HomeViestejäPatricia Cota-Robles11.11.2012 - Pidä pintasi - tässä sitä mennään!

11.11.2012 - Pidä pintasi - tässä sitä mennään!

PIDÄ PINTASI - TÄSSÄ SITÄ MENNÄÄN!
 
Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
11.11.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kiinnittäkää turvavyönne. Olemme valmistautuneet tähän kosmiseen hetkeen elämien ajan. Tietäkää, että tämän hämmästyttävän kyydin lopputulos on loistava. Muistakaa, että teillä on jos sisällänne kaikki, mitä tarvitsette Jumalan suunnitelman tämän osan toteuttamiseen. Menkää sydämeenne ja pyytäkää korkeimman elävän Jumalan pyhästä paikasta "minä olen" -olemustanne paljastamaan teille maapallolla tänä aikana ne suuret tilaisuudet, jotka sallivat teidän lisätä maailmaan valoa.
 
Seuraavien kuuden viikon aikana koemme useita voimakkaita valotulvia, jotka pystyvät siirtämään maapallon ja kaiken tällä planeetalla asuvan elämän kvanttihypyn eteenpäin valossa. Jotta tämä tehtäisiin Jumalan voitokkaasti, tämä valo on vedettävä fyysiselle tasolle ihmisten sydänliekin kautta. Tämä merkitsee sinua ja minua!
 
Näiden tapahtumien onnistuminen luo tarvittavan katalyytin, mikä johtaa uuden maapallon syntymiseen koko häikäisevässä loistossaan. Tämä syntymä tapahtuu syyn ulottuvuuksissa maapallon ollessa linjassa Linnunradan galaktisen ytimen kanssa, mikä tapahtuu päivänseisauspäivinä 21.-22.12.2012. Vaikkemme koekaan uutta maapalloa täydellisenä päivittäisessä elämässämme 23.12., Taivaan komppania haluaa meidän ymmärtävän, että silloin kun jokin on tapahtunut syyn ulottuvuuksissa, mikään ei voi estää sitä ilmentymästä lopulta seurauksien maailmaan. Ainoa muuttuja on, miten kauan se kestää, ja se riippuu sinusta ja minusta ja kaikista muista ihmisistä maan päällä.
 
Uuden maan täydellisyysmallit on vedettävä fyysiselle tasolle, seurauksien maailmaan, maan päällä asuvien Jumalan poikien ja tytärten ajatusten, sanojen, tunteiden, tekojen ja uskomusten kautta. Näihin malleihin sisältyy sekä Jumalan rakkauden uuden planetaarisen syyn että Jumalan rakkauden vastasyntyneen renessanssin arkkityypit. Uuden maan toimintamalli heijastaa sitä syvällistä totuutta, että "olemme yhtä kaiken elämän kanssa" eikä ole mitään erillisyyttä. Se sisältää myös toimivia ratkaisuja, mitkä sallivat ihmisten reagoida jokaiseen tilanteeseen maan päällä kaikkea elämää kunnioittaen.
 
Kerron lyhyesti teille eri valotulvien jumalaisen aikomuksen ja sen tilaisuuden, mikä meillä on lisätä valoa maailmaan näiden tapahtumien aikana, niin kuin meille ovat paljastaneet valo-olennot Valaistuneen totuuden ulottuvuuksista. Tämän informaation lisäksi "minä olen" -olemuksesi paljastaa sinulle sen osan suunnitelmaa, mikä sinut on valmisteltu toteuttamaan tällä ennenkuulumattomalla hetkellä maan päällä. Ollaksesi se avoin ovi tälle valotulvalle, mikä sinun on määrä olla, sinun on kriittistä pysyä kuuntelevan armon tilassa ja reagoida sisäisen opastuksesi mukaisesti.
 
Ensimmäinen askel tässä 40 päivän prosessissa on tänään valotulva, mikä tapahtuu joka vuosi 11.11., klo 11:11. Tänä vuonna koemme se valon poikkeuksellisen laajentumisen, mikä ankkuroitiin viime vuonna puhtauden ytimessä, kallisarvoisen elämänenergian jokaiseen elektroniin maan päällä. Se tapahtui 11:11:11-juhlissa marraskuussa 2011. Tämä valotulva aktivoi ihmisten käpylisäkkeen ja käynnisti alkuimpulssin maan ylösnousemuksessa uuteen viidennen ulottuvuuden solaaritodellisuuteensa. Tuo tapahtuma laajensi suuresti Jumalan rakkauden uutta planetaarista syytämme. Tämän Jumalan suunnitelman osan onnistuminen viitoitti tietä sille Jumalan rakkauden renessanssin syntymiselle, mikä tapahtui Harmonisen yhdentymisen 25. vuosijuhlan aikana elokuussa 2012. 
 
Yksitoista on mestariluku, mikä heijastaa fyysisen transformoitumista jumalaiseksi. Jokaisella maan päälle ruumiillistuneella miehellä, naisella ja lapsella on pyhä geometria 11 ja 11:11 ja 11:11:11 koodattuna RNA- ja DNA-rakenteen jumalaiseen potentiaaliin. "Minä olen" -olemuksemme aktivoi nämä koodit, kun kuljemme ylösnousemusprosessimme eri vaiheiden läpi. Seuraavien kuuden viikon aikana "minä olen" -olemuksemme aktivoi nämä koodit uudella ja syvällisellä tavalla. Tämä nopeuttaa jumalaista alkemiaa ihmisen transformoitumisessa hiilipohjaisesta planeettaolennosta kristallipohjaiseksi solaarivalo-olennoksi. Tätä aktivointia voimistavat kovasti tässä kuussa tapahtuvat auringon- ja kuunpimennykset.
 
Koemme 13.11.2012 erittäin voimakkaan uudenkuun auringonpimennyksen. Valo mitä virtaa maapallolle tämän taivaallisen asetelman kautta, parantaa maapallon ylösnousemusta uuteen solaaritodellisuuteensa. Solaarisen tiedoston pitäjäkristalleja, joita laitettiin maan kristalliverkkojärjestelmään valotulvassa 11.11.11, ja niitä Jumalan äärettömän ja täydellisyyden viidennen ulottuvuuden solaarisen violetin liekin uusia taajuuksia, jotka Saint Germain ja hänen Violetin liekin joukkonsa varmistivat maan päälle toukokuussa 2012, vahvistetaan tuhatkertaiseksi tämän auringonpimennyksen aikana. Tämä sallii sen välttämättömän maapallon puhdistamisprosessin, mitä elementaalikunta on suorittanut, liikkua eteenpäin lempeämmin.
 
Katastrofi mikä tapahtui USA:ssa Sandy-hurrikaanin aikana, oli sydäntä särkevä, mutta tuossa voimakkaassa puhdistumisprosessissa selvinneiden ihmisten määrä oli Jumalan armoteko. Positiivinen asia mikä näyttää aina tapahtuvan maailmassa tällaisen tragedian aikana, on, että ihmiset kaikkialla palaavat siihen sisäiseen tietoon, että olemme yhtä eikä ole mitään erillisyyttä. Myös vähiten todennäköisimmät ihmiset avaavat sydämensä ja rakastaen, myötätuntoisena ja aidosti välittäen kurkottavat auttamaan sisariaan ja veljiään ihmisperheessä. Näissä tuskallisissa tilanteissa ihmiset ympäri maailmaa kutsuvat Jumalan valoa niiden puolesta, jotka kärsivät, mikä antaa Taivaan komppanialle luvan puuttua tilanteeseen upeilla tavoilla. On suuri etu eikä mitään sattumaa, että astumme tähän tärkeään Jumalan suunnitelman vaiheeseen ihmisten sydänten ollessa täysin auki kaikkialla.
 
Auringonpimennyksen jälkeen valo kerää vauhtia, kunnes koemme täydenkuun kuunpimennyksen 28.11.2012. Tuon vauhdinkeräämisen keskellä juhlimme USA:ssa 22.11. kiitospäivää. Kun miljoonat ihmiset kääntävät samanaikaisesti huomionsa ihmisiin, paikkoihin, olosuhteisiin ja asioihin, joista he ovat kiitollisia elämässään, se saa aikaan kollektiivisen tietoisuuskupin, mikä sallii jumalaisen kiitollisuuden laajentua, laajentua ja laajentua kaiken elämän kautta tällä suloisella maapallolla. Tämä kiitollisuuden laajentuminen voimistaa kovasti kuunpimennyksen positiivisia vaikutuksia.
 
Kuunpimennys 28.11. laajentaa sekä ihmiskunnan että Äiti Maan avointa sydänenergiaa. Tämä sallii jokaisen ihmisen "minä olen" -olemuksen vetää puoleensa tehokkaammin täydellisyysmalleja Jumalan rakkauden vastasyntyneestä renessanssista syyn ulottuvuuksissa. Tämä viitoittaa tietä niille voimallisille valoaktiviteeteille, joita tapahtuu joulukuussa.
 
Joulukuun 12. päivä, 2012 (12:12:12) Äiti Jumalamme - Pyhä Henki ja jumaluuden feminiinipuolet ympäri luomakuntaa - hengittävät maan kristalliverkkojärjestelmään Jumalan kirkastavan rakkauden korkeimpia taajuuksia, mitä elämä tällä planeetalla kykenee kestämään. Niiden monumentaalisten valotulvien vuoksi, joita on tapahtunut useiden vuosikymmenten aikana ja erityisesti uuden vuosituhannen sarastuksesta saakka, tämä on Jumalan rakkauden suurin tulva, mitä ihmiskunta on koskaan kokenut.
 
Yli 500 vuotta joulukuun 12. päivää on juhlittu Meksikossa ja koko Keski- ja Etelä-Amerikassa Neitsyt Guadalupen juhlapäivänä. Tämä Äiti Marian aspekti on symboloinut miljoonille ihmisille jumalaisen feminiinisyyden, Äiti Jumalamme paluuta. Äiti Jumalamme ja hänen puolestapuhujansa jotka edustavat jumalaista feminiinisyyttä koko luomakunnassa, kanssaluovat 12.12.12 Jumalan rakkauden voimakentän, mikä kietoo sisäänsä jokaisen elämän atomi- ja aliatomihiukkasen ja aallon sekä kaiken tilan elämän hiukkasten ja aaltojen välissä. Tämä voimakenttä vahvistaa Jumalan rakkauden moniulotteista ja monipuolista kohtua ja synnytyskanavaa, mikä varmistaa maapallon turvallisen siirtymisen ylös evoluutiospiraalia ja uuden maapallon syntymisen syyn ulottuvuuksiin.
 
Valo-olennot tietävät, että useimmissa tilanteissa tämä informaatio ylittää rajallisen mielemme ymmärryksen. Mutta he vakuuttavat, että jokaisen meidän "minä olen" -olemus ymmärtää suuremman kuvan siitä, mitä tapahtuu tällä planeetalla. He sanoivat, että valon lisääminen maailmaan tämän ihmeen aikana, kun aikakausi muuttuu ja uusi maapallo syntyy koko komeudessaan, on täsmälleen sitä, miksi vapaehtoisesti ruumiillistuimme maan päälle tällä kertaa.
 
Auttaa, kun muistaa sen todellisuuden, mitä Taivaan komppania on kerrannut meille uudestaan ja uudestaan. He ovat kertoneet meille, että Jumalan tyttärinä ja poikina olemme moniulotteisia olentoja, jotka ovat monilla tietoisuustasoilla samanaikaisesti. He ovat sanoneet, että fyysinen taso jota pidämme hyvin konkreettisena ja todellisena, on itse asiassa vähiten todellinen kaikista ulottuvuuksista, joissa olemme, ja että maapallon fyysinen taso heijastaa aivan viimeisenä niitä muutoksia, joita ihmiskunta kanssaluo syyn ulottuvuuksissa.
 
Joulukuun 12. päivän tapahtumat ovat viimeiset askeleet valmistelussa, mikä johtaa joulukuun päivänseisaukseen ja uuden maapallon syntymään 21.12.2012. Nämä kaksi päivämäärää kaikuvat mestarilukua 11 - 1+2+1+2+2+0+1+2 ja 2+1+1+2+2+0+1+2 - numerotaajuus fyysisen transformoitumiselle jumaluudeksi. Eikö Jumala olekin hauska?
 
Joulukuun 21.-22. päivä maapallo asettuu linjaan Linnunradan galaktisen ytimen kanssa. Tämä avaa valoportaalin, mikä ulottuu kaikkitietävästä, kaikkialla läsnolevasta ja kaikkivoivasta Isä-Äiti Jumalastamme - kosminen "minä olen", kaikki mitä on - jumalaiseen impulssiin, mikä sykkii maan keskuksessa. Tämä valotulva virtaa Jumalan kaikenkattavan jumalaisen matriisin läpi siunaamaan elämän jokaista hiukkasta tällä planeetalla. Tämä jumalainen matriisi on Isä-Äiti Jumalamme keho, missä koko luomakunta elää, liikkuu, hengittää ja on. Tämä valotulva aloittaa prosessin, mikä synnyttää uuden maan syyn ulottuvuuksissa. Tämä on maapallon uusi alku.
 
Tuosta hetkestä eteenpäin Jumalan rakkauden planeettasyymme ja Jumalan rakkauden renessanssimme mallit virtaavat helposti maan mentaali- ja tunnekerroksiin. Ihmiskunta pystyy helposti yhdistymään näihin täydellisyysmalleihin ja ajatustemme, sanojemme, tunteidemme, tekojemme ja uskomustemme kautta tuomme ne ilmentyneeseen muotoon. Nämä mallit sisältävät toteuttamiskelpoisia ratkaisuja kaikkiin ihmisen luomiin ongelmiin maan päällä.
 
Uuden maan syntyminen nopeuttaa myös vastahankaisimpien sielujen heräämistä ja aiheuttaa näin muutoksen jokaisen energiassa, värähtelyssä ja tietoisuudessa. Tämä muutos heijastaa uutta ymmärrystä, että kaikki elämä on keskenään yhteydessä ja toisistaan riippuvaista. Nämä kalliit sielut alkavat oivaltaa, että se mikä vaikuttaa yhteen elämän osaan, vaikuttaa koko elämään. Tästä uudesta tiedostamisesta ihmiset innostuvat työskentelemään yhdessä löytääkseen "kaikki voittavat" -ratkaisuja, mitkä hyödyttävät kaikkia ihmisiä ja parantavat elämän jokaisen osan olemassaoloa maan päällä.
 
Taivaan komppania on antanut meille valotoimintaa, mikä auttaa kovasti ihmiskuntaa ja maapalloa valmistautumaan valotulviin, joita tapahtuu seuraavien kuuden viikon aikana. Osallistu tähän tilaisuuteen sydämesi kutsun mukaisesti. Tämä on meidän hetkemme. Aikamme on käsillä.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >