HomeViestejäStefanie Miller10.7.2011 - Menneisyyden myrkkyjen poistaminen

10.7.2011 - Menneisyyden myrkkyjen poistaminen

MENNEISYYDEN MYRKKYJEN POISTAMINEN

Kirjoittanut Stefanie Miller (www.amagicalworld.com)
10.7.2011
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kommentteja itselleni

Oppiminen olemaan läsnä omassa kehossamme on oleellista. Monilla erittäin herkillä olennoilla on taipumusta irrota kehostaan ja elämästään, koska se tuntuu liian tiheältä ja pakahduttavalta. Silloin kun olemme irti kehostamme ja elämästämme, emme voi ilmentää potentiaaliamme, koska emme kiinnitä huomiota, mitä sisällämme tai ympärillämme tapahtuu. Tietoinen ja täydellinen läsnä oleminen hetkessä (pirstomatta ajatuksia ja tunteita, mikä pitää meidät erossa) ja tuleminen täysin kehoomme (sen sijaan että leijumme se ulkopuolella, missä on mukavaa ja turvallista) on oleellista.

Kaiken sen siivoaminen kotoamme ja työpaikaltamme, mitä emme tarvitse, halua tai millä ei ole käyttöä, on yksi tapa tehdä tilaa uuden energian tulemiselle. Kävin läpi jokaisen laatikon ja kaapin ja hankkiuduin eroon monista asioista. Hyödyttömistä asioista kiinnipitäminen pitää meidät usein jumissa menneisyydessä ja estää meitä siirtymästä eteenpäin.

Ruokavalio on alue, mitä minun täytyi katsoa tarkasti, ja tehdä merkittäviä muutoksia. Minulla on aina ollut ruuansulatusvaivoja ja olen huomannut, että gluteiinin, vehnäjauhojen, sokerin ja maitotuotteiden poistaminen ruokavaliostani, on vaikuttanut valtavasti. Kun lakkasin syömästä näitä tuotteita, kaipaan niitä vain harvoin - jos koskaan.

Monilla meistä on ruoka-aineherkkyyksiä, joista emme tiedä. Hyvin monet ruoka-aineet ovat käsiteltyjä ja sisältävät haitallisia ainesosia, joita kehomme ei enää pysty sulattamaan. Monet meistä ovat herkistyneet ruoka-aineille, joita aika hiljattain vielä pystyimme sietämään. Kun meistä tulee lisääntyvässä määrin herkempiä, meidän on tehtävä suuria muutoksia ruokailutottumuksiimme tunteaksemme itsemme terveeksi. Huomion kiinnittäminen siihen, mitä syömme ja miltä se saa olomme tuntumaan, on suuri osa tiedostamista. Ruokamme siunaaminen rakkaudella, valolla, ravitsevuudella ja kiitollisuudella ja nauttimamme ruuan elämänvoiman kunnioittaminen nostavat sen värähtelytaajuutta.

Kehomme myrkkyjen poistaminen on tärkeä osa tätä prosessia. Runsaan levon saaminen, runsas veden juominen, tarvittavien vitamiinien ja mineraalien ottaminen omiin tarpeisiimme (verikokeen ottaminen lääkärillä puutealueidemme määrittelemiseksi), ravinnepitoisten ja elämänvoimaa sisältävien ruokien syöminen ja haitallisten myrkkyjen poistaminen elimistöstämme ovat tapoja, joilla voimme tehdä tämän.

Liiallinen määrä kofeiinia, mieltä muuttavia aineita, ruoka-aineita joita kehomme ei pysty sulattamaan, stressi, ahdistus ja asuminen tai työskenteleminen ympäristössä, missä on runsaasti myrkkyjä (hometta, pölyä jne.), saa kehomme myrkyttymään (muodostamaan hiivaa, sieniä, loisia, bakteereita vatsaamme). Puhdistuksen tekeminen elimistömme huuhtelemiseksi auttaa meitä kovasti korkeampien taajuuksien tuomisessa, koska valo ei voi tulla kehoon, joka on tiheä ja raskas myrkyistä.

Olen ollut tällä puhdistuskuurilla pari kuukautta ja tunnen merkittävän muutoksen kehossani ja mielessäni. Kehoni tuntuu kevyemmältä ja ajatukseni selkeämmiltä.

Muiden menetelmien liittäminen mukaan auttaa prosessia. Teen jooga-venytyksiä kotona ja kävelen saadakseni voimaa ja kestävyyttä. Tietoinen hengittäminen on oleellista täydentymistä. Monet meistä hengittävät pinnallisesti. Kiinnittäkää huomiota hengitykseen, kun pidättelemme vihaisena, ahdistuneena ja pelokkaana, ja meidän on päästettävä tästä irti ja sallittava elämänvoimaenergian kiertää järjestelmässämme. Olen tehnyt myös refleksologiaa, hierontaa, meditointia, energiaparannusta ja työskennellyt energiakeskusteni ja meridiaanieni kanssa.

Ulkona oleminen on valtavan parantavaa. Yhdistyminen maaenergiaan on maadoittavaa - kuljettaa maadoitusytimen syvälle maahan ja ankkuroi sieluamme kehoon. Veden äärellä istumisella tai vedessä olemisella on upeita luonnollisia puhdistamiskykyjä. Auringonsäteillä on voima puhdistaa pois sitä, mikä ei enää palvele meitä. Raikkaan ilman sisäänhengittäminen tuo elämänvoimaenergiaa kehoomme. Oleminen luonnossa kohottaa henkeäni ja rentouttaa minua. Tunnen universumin sykkeen ulkona ollessa ja huomaan kykeneväni tasapainottamaan energiani ja olemaan jumalaisessa virrassa, silloin kun olen ulkona päivittäin. Kutsun keijuja auttamaan minua parantumisprosessissani.

Olemme olleet kaiken sen tyhjentämisprosessissa, mikä ei enää palvele meitä. Sellaiset suhteet ovat loppuneet äkisti, jotka eivät perustuneet yhteiseen tavoitteeseen siitä, mitä luomme seuraavaan elämämme vaiheeseen. Toisaalta suhdeongelmat joihin ei ollut tartuttu, on ratkaistu. Siinä missä aiemmin kumpikaan ei halunnut puhua siitä, mikä vaivasi, nyt olemme valmiita puhdistamaan ilmaa. Ihmiset joiden on tarkoitus olla elämässämme, pysyvät tiukasti, ja suhteet jotka ovat palvelleet tarkoituksensa, ovat valmiita lähtemään.

Motivaatiota ja inspiraatiota on puuttunut isosti, kun uudelleenkalibroimme ja buuttaamme. Ei ole paljon energiaa luomiseen. On ollut aikajaksoja etenemiseksi projekteissa ja asiat tulevat taianomaisesti tehtyä. Ja sitten yhtä nopeasti kuin tuo tilaisuusikkuna avautuu, se sulkeutuu yhtäkkiä. Sitten meidän on parempi kuluttaa aikamme ja ponnistelumme jossain muualla, koska silloin kun asiat eivät virtaa, mitään ei tapahdu! Sen energian seuraaminen, mikä tuntuu oikealta (intuitiota ja sisäistä opastusta seuraten) ja milloin tavoitella ja milloin pitää matalaa profiilia on paras taito jalostettavaksi tässä energiassa.

Mikään ei voi saada asioita sisään, silloin kun olemme tiheitä ja väsyneitä. Niinpä motivaatiomme ja inspiraatiomme ollessa poissa meillä on enemmän aikaa levätä ja rentoutua, koska saamme joka tapauksessa tehtyä hyvin vähän! Lepojaksojemme aikana uudistumme ja DNA:tamme järjestellään kirjaimellisesti uudelleen ydinsolutasolla! Ja luulimme vain ottavamme iltapäivänokoset tai nukkuvamme myöhään!! Silloin kun joku sanoo meitä laskoiksi, voimme sanoa hänelle, mitä OIKEASTI teemme!! Lempeys itsellemme ja hetken tarpeidemme kunnioittaminen on välttämätöntä. Itsemme puskeminen kapasiteettimme yli ei salli Lähteen tehdä ihmeitä. Herään syvästä unesta ja tunnen sykkivän energian sisälläni.

Ajatustemme myrkynpoisto on yhtä tärkeää kuin kehomme. Mallit, rajoittavat ajatukset ja uskomukset on karistettava. Vanhat asioiden tekemistavat eivät vain enää toimi niin kuin ennen. On korkea aika löytää uusi tapa! Olen todennut tiukasti universumille: "En enää näe itseäni avuttomana, uhrina tai ei-rakastettuna. Päästän irti köyhyystietoisuudesta ja näen itseni yltäkylläisenä ja säteilevänä kaikin tavoin. Ja niin se on!"

Sydämemme on avautumassa syvemmille tasoille päästämään aidon rakkauden sisään. Menneisyyden ongelmat, suhdeongelmat ja ongelmat itsemme kanssa tulevat yhtäkkiä pintaan käsiteltäviksi. Syvää tuskaa ja ahdistusta voi nousta ja surun ja menetyksen kyyneliä voidaan vuodattaa. Kun todella sallimme itsemme parantua menneisyydestä, voimme avata sydämemme kerta kaikkiaan ja päästää sisään rakkauden, mikä on syvää ja kestävää.

Olemme astumassa jaksoon, missä elämme sydämestä. Sydämen parantuminen ja avautuminen on syvällisin osa koko prosessia. Koemme ja tulemme kokemaan rakkautta syvemmällä ja syvemmällä tasolla, suurempana ja mahtavampana kuin olemme koskaan kuvitelleet mahdolliseksi! Tunnemme sydämemme räjähtävän auki voimakkaista rakkausaalloista, jos vain sallimme tämän prosessin kehittyä. Vedämme luonnostaan puoleen rakastavia suhteita, jotka perustuvat keskinäiseen rakkauteen ja kunnioitukseen.

Rukous

Rakas Jumala,

Auta minua tekemään positiivisia muutoksia elämässäni. Haluan kokea elämää sykkivää terveyttä ja onnellisuutta.

Vapauta minut riippuvuuksistani ja haluistani epäterveisiin ruokiin, juomiin, tilanteisiin ja aineisiin. Opasta minua päästämään irti kiinnikkeistä epäterveisiin suhteisiin, ajatuksiin, malleihin ja tapoihin.

Annan anteeksi itselleni kaikki tavat, joilla sabotoin hyvinvointiani ja teen valintoja, jotka eivät ole eduksi elämälleni. Rakastan itseäni ja kunnioitan kehoani, mieltäni ja henkeäni.

Pyydän sinua opastamaan minua tästä hetkestä eteenpäin tekemään muutoksia, jotka ovat korkeimmaksi ja suurimmaksi hyväkseni.

En enää näe itseäni avuttomana, uhrina tai ei-rakastettuna millään tapaa tai muotoa! Minä olen terve, ravittu ja säteilevä kaikin mahdollisin tavoin!

Ja niin se on. Aamen.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< Prev