HomeViestejäPatricia Cota-Robles28.11.2023 - Milloin näemme edistymistä?

28.11.2023 - Milloin näemme edistymistä?

MILLOIN NÄEMME EDISTYMISTÄ?

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (eraofpeace.org)
28.11.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Suurempi kuva – vlogi 13 (6.6.2017) puhtaaksikirjoitettuna

Hei, kallisarvoinen sydän. Kiitos, että liityt seuraamme tähän viikoittaiseen vlogiimme. Tällä viikolla tutkimme edistymistämme henkilökohtaisen ja kollektiivisen elämämme parantamisessa. On erittäin omistautuneita ihmisiä, jotka ovat kutsuneet Jumalan valoa vuosikymmeniä, ja ulkoisen maailman vaikutelmat eivät kuitenkaan usein heijasta heidän vilpittömiä ponnistelujaan. Itse asiassa monissa tapauksissa asiat näyttävät jopa pahenevan, minkä tiedän olevan uskomattoman lannistavaa. Kannustuksena haluan sinun tietävän, että valo-olennot vakuuttavat meille, etteivät asiat huonone. Päinvastoin he sanovat, että menestymme yli taivaan suurimpien odotusten. Se miksi asiat eivät näytä etenevän, johtuu rajoittuneesta havaintotavastamme ja siitä, ettemme näe suurempaa kuvaa. Toivottavasti tämän päivän vlogi auttaa ratkaisemaan sen ongelman.

Yksi tärkeimmistä asioista muistettavaksemme on, että olemme moniulotteisia olentoja, jotka toimivat useissa tietoisuusulottuvuuksissa samanaikaisesti. Invokaatiomme, rukouksemme ja meditaatiomme muodostuvat ensin syyn ulottuvuuksissa, mistä kaikki alkaa. Sitten ne ”magnetisoidaan” eri tietoisuusulottuvuuksien läpi fyysiselle maatasolle, joka tunnetaan seurausten maailmana. Vaikka pidämme fyysistä tasoa hyvin todellisena, se on todellisuudessa VÄHITEN TODELLINEN kaikista tietoisuusulottuvuuksista, ja se on aivan viimeinen ulottuvuus, joka heijastaa kutsumiamme muutoksia.

Kun kutsumme Jumalan valoa näkemättä niitä tuloksia ulkoisessa maailmassa, joita haluaisimme nähdä, se antaa meille vaikutelman, että invokaatiomme ja meditaatiomme eivät toimi ja rukouksiimme ei vastata, mutta niin ei koskaan ole. Jumalan valo reagoi invokaatioihimme ja meditaatioihimme joka kerta, kun osallistumme näihin toimiin, ja rukouksemme kuullaan aina ja niihin vastataan aina. Ja muista, että jos aloitamme invokaatiomme, meditaatiomme ja rukouksemme affirmoimalla: ”Minä olen ”minä olen” -olemukseni ja minä olen yhtä koko ihmiskunnan ”minä olen” -olemuksen kanssa”, ponnistelumme laajentuvat eksponentiaalisesti ja kutsumme Jumalan valoa niiden 7.5 miljardin ihmisen elämään, jotka kehittyvät tällä planeetalla.

Sillä hetkellä kun kutsumme Jumalan valoa, tuon ajatusmuodon matriisi, jonka haluamme kanssaluoda, alkaa tavallaan muodostua syyn ulottuvuuksissa. Joka kerta kun toistamme invokaatiomme tai rukouksemme ja meditaatiomme, matriisimme kasvaa ja tulee voimakkaammaksi. Kun jokin on muodostunut syyn ulottuvuuksissa, mikään ei voi estää sitä lopulta ilmentymästä seurausten maailmaan, joka on fyysinen maataso. Ainoa muuttuja on, miten kauan se kestää, ja se riippuu sinusta ja minusta ja muusta heräävästä ihmiskunnasta.

Maahan vaikuttavat fysiikan lait. Ja on eräs tekijä, josta kuulemme kvanttimekaniikassa, ja se määrittää, milloin muutokset joita kutsumme ja rukoilemme, ilmentyvät fyysiseen muodonmaailmaan. Tuo tekijä on nimeltään KRIITTINEN MASSA. Kaikki koostuu älykkään energian atomi- ja aliatomihiukkasista ja aalloista, jotka värähtelevät eri taajuuksilla. Negatiiviset asiat joita ilmentyy elämäämme, ovat tulos raskaasta ja riitasointuisesta energiasta, jonka määrittelimme väärin menneisyydessä ajatuksilla, tunteilla, sanoilla ja teoilla, jotka eivät perustuneet rakkauteen. Positiiviset asiat joita ilmentyy elämäämme, ovat tulos positiivisista ja harmonisista ajatuksista, tunteista, sanoista ja teoista, joita ilmaisimme menneisyydessä ja jotka perustuivat rakkauteen.

Voidaksemme muuttaa negatiiviset asiat, joita tapahtuu elämässämme, positiivisiksi asioiksi, meidän täytyy nostaa sitä energiavärähtelyä, joka ilmentyy negatiivisilla tavoilla, ja muuntaa se takaisin valotaajuudeksi. Tämä pysäyttämätön muutos tapahtuu, kun negatiivinen energia saavuttaa korkeamman valotaajuuden kriittisen massan.

Nopein ja voimakkain valotaajuus joka on käytössä negatiivisuuden muuntamiseen takaisin valoksi, on Jumalan äärettömän täydellisyyden violetti liekki. Tämä Isä-Äiti Jumalamme erityinen lahja on suunniteltu auttamaan jokaista meitä saavuttamaan positiivisen energian kriittinen massa nopeammin, kuin millään muulla valotaajuudella. Siis miksi emme näe konkreettisempia tuloksia fyysisellä tasolla? Se johtuu siitä, että usein annamme periksi, ennen kuin kutsumme tarpeeksi valoa saavuttaaksemme kriittisen massan siinä, mitä pyrimme kanssaluomaan.

Hyvin tavallinen tilanne on, että kun heräämme ja meistä tulee tietoinen siitä, mitä voimakkaita ajatustemme ja tunteidemme luomiskyvyt ovat, ”minä olen” -olemuksemme inspiroi meitä muuttamaan käyttäytymistämme. Meitä kannustetaan kontrolloimaan ajatuksiamme ja tunteitamme, ja meitä motivoidaan kutsumaan violettia liekkiä, jotta voimme muuntaa negatiiviset asiat, joita ilmentyy elämässämme. Päätämme ajatella positiivisesti ja kontrolloida emootioitamme, ja keskitämme huomiomme siihen, mitä haluamme ilmentää elämäämme. Joskus urheilta näyttävien ponnistelujen jälkeen koemme edelleen samoja vanhoja ongelmia. Silloin usein lannistumme ja menetämme luottamuksen omaan kykyymme muuttaa elämäämme.

Kun tämä tapahtuu, annamme tavallisesti periksi ja lakkaamme yrittämästä parantaa tilannettamme. Emme enää kutsu violettia liekkiä ja lakkaamme tekemästä affirmaatioita. Tämä saa meidät taantumaan takaisin vanhoihin, negatiivisiin käyttäytymismalleihimme. Alamme vatvoa pelkojamme, ongelmiamme ja haasteitamme sen sijaan, että ajatuksemme ja tunteemme voimaannuttavat tavoitteitamme, toivomuksiamme ja unelmiamme. Tuon retkahduksen tuloksena asiat tulevat huonommaksi elämässämme, ja tilanteemme vaikuttaa olevan vielä toivottomampi.

Tämä ilmiö tapahtuu, koska lakkamme kutsumasta valoa, ennen kuin saavutamme kriittisen massan siinä, mitä yritämme kanssaluoda. Siis mitä meidän täytyy tehdä saavuttaaksemme tuon pysäyttämättömän, kriittisen massan muutoksen? Meidän täytyy ”jatkaa jatkamista”, silloin kun näyttää siltä, ettemme edisty, koska niin ei koskaan ole.

On monia muuttujia, jotka määrittävät, milloin jokin saavuttaa kriittisen massan, mutta tekemään asiasta helpomman, valo-olennot kehottivat meitä ajattelemaan, että kriittinen massa on 51 % energiasta, värähtelystä ja tietoisuudesta siinä, mitä haluamme kanssaluoda. Kun elektronin värähtely lisääntyy ja 51 % sen värähtelystä saavuttaa korkeamman taajuuden, tapahtuu pysäyttämätön muutos ja loput 49 % elektronista imetään välittömästi uuteen värähtelyyn ja koko elektroni ylösnousee korkeampaan taajuuteen.

Siis esimerkiksi, jos pyrimme kanssaluomaan vaurautta, 51 % energiastamme, värähtelystämme ja tietoisuudestamme kaikissa aikajaksoissa ja ulottuvuuksissa, tuntemattomissa ja tunnetuissa, täytyy värähdellä vauraustietoisuuden taajuudella, köyhyystietoisuuden sijasta. Silloin kun saavutamme tuon kriittisen massan 51 % vauraustietoisuutta, tapahtuu pysäyttämätön muutos eikä mikään voi estää vaurautta ilmentymästä elämäämme. Tämä pätee jokaiseen asiaan, jonka pyrimme kanssaluomaan elämäämme. Jos jokin mitä kohti olemme toimineet, ei ole vielä ilmentynyt elämäämme, se merkitsee vain, että emme ole saavuttaneet kriittistä massaa ja meidän täytyy ”jatkaa jatkamista” ponnisteluissamme. Jos emme tee sitä, se mitä yritämme kanssaluoda, ei ilmenny koskaan.

Tiedän, että on hyvin huolestuttavaa/pelottavaa, kun oivallamme, että meidän täytyy saavuttaa kriittinen massa energiassamme kaikissa aikajaksoissa ja ulottuvuuksissa, tunnetuissa ja tuntemattomissa, mutta ihmeitä on tapahtunut useiden kuluneiden vuosien aikana ja kriittisen massan saavuttaminen positiivissa tavoitteisamme on paljon helpompaa, kuin on ollut koskaan ennen.

Ensinnäkin, manipuloiva ihmisegomme ei pysty enää estämään ponnistelujamme, ja ”minä olen” -olemuksemme ottaa jälleen komentoonsa elämämme. Toinen kriittinen tekijä on, että Jumalan valo laajenee eksponentiaalisesti joka päivä maan päällä. Valo on äärettömästi voimakkaampaa, kuin ihmisväärinluomustemme pirstoutuneet ja vääristyneet mallit. Valo-olennot ovat paljastaneet, että yksi ihminen joka kutsuu valoa ”minä olen” -olemuksensa ja koko ihmiskunnan ”minä olen” -olemuksen kautta, voi muuntaa väärin määritellyn energian vuosisatojen ajalta hyvin lyhyessä aikajaksossa.

Noiden ihmeiden lisäksi Isä-Äiti Jumalamme on antanut – ajan vaatimuksen vuoksi – Taivaan komppanialle pyhän kosmisen erivapauden, joka sallii valolegioonien vahvistaa ponnistelumme tuhatkertaiseksi joka kerta, kun lisäämme maailman valoa. Meille kerrotaan Korkeuksista, että tämä on ennenkuulumaton jumalainen armolahja missään maailmajärjestelmässä.

Vaikka meidän on mahdotonta tietää, milloin saavutamme tuon kriittisen massan maagisen hetken, se voisi olla seuraavalla hengenvedollamme. Niinpä Taivaan komppania kannustaa meitä kutsumaan Jumalan valoa innostuneena, että tavoitteemme voitaisiin saavuttaa seuraavalla hengenvedolla, mutta sydän sitoutuneena, ikuisessa nyt-hetkessä, että ”jatkamme jatkamista” riippumatta siitä, miten kauan se kestää.

Siis tällä viikolla, kallisarvoinen sydän, ”jatka jatkamista” tietäen erittäin hyvin, että ”Jumalan valo on AINA voitokas ja SINÄ olet tuota valoa”.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >