HomeViestejäStefanie Miller24.9.2012 - Indigojen ja sinisten säteiden herääminen

24.9.2012 - Indigojen ja sinisten säteiden herääminen

INDIGOJEN JA SINISTEN SÄTEIDEN HERÄÄMINEN
 
Kirjoittanut Stefanie Miller (amagicalworld.com)
24.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Kun vuosi 2012 kuluu, tapahtuu niiden hyvin herkkien, luovien ja empaattisten olentojen herääminen, jotka tunnetaan indigoina ja sinisinä säteinä. Puhun kummistakin, koska he kokevat monia samoja ongelmia tänä aikana.
 
Indigot ja siniset säteet tulevat eri sukulinjasta, mutta yksi pääero jonka mainitsen tässä, on, että indigot ovat pääasiassa edelleen lapsia tai nuoria aikuisia tällä hetkellä, he voivat olla hyvin suorasukaisia, ovat usein yhteiskunnan pääperiaatteita vastaan ja ovat aina tunteneet itsensä yhteiskunnan ulkopuoliseksi. He ovat haluttomia noudattamaan yhteiskunnan standardeja, jos ne eivät ole yhteneviä sen kanssa, miten heidän mielestään asioita pitäisi tehdä. Vaikka he ehkä yrittävät mennä virran mukana, he eivät voi tukahduttaa sitä, miten "järjestelmän" vastaisia he oikeasti ovat, eivätkä he yksinkertaisesti voi hyväksyä asioita, joissa ei ole tolkkua heidän mielestään. Indigot ovat hyvin havaintokykyisiä, intuitiivisia ja suorapuheisia. Heillä on terävä tietoisuus eivätkä he ymmärrä, miksi toiset eivät näe sitä, mikä on ilmiselvää heille. Indigoille on itse asiassa loukkaavaa ja enemmän kuin turhauttavaa, jos auktoriteettiasemassa olevat yrittävät manipuloida tai kontrolloida heitä!
 
Toisaalta siniset säteet ovat vanhempia kuin indigot. Hekin ovat tunteneet itsensä yhteiskunnan ulkopuolisiksi koko elämänsä. He kasvoivat maailmassa, mikä ei ollut kovin kehittynyt henkisesti. Heidän täytyi noudattaa yhteiskunnan standardeja ja tukahduttaa todellinen luonteensa. He kasvoivat kokien eristyneisyyttä ja erilaisuutta, kun samanmielisiä oli harvassa. Siniset säteet ovat tunteneet voimattomuutta, arkuutta ja haavoittuvuutta suurimman osan elämästään. Vasta viime vuosina he ovat alkaneet ottaa oman voimansa ja käsittää oman arvonsa. Heillä on taipumusta kärsiä huonosta itsetunnosta ja itseluottamuksen puutteesta. Siniset säteet ovat uskoneet, etteivät he olleet riittävän hyviä ja elivät hiljaa elämäänsä puhumatta ääneen tai aiheuttamatta vaikeuksia, koska he eivät pitkän tukahduttamisen jälkeen uskoneet, että heillä olisi paljon tarjottavaa tai että se paljon vaikuttaisi, joten he vain uskovat sen, mitä sanottiin.
 
Sinisten säteiden ensimmäinen aalto on nyt noin keski-iässä, he ovat ottaneet vastaan jumaluutensa ja ottaneet takaisin todellisen henkensä. Muutama viime vuosi on ollut kamppailua itsensä vapauttamiseksi oikeasti vanhoista malleista ja uskomusjärjestelmistä, jotka ovat olleet rajoittavia ja haitallisia. Herääminen on tukenut siteiden katkaisemista riippuvaiseen käyttäytymiseen ja todella itsensä puolustamista, mikä on ollut sekä vapauttavaa että pelottavaa samanaikaisesti. Itse asiassa, monilla sinisillä säteillä on indigo- tai kristallilapsia tai -lapsenlapsia, jotka opettavat heille, miten saada itseluottamusta ja olla jämäkämpi!
 
Kun korkeampia energioita ja taajuuksia tulee planeetalle ja verhot ohenevat, meitä kaikkia työnnetään heräämään jollain tasolla. Indigot löytävät, keitä he oikeasti ovat. Heitä tuetaan etsimään vastauksia todelliseen identiteettiinsä ja he ovat hämmästyneitä havaitessaan, että he sopivat melkein kaikkiin indigolapsen ominaisuuksiin ja luonteenpiirteisiin. Alkuperänsä tietäminen antaa heille lopulta luvan todella rakastaa itseään ja hyväksyä itsensä sellaisena, kuka ja mitä he ovat, ja syleillä ainutlaatuisuuttaan sen sijaan, että he tuntevat häpeää tai katkeruutta erilaisuudesta. Heille on voimaannuttavaa tietää, keitä he oikeasti ovat, ja kunnioittaa pyhää elämäntarkoitustaan.
 
Monet siniset säteet ja indigot tuntevat olevansa väärässä paikassa ja yksin. Riippumatta siitä, että on hyvin monia samanmielisiä ja -sydämisiä, joiden kanssa voi olla yhteydessä, heistä tuntuu edelleen, että jotain puuttuu. Maaplaneetta ei ole heidän alkuperäinen kotinsa. He tulivat tänne osallistuakseen suureen heräämiseen, energian ylläpitäjänä muutoksen tapahtumiseksi tai ottamaan kantaa. On edelleen tyytymättömyyden ja epämukavuuden tunnetta, että tämä planeetta on heille aivan liian kova sen julmuuden vuoksi, miten kohtelemme toisiamme, eläimiä ja maapalloa, sekä poliittisten, uskonnollisten ja taloudellisten järjestelmien mädännäisyyden vuoksi. He haluavat epätoivoisesti yhdistyä toisiin ja asettua paikkaan, mikä tuntuu rauhalliselta, rakastavalta ja ystävälliseltä.
 
Siniset säteet ja indigot ovat niin herkkiä ja empaattisia, että he pakahtuvat, turhautuvat ja väsyvät erittäin helposti. On jatkuvaa tasapainottelua säilyttääkseen tasapainonsa ja ollakseen ottamatta omakseen ympärillään olevia energioita. Indigot ovat sitkeämpi rotu, kovia pähkinöitä ulkopuolelta ja erittäin herkkiä sisältä. Toisaalta siniset säteet ovat vastakkaisia. Koska heidän on ollut kestettävä monia haasteita elämässään, mikä vahvisti heidän ulkoista päättäväisyyttään, he ovat vahvempia, mitä laskevat omaksi ansiokseen. Kuitenkin ultraherkkyys saa heidät vaikuttamaan heikoilta niistä, jotka tuomitsevat väärin tai aliarvioivat, keitä he ovat.
 
Monilla on syvä halu tehdä suuria muutoksia elämässään ja he ovat turhautuneita ja tyytymättömiä nykyisen elämäntyylinsä olosuhteisiin. Kuitenkin riippumatta siitä, miten kovasti he yrittävät tällä hetkellä, asiat eivät hievahdakaan. Olosuhteet eivät ole valmiit merkittäville muutoksille. On aika kerätä resursseja, selvittää vaihtoehtoja ja ottaa aikaa pohdiskeluun. Tarvitaan paljon lepoa, kun näyttää aina olevan jotain käsiteltävää, joten toimintajaksojen välillä on aika kääntyä sisäänpäin ja yhdistyä luontoon ja kunnioittaa todellista henkeämme.
 
Vuonna 2013 tulee monia uusia tilaisuuksia vetää puoleensa sieluperheitämme, sielukumppaneitamme ja kaksoisliekkejämme, löytää paikka, missä tunnemme olevamme kotona, ryhtyä uuteen elämäntarkoitukseemme ja tulla vedetyksi yhteen aloittamaan kaikkien niiden ideoiden ja inspiraatioiden toteuttamista, joita on sisällämme. Nyt on aika herätä täysin ja kukoistaa jumaluudessamme ja sallia asioiden vain olla. On aika unelmoida suuria ja asettaa aikomuksemme. Mitä enemmän todella tiedämme, kuka olemme, mitä haluamme ja miten päästä siihen, sitä helpommaksi tulee ilmentää tämä tulevina vuosian.
 
Rukous
 
Rakas Jumala, auta minua näkemään hyvää joka tilanteessa ja joka ihmisessä. Auta minua tekemään parasta kaikesta, tuomitsematta sitä hyväksi tai huonoksi tai yrittämättä kontrolloida lopputulosta. Näytä minulle, miten vain rentoutua ja nauttia olostaan, niin että voin arvostaa matkaa enkä vain määränpäätä. Olen valmis rakastamaan itseäni ja hyväksymään itseni ehdottomasti, ole kiltti ja paranna sydämeni. Uskon ihmeisiin, ole kiltti ja opasta minua hiljentämällä mieleni, niin että voin tiedostaa elämässäni tapahtuvat ihmeet.
 
Ja niin se on. Aamen.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >