiritä teitä, mutta se ei ole todellinen.
 
Alatte täysin karistaa tämän rakenteen ja niinpä jos se yrittää vetää teidät takaisin - kuten vanha kenkä houkuttelee teitä, koska se on mukava - sanokaa: "Ei kiitos, kokeilen tätä uutta elämis- ja olemistapaa tästä eteenpäin."
 
Rakkaat, te ette voi tehdä tätä väärin. Kunhan kuuntelette sydäntänne ja sisäistä tietämystänne, teillä on kaikki ok, olette suojassa ja saatte hämmästyttävimmän kokemuksen ikinä.
 
Emme voi sanoa tätä riittävästi. Älkää siis antako odotuksen hidastaa itseänne tai vetää teitä pois raiteilta, kun olette nyt hetkessä ja sisällätte mahdollisimman paljon sitä iloa, rakkautta ja valoa, mitä teille tarjotaan. Teillä on takuumme, että kaikesta muusta huolehditaan vaivattomasti. Se on jo kirjoitettu. Se on jo hoidettu. Siis rentoutukaa!
 
Tietysti annettu energia voimistuu ja rakentuu jatkuvasti ja teidän täytyy vain ankkuroitua jatkuvasti sydämeenne ja Gaiaan. Teidän täytyy ehkä tehdä tätä koko ajan nyt tämän intensiivisyyden vuoksi. Ajatelkaa sitä turbulenssina mennessänne myrskynsilmän läpi. Teidän täytyy vain pysyä keskuksessa ja kaikki on hyvin.
 
Älkää huolehtiko siitä, mitä tapahtuu ympärillänne ja mitä järkytyksiä toisilla ehkä on, kun he puhdistuvat. Pysykää fokusoituneena sisäiseen rauhaanne ja sen tietämiseen, että olette täsmälleen siinä, missä teidän tarvitsee olla nyt; oikeasti ei ole tarvetta tehdä muuta, kuin kietoutua ja uppoutua kasvaviin energioihin ja sallia pölyn laskeutua ympärillänne, kun päästätte irti kaikesta, mistä tarvitsee, täysin vakuuttuneena, että olette valmis täsmälleen oikeaan aikaan omalta kannaltanne, rakkaat ystävät.
 
Meitä Taivaan komppaniaa on kaikkialla ympärillänne nyt emmekä hellitä, ennen kuin matkanne on valmis. Ja olette hyvin lähellä. Olkaa rauhassa sen uuden itsenne osalta, mikä on ilmestymässä esiin täydellä voimalla, loistolla ja suuruudella.
 
Puhumme uudestaan ennen siirtymää, rakkaat ystävät. Onnellista matkaa!
 
Rakastava veljenne, Jeshua.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >