HomeViestejäPatricia Cota-Robles2.8.2022 - Voimallinen tilaisuus elokuussa

2.8.2022 - Voimallinen tilaisuus elokuussa

VOIMALLINEN TILAISUUS ELOKUUSSA

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
2.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Ennenkuulumattoman 40 päivän yhteistoiminnan myötä, joka tapahtui 11.11.2021–20.12.2021 (päivänseisaus), heräävä ihmiskunta ja Taivaan komppania pystyivät puhdistamaan ne vanhentuneet ohjelmat menneisyydestämme, jotka aiheuttivat sekasortoa ihmisten elämään hyvin pitkän aikaa. Tämä puhdistaminen sisälsi niiden matriisien purkamisen ja hajottamisen, jotka pitivät paikoillaan yhteiskuntarakenteita, jotka ovat manipuloineet, kontrolloineet ja tukahduttaneet ihmismassoja myriadien elämien ajan.

Kaikkien noiden negatiivisten mallien ja rakenteiden matriisit pidettiin yllä pelkopohjaisella erillisyys- ja kaksinaisuustietoisuudella. Tämä vääristynyt tietoisuustaso ilmentyy erilaisina käyttäytymismalleina – ahneus, korruptio, vallan väärinkäyttö, viha, piittaamattomuus ja halukkuus vastata välivallalla. Siitä kaikesta puuttuu rakkaus. Nyt kuin nuo vanhentuneet ajattelumallit on purettu, noiden tuskallisten käyttäytymismallien automaattireaktio poistuu vähitellen, kun ihmiskunta ylösnousee pidemmälle uuden Maan viidennen ulottuvuuden taajuuksiin.

Tuon puhdistusprosessin jumalanvoitokkaan suorittamisen myötä, Äiti Maa ja kaikki sen päällä kehittyvä elämä pystyi ylösnousemaan uusiin taivaallisiin ja kosmisiin koordinaatteihin, kun synnytimme uuden vuoden 2022. Värähtelemme nyt viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinkovalon korkeampia taajuuksia. Tämä on antanut "minä olen" -olemuksellemme ja Taivaan komppanialle tilaisuuden opastaa meitä, askel askeleelta, erilaisten valoaktiviteettien läpi, jotka ovat valmistelleet meitä kaikkia siihen valon kvanttitulvaan, jonka saamme elokuun aikana.

Numerologisesti elokuu sykkii numeron 8 lahjoja ja mystisiä taajuuksia. Vaakatasossa oleva 8 symboloi äärettömyyttä. Pystysuorassa oleva 8 symboloi universaalia "niin ylhäällä kuin alhaalla" -lakia. Luvun 8 positiiviset aspektit heijastavat monia välttämättömiä ominaisuuksia, joita tarvitaan ihmiskuntaa ja niitä nuoria ihmisiä varten, jotka tulevat esiin ja vaativat paikkansa sydänpohjaisina transformaatiojohtajina. Noita piirteitä ovat mm. eettiset rahoitus- ja bisnestavat, vastuu työntekijöiden ja yhteisön hyvinvoinnista ja tehokas organisaatio ja johtajuus. "Minä olen" -olemus ohjaa näitä johtajia. 8 sykkii myös maatason mestaruutta ja tasapainoa sekä ikuisuuden rytmiä ja tasapainoa.

Astuimme Leijonan aurinkosykliin 22.7. Miljoonat ihmiset ympäri maailmaa juhlivat tätä Maria Magdaleenan juhlapäivänä. Se oli myös alkuimpulssi Leijonaportin avautumiselle. Maria Magdaleena on yksi Äiti Jumalamme kaikenkattavan jumalaisen rakkauden puolustajista. Joka vuosi 22.7. hän "tulvii" Maahan Äiti Jumalamme upeaa rakkautta, ihmistietoisuuden kollektiivimaljan kautta. Tämä parantaa elämän jokaista hiukkasta ja aaltoa maa päällä ja valmistelee ihmisiä päivämäärään 26.7., joka tunnetaan kaikilla aika- ja paikkajatkumoilla galaktisena uutena vuotena. Maria Magdaleenan valopalvelu valmistelee myös Äiti Maan ja kaiken sen päällä kehittyvän elämän Leijonaportin avautumishuippuun, joka on joka vuosi 8.8. Leijonaportin avautumisen aikana Maa on linjassa Siriuksen ja Leijonan kanssa, ja uusi aika- ja paikkasykli alkaa.

Kun valmistaudumme siihen voimakkaaseen valotulvaan, joka saamme Leijonaportin avautumisen aikana tänä vuonna, Taivaan komppania muistuttaa meille siitä, mitä Isä-Äiti Jumalamme paljasti, kun synnytimme tämän uuden vuosikymmenen. Meille kerrottiin, että seuraavien kymmenen vuoden aikana ihmiskunta muuttaa Äiti Maan ja kaiken sen elämän historian kurssia. He sanoivat, että tämän vuosikymmenen aikana, 2020–2030, ihmiset alkavat kehittää latentteja kykyjään, minkä myötä kirkastamme kirjaimellisesti maakehomme ja ulkoisen maailmamme elämänkokemukset sydänpohjaisiin täydellisyysmalleihin, jotka liittyvät viidennen ulottuvuuden uuteen Maahan. Valo-olennot sanoivat, että tämä käsittämätön kirkastuminen saavutetaan Taivaan komppanian ja heränneiden ihmisten kovasti laajentuneen yhteistoiminnan avulla. Isä-Äiti Jumalamme sanoi, ettei tämänsuuruista yhteistoimintaa taivaan ja Maan välillä ole koskaan ennen yritetty.

Vuonna 2020 – niiden monumentaalisten muutosten vuoksi joita on tapahtunut uuden vuosikymmen synnyttämisestä saakka ja covid-19:n aiheuttaman pakotetun globaalin tauon myötä – kun Leijonaportin avautuminen saavutti huippunsa 8.8., Isä-Äiti Jumalamme hengitti Äiti Maan ja kaiken sen pinnalla kehittyvän elämän, alkuperäisen Leijonaportin kautta joka sykkii Gizan pyramidin yläpuolella Egyptissä, sen viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinko-Leijonaportin paljon korkeampiin taajuuksiin, joka sykkii ilmakehässä uuden Maan yläpuolella.

Kun tämä tapahtui, jokaisen miehen, naisen ja lapsen "minä olen" -olemus pystyi integroitumaan atomisolutasolla fyysiseen, eetteri-, mentaali- ja tunnemaakehoon tavalla, jota emme olleet aiemmin kokeneet. Tämä integrointi salli jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen saada suuremman pääsyn maakehoomme ja tietoiseen mieleemme, kuin koskaan ennen.

"Minä olen" -olemuksemme on nyt kaksi vuotta intuitiivisesti ohjannut meitä tavoilla, joita meidän on ollut vaikea sivuuttaa. Enää tämä "minä olen" -olemuksemme kommunikointi ei ole vain "pieni sisäinen ääni", joka yrittää tulla kuulluksi ulkoisen maailman metelin ja kaaoksen yli. Tämä jumaluusaspektimme on nyt jatkuvasti läsnäolevaa sisäistä tietämistä ja intuitiivista opastusta, joka ei enää salli meidän käyttäytyä mukavasti tavoilla, jotka heijastavat vanhentuneita, pelkopohjaisia erillisyys- ja kaksinaisuusmalleja.

Tietysti meillä on vapaa tahto sivuuttaa tuo "minä olen" -olemuksemme sisäinen opastus, mutta kun yritämme tehdä sen, tunnemme paljon selvemmin niiden ajatustemme, tunteidemme, sanojemme ja tekojemme tulokset, jotka eivät perustu rakkauteen. Jos sinulla on mitään epäilyä tuosta Taivaan komppanian toteamuksesta, sinun täytyy vain tarkkailla tapahtumia elämässäsi ja panna merkille, miten nuo tapahtumat vaikuttavat sinuun mentaalisesti ja tunteellisesti.

Nyt elokuussa 2022 olemme taas kerran viidennen ulottuvuuden Leijonaportin avautumisen kynnyksellä, ja se saavuttaa huippunsa 8.8. Koko tämän uskomattoman voimakkaan vuoden ajan, meitä on päivä päivältä ohjattu eri valoaktiviteettien läpi, jotka ovat valmistelleet ihmiskuntaa, elementaalikuntaa ja Äiti Maata vastaanottamaan atomi- ja aliatomisolutasolla turvallisesti sen monumentaalisen valotulvan, jonka koemme, kun Isä-Äiti Jumalamme hengittää Maan ja kaiken sen elämän vuosittaisen viidennen ulottuvuuden Leijonaporttikäytävän läpi.

Leijonaporttia suojelee kaksi suurenmoista leijonaa, jotka ovat Eilisen leijona ja Huomisen leijona. Kun Maa kulkee näiden leijonien välistä, se on merkki, että ihmiskunta siirtyy kaiken menneisyydestämme tai tulevaisuudestamme tulevan kontrollin tai manipuloinnin yli. Sen sijaan harmonisoidumme ikuisessa nyt-hetkssä, kun liitämme voimat yhteen taivasulottuvuuksien kanssa kanssaluodaksemme uuden Maan.

Kun tänä vuonna menemme viidennen ulottuvuuden Leijonaportti-portaalin läpi, Isä-Äiti Jumalamme on antanut jokaisen ihmisen integroidulle "minä olen" -olemukselle luvan vapauttaa ne sydänpohjaiset mallit, jotka on koodattu jumalaiseen viisauteen ja pyhään tietoon viidennen ulottuvuuden DNA:mme 12 aurinkosäikeesssä. Tämä viitoittaa tietä jokaisen ihmisen "minä olen" -olemukselle vapauttaa meidät korkeamman olemisjärjestyksen harmoniaan, mikä laajentaa suuresti ihmisten "minä olen" -olemuksen vaikutusta maan päällä.

Jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen kautta pystymme nyt intuitiivisesti vastaanottamaan jumalaisia kehotuksia, ideoita ja käsitteitä "minä olen" -olemukseltamme, Taivaan komppanialta ja Isä-Äiti Jumalaltamme paljon selvemmin. Meidän täytyy vain kääntyä sisäänpäin ja kuunnella.

Valo-olennot ovat vakuuttaneet, että kun tämä syvällinen totuus värähtelee jokaisen ihmisen sydänliekissä, muistamme, miten kirkastetaan fyysinen todellisuutemme rakkauspohjaisiin täydellisyysmalleihin, jotka liittyvät uuteen Maahan. Tehokkain tapa tehdä tämä on ikuisessa nyt-hetkessä. Siis kun menemme Leijonaportin läpi 8.8., kiinnitä huomiota "minä olen" -olemuksesi intuitiiviseen opastukseen. Ihmeet odottavat, että kanssaluot ne.

Jumala siunatkoon sinua.

Patricia

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >