HomeViestejäPatricia Cota-Robles12.12.2023 - Joulukuun 12. päivä ja 12-12-katalyyttikoodimme

12.12.2023 - Joulukuun 12. päivä ja 12-12-katalyyttikoodimme

JOULUKUUN 12. PÄIVÄ JA 12-12-KATALYYTTIKOODIMME

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (eraofpeace.org)
12.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurempi kuva – vlogi 348 (12.12.2023) puhtaaksikirjoitettuna

Hei, kallisarvoinen sydän. Kiitos, että liityt seuraamme tähän viikoittaiseen vlogiimme. Tänään on 12.12. ja olemme astuneet 12-12-portaaliin, mikä sallii ”minä olen” -olemuksemme voimaannuttaa 12-12-katalyyttikoodit seuraavalle tasolle 5D-DNA:ssamme. Tämä 12-12-valoportaali on kerännyt voimaa yli 500 vuotta. Joulukuun 12. on voimakas päivä itseoikeutetusti, mutta tänä vuonna se valovirta joka kylvettää maata tänään, on voimistunut eksponentiaalisesti sen voimakkaan värähtelymuutoksen vuoksi, jonka koimme 11.11.2023, kun galaksimme hengitettiin 11-11-11-portaalin läpi Suuren keskusaurinkomme, Sanatin ja Luzin täyteen syleilyyn.

Yli 500 viime vuotta ihmiset ympäri maailmaa ovat 12.12. kunnioittaneet Äiti Marian aspektia, nimeltään Guadalupen neitsyt. Tämä kollektiivinen ja rytminen fokusoituminen Äiti Mariaan, joka on Äiti Jumalamme ja jumalaisen feminiinisyyden puolestapuhuja, on kerännyt voimaa vuosi vuodelta. Tämä on luonut mahtavan valoportaalin, joka ulottuu Isä-Äiti Jumalamme sydämestä, joka on luomisen ydin, Äiti Maan sydämeen, joka sykkii ”tasaisen paineen auringossa” (sun of even pressure) tämän planeetan keskellä.

12.12. on juhlapäivä, joka kääntää ihmiskunnan huomion jumalaiseen feminiinisyyteen, joka on Äiti Jumalamme rakkausluonto, ankkuroituna jokaisen ihmisen sydänliekkiin. 12-12 on pyhän geometrian koodi, jonka Äiti Jumalamme ja ”minä olen” -olemuksemme leimasi ihmisten DNA:han armosta lankeamisemme jälkeen. Tämän koodin jumalainen tarkoitus oli palvella katalyyttinä ihmiskunnan nopeutuneeseen heräämiseen, sitten kun ”minä olen” -olemuksemme pystyi aktivoimaan 12 DNA:n viidennen ulottuvuuden kristalliaurinkosäiettä. Tuo aktivointi tapahtui Harmonisen yhtymisen vuosipäivänä elokuussa 2019.

2019 oli numerologisesti 12-vuosi, 2+0+1+9=12. Se voimaannutti 12.12.2019-päivän 12-12-12-värähtelytaajuudella. Tuo värähtely salli jokaisen ihmisen ”minä olen” -olemuksen aktivoida onnistuneesti toimimattomat 12-12-katalyyttikoodimme ensimmäistä kertaa. Siitä lähtien ”minä olen” -olemuksemme on käyttänyt 12-12-katalyyttikoodeja herättämään meitä voimakkailla tavoilla, joita se ei pysynyt käyttämään ennen DNA:n 12 aurinkosäikeen aktivointia.

12-12-katalyyttikoodi on linjassa sen pyhän geometrian kanssa, joka liittyy aurinkokuntaamme. Viime viikon blogissa 347 opimme, miten numero 12 heijastuu niissä maailmojen eri järjestelmissä, joissa Maa on. Kaksitoista heijastuu myös siinä, että meillä on 12 DNA:n viidennen ulottuvuuden aurinkosäiettä, 12 viidennen ulottuvuuden aurinkochakraa, 12 jumalan aurinkoaspektia, 12 tähdistöä eläinradassa ja 12 aikakautta 26.000 vuoden päiväntasausprekessiossa. Tästä syystä kuulemme niin paljon 12x12-voimasta ja numerosta 144 tai 144.000 suhteessa niihin tapahtumiin, jotka liittyvät Maan ylösnousemusprosessiin.

12-12-katalyyttikoodien alkuaktivointi ihmisten viidennen ulottuvuuden DNA:ssa oli kriittinen askel uuden vuosikymmenen synnyttämisessä 1.1.2020. Tuo aktivointi viitoitti tietä niille moniulotteisille valotoimille, joita valotyöntekijöiden on määrä kanssaluoda ympäri maailmaa. Tuolloin Isä-Äiti Jumalamme ja Taivaan komppania vakuuttivat meille, että seuraavan 10 vuoden aikana, 2020–2030, ihmiskunta muuttaa Äiti Maan ja KAIKEN sen elämän historian kurssia.

Informaatio Valaistun totuuden ulottuvuuksista paljasti, että tämän vuosikymmenen aikana ihmiskunta kehittää latentteja kykyjä, joiden avulla kirjaimellisesti KIRKASTAMME/muutamme maakehomme ja elämänkokemuksemme ulkoisessa maailmassa sydänpohjaisiin täydellisyysmalleihin, jotka liittyvät uuteen viidennen ulottuvuuden aurinkomaahan.

Meille kerrottiin, että tämä taianomaiselta näyttävä kirkastuminen saavutettaisiin suuresti laajentuneella yhteistyöllä Taivaan komppanian ja heränneen ihmiskunnan kesken. Isä-Äiti Jumalamme sanoi, että sitä yhteistyömäärää, jonka koemme taivaan ja Maan välillä tämän vuosikymmenen aikana, ei koskaan ennen yritetty.

Muutamassa viikossa koimme pakotetun globaalin tauon. Tuolloin valo-olennot kertoivat meille, että riippumatta niistä olosuhteista jotka olivat aiheuttaneet tuon tapahtuman, tämä planetaarinen tauko johtaisi tilan luomiseen ihmisten ”minä olen” -olemukselle tulla kuulluksi ja herättäisi jokaisen meistä tavoilla, joita emme olleet aiemmin kokeneet. Valo-olennot sanoivat, että tämän massaheräämisen onnistumisen myötä minkään ei olisi koskaan enää samanlaista. Meidän täytyy vain tarkastella niitä monumentaalisia tapahtumia, joita on ollut tammikuusta 2020 lähtien, saadaksemme vilauksen siitä, mitä meille paljastettiin. Nämä tapahtumat ovat olleet sekä vaikeita että elämää transformoivia, ja tämä on vasta alkua.

Nyt 12-12-katalyyttikoodien, ihmisten viidennen ulottuvuuden DNA:ssa, on aika aktivoitua korkeammalle tasolle. Taivaan komppania on vakuuttanut meille, että tämä aktivointi käynnistää seuraavan askeleen siinä nopeutetussa heräämisessä, joka tapahtuu ihmismassoissa. Tämä 12-12-aktivointi auttaa ihmisiä kaikkialla nostamaan tietoisuutensa ihmisväärinluomustemme ja menneisyytemme vanhentuneiden ja murenevien toimintamallien höyryjen yläpuolelle.

Tänä tietoisuusmuutos sallii ihmisten paljon helpommin yhdistyä täydellisyysmalleihin siinä uudessa valmiussuunnitelmassa, joka vapautetaan Äiti Maan mentaali- ja tunnekerrostumiin niiden viidennen ulottuvuuden rekisterinpitäjäkristallien kautta, jotka sykkivät nyt Maan kaikenkattavavan jumalaisen rakkauden kristalliverkkojärjestelmässä. Tämä valmiussuunnitelma ei sisällä ainoastaan toteuttamiskelpoisia ratkaisuja kaikkiin sairauksiin, jota tulee esiin maan päällä, vaan myös ihastuttavia, sydänpohjaisia täydellisyysmalleja uuteen Maahan, jotka menevät pitkälle yli kaiken, mitä olemme koskaan kuvitelleet.

Tänä pyhänä päivänä, 12.12.2023, nyt-hetken ikuisessa ja täydellisessä syleilyssä, jokaisen ihmisen ”minä olen” -olemus aktivoi 12-12-katalyyttikoodimme seuraavalle tasolle. Tämä 12-12-aktiovinti sinetöidään solutasolla puhtaaseen ytimeen, ihmisen maakehon jokaisessa atomi- ja aliatomihiukkasessa ja -aallossa.

Tämä aktivointi valmistelee ihmiskunnan, elementaalikunnan ja Äiti Maan loppuunsaattamaan viimeisen vaiheen sen valon kiihtyneessä sisäistämisessä, jolla meitä siunataan Suuren keskusaurinkomme, Sanatin ja Luzin aurinkokunnasta. Tämä sisäistämisprosessi saadaan loppuun päivänseisauksen aikana 21.12. Se on viimeinen askel valmistautumisessa syntymään, uuteen vuoteen ja niihin elämää transformoiviin tapahtumiin, jotka kanssaluomme taivaan ja Maan yhteisponnisteluilla.

”Minä olen” -olemuksemme muistuttaa meille, että meitä siunataan ennenkuulumattomilla tilaisuuksilla sen 40 päivän aikana, jonka keskellä olemme nyt ja joka alkoi 11.11. ja loppuu 21.12. päivänseisauksessa. ”Minä olen” -olemuksemme antaa meille kaiken avun, jos vain pyydämme. Tämä intuitiivinen sisäinen opastus tapahtuu hyvin luonnollisesti, kun otamme aikaa kääntyä sisäänpäin ja KUUNNELLA.

Anna näiden sanojen nyt resonoida sydänliekkisi jumaluudessa:

OLE HILJAA JA TIEDÄ, ETTÄ MINÄ OLEN JUMALA.
OLE HILJAA JA TIEDÄ, ETTÄ MINÄ OLEN.
OLE HILJAA JA TIEDÄ.
OLE HILJAA.
OLE.

Ja niin se on.

Jumala siunatkoon sinua, rakas ystävä. Odotan innolla olemista kanssasi ensi viikolla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >