HomeViestejäJohn Smallman11.8.2010 - Valmistautukaa lumoutumaan

11.8.2010 - Valmistautukaa lumoutumaan

Valmistautukaa lumoutumaan

Ihmiskunnan päättäväisyys herätä on vahvistumassa kun täyteen tietoisuuteen siirtymisen hetki lähestyy. On joitakin, vain muutama, jotka haluavat estää pyhän suunnitelman, mutta heidän yrityksensä ovat hedelmättömiä, ja vaikka ne näyttävät aiheuttavan viiveitä ja harhautuksia, muistakaa että kuvitelmassa kaikki on kuviteltua!

Rakkaus ja anteeksianto ovat ainoita näkökulmia jotka ovat todellisia kuvitelmassa, ja kun kuvitelma hajoaa, ainoastaan Rakkaus, pyhä tila, elämän voima, Jumalvoima jää jäljelle, sillä vain se on kokonainen Jumalan täydellisyys jossa Todellisuus on, rajatta, vaivatta ja ikuisesti.

Odottaminen, mitä kaikki teette, paluutanne täysin tietoiseen olemassaoloon on kovaa työtä, ja kestätte loistavasti raskaan taakkanne alla. Suuri enemmistö ihmisistä ei ole vielä tietoinen siitä, että he nukkuvat ja heräävät pian. He ovat täysin tietämättömiä siitä, että he "odottavat" hetkeä jolloin mitä ihmeellisin pyhä tapahtuma muuttaa pysyvästi sen miten he kokevat elämänsä. Te jotka olette tietoisia kannatte monia heistä, minkä takia taakkanne on niin raskas.

Pyhän suunnitelman ihmeellisyys on, että niin harvat voivat kantaa niin monia. Alatte tulla tietoisiksi nyt koska halusitte ja lupauduitte tekemään tätä suurenmoista työtä, tietäen että aikomuksenne voima kertautuisi, vahvistuisi ja suurenisi suunnattomasti kun se sulautuu Jumalan Tahtoon toteuttaa tämä loistava tapahtuma. Nuo suuret joukot jotka tällä hetkellä ovat täysin tietämättömiä Jumalan pyhästä suunnitelmasta ihmiskunnalle ovat siitä huolimatte tekemässä sitä mitä ovat halunneet tehdä, ja on Jumalan ja heidän tahtonsa että he tekevät niin. Siitä johtuen heräämisen hetki tulee olemaan ällistyttävä ja sävähdyttävä kaikille.

Kuten olen teille aikaisemmin kertonut, teillä ei voi olla kerrassaan mitään käsitystä ihmeistä joita tulette kokemaan, ikuisesti, kun kaikki toteutuu suunnitellusti pyhässä ja loistavassa nyt hetkessä joka on Ikuisuus, Todellisuus, Kaikki Mitä On. Mittaamaton ilo on valmisteltu teille ja se odottaa kärsivällisesti hurmioitunutta heräämistänne.

Pelko, kiukku, kärsimys, petos, puute ja sota ovat täysin kuvitteellisia käsitteitä joita ei ole koskaan ollut olemassa, ei ole voinut olla olemassa, ja kuitenkin kuvitelmassa ne vaikuttavat voimakkaan todellisilta ja tuskallisilta. Joten teidän täytyy herätä ja jättää nämä äärimmäisen onnettomat kokemukset haihtumaan ja hajoamaan takaisin olemattomuuteen josta te näytätte ne tehneen. Ne ovat merkityksettömiä ja tarpeettomia häiriötekijöitä todelliselle olemassaolollenne yhdessä ja Yhtenä äärettömästi rakastavan Isänne kanssa. Ette tarvitse niitä, Jumala ei todellakaan halua että kärsitte, ja tämä Totuus alkaa hiipiä vähäiseen tietoisuuteenne joka teillä on käytössänne torkkuvassa painajaisessanne, ja on herättelemässä teitä.

Pyhä kohtalonne on herätä Todellisuuden täydelliseen loistoon, ikuiseen olemassaolonne tilaan, täysin tietoisina ja iloisesti elossa taivaallisessa Kodissanne. Tuo pyhä heräämisen hetki on nopeasti lähestymässä, joten valmistautukaa lumoutumaan.

Suurella rakkaudella, Saul

< PrevNext >