HomeViestejäPatricia Cota-Robles29.4.2022 - Mystinen toukokuu 2022

29.4.2022 - Mystinen toukokuu 2022

MYSTINEN TOUKOKUU 2022

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
29.4.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Merkittäviä muutoksia on tapahtunut viime aikoina jokaisen ihmisen maakehossa niiden voimakkaiden valohyökyjen vuoksi, joita olemme kaikki kokeneet vuoden 2022 alusta saakka. "Minä olen" -olemuksemme on auttanut jokaista meitä sisäistämään nämä muutokset solutasolla. Nyt voimme turvallisesti vastaanottaa niitä uskomattomia valoaaltoja, joilla meitä siunataan koko "mystisen toukokuun ajan", kuten Taivaan komppania kuukauteen viittaa.

Taivaallisissa maailmoissa toukokuuta pidetään mystisenä kuukautena kaikkien niiden erityistapahtumien vuoksi, joita toukokuussa on. Näihin tapahtumiin sisältyy jumalainen interventio, ulkoisen maailman juhlat ja taivaalliset lahjat Korkealta. Taivaan komppania sanoi, että tänä vuonna – seurauksena henkiinheräämisliekin monumentaalisesta sisäänvirtauksesta, jota olemme saaneet päiväntasausportaalin avautumisesta saakka 20.–21.3. – tilaisuudet joilla meitä siunataan toukokuussa, vaikuttavat meihin positiivisesti ja syvällisemmin kuin koskaan aiemmin.

Toukokuun 1. päivää juhlitaan ympäri maailmaa Saint Germainin ylösnousemuspäivänä. Saint Germain tunnetaan koko luomakunnassa "Violetin liekin vartijana". Joka vuosi 1.5. Saint Germain johtaa violetin liekin arkkienkelilegioonansa planeetalle – pohjoiseen, etelään, itään ja länteen – loistamaan jokaiseen elämänhiukkaseen ja -aaltoon, sen kautta ja sen ympärille, violetin liekin voimakkaimpia taajuuksia, joita ihmiskunta, elementaalikunta ja Äiti Maa pystyvät vastaanottamaan.

Tämä voimakas lahja on tavallisesti voimistunut vuorokauden ajan. Kuitenkin tänä vuonna, hetken tarpeen ja sen valtavan kehityksen vuoksi, jota meillä kaikilla on tapahtunut kyvyssämme sisäistää korkeampia valotaajuuksia, tämä pyhä tuli lisää vauhtia jokaisella hengenvedollamme koko toukokuun ajan.

Voidaksemme tajuta sen suuruuden, mitä tämä lahja Korkealta merkitsee, Isä-Äiti Jumalamme muistuttaa meille, että koko luomakunnassa violetti liekki on voimakkain työkalu, joka on käytettävissä negatiivisen energian muuntamiseen takaisin valoksi.

Jokainen meistä voi olla Jumalan instrumentti tämän kosmisen hetken aikana. Saint Germain on antanut meille invokaation, joka sallii meidän olla avoin ovi tälle pyhän tulen uskomattomalle lahjalle. Jos tämä jumalaisen suunnitelman osa resonoi sydämesi ytimessä, käytä tätä invokaatiota toukokuun ajan ja sen yli, seuraten "minä olen" -olemuksesi opastusta.

Violetin liekin invokaatio

"Minä olen "minä olen" -olemukseni, ja minä olen yhtä koko ihmiskunnan "minä olen" -olemuksen kanssa. Yhtenä äänenä, yhtenä hengityksenä, yhtenä sydämenlyöntinä ja yhtenä puhtaan jumalaisen rakkauden energiana, värähtelynä ja tietoisuutena, kutsun violetin liekin voimistuneimpia taajuuksia, jotka kosminen laki sallii.

"Rakastettu Saint Germain ja violetin liekin arkkienkelilegioonasi, pyydän, että säteilette tätä violettia liekkiä tuhannen auringon voimalla ja mahdilla jokaisen ajatuksen, tunteen, sanan, teon, muiston ja uskomuksen sisällä, kautta ja ympärillä, jonka ihminen on koskaan ilmaissut missään aikakehyksessä tai ulottuvuudessa, tunnetussa ja tuntemattomassa, ja joka heijastaa jotain vähemmän kuin Isä-Äiti Jumalamme rakkaus ja kaiken elämän ykseys.

"Muunna tämä energia-aiheuttaja, -ydin, -vaikutus, -tiedosto ja -muisto takaisin alkuperäiseen täydellisyyteensä, ja sulje se Jumalan kaikenkattavan jumalaisen rakkauden voimakenttään.

"Hyväksyn ja tiedän, että tämä valotoiminta on suoritettu Jumalanvoitokkaasti jo samalla, kun pyydän. Ja niin se on! Rakastettu minä olen, rakastettu minä olen, rakastettu minä olen, mikä minä olen."

Lahja Äiti Marialta

Yksi upea toukokuussa tapahtuva asia on, että Äiti Maria avaa ovet Tahrattoman sydämen temppeliinsä sisätasoilla koko kuukaudeksi. Hän kutsuu rakkaudella meidät kaikki ihmiset käymään luonaan hienokehossamme, kun nukumme yöllä. Saadaksemme täyden hyödyn tästä tilaisuudesta meidän täytyy vain pyytää "minä olen" -olemustamme viemään meidät Äiti Marian Tahrattoman sydämen temppeliin, kun menemme nukkumaan, ja se tapahtuu.

Koska olemme yhtä kaiken elämän kanssa, meillä on kyky pyytää jokaisen ihmisen "minä olen" -olemusta maan päällä tekemään saman hänelle pelkästään affirmoimalla: "Minä olen "minä olen" -olemukseni, ja minä olen yhtä koko ihmiskunnan "minä olen" -olemuksen kanssa. Pyydän jokaiselle ihmiselle maan päällä saman, mitä pyydän itselleni tänä yönä, täysin harmoniassa hänen jumalaisen suunnitelmansa ja kaikkien osallisten korkeimman hyvän kanssa."

Sitten valotemppelinsä ajattomissa ja paikattomissa viidennen ulottuvuuden taajuuksissa, Äiti Maria kommunikoi jokaisen meidän kanssa yksilöinä ja kaikkien meidän kanssa kollektiivisesti määritelläkseen, mitä sellaista apua hän voisi antaa, mikä auttaa meitä tyydyttämään ajankohdan suurimman tarpeemme.

Äiti Maria on kertonut meille, että hänen tärkein vastuunsa on ylläpitää sitä tahratonta ajatusta, että jokainen meistä toteuttaa lopulta täyden jumalaisen potentiaalinsa Jumalan rakastettuina poikina ja tyttärinä. Sen edistymisen vuoksi jota "minä olen" -olemuksemme on saavuttanut tänä vuonna maakehomme uudelleenkalibroinnissa viidennen ulottuvuuden korkeampien taajuuksien kristallivalokehoksi, Äiti Maria sanoi, että hän pystyy nyt auttamaan meitä tavoilla, joilla hän ei voinut auttaa aiemmin.

Hänen apunsa tässä kuussa on ainutlaatuista jokaiselle meistä yksilönä sekä siinä, mitä hän pystyy tekemään hyväksemme kollektiivisesti, nostamaan ihmiskunnan massatietoisuutta. Äiti Maria kannustaa meitä kiinnittämään huomiota joka aamu niihin ajatuksiin ja tunteisiin, joita meillä on herätessä. Hän sanoi, että meitä auttaa, kun pyydämme "minä olen" -olemustamme palauttamaan konkreettisia muistoja kokemuksistamme hänen kanssaan Tahrattoman sydämen temppelissä.

Jumalaisen feminiinisyyden tunnustaminen

Yksi tapahtuma joka lisää suuresti maailman valoa toukokuussa, on äitienpäivän juhliminen, mitä tapahtuu useissa maissa ympäri maailmaa. Äitienpäivä on USA:ssa ja Kanadassa 8.5. tänä vuonna. Meksikossa se on aina 10.5. ja Ranskassa äitienpäivää juhlitaan 29.5.

Tänä vuonna jokaisena äitienpäivänä, jota juhlitaan ympäri maailmaa, Äiti Jumalamme ja kaikki jumaluuden feminiiniaspektit peittävät Maan Jumalan kaikenkattavan jumalaisen rakkauden korkeimmilla mahdollisilla taajuuksilla. Taivaan komppania sanoi, että tämä Jumalan kaikenkattavan jumalaisen rakkauden voimistunut sisäänvirtaus parantaa ja kovasti voimistaa violetin liekin konkreettisia tuloksia, kun se kylvettää Maata koko toukokuun.

Täysikuun pimennys ja valaistumisen kultainen Buddha

Kaikki toukokuun tapahtumat parantavat niitä siunauksia, joita ihmiskunta ja Maa saavat yhden valotulvan aikana, joka siunaa Maata toukokuussa. Tämä tapahtuma tunnetaan Wesak-juhlana, joka on täysikuun aikana Auringon ollessa Härässä. Tässä juhlitaan Buddhan valaistumista ja sen valaistumisen kultaisen Buddhan paljastumista, joka nyt sykkii jokaisen ihmisen sydänliekissä. Tänä vuonna Wesak-täysikuu on 15.–16.5. Tuon täysikuun aikana meitä siunataan myös voimakkaalla kuunpimennyksellä.

Valaistuminen on jumalainen tietoisuustila, joka sallii meidän TIETÄÄ, että Kristus-tietoisuuden tai ykseystietoisuuden todellinen merkitys, jonka ihmismassat alkavat oivaltaa, ilmaisee Isä-Äiti Jumalamme ykseyden ydinolemusta. Valo-olennot ovat paljastaneet, että tänä vuonna voimakkaan Wesak-täysikuun pimennyksen aikana, koemme jokainen "minä olen" -olemuksemme ja kehoelementaaliemme kautta energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutoksen, joka alkaa paljastaa uusin ja syvällisin tavoin pyhää tietoa, jota sykkii valaistumisen vastapaljastuneesta kultaisesta Buddhasta jokaisessa sydänliekissä.

Meille kerrotaan, että ensimmäiseksi tämä muutos alkaa paljastua meille lempeämpänä ja ystävällisempänä tapana nähdä niskoittelevimmat veljemme ja sisaremme ihmisperheessä. Kun tunnistamme TOTUUDEN jumaluudesta KAIKESSA elämässä, avaamme sydämemme ja mielemme ja meillä on uusia ajattelu- ja tuntemistapoja, jotka on täytetty jumalaisella rakkaudella, ykseydellä ja kunnioituksella kaikkea elämää kohtaan.

Tämä vuorostaan nostaa meidät korkeammalle ykseystietoisuustasolle, mikä sallii meidän havaita selvästi toteuttamiskelpoiset ratkaisut, jotta kaikki sairaudet/ongelmat joita edelleen tulee pintaan ympäri maailmaa, voidaan parantaa ja muuntaa takaisin valoksi. Sitten se TOTUUS tulee räikeän selväksi, että olemme yhtä ja vain yhteistyöllä ja kunnioittamalla kaikkea elämää ratkaistaan tämän päivän ongelmat. Tämän valaistumisen myötä oivallamme hyvin selkeästi, että tosiaankin: "Olemme niitä, joita olemme odottaneet."

Jumalan siunausta,

Patricia Cota-Robles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >