HomeViestejäPatricia Cota-Robles14.5.2012 - Toukokuu 2012 on erittäin voimakas kuukausi

14.5.2012 - Toukokuu 2012 on erittäin voimakas kuukausi

TOUKOKUU 2012 ON ERITTÄIN VOIMAKAS KUUKAUSI
 
Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
14.5.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Toukokuu 2012 on poikkeuksellisen voimakas kuukausi ja ihmisten elämässä tapahtuvien kaikkien haasteiden myötä se on meille todellinen tilaisuus vaikuttaa positiivisesti ihmisiin kaikkialla. Voimme hyödyntää yksilöinä ja kollektiivisesti tämän hämmästyttävän valotulvan omaksi, perheemme ja koko ihmiskunnan hyödyksi.
 
Tällä hetkellä ihmiskunta saa sen maksimimäärän apua korkealta, minkä kosminen laki sallii. Tämä merkitsee, että sinulla ja minulla on nyt kyky kasvattaa sitä valoa, mitä lisäämme maailmaan ennenkuulumattomilla tavoilla.
 
Kun keskityt ikuiseen nyt-hetkeen, arvokas valosi kudotaan lisäämään niiden valoaktiviteettien vauhtia, mitä tapahtuu tässä kuussa ja vuoden 2012 jäljellä olevissa kuukausissa. "Minä olen" -olemuksesi ja Taivaan komppania vahvistaa tänä aikana ponnistelusi tuhatkertaiseksi. Haluan kiittää sinua halukkuudestasi kutsua Jumalan valoa omasta ja KOKO ihmiskunnan puolesta. TIEDÄ, että Jumalan valo on AINA voitokasta ja SINÄ olet tuota valoa.
 
Lue tämä koko artikkeli sydän ja mieli avoimena. Tämä on kosminen hetki, mihin olemme kaikki valmistautuneet aioneita. Ei ole mitään sattumaa, että "minä olen" -olemuksesi veti tämän informaation tietoisuuspiiriisi. Sinulla on oleellinen rooli esitettävänä tässä jumalaisen suunnitelman kehittymisessä. Kun luet tätä taivaallista jakamista Taivaan komppanialta, hengitä sisään ja ulos syvään ja rytmisesti. Pyydä "minä olen" -olemustasi yhdistämään sydämesi ja mielesi Isä/Äiti Jumalamme sydämeen ja mieleen ja jokaisen maapallon miehen, naisen ja lapsen "minä olen" -olemukseen.
 
Keskitettynä tietoisuutena ja jumalaisten aikomusten kera tarjoudumme kupiksi, pyhäksi graaliksi, jonka kautta Jumalan valoa virtaa transformoimaan maata, sen ihmisiä, hallituksia ja kaikkea tällä planeetalla kehittyvää elämää, planeetan uuden jumalaisen rakkaustarkoituksen täydellisyyteen.
 
Toukokuu on aina hyvin henkistä ja voimallista aikaa, mutta tänä vuonna meillä on vielä voimallisempi tilaisuus hyödyntää sitä lisävaloa, mikä siunaa planeettaa. Toukokuussa tapahtuu useita valoaktiviteetteja.
 
Toukokuun 1. päivä tunnetaan Saint Germainin ylösnousemuspäivänä. Joka vuosi tuona päivänä Saint Germain ja joukko enkeleitä jotka liittyvät violettiin liekkiin, siunaavat maata Jumalan äärettömän täydellisyyden violetin liekin valtavalla tulvalla.
 
Toukokuussa myös Äiti Maria avaa Tahrattoman sydämen temppelinsä sisäulottuvuuksissa. Jokainen sielu joka hedelmöitetään toukokuun 1. päivästä seuraavan vuoden huhtikuun 30. päivään, vedetään Äiti Marian temppeliin. Kun he ovat siellä, hän auttaa jokaisen "minä olen" -olemusta valmistelemaan sydänmaljan, mikä sisältää heidän kolmikertaisen liekkinsä tulevan ruumiillistuman aikana.
 
Härän täysikuu on yksi valoaktiviteetti, mikä tapahtuu yleensä toukokuussa. Tuota täysikuuta vietetään Wesak-juhlana, mikä kunnioittaa Buddhan syntymää ja valaistumista sekä ihmiskunnan siirtymistä valaistuneeseen tietoisuuteen.
 
Hetken kiireisyyden vuoksi toukokuussa 2012 on useita muita valolahjoja, jotka siunaavat kaikkea elämää tällä suloisella maapallolla. Saint Germain ja violetin liekein enkelijoukot eivät ainoastaan lisää Jumalan äärettömän täydellisyyden violetin liekin tulvaa 1.5., vaan he myös vapaaehtoisesti kylvettävät planeettaa ja kaikkea sen elämää violetin liekin UUSILLA solaaritaajuuksilla, jotka ylittävät kaiken aiemmin kokemamme.
 
Violetin solaaritulen lahja lisääntyy päivittäin ja tunneittain vuoden 2012 lopun ajan. Tämä on jumalainen armolahja, mikä auttaa tien selvittämisessä jumalaisen rakkauden uudelle renessanssille, mikä tapahtuu Harmonisen yhdentymisen 25. vuosipäivänä 11.-16.8.2012, ja se valmistelee myös maanpäällisen elämän jokaisen atomi- ja aliatomihiukkasen ja -aallon vastaanottamaan sen monumentaalisen valotulvan, mikä tapahtuu 12.-21.12.2012.
 
Toukokuun 5. päivä meillä oli Wesak-täysikuu, mitä pidettiin myös superkuuna, koska kuu oli tuolloin lähimpänä maata tänä vuonna. Tämä tekijä vahvisti Wesakin lahjoja. Tuo päivä kantoi myös numerologista taajuutta 5-5-5, koska 2012 on viitosvuosi. Oli monia maailmanlaajuisia meditointeja ja kokoontumisia, jotka hyödynsivät tämän harvinaisen taajuuden.
 
Numerologisesti "viisi" on uudistumista kaikilla tasoilla ja uuden elämän syntymää. Se on numero, joka kantaa vapauden, muutoksen ja uusien tilaisuuksien impulssia. "Viisi" on jumaluuden viidennen solaariaspektin taajuus, mikä kaikuu valaistun totuuden, parantamisen, keskittämisen ja pyhittämisen jumalaisia taajuuksia. Superkuu ja kolmoispäivämäärä vahvistivat kovasti kaikkia näitä taajuuksia. Valo näistä tapahtumista sykkii edelleen maanpäällisen elämän jokaisen hiukkasen läpi ja ympäri ja jatkaa meidän siunaamistamme koko toukokuun.
 
Kuten mainitsin, Äiti Maria on yksi hyvin voimallinen valo-olento, mikä liittyy mystiseen toukokuuhun. Joka vuosi toukokuun ajan Äiti Marian Tahrattoman sydämen temppeli on auki sisäulottuvuuksissa. Tänä vuonna Äiti Maria vie ihmiskunnan askeleen pidemmälle Jumalan jumalaisen rakkauden taajuuksiin voimistamalla sitä pyhää lahjaa, minkä hän antoi jokaiselle meistä viime vuonna.
 
Toukokuun ajan "minä olen" -olemuksemme saattaa jokaisen meistä Äiti Marian Tahrattoman sydämen temppeliin, kun olemme yöllä hienokehossamme. Kun olemme siellä, Äiti Maria työskentelee "minä olen" -olemuksemme kanssa ja auttaa kuolematonta ja voitokasta kolminkertaista liekkiä sydämessämme valmistautumaan vastaanottamaan niitä viidennen ulottuvuuden uusia solaaritaajuuksia, joihin ylösnousemme.
 
Viime toukokuussa Äiti Maria auttoi "minä olen" -olemustamme laajentamaan kolminkertaista liekkiämme, kunnes jumaluutemme tuo osa palasi alkuperäiseen jumalaiseen potentiaaliinsa ja kietoi sisäänsä fyysisen, eteerisen, mentaalisen ja tunnekehomme.
 
Tänä vuonna Äiti Maria voimistaa kolminkertaisen liekkimme kykyä sisäistää solaarivalon korkeampia taajuuksia ilman, että se vahingoittaa maakehomme solurakennetta. Tämä tapahtuu jokaisen miehen, naisen ja lapsen valmistelemiseksi maan päällä siihen ennenkuulumattomaan solaarivalolisäykseen, mikä tulvii planeetalle Harmonisen yhdentymisen 25. vuosipäivänä 11.-16.8.2012. Tuolloin käynnistämme uudelleen ne täydellisyysmallit, jotka on ladattu planeetan uudesta jumalaisesta rakkaustarkoituksesta.
 
Kun tämä valon sisäänvirtaus tapahtuu, ihmisten "minä olen" -olemus aktivoi vastaleimatut geenikoodaukset DNA:mme 12 solaarisäikeessä. Tämä sallii meidän synnyttää uuden rakkausrenessanssin maapallolle ja kaikelle sen päällä kehittyvälle elämälle.
 
Jokainen meistä on valmistautunut tähän upeaan tapahtumaan aioneita. Tämän kehittyvän Jumalan suunnitelman kriittinen osa selvittää tietä, jotta jokainen mies, nainen ja lapsi pystyy pitkässä juoksussa ottamaan takaisin jumalaisen syntymäoikeutensa Jumalan rakkaana lapsena. Sitten jokainen meistä kanssaluo helposti täyttymyksellisen ja iloisen elämän. Tämä jumalaisen armon ja väliintulon armelias teko lisää dramaattisesti kykyämme olla se jumalaisen rakkauden tehokas voima, mikä meidän oli aina tarkoitus olla.
 
Toukokuun 13. päivä oli äitienpäivä monissa maissa ympäri maailmaa. Kun miljoonat ihmiset keskittyvät rakkauteen äitiään kohtaan, luodaan kollektiivinen tietoisuusmalja, minkä kautta Äiti Jumalan, Pyhän Hengen, valoa virtaa siunaamaan kaikkea elämää.
 
Toukokuun 20. päivä koemme erittäin voimakkaan uuden kuun auringonpimennyksen ja 4.6. voimakkaan täydenkuun kuunpimennyksen. Nämä kaksi taivaallista tapahtumaa kohottavat meitä lisää valoon, valmisteluna suurimpaan jumalaisen rakkauden tulvaa, mitä olemme koskaan kokeneet. Tuo jumalaisen rakkauden tulva tapahtuu Venus-transiitin viime vaiheen aikana 5.-6.6.2012.
 
Venusta on aina pidetty rakkauden planeettana. Tämä ei ole vain romanttista liioittelua. Venus todella heijastaa Isä-Äiti Jumalamme jumalaisen rakkauden täyttä liikevoimaa kaikille planeetoille aurinkokunnassamme.
 
Joka 104. vuosi Venuksen jumalainen rakkauskylpy maapallolle voimistuu kovasti sen tapahtuman kautta, joka tunnetaan Venus-transiittina. Se aikana Venus kulkee maan ja auringon välistä ja tapahtuma kestää 6-7 tuntia. Kun Venus ylittää auringon "kasvot", solaarivalotaajuudet laajentavat eksponentiaalisesti Venuksen kykyä säteillä valoa maan päälle. Tämä jumalaisen rakkauden lisääntynyt tulva ankkuroidaan puhtaaseen ytimeen kallisarvoisen elämänenergian joka elektronissa maan päällä.
 
Venus-transiitti tapahtuu kahdessa osassa. Ensimmäisen transiitin jälkeen Venuksen rakkaus kerää vauhtia elämän joka hiukkasessa maan päällä. Tämä valmistelee elämän jokaista osaa siihen jumalaisen rakkauden voimistuneeseen tulvaan, mikä kylvettää planeettaa transiitin toisen vaiheen aikana. Venus-transiitin toinen osa tapahtuu siitä täsmälleen kahdeksan vuoden miinus kahden päivän päästä.
 
Ajankohtaisen Venus-transiitin ensimmäinen vaihe oli 8.6.2004. Tuosta saakka Venuksen rakkaus on kerännyt vauhtia pehmentäen ihmisten sydäntä ja mieltä ja parantanut kovasti heräämistä, mitä tapahtuu ympäri maailmaa.
 
Meillä on 6.6.2012 transiitin toinen vaihe. Sen verrattoman heräämisen vuoksi mitä maan päällä on tapahtunut 8.6.2004 jälkeen, tämä valotulva sinkoaa ihmiskunnan ja planeetan uuden jumalaisen rakkaustarkoituksen sellaiseen asemaan, mikä synnyttää jumalaisen rakkausrenessanssin maan päälle. Tämän lähestyvän tapahtuman Jumalanvoitokkaan onnistumisen myötä ihmiskunta siirtyy korkeampaan tietoisuustilaan, jumalaiseen rakkaustietoisuuteen mikä ilmentyy uudeksi päiväjärjestykseksi maaplaneetalle.
 
Tämä ennenkuulumaton tapahtuma on Harmonisen yhdentymisen 25. vuosipäivänä 11.-16.8.2012. Tämä on kriittinen valmisteluaskel ennen sitä valohyökyä, mikä kylvettää maapalloa päivänseisauksessa 21.12.2102.
 
Meidän on vaikeaa todella ymmärtää sen suuruutta, mitä tämä merkitsee maapallolle ja sen kaikelle elämälle. Mutta valo-olennot ovat sanoneet, että tuosta hetkestä eteenpäin uuden maan täydellisyysmallien fyysinen ilmentyminen alkaa tapahtua konkreettiseksi todellisuudeksi. Tämä on taivas maan päällä, minkä luomme "minä olen" -olemuksemme kautta. Nämä uuden maan mallit heijastavat ihmiskunnan ykseyttä ja kaiken elämän kunnioittamista.
 
Jumalainen suunnitelma
 
Tämän Jumalan suunnitelman monumentaalisen osan suorittamiseksi Isä-Äiti Jumala ja Taivaan komppania pyytää meitä yhdistämään sydämenne, päämme ja kätemme sen maailmanlaajuisen tapahtuman aikana, mikä tapahtuu 11.-16.8.2012.
 
On monia erilaisia tapoja, joilla voimme punoa valomme täksi Jumalan suunnitelmaksi. Kiinnitä tarkkaa huomiota tilaisuuksiin, joita sinulle esitellään. Pyydä "minä olen" -olemukseltasi opastusta ja pyydä tätä oman jumaluutesi ihmeellistä aspektia viitoittamaan tietä, jotta pystyt toteuttamaan sydämesi kutsun.
 
Kuten ehkä tiedät, Havaijin saaret ovat Lemurian mantereen jäänteitä. Alkuimpulssi ihmiskunnan lankeamiseen armosta tapahtui Lemurialla aioneita sitten. Harmonisesta yhdentymisestä saakka elokuussa 1987 Havaijin saaret ovat esittäneet kriittistä roolia ihmiskunnan armosta lankeamisen haitallisten vaikutusten peruuttamisessa ja Äiti Maan parantamisessa. Monilla ihmisillä jotka ovat ruumiillistuneena tällä hetkellä, on yhteyksiä Lemuriaan. He käsittävät olevansa täällä nyt parantamassa niitä julmuuksia, joita aiheutui tuolla mantereella, silloin kun ihmiskunta putosi erillisyyden ja kaksinaisuuden kuiluun.
 
Kauain saari tunnetaan Puutarhasaarena. Tämä saari sisältää eteerisissä tiedostoissaan tahrattoman käsitteen tai jumalaisen suunnitelman Äiti Maan keholle. Tämä on sitä turmeltumatonta kauneutta, mitä Äiti Maa ilmaisi ennen putoamista. Se on sitä vehmasta loistoa, mihin olemme aina viitanneet Eedenin puutarhana.
 
Kauain eteeriset tiedostot sisältävät myös jumalaisen potentiaalin arkkityypit siitä, mitä Äiti Maa ilmaisee, silloin kun se ylösnousee oikeutetulle paikalleen viidennen ulottuvuuden evoluutiospiraalissa ja pukee ylleen uuden solaaritodellisuutensa saumattoman asun.
 
Elokuussa tapahtuvaa Jumalan suunnitelman taianomaista osaa varten Isä-Äiti Jumalamme ja Taivaan komppania ovat pyytäneet meitä järjestämään tilaisuuden niille omistautuneille ihmisille ympäri maailmaa, jotka ovat valmiita työskentelemään Taivaan komppanian kanssa ja palvelemaan sijaisina koko ihmiskunnan puolesta.
 
Yhdessä nämä epäitsekkäät vapaaehtoiset ihmiset kanssaluovat mahtavan transformoijan, jonka kautta Jumalan valoa virtaa sinkoamaan siihen ihmiskunnan ja planeetan uuden jumalaisen rakkaustarkoituksen valotaajuuteen, mikä muodostaa rakkausrenessanssin kaikelle elämälle tällä siunatulla planeetalla.
 
Sitten jokaisen miehen, naisen ja lapsen "minä olen" -olemuksen kautta ihmiskunta siirtyy korkeampaan tietoisuustilaan muodostaen jumalaisen rakkauden uudeksi päiväjärjestykseksi maaplaneetalle.
 
Tämä kokoontuminen tapahtuu 11.-16.8.2012 Kauain ihastuttavan kauneuden syleilyssä Havaijin saarilla. Tämän tilaisuuden "välikappale" on 26. Maailman vuosittainen valaistumiskongressi.
 
Kuuntele sydäntäsi - kutsuhuuto kaikuu nyt Isä-Äiti Jumalamme sydämestä kutsuen apuasi tähän pyhään hankkeeseen. Vastaa siihen sisäisen opastuksesi mukaisesti. Tiedä, että aina kun vapaaehtoisesti palvelet Jumalan instrumenttina ihmiskunnan ja kaiken maan päällä kehittyvän elämän puolesta, taivaan tulvaportit avautuvat tukemaan sinua ja auttamaan tien viitoittamisessa osallistumistasi varten.
 
On kriittistä, että valotyöntekijöitä ympäri maailmaa on fyysisesti läsnä kehittyvän Jumalan suunnitelman tässä osassa. Kaikki valotyöntekijät jotka ovat valmistautuneet palvelemaan tällä upealla tavalla ihmiskunnan ja kaiken elämän puolesta tällä suloisella maapallolla, tietävät sydämensä sisäisten yllytysten kautta, keitä he ovat. Luota sisäiseen opastukseesi. Valoasi tarvitaan nyt!
 
Niiden lisäksi, jotka inspiroituvat olemaan fyysisesti läsnä Kauailla, on ihmisiä, jotka liittyvät mukaan tietoisuudessa valopisteistä ympäri maailmaa. Nämä omistautuneet sielut heijastavat sydänliekkinsä kautta virtaavaa valoa siihen valoportaaliin, mihin epäitsekkäät vapaaehtoiset ovat fyysisesti kerääntyneet Kauaille, Havaijille. Näin yhteisponnistuksemme laajentuvat tuhat kertaa tuhatkertaisiksi.
 
Jokainen ihminen on oikeassa ja täydellisessä paikassaan. Tämän Jumalan suunnitelman mikään osa ei ole tärkeämpi toista. Se on tärkeää, että me kukin reagoimme niin, mitä "minä olen" -olemuksemme opastaa meitä tekemään.
 
Meidän on luotettava ja tiedettävä, että jos meitä opastetaan olemaan fyysisesti läsnä Kauain saarella, niin "minä olen" -olemuksemme ja Taivaan komppania auttaa meitä ja viitoittaa tietä. Tämä pätee riippumatta siitä, tarvitsemmeko apua ajassa, rahassa, energiassa vai rohkeudessa suorittaa jumalaisen tehtävämme tämä osa.
 
Taivaan komppania on pyytänyt meitä järjestämään tämän monumentaalisen tapahtuman kauniissa ja parantavassa paikassa, jotta ne epäitsekkäät vapaaehtoiset ihmiset jotka uhrautuvat palvelemaan tällä tavalla, näkevät todella vilahduksen taivaasta maan päällä. Haluan vakuuttaa, että tämä on elämää transformoiva kokemus sinulle. Upein tavoin elämäsi ei ole enää entisensä sen jälkeen.
 
Tämä pyhä konklaavi on taivaallinen kokemus kaikille osallisille. Joka päivä kun menestyksekkäästi toteutamme Jumalan suunnitelman yhden vaiheen, valo-olennot paljastavat seuraavan vaiheen meille. Kun menemme eri valoaktiviteettien läpi Isä-Äiti Jumalamme ja Taivaan komppanian jumalaisessa opastuksessa, tehtävämme suoritetaan voitokkaasti.
 
Uuden maan täydellisyysmallit alkavat ilmentyä fyysisesti konkreettiseksi todellisuudeksi ja Jumalan valo sinkoaa ihmiskunnan ja planeetan uuden jumalaisen rakkaustarkoituksen valotaajuuteen, mikä muodostaa valorenessanssin kaikelle elämälle tällä siunatulla planeetalla.
 
Kun astut valoportaaliin Kauailla, resonoit Eedenin puutarhan eetteritiedostojen upean säteilyn kanssa ja alat muistaa, kuka olet ja miksi olet maan päällä tänä merkittävänä aikana.
 
Maailman valaistumiskongressi on todella elämää transformoiva tapahtuma, mikä antaa sinulle tilaisuuden tavata vanhoja ystäviä ympäri maailmaa, joiden kanssa olet palvellut aionien ajan. Valontekijätoverit yhdistävät sydämensä kanssasi ja tukevat sinua monumentaalisessa valopalveluksessasi.
 
Jumalan suunnitelma mitä meidät kutustaan toteuttamaan, täytetään myriadien valoaktiviteettien kautta. Meihin liittyy sisätasoilla Solaarilogos auringoista aurinkojen tuolta puolen, koko Taivaan komppania, kaikkien ihmisten "minä olen" -olemus, jumalainen älykkyys mikä ohjaa luonnonvoimia ja enkelijoukot kautta äärettömyyden.
 
Koko universumi tukee meitä tässä pyhässä hankkeessa. Valo-olennoille on annettu lupa auttaa meitä taianomaisilla tavoilla, mutta valotyöntekijät maan päällä ovat hallitseva voima, mikä ilmentää Jumalan suunnitelman fyysisesti.
 
Vastuumme on valtava, mutta kun liitämme sydämemme yhteen, meillä on ehdottomasti kyky menestyä Jumalanvoitokkaasti.
 
Mene hetkeksi sydänliekkisi jumaluuteen ja koe se pakahduttava kiitollisuus ja rakkaus, mitä virtaa valojoukoilta taivaallisista ulottuvuuksista. Tunne se syvä arvostus, mitä he lähettävät sinulle halukkuudestasi palvella ihmiskuntaa tällä kriittisellä hetkellä tämän suloisen maapallon evoluutiossa. Olemme mittaamattoman siunattuja kyetessämme auttamaan kaikkea maan päällä kehittyvää elämää tällä ihmeellisellä tavalla.
 
Jos tunnet sydämessäsi kutsun osallistua 26. Maailman vuosittaiseen valaistumiskongressiin, mene nettisivuillemme www.eraofpeace.org. Sieltä löydät kaiken informaation, mitä tarvitset osallistuaksesi tähän tapahtumaan.
 
Jos et tunne sydämessäsi kutsua olla fyysisesti Kauailla, tiedä, että tämä on maailmanlaajuinen tapahtuma ja voit punoa suurenmoisen valosi valomaljaamme mistä tahansa, missä olet maan pinnalla.
 
Jumalan siunausta halukkuudellesi olla avoin ovi sille valotulvalle, mikä nostaa ihmiskunnan tietoisuutta ja luo rakkausrenessanssin kaikelle elämälle tällä siunatulla planeetalla.
 
Valo-olennot opastavat meitä askel askeleelta elokuun tapahtumaan johtavien kuukausien aikana. Jaan informaatiota sähköpostiartikkeleilla, joiden vastaanottajaksi voit ilmoittautua nettisivuillamme.
 
Sen opastuksen lisäksi mitä saamme Taivaan komppanialta, jokaisen meidän "minä olen" -olemus opastaa meitä omissa ainutlaatuisissa valmisteluissamme. Pyydä apua ja pysy kuuntelevan armon tilassa koko ajan. Tämä on hämmästyttävä tilaisuus meille jokaiselle lisätä valoa maailmaan.
 
Lahja korkealta
 
Taivaan komppania on antanut työkaluja, jotka auttavat meitä siirtymään näiden hämmästyttävien ja monumentaalisten aikojen läpi. Seuraavassa on linkki uuteen YouTube-videoon, mikä auttaa meitä kaikkia kovasti ilmentäessämme planeetan uuden jumalaisen rakkaustarkoituksen täydellisyysmalleja www.youtube.com/watch?v=raiYEwnK2yA.
 

< PrevNext >