HomeViestejäPatricia Cota-Robles30.12.2021 - Uuden vuoden 2022 synnyttäminen

30.12.2021 - Uuden vuoden 2022 synnyttäminen

UUDEN VUODEN 2022 SYNNYTTÄMINEN

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
30.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme jumalanvoitokkaasti saaneet valmiiksi monimutkaisimman puhdistusprosessin, mitä ihmiskunta ja Taivaan komppania ovat koskaan yrittäneet. Tämä puhdistaminen sisälsi niiden myriadien yhteiskuntarakenteiden kasvupohjien purkamisen, jotka ovat manipuloineet, kontrolloineet ja sortaneet ihmismassoja aionien ajan. Näitä tuskallisia rakenteita pidettiin paikoillaan pelkopohjaisella erillisyys- ja kaksinaisuustietoisuudella, mikä on ilmentynyt ihmisen käyttäytymismalleissa ahneutena, korruptiona, vallan väärinkäyttönä, vihana, tietämättömyytenä ja halukkuutena reagoida väkivallalla. Kaikesta tästä käyttäytymisestä puuttuu täysin rakkaus.

Valo-olennot ovat vakuuttaneet meille, ettei enää ole riitasointuisella taajuudella värähteleviä kasvupohjia tai perusrakenteita, joita tarvitaan ylläpitämään ne vanhentuneet ajattelumallit, joita olemme menestyksekkäästi purkaneet. Tämä merkitsee, että vaikka on ihmisiä, jotka yrittävät edelleen epätoivoisesti säilyttää valtansa ja kykynsä sortaa, manipuloida ja kontrolloida ihmismassoja, ei ole kasvupohjaa ylläpitämässä heidän pahoja pyrkimyksiään, ja he epäonnistuvat.

Myriadien valotoimien avulla, tämän uuden vuosikymmenen 2020–2030 alusta lähtien, valotyöntekijät ympäri maailmaa ovat ennenkuulumattomassa yhteistyössä Taivaan komppanian kanssa onnistuneesti purkaneet ne rajoittavat kahleet ja varjot, jotka ovat verhonneet ihmissieluja aioneita. Tuon jumalanvoitokkaan saavutuksen tuloksena Isä-Äiti Jumalamme on vahvistanut, että kallisarvoinen Maa-planeettamme pystyy ylösnousemaan valoon esteettömästi, eikä ole paluuta takaisin.

Kun tarkkailemme, mitä ulkoisessa maailmassa tapahtuu edelleen, meidän on erittäin helppoa epäillä tätä informaatiota, jota Taivaan komppania jakaa. Näin on, koska ne upeat tapahtumat joita on kanssaluotu Maan ja taivaan yhteisponnisteluilla, täytyy ensin ilmentää niihin "syyulottuvuuksiin", joista kaikki alkaa. Sitten, jotta nuo luomukset ilmentyvät Maan fyysiselle tasolle, Maahan ruumiillistuneiden Jumalan poikien ja tyttärien täytyy "magnetisoida" muodon maailmaan nuo täydellisyysmallit, harmoniassa jumalaisen lain kanssa, sydänliekkiensä jumaluuden kautta. Tämä tapahtuu, kun fokusoidumme valoon ja ilmaisemme niitä sydänpohjaisia malleja, joita olemme kanssaluoneet ajatuksillamme, tunteillamme, sanoillamme ja teoillamme.

Vaikkeivät luomuksemme eivät ole vielä ehkä niin selviä ulkoisessa maailmassa, kuin haluaisimme, Isä-Äiti Jumalamme on vahvistanut, että ne valontäyteiset tapahtumat joita valotyöntekijät kanssaluovat tänä aikana, vaikuttavat hyvin positiivisesti jokaiseen ihmiseen, paikkaan, olosuhteeseen ja asiaan tällä planeetalla.

Olemme kaikki osallistuneet näiden tapahtumien kanssaluomiseen "minä olen" -olemuksemme kautta, riippumatta siitä tiedämmekö sen tietoisella tasolla vai emme. Tämä oli mahdollista, koska ihmisjoukot ovat nyt saavuttaneet jumalaisen rakkauden kriittisen massan. Se saatiin aikaan kollektiivisen valotyön ja niiden jumalaisen rakkauden sydänpohjaisten mallien avulla, joita miljoonat Jumalan pojat ja tyttäret ovat synnyttäneet ja ilmaisseet ympäri maailmaa tämän uuden vuosikymmenen alusta saakka.

Vaikka olisit tietämätön sen suuruudesta, miten valosi ja rakkautesi on edesauttanut Äiti Maan ylösnousemusprosessia, Isä-Äiti Jumalamme haluaa sinun tietävän, että olet ollut oleellinen osa tämän jumalaisen suunnitelman paljastumista. Jokainen rukous, jokainen meditaatio, jokainen rakastava ajatus, tunne, sana tai teko jonka olet ilmaissut jotain elämän osaa kohtaan, on lisätty ihmistietoisuuden kollektiivikuppiin, joka on nyt saavuttanut jumalaisen rakkauden kriittisen massan.

Isä-Äiti Jumalamme sanoi, että taivaan tulvaportit on nyt avattu. Tämä takaa, että on raivattu tie sille, että heräävät ihmiset voivat alkaa luoda yhdessä Taivaan komppanian kanssa ihmeitä, jotka kirkastavat konkreettisesti tämän suloisen Maan ja KAIKEN sen päällä kehittyvän elämän uuden Maan sydänpohjaisiksi malleiksi, kun etenemme tämän vuosikymmenen, 2020–2030, läpi.

Ne myriadit elämät ja oppitunnit joita olemme yksilöinä ja kollektiivisesti kokeneet siitä lähtien, kun meidät ensimmäisen kerran hengitettiin esiin Isä-Äiti Jumalamme sydämestä, ovat ainutlaatuisesti valmistelleet jokaisen meistä käsillä olevaan tehtävään. Me jotka olemme ruumiillistuneita tänä aikana, olemme kollektiivisesti kokeneet jokaisen kuviteltavissa olevan positiivisen ja negatiivisen tilanteen ilmentyvän maan päälle. Kaikki nämä kokemukset olivat välttämättömiä valmistelemaan meidät Maan ylösnousemusprosessin seuraavaan vaiheeseen.

Tänään Taivaan komppania pyytää, että tarkastelemme lyhyesti muutamia elämää transformoivia muutoksia, joita olemme kaikki kokeneet "minä olen" -olemuksemme jumalaisen intervention kautta, tämän uuden vuosikymmenen alun jälkeen. Tämän tarkastelun syynä on kannustaa meitä ja auttaa ymmärtämään niitä uskomattomia muutoksia maakehossamme, joita olemme kaikki kokeneet pelkopohjaisten ihmisegojemme vastarinnasta huolimatta. Monet teistä ovat hyvin tietoisia näistä muutoksista. Jos tämä informaatio kuitenkin tuntuu uudelta sinulle, pyydä vain "minä olen" -olemustasi paljastamaan sinulle, sydänliekkisi jumaluuden kautta, sen totuudenmukaisuus.

Vuoden 2019 toisen puoliskon kuukausina oli joitain merkittäviä tapahtumia, jotka olivat oleellisia viitoittamaan tietä uuden vuosikymmenen syntymälle. Elokuussa 2019, Harmonisen yhtymisen (konvergenssi) 32. vuosipäivän aikana (tapahtuma alun perin 1987), Jumalan pojat ja tyttäret maan päällä saavuttivat kollektiivisen värähtelytaajuuden, joka salli "minä olen" -olemuksemme aktivoida 12 viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinko-DNA-säiettämme.

Tämä on se DNA, jota "minä olen" -olemuksemme käyttää siihen jumalaiseen alkemiaan, joka kirkastaa kolmannen ulottuvuuden hiilipohjaisen fyysisen, eetteri-, mentaali- ja tunne-maakehomme, viidennen ulottuvuuden kristallipohjaiseksi aurinkovalokehoksi. Se on kulkuneuvoneuvo, jossa asumme uudessa Maassa. Tämä aktivointi raivasi tietä jumalaisen suunnitelman seuraavalle askeleelle.

Joulukuun 12. päivä 2019 joka on numerologisesti 12-12-12, pystyimme viimeistelemään aktivoinnin, jota "minä olen" -olemuksemme oli valmistellut armosta lankeamisestamme saakka aioneita sitten. Ei ole sattumaa, että 12.12. on juhlapäivä, joka kääntää miljoonien ihmisten huomion ympäri maailmaa Äiti Mariaan ja Guadalupen neitsyeen. Tämä Äiti Marian aspekti kuvastaa Äiti Jumalamme ja jumalaisen feminiinisyyden rakkausluontoa.

12-12 on pyhän geometrian koodi, jonka "minä olen" -olemuksemme leimasi ihmisen DNA:han armosta lankeamisemme jälkeen. Tämän koodin jumalainen tarkoitus oli palvella katalyyttinä ihmisen nopeutuneelle heräämiselle, sitten kun "minä olen" -olemuksemme pystyisi aktivoimaan 12 viidennen ulottuvuuden DNA-säiettämme.

Joulukuun 12. päivä 2019 jokaisen ihmisen "minä olen" -olemus aktivoi onnistuneesti 12-12-katalyyttikoodimme aivan ensimmäistä kertaa. Kymmenen päivää myöhemmin meillä oli voimakas joulukuun päivänseisaus, ja joulupäivänä 25.12.2019 meitä siunattiin uuden kuun auringonpimennyksellä, joka muodosti liikevoimaa, kun synnytimme 2020 uuden vuosikymmenen. Virheetön käsitys tästä vuosikymmenestä sinetöitiin maan päällä jokaisen elämänhiukkasen ja -aallon ydinpuhtauteen, voimakkaan täysikuun kuunpimennyksen aikana 11.1.2020.

Uuden vuosikymmenen alkamisen jälkeen Isä-Äiti Jumalamme ja Taivaan komppania paljastivat, että seuraavien kymmenen vuoden aikana, 2020–2030, ihmiskunta muuttaa historian kurssia Äiti Maan ja KAIKEN sen päällä kehittyvän elämän osalta. Meille kerrottiin, että ihmiset kehittävät latentteja kykyjään, joiden avulla KIRKASTAMME kirjaimellisesti maakehomme ja ulkoisen maailman elämänkokemuksemme sydänpohjaisiksi täydellisyysmalleiksi, jotka liittyvät viidennen ulottuvuuden uuteen Maahan.

Meille kerrottiin, että tämä ihmeelliseltä vaikuttava kirkastuminen saadaan aikaan kovasti laajentuneen Taivaan komppanian ja heränneiden ihmisten välisen yhteistyön avulla. Isä-Äiti Jumalamme myönsi kosmisen erivapauden ja kertoi meille, että sellaista taivaan ja Maan välistä yhteistyötasoa joka kosmisella lailla nyt sallitaan, ei ole koskaan ennen yritetty.

Meillä ei ollut tuolloin aavistustakaan, mitä se tarkkaan ottaen merkitsisi. Kuitenkin muutamassa viikossa koimme "pakotetun globaalin aikalisän", ensimmäistä kertaa ikinä. Valo-olennot kertoivat meille, että ulkoisen maailman olosuhteista huolimatta, tämä "planetaarinen tauko" tekisi tilaa ihmisen "minä olen" -olemukselle tulla kuulluksi uusilla tavoilla, ja se sallisi vastikään aktivoitujen 12-12-katalyyttikoodien herättää ihmismassat tavalla, jollaista emme olleet aiemmin kokeneet. He sanoivat, että tämän onnistuneen massaheräämisen ja ihmiskunnan tietoisuuden kohoamisen myötä, mikään ei voisi koskaan enää olla samanlaista.

Muutaman seuraavan kuukauden aikana lukematon määrä valotyöntekijöitä ympäri maailmaa kutsui rakastavasti Jumalan parantavaa valoa, jumalaisena aikomuksena parantaa maakehomme ja nousta sen tuskan ja kärsimyksen yläpuolelle, jota tulee pintaan maailman joka maassa. Tämä yhdistetty fokuksemme muodosti kollektiivisen tietoisuuskupin, joka salli jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen tehdä yhteistyötä Taivaan komppanian kanssa sen saavuttamiseksi, mikä näytti ihmeiltä.

Ihmisten lankeaminen armosta tapahtui aioneita sitten, kun teimme kohtalokkaan päätöksen käyttää luovia ajatus- ja tunnekykyjämme tavoilla, jotka eivät perustuneet rakkauteen. Nämä vääristyneet ajatusmuodot aiheuttivat sen, että kammottavia ikääntymis-, sairaus- ja rappeutumismalleja alkoi ilmentyä maakehoomme. Elämien saatossa tästä kehomme alennustilasta tuli niin juurtunut, että langennut ihmisegomme ilmensi tahattomasti DNA:hamme "orjuuskoodit", kuten Taivaan komppania niihin viittasi. Nämä mutatoituneet orjuuskoodit ilmensivät vuorostaan sen, mihin valo-olennot viittasivat "karmallisena kehomallina".

Valo-olennot sanoivat, että jotta jokaisen ihmisen "minä olen" -olemus voi onnistua kirkastamaan hiilipohjaisen 3D-planeettakehon kristalliseksi 5D-aurinkovalokehoksi, oli välttämätöntä, että orjuutuskoodimme ja karmakehomallimme muunnettiin valoksi ja korvattiin uusilla jumaluuskoodeilla ja jumalaisella kehomallilla. Vuoden 2020 muutaman ensimmäisen kuukauden aikana, tämä upea asia suoritettiin jumalanvoitokkaasti jokaisen naisen, miehen ja lapsen maakehossa, hänen "minä olen" -olemuksensa ja Taivaan komppanian yhteistyönä. Sitten kun ihmisen jumaluuskoodit ja jumalainen kehomalli olivat paikoillaan, "minä olen" -olemuksemme pystyi integroitumaan maakehoomme tavalla, jota emme ole kokeneet armosta lankeamisemme jälkeen aioneita sitten. Tämä integroituminen tapahtui jumaluuden kautta jokaisen ihmisen sydänliekissä.

Vuoden 2020 viimeisiä valotoimia olivat päivänseisaus 21.12. ja harvinainen Jupiterin ja Saturnuksen välinen asetelma, joka tunnetaan suuryhtymänä. Joulukuun päivänseisauksen ja suuryhtymän sattuminen yhteen loi pyhän tilan jokaisen maan päällä kehittyvän Jumalan tyttären ja pojan "minä olen" -olemukselle kohottaa pysyvästi pyhää hengitystään. Tämä uskomaton jumalainen interventio sallii nyt jokaisen meidän vastaanottaa praanan ja elämänvoimamme korkeampia taajuuksia jokaisella hengenvedollamme.

Ihmisten lisääntynyt praanan ja elämänvoiman sisäänvirtaus voimaannutti ihmismassoja tavalla, joka raivasi pyhän tilan lisävalotoiminnalle joulukuun päivänseisauksessa 2020. Tuo tapahtuma oli kehittynyt vuosituhansia. Tuolla kosmisella hetkellä mahtava Elohim joka on muodonrakentaja, pystyi nostamaan Äiti Maan kristalliverkkojärjestelmän värähtelytaajuuden harmoniaan uuden Maan 5D-aurinko-kristalliverkkojärjestelmän kanssa.

Kun se oli tehty, mahtava Elohim laittoi Äiti Maan vastikään kohotettuun kristalliverkkojärjestelmään täysin uusia 5D-rekisterinpitäjäkristalleja. Valo-olennot sanoivat, että nämä rekisterinpitäjäkristallit toimivat nyt Äiti Maan kristalliverkkojärjestelmän meridiaaneissa samalla tavalla, kuin DNA:n 12 vastikään aktivoitua 5D-kristalli-aurinko-säiettä toimivat meidän akupunktiomeridiaaneissamme.

Näihin UUSIIN 5D-rekisterinpitäjäkristelleihin on koodattu Äiti Maan "valmiussuunnitelma", joka sisältää täyden potentiaalin ihmisen, elementaalikunnan ja Äiti Maan kirkastamiselle sydänpohjaisiin täydellisyysmalleihin uutta Maata varten.

Taivaan komppania kertoi meille, että tuon ihmeellisen tapahtuman upean voiton myötä, ihmiskunnalle oli tullut aika joukkona siirtyä erillisyys- ja kaksinaisuustietoisuuden yli. Ihmisten kaikkialla oli tullut aika liittyä yhteen Isä-Äiti Jumalamme kokonaisvaltaisen jumalaisen rakkauden yhtenä hengityksenä, yhtenä sydämenlyöntinä, yhtenä äänenä ja yhtenä yhtenäisenä tietoisuutena. He sanoivat, että jotta ihmiset voivat siirtyä eteenpäin valossa ja linjassa jumalaisen suunnitelman kanssa, meidän KAIKKIEN täytyy myöntää jumaluus jokaisen ihmisen sydänliekissä ja juhlia moninaisuuttamme, siirtyen näin meitä erottavien asioiden illuusion ohi.

Valotyöntekijät ympäri maailmaa kanssaloivat pitkin vuotta 2021 voimakkaita valotoimia, yhteistyössä Taivaan komppanian kanssa. Yhdessä kanssaloimme Jumalan kokonaisvaltaisen jumalaisen rakkauden kvanttikentän, mikä salli jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen turvata pysyvästi ykseystietoisuus hänen sydänliekissään.

Tämän asian suuren merkityksen ymmärtämiseksi, Taivaan komppania vahvisti, että se ykseystietoisuus joka on nyt turvattu jokaisessa sydänliekissä, on Isä-Äiti Jumalamme kaikenkattava tietoisuus ykseydestä ja kunnioituksesta KAIKKEA elämää kohtaan.

Tuon osan onnistuminen jumalaisesta suunnitelmasta teki tietä uudelle tapahtumalle, jota heräävä ihmiskunta ja Taivaan komppania ovat pyrkineet saavuttamaan elämien ajan. Tuo tapahtuma sisälsi ihmisen vanhentuneiden toimintamallien onnistuneen ja hyvin nopeutetun 40 päivän puhdistuksen. Kuten olemme aiemmin puhuneet, tähän puhdistukseen sisältyi niiden kasvupohjien ja kammottavasti mutatoituneiden yhteiskuntarakenteiden purkaminen, jotka ovat manipuloineet, kontrolloineet ja tukahduttaneet ihmismassoja aionien ajan.

Nyt kun nuo vanhentuneiden toimintatapojen kasvupohjat on purettu ja kaikki ne väärinopastetut sielut, jotka edelleen pyrkivät sinnikkäästi säilyttämään loukkaavan valtansa, ovat menettäneet kykynsä pitää ihmismassat petollisessa otteessaan, tie on raivattu Äiti Maan ja KAIKEN sen elämän UUDEN valmiussuunnitelman alkamiselle ilmentyä.

UUSI VALMIUSSUUNNITELMA VUODELLE 2022

Vuonna 2022 herännyt ihmiskunta alkaa, taivaan ja Maan yhteisponnistusten avulla, kanssaluoda sukupolvien välistä "vahdinvaihtoa". Vanhan kaartin vaikutus ja vallanpitäjät jotka ovat vastuussa Äiti Maan, ihmiskunnan ja elementaalikunnan katastrofaalisesta nöyryytyksestä, korvataan uudella sukupolvella, jota on ainutlaatuisesti valmisteltu tulemaan Maan tilanhoitajiksi, kun se parantuu ja se kirkastetaan uuden Maan täydellisyyteen.

Valtava enemmistö niistä Jumalan pojista ja tyttäristä, joita on syntynyt Harmonisesta yhtymisestä lähtien 1987, tunnetaan taivaallisissa ulottuvuuksissa pyhinä viattomina. Nämä ovat sieluja, jotka eivät olleet vielä aloittaneet evoluutiomatkaansa Maassa, silloin kun traagisesti putosimme evoluutiospiraalista karmanpyörään. Kun se tapahtui, Isä-Äiti Jumalamme antoi kosmisen ediktin/määräyksen suojella näitä uusia sieluja, etteivät he jää sen karmanpyörän vangiksi, jonka ihmiskunta tahattomasti väärinloi, kun putosimme erillisyyden ja kaksinaisuuden kuiluun.

Odottaessaan sisäulottuvuuksissa, näitä Jumalan kallisarvoisia tyttäriä ja poikia koulutettiin ainutlaatuisilla tavoilla, jotka voimaannuttaisivat heidät auttamaan Maata ja kaikkea sen elämää nousemaan vanhan Maan tuskan ja kärsimyksen yläpuolelle, sitten kun he olivat ruumiillistuneet fyysiselle tasolle. Heidän "minä olen" -olemuksensa latasi tämän koulutuksen ainutlaatuisiin tietoisuuskoodeihin, jotka leimattiin heidän DNA:hansa. Näiden tietoisuuskoodien jumalainen tarkoitus oli antaa näille valaistuneille sieluille ruumiillistumisen jälkeen helppo pääsy siihen pyhään tietoon, jota he heräsivät odottaessaan sisätasojen temppeleissä.

Maahan on syntynyt miljardeja sieluja vuoden 1987 jälkeen. Heitä on syntynyt kaikkiin kulttuureihin ja kaikkiin maailman olosuhteisiin ja tilanteisiin. Valtava enemmistö näistä Jumalan kallisarvoisista pojista ja tyttäristä on nyt valmiina ottamaan paikkansa transformaatiojohtajina. Tämä on totta riippumatta siitä, tiedostavatko he tämän jo tietoisella tasolla vai eivät. Meitä jotka synnyimme ennen vuotta 1987, kutsutaan auttamaan näitä sieluja sen muistamisessa, keitä he ovat ja miksi he ovat täällä.

Vuonna 2022 näitä nuoria ihmisiä alkaa tulla esiin ympäri maailmaa, ja he tuovat innovatiivisia ideoita ja sydänpohjaisia ratkaisuja, kun he korvaavat vanhan kaartin ja ne vanhentuneet toimintamallit, jotka on nyt purettu. He ottavat vähitellen johtajuuden kaikissa Maan eri yhteiskuntarakenteissa, ja he kehittävät uusia sydänpohjaisia yhteiskuntarakenteita, jotka parantavat elämänlaatua KOKO ihmiskunnalla, elementaalikunnalla ja Äiti Maalla.

Valo-olennot haluavat jokaisen meistä ymmärtävän, että vanhentuneiden toimintamallien onnistuneen purkamisen myötä, meidät KAIKKI on nyt vapautettu siitä sorto-otteesta, mielen kontrolloinnista ja petollisesta ohjelmoinnista, joka on manipuloinut meitä ja pitänyt meidät jumissa myriadeja elämiä. Menneisyydessä näiden tasapainottomien voimien häirintä on voinut estää meitä kuulemasta "minä olen" -olemuksemme sisäistä opastusta ja mikä tärkeintä, luottamasta siihen. Nyt kaikki se on muuttunut. Voidaksemme todistaa sen itsellemme, meidän täytyy vain toimia tuon TIETÄMISEN mukaan.

Jos vedämme huomiomme ulkoisen maailman kaaoksesta ja mennemme sisälle sydänliekkimme jumaluuteen, jossa "minä olen" -olemuksemme nyt asuu, koemme tämän TOTUUDEN itsellemme. Taivaan komppania sanoi, että tämä sukupolven vaihtuminen saa elämän joka osan kuulumaan Äiti Maahan tai palvelemaan sitä positiivisimmilla ja elämää transformoivilla tavoilla. Siis kiinnitä huomiota ja kuuntele "minä olen" -olemuksesi intuitiivista, sisäistä opastusta. Kaikki on hyvin.

Toivotan sinulle upeaa vuotta 2022.

Patricia Cota-Robles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >