HomeViestejäPatricia Cota-Robles2.12.2021 - 40 päivän puhdistusprosessimme viime askeleet

2.12.2021 - 40 päivän puhdistusprosessimme viime askeleet

40 PÄIVÄN PUHDISTUSPROSESSIMME VIIME ASKELEET

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
2.12.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taivaan komppania on opastanut meitä planeetan ennenkuulumattoman 40 päivän puhdistusprosessin läpi. He paljastivat, että niiden monumentaalisten energia-, värähtely- ja tietoisuusmuutosten myötä, joita on tapahtunut ihmiskunnan, elementaalikunnan ja Äiti Maan kokemuksessa tähän saakka vuonna 2021, raivattiin tietä kovasti nopeutuneelle ihmiskunnan tuskallisten väärinluomusten puhdistamiselle.

Kaikkitietävä, kaikkivoimainen ja kaikkialla läsnä oleva Isä-Äiti Jumalamme on vahvistanut, että asiat joita tapahtuu maan päällä tänä aikana, vaikuttavat positiivisesti jokaiseen ihmiseen, paikkaan, olosuhteeseen ja asiaan tällä planeetalla. Nämä tapahtumat on voitokkaasti toteutettu jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen jumalaisen intervention avulla, on tuo ihminen tietoinen siitä tai ei.

Valo-olennot sanoivat, että jokainen ihminen oli kykenevä osallistumaan näiden tapahtumien kanssaluomiseen "minä olen" -olemuksensa kautta, koska ihmismassat ovat saavuttaneet jumalaisen rakkauden kriittisen pisteen. Tämä saatiin aikaan kollektiivisella valotyöllä ja jumalaisen rakkauden sydänpohjaisilla malleilla, joita rukoilivat ja ilmaisivat miljoonat Jumalan pojat ja tyttäret ympäri maailmaa. Tämä sisältää sinut.

Vaikka olisit ollut tietämätön sen suuruudesta, miten valosi ja rakkautesi osallistui Äiti Maan ylösnousemusprosessiin, joka johti tähän 40 päivän puhdistukseen, Isä-Äiti Jumalamme haluaa sinun tietävän, että olet ollut oleellinen osa tätä prosessia. Jokainen rukous, jokainen meditaatio, jokainen rakastava ajatus, sana, teko tai tunne jonka olet ilmaissut jotain elämän osaa kohtaan, on lisätty ihmiskunnan kollektiiviseen tietoisuuskuppiin, joka on nyt saavuttanut kriittisen jumalaisen rakkausmassan.

Isä-Äiti Jumalamme sanoi, että meidän on mahdotonta täysin ymmärtää rajallisella mielellämme, mitä tämä merkitsee, mutta taivaan tulvaportit avataan ja raivataan tie sille, että heräävä ihmiskunta kanssaluo Taivaan komppanian kanssa niitä ihmeitä, joita tarvitaan kirkastamaan tämä suloinen Maa ja kaikki sen pinnalla kehittyvä elämä uuden Maan sydänpohjaisiksi malleiksi.

Valo-olennot ovat vahvistaneet, että tämä 40 päivän puhdistusprosessi sisältää erityisesti niiden myriadien yhteiskuntarakenteiden purkamista, hajoamista ja häviämistä, jotka ovat manipuloineet, kontrolloineet ja tukahduttaneet ihmismassoja aioneita. Kaikki nämä negatiiviset kaavat ja rakenteet on pidetty paikoillaan pelkopohjaisella erillisyys- ja kaksinaisuustietoisuudella. Tämä vääristynyt tietoisuustaso ilmentyy käyttäytymismalleina, joissa on ahneutta, korruptiota, vallan väärinkäyttöä, vihaa, tietämättömyyttä ja valmiutta vastata väkivallalla, ja niistä kaikista puuttuu rakkaus.

Tämä 40 päivän puhdistusprosessi alkoi, kun astuimme 11-11-valoportaalista marraskuun 11. päivä 2021, ja se saadaan loppuun joulukuun päivänseisauksen aikana. Tämän prosessin ensimmäinen askel alkoi valon sisäävirtauksella, joka tapahtuu joka vuosi 11.11. Yksitoista on mestariluku, joka kuvastaa kirkastumista fyysisestä jumalaiseksi.

Jokaisella miehellä, naisella ja lapsella joka on ruumiillistuneena Maahan, on pyhän geometrian 11-11-koodit leimattuna RNA- ja DNA-rakenteiden jumalaiseen potentiaaliin. "Minä olen" -olemuksemme aktivoi nämä koodit, kun menemme ylösnousemusprosessimme eri vaiheiden läpi. "Minä olen" -olemuksemme aktivoi 11.11.2021 nämä geenikoodit uusilla ja syvällisillä tavoilla. Tämä kiihdytti sitä jumalaista alkemiaa, jolla ihmiset kirkastuvat hiilipohjaisesta planeettaolennosta viidennen ulottuvuuden kristallipohjaiseksi aurinkovalo-olennoksi.

Tämän puhdistusprosessin alkamisen jälkeen 11.11., olemme kokeneet useita valohyökyjä, jotka on varmistettu fyysisellä maatasolla heräävän ihmiskunnan sydänliekkien avulla. Tällä viikolla ankkuroimme sen hyvin voimakkaan pimennyssarjan viime vaiheiden valoa, joka alkoi 19.11. osittaisella täysikuun pimennyksellä ja saatetaan päätökseen 4.12. hyvin voimistuneella uudenkuun auringonpimennyksellä

Tämän pimennyssarjan loppuunsaattaminen viitoittaa tietä valotoiminnalle, jota tapahtuu 12.12. Silloin meillä on 12-12, ja koemme moniulotteisen taivaallisen asetelman, joka avaa valoportaalin, joka on kerännyt vauhtia yli 500 vuotta. Valovirtaus tästä portaalista voimistuu niihin valotoimiin saakka, joita tapahtuu joulukuun päivänseisauksen aikana, ja näin valmistelee tietä elämää transformoivan uuden vuoden 2022 syntymälle.

Joulukuun 12. päivä on itsessään voimallinen päivän, mutta tänä vuonna se valotulva joka kylvettää Maata tuona päivänä, on eksponentiaalisesti voimakkaampaa, koska hiljattain aktivoitiin 11-11-jumaluuskoodit jokaisen ihmisen 12 viidennen ulottuvuuden aurinko-DNA-säikeessä ja koska koimme juuri tämän voimakkaan pimennyssarjan.

Ei ole sattumaa, että 12.12. on juhlapäivä, joka kääntää ihmisten huomion Guadalupen neitsyeen, joka on jumalaisen rakkauden puolestapuhuja ja kuvastaa jokaisen ihmisen sydänliekkiin ankkuroitua Äiti Jumalan rakkausluontoa. 12-12 on pyhän geometrian koodi, jonka "minä olen" -olemuksemme leimasi ihmisen DNA:han armosta putoamisen jälkeen. Tämän koodin jumalainen tarkoitus oli palvella katalyyttinä ihmisen nopeutuneelle heräämiselle, sitten kun "minä olen" -olemuksemme pystyi aktivoimaan DNA:mme 12 viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinkosäiettä. Tuo DNA-aktivointi tapahtui Harmonisen yhdentymisen (konvergenssi) vuosipäivänä elokuussa 2019.

Joulukuun 12. päivä 2019 joka oli numerologisesti 12-12-12, jokaisen ihmisen "minä olen" -olemus aktivoi onnistuneesti ensimmäistä kertaa 12-12-katalyyttikoodimme. Siitä lähtien "minä olen" -olemuksemme on käyttänyt näitä koodeja meidän herättämiseemme tehokkailla tavoilla, mihin se ei kyennyt ennen DNA:mme 12 aurinkosäikeen aktivoimista.

12-12-katalyyttikoodit ovat linjassa aurinkokuntaamme liittyvän pyhän geometrian kanssa. Meillä on 12 viidennen ulottuvuuden DNA-aurinkosäiettä, 12 tähdistöä eläinradassamme ja 12 aikakautta 26000 vuoden päiväntasausprekessiossamme. Tästä syystä kuulemme niin paljon 12x12:n voimasta ja numerosta 144 tai luvun 144000 suhteesta tapahtumiin, jotka liittyvät Maan ylösnousemusprosessiin.

Tämä on uskomattoman voimallista aikaa. Riippumatta sitä, tajuammeko tietoisesti sen suuruutta, mitä tapahtuu kaikilla tietoisuustasoilla Maa-planeetalla, menemme eteenpäin valossa tavoilla, jotka vaikuttavat jokaiseen ihmiseen, paikkaan, olosuhteeseen ja asiaan Maassa. Valo-olennot kertovat meille, että jumalaisen suunnitelman tämä osa kehittyy täysin jumalaisessa järjestyksessä ja tarkoituksellinen yhteistyömme Taivaan komppanian kanssa onnistuu taianomaisilla tavoilla.

Kun menemme vuoden 2021 viime viikkojen läpi, meillä kaikilla on tilaisuus voimistaa sitä valoa, jonka lisäämme maailmaan. Valo-olennot kertoivat meille aloittaessamme tämän prosessin, että tehokkain asia jonka valotyöntekijät voivat tehdä auttaakseen jumalaisen suunnitelman purkamisvaihetta, on roihuttaa violettia liekkiä kaikissa menneisyydestä periytyvissä, hajoavissa ja vanhentuneissa toimintamalleissa ja niiden ympärillä, ja pyytää, että Jumalan tahto ja tahraton käsitys Maan ylösnousemusprosessin tästä vaiheesta toteutuu Jumalan voitokkaasti ja täysin jumalaisessa järjestyksessä.

Meille kerrotaan, että seuraava elintärkeä asia joka valotyöntekijöitä pyydetään tekemään, on fokusoida huomiomme ja jumalainen aikomuksemme täydellisyysmallien kanssaluomiseen uutta Maata varten. Ne täysin uudet mallit joita nyt vapautetaan Äiti Maan mentaali- ja tunnekerroksiin, on koodattu uudella valmiussuunnitelmalla Äiti Maan ja kaiken sen päällä kehittyvän elämän parantumista ja kirkastumista varten.

Taivaan komppania sanoi, että heräävä ihmiskunta havaitsee tietoisella tasolla näiden uusien mallien sisältämän häikäisevän valotason, jos pystymme pääsemään aina vain korkeammalle niihin ykseystietoisuustaajuuksiin, jotka ovat nyt läsnä jokaisessa sydänliekissä. Heräävän ihmiskunnan auttaminen saavuttamaan tämä ykseystietoisuustaso on jumalainen tehtävä, jossa meitä kaikkia kutsutaan auttamaan vuoden 2021 jäljellä olevien viikkojen aikana.

Pian olemme joulukuun 2021 päivänseisauksen täydessä syleilyssä. Tuon taivaallisen asetelman aikana Jumalan valoa tulvii Maahan ja voimaannuttaa ihmiskunnan valotyötä uusilla tavoilla. Taivaan komppania sanoi, että se käsittämätön valotulva joka on vaikuttanut elämän jokaiseen osaan maan päällä tämän 40 päivän puhdistusprosessin aikana, kiihdyttää ihmiskunnan, elementaalikunnan ja Äiti Maan ylösnousemusta elämää transformoivilla tavoilla. Isä-Äiti Jumalamme sanoi, että meistä tulee tietoisia näiden muutosten yksityiskohdista, kun uusi vuosi 2022 etenee.

Asiat joita tapahtuu sisäisillä ja ulkoisilla tasoilla tänä aikana, viitoittavat tietä monumentaalisille muutoksille, joita tapahtuu uuden vuoden 2022 syntymän jälkeen. Nämä muutokset vaikuttavat elämän jokaiseen osaan, joka kuuluu Äiti Maahan tai palvelee sitä tänä aikana. Siis kallisarvoinen sydän, pysy fokusoituneena valoon ja "jatka jatkamista".

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >