HomeViestejäPatricia Cota-Robles11.5.2021 - Suuria tilaisuuksia toukokuussa 2021

11.5.2021 - Suuria tilaisuuksia toukokuussa 2021

SUURIA TILAISUUKSIA TOUKOKUUSSA 2021

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
11.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toukokuun 1. päivää juhlitaan Saint Germainin ylösnousemuspäivänä. Joka vuosi tuona pyhänä päivänä Saint Germain johtaa violetin tulen arkkienkelilegioonansa siunaamaan Maata violetin liekin voimistuneilla taajuuksilla. Tämä on Isä-Äiti Jumalaltamme valotaajuutta, joka muuntaa tehokkaimmin valoksi väärinluomuksiamme ihmisinä.

Toukokuun aikana koemme joitain uusia ja uskomattoman voimakkaita, viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinkovalotaajuuksia. Jokainen valotulva työntää sitä negatiivisuutta, joka on ristiriidassa tuon valon kanssa, pintaan parannettavaksi ja muunnettavaksi takaisin alkuperäiseksi täydellisyydekseen. Estämään tätä valotulvaa pahentamasta ihmiskunnan haasteita, Saint Germain ohjaa koko toukokuun ajan violetin tulen arkkienkelinsä kylvettämään Maata ja kaikkea sen elämää violetin liekin voimakkaimmilla taajuuksilla, jotka kosminen laki sallii.

Ruumiillistuneet valotyöntekijät voivat auttaa tehostamaan tätä pyhän tulen taivaallista lahjaa rukoilemalla violettia liekkiä säännöllisesti. Jos pyydämme "minä olen" -olemustamme pyhittämään elämänvoimamme avoimeksi oveksi tälle violetin liekin hyökyaallolle ihmismassojen, elementaalikunnan ja Äiti Maan puolesta, se auttaa valtavasti.

2021 on numerologisesti 5-vuosi (2+0+2+1). Tämä merkitsee, että 5.5.2021 on 5-vuoden 5-kuukauden 5. päivä, toisin sanoen 5-5-5-päivä. Valo-olennot paljastivat, että tämä numerotaajuus muodostaa portin ja luo tilan uudelle tähtiportille kristalli-aurinkovalon viidennen ulottuvuuden taajuuksiin. Tämä 5-5-5-tähtiportti avattiin 5.5.2021 aivan ensimmäistä kertaa.

Nämä viidennen ulottuvuuden taajuudet jotka siunaavat Maata tämän tähtiportin kautta, siirtävät Äiti Maan ja kaiken sen päällä kehittyvän elämän eteenpäin valossa. Taivaan komppania kertoo meille, että kosminen laki sallii tämän avun, sen ylivoimaisen edistymisen vuoksi jota on tehty niiden valotulvien aikana, joita heräävä ihmiskunta on kanssaluonut Taivaan komppanian rinnalla päiväntasauksesta saakka 21.3.

Tämä jumalainen valotulva joka siunaa Maata tämän uuden tähtiportin kautta, on suunniteltu siirtämään ihmiskunta uuteen mahdollisuusskaalaan. Valo-olennot sanoivat, että se viitoittaa tietä voimakkaille moniulotteisille muutoksille, jotka vievät meitä lähemmäs sitä evoluutiosiirtymää ykseystietoisuuteen, joka heräävää ihmiskuntaa pyydetään kanssaluomaan Taivaankomppanian rinnalla tänä vuonna.

Tämän uuden tähtiportin kautta virtaava valo auttaa meitä päästämään irti menneisyydestä. Muista, ettei ole paluuta takaisin. Mitä enemmän yritämme pitää kiinni menneisyytemme tuskallisista ja vanhentuneista väärinluomuksista, sitä vaikeampi ylösnousemusprosessimme on. Kaikki vastarinta vain hidastaa etenemistämme ja aiheuttaa lisää tuskaa ja kärsimystä meille. Lopputulos on kuitenkin sama. Loppujen lopuksi me kaikki asumme uudessa Maassa viidennen ulottuvuuden kristalli-aurinkovalokehoissamme. Silloin koemme täydellisyysmallien ihmeitä uudessa Maassa, jonka olemme kanssaluoneet, sekä planeetan uuden, kaikenkattavan jumalaisen rakkaus- ja ykseystietoisuustarkoituksen.

Toinen upea asia joka tapahtuu toukokuussa, on, että rakastettu Äitimme Maria avaa ovet Tahrattoman sydämen temppeliinsä sisätasoilla ja kutsuu meitä kaikkia vierailemaan hänen luonaan hienokehossamme, kun nukumme yöllä. Meidän täytyy vain pyytää "minä olen" -olemustamme viemään meidät tähän Äiti Marian temppeliin, kun menemme nukkumaan, ja se tapahtuu. Voimme pyytää "minä olen" -olemustamme myös auttamaan meitä palauttamaan tietoisen muiston kokemuksestamme Äiti Marian kanssa, kun heräämme aamulla.

Äiti Marian suurin vastuu on pitää tahratonta "konseptia" meidän jokaisen puolesta. Tahraton konseptimme on jumalainen suunnitelma, joka sykkii tahrattoman sydänliekkimme pysyvässä siemenatomissa. Tämä jumalainen suunnitelma heijastaa täyttä jumalaista potentiaaliamme, joka on koodattuna 12 vastikään aktivoituun viidennen ulottuvuuden DNA-kristalli-aurinkosäikeeseen. Tänä aikana Äiti Maria työskentelee vastikään integroidun "minä olen" -olemuksemme kanssa, auttaen meitä tuomaan pyhää tietoa täydestä jumalaisesta potentiaalistamme tietoisen mielemme pintaan.

Yksi tapahtuma joka lisää kovasti maailman valoa mystisen toukokuun aikana, on äitienpäiväjuhla, jota vietetään useissa maissa. Äitienpäivä on USA:ssa ja Kanadassa 9.5. tänä vuonna. Meksikossa se on aina 10.5. Vuonna 2021 jokaisena juhlittuna äitienpäivänä ympäri maailmaa, Äiti Jumalamme ja kaikki jumalaiset feminiiniaspektit tulvivat Maahan Äiti Jumalan kaikenkattavan jumalaisen rakkauden korkeimpia taajuuksia, kuin olemme koskaan tunteneet.

Tämä auttaa suuresti heräävää ihmiskuntaa sen kaikenkattavan jumalaisen rakkauden kvanttikentän kanssaluomisessa, joka on välttämätön sen tietoisuusmuutoksen ilmentämiseen, joka ylläpitää pysyvästi ykseystietoisuuden ihmiskunnalle ja kaikelle elämälle, joka kehittyy tässä suloisessa Maassa. Tuo globaali tapahtuma on 35. vuosittaisessa Valaisemisen maailmankongressissa tämän vuoden elokuussa.

Tänä vuonna 23.5. miljardit ihmiset juhlivat helluntaita. Tuon kollektiivisen ihmistietoisuuskupin kautta Äiti Jumalamme, Pyhä Henki, hengittää pyhää hengitystään jokaisen ihmisen sydänliekkiin ja siunaa ihmiskunnan ja kaiken elämän maan päällä pyhän tulen kasteella.

Meillä on 26.5. kolmas kevään kolmesta täysikuujuhlasta. Ensimmäinen täysikuujuhla on pääsiäisen täysikuu, joka on ensimmäinen täysikuu maaliskuun päiväntasauksen jälkeen. Se on aina Oinaan aurinkosyklin aikana ja se tuo tullessaan pääsiäisjuhlan. Toinen täysikuujuhla on Härän aurinkosyklin aikana. Tämä tunnetaan Wesak-juhlana ja se on vuosittainen Buddhan valaistumisjuhla.

Kevään kolmatta täysikuujuhlaa vietetään Kaksosten aurinkosyklin aikana, joka on tänä vuonna 26.5. Tämä juhla tunnetaan Ihmiskunnan hyväntahdon juhlana. Tämän täysikuun aikana, ensimmäisen täysikuun jumalaista Kristus-rakkautta ja toisen täysikuun Buddhan jumalaista valaistumista voimistetaan ja suuresti laajennetaan Maan mentaali- ja tunnekerroksissa.

Tämä valotulva parantaa ihmiskunnan kykyä yhdistää sydämensä ja mielensä Isä-Äiti Jumalamme jumalaiseen sydämeen ja mieleen. Tänä vuonna tämä hyväntahdon juhla on erittäin voimakkaan täysikuun pimennyksen aikana 26.5. Näiden kahden voimakkaan tapahtuman synkronismi antaa ihmiskunnalle uskomattoman tilaisuuden siirtyä eteenpäin valossa ja sinetöidä niiden kaikkien niiden siunausten täysi jumalainen liikevoima, joita saamme mystisen toukokuun aikana.

Älä anna näiden tilaisuuksien mennä ohi. Kuuntele sydäntäsi. Rukoile Jumalan valoa ja fokusoidu niihin täydellisyysmalleihin, joita sinä haluat kanssaluoda Isä-Äiti Jumalamme kanssa.

Kun olet kuuntelevan armon tilassa, tunne kiitollisuutta virtaavan Isä-Äiti Jumalaltamme ja Taivaan komppanialta, arvostuksena halukkuudestasi lisätä maailman valoa. Sinua siunataan enemmän, kuin tiedät!
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >