HomeViestejäPatricia Cota-Robles1.10.2023 - Astumme nyt lokakuun pimennysportaaliin

1.10.2023 - Astumme nyt lokakuun pimennysportaaliin

ASTUMME NYT LOKAKUUN PIMENNYSPORTAALIIN

Kirjoittanut Patricia Cota-Robles (eraofpeace.org)
1.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kun kristallivalon uusia 5D-aurinkotaajuuksia virtaa sisään, jokaisen elämänhiukkasen ja -aallon kautta ja ympäri, näyttää siltä, kuin vanhentuneet erillisyys- ja kaksinaisuusmallit tulisivat aina vain yleisemmiksi. Kun näitä vääristyneitä malleja tulee pintaan ympäri maailmaa parannettavaksi ja muunnettavaksi takaisin valoksi, ihmiset reagoivat monin tavoin. Ymmärryksen puutteesta monet heidän reaktionsa itse asiassa pahentavat tätä puhdistusprosessia. Paljon siitä johtuu ihmisten kyvyttömyydestä ymmärtää, mitä koko elämän ykseys oikeasti merkitsee.

Tänään valo-olennot kertovat meille, että se voimakas pimennyssarja jonka koemme tässä kuussa, antaa ihmismassoille ainutlaatuisen tilaisuuden ymmärtää, mitä KOKO elämän ykseys merkitsee hyvin käytännön tasolla. Meillä on 14.10. uuden kuun rengasmainen auringonpimennys ja 28.10. täysikuun osittainen kuunpimennys.

Niiden kvanttimuutosten vuoksi joita on tapahtunut maakehoissamme ja DNA:n 12 5D-aurinkosäikeessä tänä vuonna, ihmiskunnalla on joukkona tilaisuus ymmärtää paljon tietoisemmalla tasolla se pyhä tieto, jota paljastetaan koko elämän ykseydestä. Tämä informaatio tulee pintaan intuitiivisena, sisäisenä tietona kaikkien niiden sydämissä ja mielissä, jotka ovat halukkaita kiinnittämään huomiota.

Valo-olennot kertovat meille, että valotaajuus joka kylvettää Maata tämän pimennyssarjaportaalin kautta, nostaa massojen tietoisuutta ja parantaa ihmisten kykyä ymmärtää koko elämän ykseys käytännön tasolla. Tämä antaa jokaisen ihmisen "minä olen" -läsnäololle kyvyn opastaa meitä seuraavan askeleen läpi heräämisprosessissamme.

Heräävät ihmiset tietävät, että se puhdistus jota tapahtuu, on oleellinen osa Äiti Maan ylösnousemusprosessia. Toisaalta miljoonat ihmiset jo kutsuvat valoa voimallisilla tavoilla, mikä auttaa Maata ja koko sen elämää siirtymään läpi tästä jumalaisen suunnitelman osasta nopeammin. Kuitenkin toisaalta ne sisaret ja veljet ihmisperheessämme jotka ovat edelleen unessa, ja ne jotka vastustavat tarkoituksella siirtymistä eteenpäin valossa, reagoivat perimmäisistä peloistaan käsin.

Nämä sielut käyvät jokaisen ihmisen ja asian kimppuun, jonka he havaitsevat erilaiseksi kuin itsensä tai joka on ei täsmää heidän uskomusjärjestelmäänsä. Heidän pelkonsa voimistaa niitä "me vastaan he" -illuusioita, jotka ovat aiheuttaneet paljon tuskaa ja kärsimystä ihmisille, elementaalikunnalle ja Äiti Maalle. Tämä tuhoisa ja polarisoitunut ajattelu luo nyt tuskallisia kompastuskiviä ihmisille, kun he pyrkivät heräämään ja siirtymään eteenpäin valossa.

Yksi tärkeimmistä asioista jonka pyhä tieto 5D-DNA:ssamme vahvistaa, on, ettei ole mitään "me vastaan he". Tämä syvällinen totuus Isä-Äiti Jumalaltamme herättää jokaisen ihmisen sydänliekissä sen sisäisen tietämisen, että kaikki ihmiset, paikat, olosuhteet ja asiat koko luomakunnassa liittyvät toisiinsa, ovat yhteydessä toisiinsa ja ovat riippuvaisia toisistaan.

Jokaisella hengenvedollamme tämä pyhä tieto muistuttaa meille intuitiivisesti, että on mahdotonta vahingoittaa ketään muuta ihmistä tai elämän osaa ilman, että negatiivinen käyttäytymisemme heijastuu takaisin ja vahingoittaa meitä. Useimmissa tapauksissa heräämättömät ihmiset ovat tietämättömiä tästä totuudesta. Tästä syystä Taivaan komppania turvautuu apuumme tämän voimakkaan pimennyssarjan aikana.

Valo-olennot kysyvät, olemmeko sinä ja minä ja muut heräävät ihmiset halukkaita pitämään pyhää tilaa sisarillemme ja veljillemme, jotka eivät vielä kykene intuitiivisesti ymmärtämään koko elämän ykseyttä. Jos vastauksesi on myönteinen, lokakuun pimennyssarjan aikana meille annetaan ainutlaatuisia tilaisuuksia, linjassa sekä yksilöllisen että kollektiivisen valotyömme kanssa, voimaannuttaa eksponentiaalisesti kykyämme olla avoin ovi tälle jumalaisen suunnitelman osalle.

Valo-olennot ovat sanoneet, että ne ihmiset jotka käyttäytyvät valitettavimmilla tavoilla, tekevät sen pelosta. He ovat kauhuissaan, koska he oivaltavat, että herääminen jota tapahtuu maan päällä, ei poista heiltä ainoastaan kykyä valtansa väärinkäyttöön, vaan myös manipuloida ja kontrolloida massoja. He ovat niin hautautuneita omiin tuskallisiin väärinluomuksiinsa, että he eivät kiinnitä huomiota pyhään tietoon, jota paljastuu heidän oman sisäisen, intuitiivisen tietämisensä kautta. Jos he kiinnittäisivät huomiota, he TIETÄISIVÄT, että Maa ja KOKO sen elämä ovat ylösnousemassa uuden aurinkomaan 5D-taajuuksiin – jumalainen rakkaus, ykseys ja kunnioitus koko elämää kohtaan – mikä on upea kokemus heille ja kaikille muille ihmisille tällä planeetalla.

Taivaan komppania sanoi, että nykyisessä kaoottisessa ympäristössä nopein tapa, jolla nukkuvat ja vastustavat sisaremme ja veljemme voivat ymmärtää koko elämän ykseyden käytännön tasolla intuitiivisen sisäisen tietämisensä kautta, on, että sinä ja minä ja muut heräävät ihmiset virrattavat heille niin paljon rakkautta, että heidän "minä olen" -läsnäolonsa pystyy nostamaan heidän päänsä heidän ihmisväärinluomustensa mutalammen yläpuolelle.

Taivaan komppania innostaa jokaista Jumalan herännyttä tytärtä ja poikaa kuuntelemaan sydämensä kutsua. Meille vakuutetaan, että koko Taivaan komppania seisoo valmiina reagoimaan vilpittömiin anomuksiimme sisartemme ja veljiemme puolesta ihmisperheessä. Tämä pätee valotyömme jokaiseen osaan koko lokakuun – riippumatta siitä, virratammeko näille kalliille sieluille Äiti-Isä Jumalamme rakkautta päivittäisen, henkilökohtaisen valotyömme aikana vai kollektiivisessa valotyössämme, kun kokoonnumme ryhmiin.

Jokaista meitä on koulutettu elämien ajan ainutlaatuisilla tavoilla rakastamaan elämä VAPAAKSI tänä kriittisenä aikana Äiti Maan ylösnousemusprosessissa. Jumalavanhempamme kannustavat meitä tässä kuussa kurkottamaan sydänliekkiemme syvyyksiin ja yhdistymään niihin ainutlaatuisiin tapoihin, joilla olemme oppineet rakastamaan kamppailevat sisaremme ja veljemme VAPAIKSI. Siis käänny sisäänpäin, kiinnitä huomioita ja tiedä, että "aikasi on käsillä".

Rakas ystävä, Taivaan komppania syleilee sinua ikuisessa kiitollisuudessaan halukkuudestasi olla hyvin suuri valovoima tällä suloisella maapallolla.

Jumala sinua siunatkoon,

Patricia Cota-Robles

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >