HomeViestejäPatricia Cota-Robles21.6.2011 - Parantava lahja ihmiskunnalle - musiikkihurmio

21.6.2011 - Parantava lahja ihmiskunnalle - musiikkihurmio

PARANTAVA LAHJA IHMISKUNNALLE - MUSIIKKIHURMIO

Kirjoittanut Patricia Diane Cota-Robles (www.eraofpeace.org)
21.6.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat sydämet, haluaisin jakaa kanssanne informaatiota pyhästä ja upeasta musiikkilahjasta, mikä on annettu ihmiskunnalle. Tämän lahjan jumalainen aikomus on auttaa jokaista teitä niiden fyysisten haasteiden läpi, joita koemme kulkiessamme tämän lupaavan ajan läpi. Lukekaa nämä sanat sydän ja mieli avoimena. Olemme kaivanneet aikaa, jolloin taivas ja maa yhdistyisivät auttamaan meitä pyrkimyksessämme transformoida itsemme ja tämä planeetta. Tämä on se hetki.

Haluaisin kertoa vähän tämän musiikkilahjan taustaa. Vuosi 2011 alkoi uskomattomalla valotulvalla. Joulukuun 21. päivä 2010 koimme päivänseisauksen ja hyvin voimakkaan täysikuun pimennyksen. Nämä kaksi tapahtumaa ovat sattuneet samaan aikaan ainoastaan yhden kerran viimeisten 2000 vuoden aikana.

Tuo kuunpimennys tapahtui kahden asteen päässä Galaktisesta keskuksesta, mikä avasi mahtavan valoportaalin luomakunnan ytimestä maapallon keskukseen. Jumalan valo mitä virtasi tuon portaalin läpi, käynnisti vertaamattoman ratkaisevia muutoksia kaikelle elämälle, mitä tällä planeetalla kehittyy.

Kun tuo portaali oli avautunut, Jumalan valo keräsi vauhtia uudenkuun auringonpimennykseen saakka, mikä tapahtui 4.1.2011. Tuon monumentaalisen valotulvan aikana valotyöntekijät ympäri maailman liittivät sydämet yhteen Taivaan komppanian kanssa ja loivat uuden Jumalan rakkauden planeettaperusteen. Tuo voimakas valo joka kylvetti planeetta noiden kahden viikon aikana, sinkosi elämän jokaisen atomi- ja aliatomihiukkasen ja -aallon maan päällä korkeammalle evoluutiospiraalissa. Tämä viitoitti tietä Jumalan voitokkaaseen vuoteen 2011, mitä valo-olennot ovat ennustaneet "uudestisyntymän ja uudistumisen kirkastavaksi vuodeksi".

Joulupäivänä, tuon uskomattoman voimakkaan valotulvan keskellä, rakas poikamme Joao sairastui. Hän kuoli 29.12.2010 keuhkokuumeen komplikaatioihin. Joao oli 42-vuotias. Hän jätti taakseen vaimon ja kolme kaunista poikaa. Siirtymänsä jälkeen Joao on kertonut isälleen ja minulle, että hänen aikansa maan päällä oli valmis. Hän sanoi, että hän pystyi siirtymään suoraan valoon ja että hän työskentelee nyt arkkienkeli Mikaelin ja parannuslegioonan kanssa. Hän sanoi, että hän pystyy nyt antamaan lahjoja ihmiskunnalle valopalvelussamme tavoilla, mihin hän ei olisi pystynyt fyysisellä tasolla.

Kun Frederic Delarue, upea ranskalainen muusikko, sai sähköpostini koskien poikamme siirtymistä valoon, hän sanoi tunteneensa vahvan yhteyden Joaon sieluun. Hän sanoi, että Joao yritti ottaa häneen kontaktin ja hänen tarvitsi olla Joaon elämänjuhlaseremoniassa, mikä pidettiin 8.1.2011 Tucsonissa, Arizonassa.

Kun Frederic teki sydämen sitoutumisen osallistua palvelukseen Tucsonissa, Joao alkoi kommunikoida hänen kanssaan. Joao kysyi Fredericiltä, ottaisiko hän vastuun sen musiikkilähetyksen vastaanottamisesta, joka olisi perintö hänen perheelleen.

Frederic suostui Joaon pyyntöön tietämättä mitään yksityiskohtia musiikista. Fredericin palattua Joaon elämänjuhlaseremoniasta, Joao alkoi paljastaa Fredericille, mitä hänen musiikkinsa oli - parantava lahja ihmiskunnalle.

Kun Frederic Delarue oli 12-vuotias, hänellä oli kuoleman lähikokemus, minkä jälkeen hän oivalsi, että hänelle oli annettu hämmästyttävä musiikin lahja. Kun Frederic oli 13-vuotias, sfäärien enkelimusiikkia alkoi virrata hänen käsiensä kautta, kun hän soitti ihmisten sielulauluja. Hän vain hiljensi itsensä, siirsi oman tietoisuutensa sivuun ja henkilön sielun musiikki virtasi hänen käsiensä kautta.

Muutama kuukausi Joaon siirtymän jälkeen Frederic sanoi, että Joao tulisi hänen luokseen ja kertoisi joitain asioita musiikista ja siitä, miten se oli tarkoitus jakaa. Sitten juuri ennen pääsiäistä Frederic heräsi sydämen yllyttäessä voimakkaasti menemään välittömästi Ranskaan, joten hän teki tarvittavat järjestelyt ja lensi sinne. Toukokuussa ollessaan Ranskassa hän meni useisiin tilaisuuksiin Rennes-le-Chateau-kylässä. Rennes-le-Chateau on Maria Magdaleenan pyhä polttopiste. Hän työskentelee tällä hetkellä Äiti Marian ja kaikkien Isä-Äiti Jumalamme feminiinipuolien kanssa, palauttamaan maailmantietoisuuteen jumalaisen feminiinisyyden, Äiti Jumalamme tai Pyhän Hengen, kuten olemme usein viitanneet tähän jumaluuspuoleen. Frederic sanoi, että hänen istuessaan kirkossa ja mietiskellessään Maria Magdaleenan läsnäoloa hän sai taianomaisen kokemuksen, mikä muutti hänen elämänsä. Hän palasi kotiin eri ihmisenä. Hän tiesi, että hänen kokemuksensa Maria Magdaleenan kanssa oli välttämätön tekijä hänen valmistautumisessaan vastaanottamaan Joaon parantavan musiikin lahjan ihmiskunnalle.

Toukokuussa kun tämä vihkimys tapahtui Fredericille Ranskassa, Äiti Maria auttoi jokaista meitä taianomaisesti. Yli 40 vuotta sitten Äiti Maria kertoi meille, että ennen ihmisten ruumiillistumista tällä kertaa hän oli tehnyt sopimuksen jokaisen miehen, naisen ja lapsen kanssa maan päällä. Hän sanoi, että melko lähitulevaisuudessa, kun ihmiskunta oli avoin ja vastaanottavainen jumalaisen rakkauden tulvalle Äiti Jumalaltamme, Pyhältä Hengeltä, hän vetäisi meidät Tahrattoman sydämen temppeliinsä ja auttaisi "minä olen" -olemustamme laajentamaan kolminkertaisen liekin sydämessämme alkuperäiseen kokoonsa. Hän sanoi, että se parantaisi suuresti kykyämme vastaanottaa ja sisäistää jumalaisen rakkauden taajuuksia Äiti Jumalaltamme ja Jumalan äärettömän täydellisyyden 5D-ulottuvuuksista.

Kolminkertainen liekki sydämessämme kietoi alun perin sisäänsä fyysisen, eteerisen, mentaalisen ja tunnekehomme. Se oli täydellinen tasapaino Isä Jumalamme sinisestä voimaliekistä, Äiti Jumalamme vaaleanpunaisesta jumalaisen rakkauden liekistä ja Jumalan pojan ja tyttären keltakultaisesta viisausliekistä. Se oli aito heijastus pyhästä kolminaisuudesta. Silloin kun lankesimme armosta, suljimme sydämemme, jottemme tuntisi niin paljon tuskaa. Tämä tukki portaalin, jonka läpi Äiti Jumalamme rakkaus tuli maailmaan. Tämä sai kolminkertaisen liekin tulemaan tasapainottomaksi, mikä sai meidät kadottamaan tietoisuuden Äiti Jumalastamme. Kolminkertainen liekkimme kutistui lopulta siksi, mihin nyt viittaamme Jumalan kipinänä sydämessämme. No, nyt kun olemme kanssaluoneet Jumalan rakkauden uuden planeettaperusteen, kaikki on muuttunut!

Viime toukokuussa kun kaikki nukuimme yöllä, "minä olen" -olemuksemme saattoi meidät rakkaan Äiti Marian Tahrattoman sydämen temppeliin sisätasoilla. Valopolttopisteessään Äiti Maria auttoi "minä olen" -olemustamme laajentamaan kolminkertaisen liekin sydämessämme alkuperäiseen voimaansa. Tämä on sen sopimuksen täyttäminen, minkä Äiti Maria teki jokaisen meidän kanssa ennen tätä ruumiillistumista.

Frederic lähetti minulle 10.6. sähköpostin ja sanoi, että hän halusi puhua minulle Joaon musiikista. En tiennyt mitään Fredericin matkasta Ranskaan eikä hän tiennyt mitään lahjasta, minkä Äiti Maria antoi ihmiskunnalle toukokuussa. Puhuimme noista asioista ja hän sanoi, että Ranskasta palaamisen jälkeen Joao ei jättänyt häntä rauhaan musiikin osalta. Hän sanoi, että Joao näytti tuntevan, että nyt oli kiire saada tämä musiikki maailman käyttöön. Frederic pyysi minua kysymään Joaolta musiikista sen varmistamiseksi, että hänen saamansa viesti oli oikein.

Tuona iltana kysyin Joaolta musiikista ja Fredericin informaatiosta. Joao sanoi, että kaikki oli valmista ja että tämä musiikki oli aika saada maailman käyttöön. Hän pyysi minua kertomaan Fredericille, että sunnuntai 12.6. oli helluntai, päivä jota juhlitaan Pyhän Hengen, jumalaisen äidin, kasteena, ja että tuona päivänä tulisi kovasti voimistettu Äiti Jumalan jumalaisen rakkauden tulva. Joao antoi minulle lainauksen liitettäväksi musiikkiin, mitä hän soittaisi Fredericin käsien kautta. Tämä on musiikin otsikko, mitä seuraa Joaon lainaus:

MUSIIKKIHURMIO
Parantava lahja ihmiskunnalle

Taivaallista musiikkia Joao Cota-Roblesilta, Frederic Delaruen kautta

"Tämän taivaallisen musiikin taajuus kommunikoi kehon jumalaisen älykkyyden kanssa solutasolla ja nostaa jokaisen solun tietoisuutta. Kun musiikki tyynnyttää ja lohduttaa soluja, kehon luontainen kyky parantaa itsensä lisääntyy.

"Tämä pyhä musiikki on yhteensopiva ja toimii harmoniassa jokaisen parannusmenetelmän tai lääketieteellisen hoidon kanssa, mitä henkilö ehkä valitsee kokevansa. Musiikki resonoi lisäsiunausta jokaiselle, joka käsittelee jonkinlaista syöpää.

"Tämä musiikki on lahja Korkealta eikä sitä ole koskaan tarkoitus ostaa tai myydä. Jakakaa tämä informaatio kaikkien kanssa, jonka tunnette ehkä hyötyvän tästä taivaallisen musiikin pyhästä lahjasta."

Joao Cota-Robles

Seuraavana aamuna Frederic lähetti minulle sähköpostin ja sanoi: "Tämä on se päivä." Se oli helluntai. Frederic sanoi, että varhain tuona aamuna Florence Phillips, joka oli ainoa pappi, joka salli hänen tehdä työtään sfäärien enkelimusiikin kanssa ilman ehtoja, kuoli syöpään oltuaan syvässä koomassa.

Heti saatuani sähköpostin Fredericiltä, Joaon isä huusi minulle keittiöön, että katsoisin upeaa valkoista kyyhkystä, joka oli lentänyt puutarhaamme. Olemme asuneet talossamme 45 vuotta emmekä ole koskaan nähneet valkoista kyyhkystä puutarhassamme.

Frederic valmisteli laitteensa ja laittoi kaikki päälle, jotta hän olisi valmis. Kun aika oli oikea, Maria Magdaleena laajensi loistavaa olemustaan ja piti Fredericiä ja Joaoa säteilevän valonsa syleilyssä, kun Joao soitti parantavaa musiikkiaan Fredericin käsien kautta.

Joao sanoi, että tämä musiikki on koodattu parantavilla taajuuksilla, joita ihmiskunta ei ole pystynyt saavuttamaan tähän mennessä. Tämä on tehty mahdolliseksi ihmiskunnan kolminkertaisen liekin laajentumisen, Äiti Jumalamme paluun ja hänen kirkastavan jumalaisen valonsa monumentaalisen tulvan vuoksi. Hän kehotti Fredericiä ja minua tekemään musiikista korkeimman mahdollisen resoluution ihmiskunnan käyttöön. Muuten jotkut uudet parantavat soinnut saattaisivat mennä ohi.

Joao sanoi, että Taivaan komppania auttaa jokaista, joka haluaa tämän musiikin, saamaan pääsyn siihen oman tietokoneensa tai jonkun tuntemansa henkilön tietokoneen kautta. Hän sanoi, että kaikki on jumalaisessa järjestyksessä, Fredericin ja minun täytyy vain saattaa musiikki korkeimmalla mahdollisella resoluutiolla jokaisen ulottuville, joka haluaa kokea sen.

Koko Musiikkihurmio-cd kestää 62 minuuttia. Voit ladata tämän pyhän musiikin ilmaiseksi nettisivuiltani www.eraofpeace.org. Ilmainen mp3-lataus on saatavilla ilmaiseksi myös Frederic Delaruen nettisivuilla www.FredericDelarue.com.

Tämän taivaallisen musiikin eheyden suojaamiseksi siihen on tekijänoikeus Frederic Delaruella ja kaikki oikeudet pidätetään. Musiikkia ei pidä koskaan ostaa tai myydä.

Olemme myös tuottaneen musiikista 10 minuutin YouTube-videon, jotta voitte katsoa, miltä näyte siitä kuulostaa, ja voitte kertoa siitä perheenjäsenillenne ja ystävillenne, joiden tunnette ehkä kiinnostuvan tästä parantavasta lahjasta ihmiskunnalle.

www.youtube.com/PatriciaCotaRobles. Jos tämä linkki ei toimi, kopioi se nettiselaimeesi.

Ei ole mitään sattumaa, että tämä parantava musiikkilahja annetaan ihmiskunnalle tänä aikana.

Muistakaa, että olemme keskellä yhtä voimakkaimmista valotulvista, mitä olemme koskaan kokeneet. Tänä kesänä Taivaan komppania seisoo valmiina odottamassa kutsua puuttua elämäämme. Tapahtuu voimakkaita taivaallisia asetelmia, jotka auttavat meitä päästämään irti käyttäytymismalleista, jotka ovat pitäneet meitä jumissa ihmisen toimimattomissa väärinluomuksissa. Tämä on uskomattoman voimallista ja pyhää aikaa. Tässä kuussa meillä on kolme pimennystä ja kesäkuun päivänseisaus, joista jokainen antaa ainutlaatuisen tilaisuuden ihmiskunnalle lisätä maailmaan valoa, kun viitoitamme tietä sille jumalaisen rakkauden ennenkuulumattomalle tulvalle, mikä varmistetaan fyysisellä tasolla jokaisen ihmisen sydänliekin kautta 13.-18.8.2011. Yksityiskohtia tästä tapahtumasta saatte nettisivuiltani klikkaamalla laatikkoa, missä lukee "25th Annual World Congress on Illumination".

Jokainen näistä asetelmista rakentuu edelliselle valotulvalle, mikä sinkoaa maapallon ja kaiken sen elämän ylemmäs evoluutiospiraalissa. Tämä siirtää meitä kvanttihypyn kohti perimmäistä tavoittamme ylösnousta jumalaisen rakkauden ja yhtenäistietoisuuden viidennen ulottuvuuden taajuuksiin.

1.6.2011 - uudenkuun auringonpimennys
15.6.2011 - täysikuun kuunpimennys
21.6.2011 - päivänseisaus
1.7.2011 - uudenkuun auringonpimennys

13.-18.8.2011 - varmistetaan ihmiskunnan vastikään luotu jumalaisen rakkauden planeettaperuste maapallon fyysiselle tasolle jokaisen ihmisen juuri laajentuneen sydänliekin kautta

Patricia Cota-Robles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev