HomeViestejäFran Zepeda18.3.2012 - Sallikaa

18.3.2012 - Sallikaa

SALLIKAA
 
Jeshuaa kanavoinut Fran Zepeda (www.franhealing.com)
18.3.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Hei, hyvät rakkaani. Nyt on suuren heräämisen sekä kehon, mielen ja hengen transformoituneen substanssin aikaa. Teistä saattaa olla pakahduttavaa toisinaan, kun muututte täysin monissa puolissa. Nousette nyt ulottuvuuksien yli hyvin usein ettekä ehkä tiedosta sitä. Pitäkää tiukasti kiinni ja maadoittukaa päivittäin ja jatkakaa meditointejanne.
 
Valmistautukaa moniin lisämuutoksiin. Fyysisessä kehossaan kristallirakenne on lisääntynyt ja kehittynyt niin, että teistä saattaa tuntua erilaiselta ja sekavalta toisiaan. Runsas vedenjuonti ja liikkuminen luonnossa auttaa siinä. Haluatte ehkä viettää paljon enemmän aikaa hiljaisuudessa ja pohdiskellen. Tämä on kaikki ylösnousemusprosessia, rakkaat ystävät, ja ehdotamme, että te ette taistele sitä vastaan.
 
Olette muuttumassa egon motivoimaan mieleen perustavasta "tekemisen" ajattelutavasta "olemiseen" sydänkeskeisestä ydinolemuksestanne. Sydämenne on yhdistynyt ykseyden sydämeen. Yhdistyminen siihen yhdistää teidät kaikkien sydämien kanssa universumeissa. Koordinoitukaa tuon rytmin kanssa enemmän ja enemmän, kun meditoitte ja vain olette päivässänne. Yhdistyminen omaan sydämenlyöntiinne tuo teitä lähemmäs toisia. Rytmi synkronisoidaan yhteen.
 
Keskittykää hengitykseenne ja sydämenlyöntiinne ja sallikaa kaikkien ajatusten leijua ohi. Älkää huolehtiko siitä, että aika tuntuu kiitävän aina nopeammin. Teidät otetaan tähän jättimäiseen rakkausaaltoon, mikä pyyhkii Kaikkeutta. Menkää sen mukana. Astukaa siihen. Olkaa sen kanssa. Sallikaa se, rakkaat ystävät. Se on päivän sana: sallikaa.
 
Olette hyvin paljon enemmän, kuin käsitätte. Syleilkää sitä. Saakaa vilaus siitä. Ottakaa se kaikki sisään ja pian sopeudutte siihen. Jatkakaa eteenpäin. Saavutatte korkeuksia ja syvyyksiä, joita ei ole koskaan ennen saavutettu. Kaikki on ennenkuulumatonta. Kaikki on uutta. Kaikki on teidän keksimäänne. Menkää siis sen mukana ja hengittäkää, sallikaa ja syleilkää.
 
Valonne kauneus on henkeäsalpaavaa meidän perspektiivistämme. Tuntekaa rakkausaallot, joita teille lähetetään, ja olkaa vakuuttuneita ylösnousemuksestanne, kunhan keskitätte aikomuksenne siihen. Kaiken mitä teette nyt, pitäisi vastata kysymykseen: "Tukeeko ja edistääkö tämä minun ja toisten ylösnousemusta?" Tekojenne ja ajatustenne perustaminen näihin aikomuksiin jatkaa oman värähtelynne kohottamista sekä planeetan ja toisten värähtelyn.
 
Edistytte loistavasti, hyvät ystäväni. Älkää erehtykö siinä. Keskittykää noihin aikomuksiin ja välttäkää samalla häiriötekijöitä ja niiden negatiivisten asioiden vetoa, jotka eivät ole korkeampaa sydänpohjaista värähtelyä. Teitä pommitetaan jatkuvasti houkutuksella pysyä vanhan egopohjaisen olemisenne matalammissa värähtelyissä. Sallikaa itsenne tiedostaa se ja sanokaa: "Ei kiitos" ja jatkakaa eteenpäin ja ylöspäin, ykseyteen Kaikkeuden kanssa.
 
Rakastava veljenne Jeshua
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >