HomeViestejäPatricia Cota-Robles10.9.2021 - Pidä pintasi - tämä on aikaa, johon olet valmistautunut elämien ajan!

10.9.2021 - Pidä pintasi - tämä on aikaa, johon olet valmistautunut elämien ajan!

PIDÄ PINTASI – TÄMÄ ON AIKAA, JOHON OLET VAMISTAUTUNUT ELÄMIEN AJAN!

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
10.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Taivaan komppania on hyvin tietoinen niistä myriadeista haasteista, joita ihmiset kohtaavat ulkoisessa maailmassa tämän kovasti kiihtyneen puhdistusprosessin aikana, jota kaikki me koemme. He ovat myös tietoisia, miten vaikea ja tuskallinen tämä prosessi on ihmismassoille. Mutta mikä tärkeintä, he tietävät, että tämä kosminen hetki Maan ylösnousemusprosessissa on juuri sitä, miksi sinä ja minä ja muut heräävät ihmiset ovat ruumiillistuneet Maahan tänä aikana.

Taivaan komppania tietää, että olemme valmistautuneet elämien ajan olemaan tarpeeksi vahvoja pysyäksemme keskittyneenä valoon kaikkien niiden vastoinkäymisten edessä, joita saattaa tulla pintaan tai joita eteemme laitetaan. He tietävät, että jokaisen meidän on hyvin välttämätöntä tehdä tämä niiden ihmisperheemme sisarien ja veljien puolesta, jotka eivät ole vielä tarpeeksi hereillä tehdäkseen sen itse. Valo-olennot tietävät myös, että jos meillä ei olisi kykyä onnistua jumalanvoitokkaasti tässä hankkeessa, meidän ei olisi sallittu ruumiillistua Maahan tänä ihmeellisenä, mutta kuitenkin usein kamalalta näyttävänä aikana.

Isä-Äiti Jumalamme on hiljattain paljastanut, että se ihmisten väärinluomisen kollektiivinen energia, värähtely ja tietoisuus joka nyt tulee pintaan ympäri maailmaa, heijastaa tavalla tai toisella jokaista väärinluomusta, jonka pirstoutuneet ja pelkopohjaiset ihmisegomme ovat ilmentäneet armosta lankeamisemme jälkeen. Nämä arvokkaan elämänlahjamme törkeät "mutaatiot" puretaan ja työnnetään pintaan muunnettavaksi pysyvästi valoksi. Tämän puhdistusprosessin suorittaminen onnistuneesti on oleellista, jotta Äiti Maa ja KAIKKI sen elämä voisi ylösnousta uuden Maan viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinkotaajuuksiin.

Olemme keskellä tätä puhdistusprosessia, ja kun se etenee, ulkoisessa maailmassa saattaa vaikuttaa myös siltä, että asiat pahenevat ennen paranemista. On kriittistä, että jokainen meistä oikeasti ymmärtää sen syvällisen totuuden, että ainoa tie eteenpäin valossa on tämän oleellisen puhdistusprosessin läpi. Sen seurauksena ei ole paluuta taaksepäin.

"Kaikki mikä on piilossa, täytyy NYT paljastaa!" Ne salassa pidetyt, manipuloivat ja sortavat mallit, joita ihmismassoja kontrolloineet ja tukahduttaneet ovat käyttäneet, työnnetään pintaan tänä aikana, paljastumaan ja muunnettavaksi pysyvästi valoksi. Meidän kaikkien on aika LUOTTAA, että sinulla ja minulla ja muilla heräävillä ihmisillä on kaikki tarvittava vahvuus, taito, viisaus, tieto ja rohkeus pysyä fokusoituneena valoon, kunnes jumalaisen suunnitelman tämä osa on onnistuneesti saatu loppuun.

Mitä pikemmin tunnustamme tämän TOTUUDEN ja seuraamme "minä olen" -olemuksemme intuitiivista, sisäistä opastusta, sitä nopeammin alamme kokea konkreettisesti niitä uuden Maan sydänpohjaisia täydellisyysmalleja, joita meitä pyydetään luomaan jokaisella ylevällä pyhällä hengenvedollamme, myös tämäm puhdistusprosessin kaaoksen ja tuskan keskellä.

Yli puoli vuosisataa Isä-Äiti Jumalamme ja Taivaan komppania ovat paljastaneet jokaisen hetken suurimman tarpeen ihmiskunnan ja Äiti Maan ylösnousemusprosessin kannalta. Kun valotyöntekijät vapaaehtoisesti loivat jumalaisen suunnitelman jokaisen osan yhteistyössä Valaistun totuusulottuvuuden valo-olentojen kanssa, jumalaisen suunnitelman seuraava vaihe paljastettiin meille. Askel askeleelta se upea jumalainen väliintulo jonka ihmiskunta sai Korkealta, näytettiin toteen niille, jotka heräsivät ympäri maailmaa. Tämän tietoisen yhteistyön jumalainen tarkoitus oli antaa niille, jotka alkoivat herätä, tarvitsemaansa kannustusta ja tukea, jotta he olisivat valmiita "jatkamaan parhaansa mukaan" riippumatta siitä, miten vaivalloisilta ulkoisen maailman olosuhteet näyttivät.

Tänä hyväenteisenä aikana valo-olennot kysyivät Era of Peacen valotyöntekijöitä, haluaisimmeko dokumentoida nämä tapahtumat ja sen informaation, jonka he jakoivat kanssamme. He sanoivat, että olisi tärkeää, että tämä pyhä tieto olisi niiden ihmismassojen helposti saatavilla, jotka heräisivät hyvin nopealla tahdilla melko lähitulevaisuudessa. He sanoivat, että näiden heräävien Jumalan tyttärien ja poikien suurin haaste olisi, että Maa kokee samaan aikaan ennenkuulumatonta puhdistusprosessia, jonka olisi mahdollista estää ihmisiä muistamasta, keitä he olivat ja miksi he ovat maan päällä tänä aikana. Taivaan komppania sanoi, että tämä tukahdutettu tietoisuus voisi myös estää näitä kallisarvoisia sieluja muistamasta missionsa ja tunnistaa sen merkittävyys, mitä Maassa tapahtuu tämän kosmisen hetken aikana.

Tuo "melko lähitulevaisuudessa" -AIKA johon Taivaan komppania viittasi, jolloin ihmismassat heräisivät hyvin nopealla tahdilla … ON NYT.

Tuo pyhä tieto jota meitä Era of Peacessa pyydettiin dokumentoimaan, sisältyy kirjaan "Who Am I? Why Am I Here?" (= kuka olen, miksi olen täällä).

Kun sinusta tulee tietoinen tästä pyhästä tiedosta ja se alkaa värähdellä sydämesi valaistun totuuden liekissä, sinun on mahdollista tuntea yksinäisyyttä tai uskoa, ettei sinulla ole kykyä muuttaa ja parantaa ulkoisen maailman olosuhteita.

Tämä taivaallinen jakaminen aktivoi sisälläsi sen TIETÄMISEN, että olet nyky-ymmärryksesi ylittävän voimakas, koska olet yhtä Isä-Äiti Jumalamme kanssa ja KAIKKI mitä Jumalavanhemmillamme on, on sinun. TIEDÄT myös, että sinulla on jo sisälläsi kaikki, mitä tarvitset noustaksesi kaaoksen yläpuolelle ja kanssaluodaksesi sen elämän, jota olet kaivannut.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >