HomeViestejäJohn Smallman28.7.2013 - Keho käy läpi elävöitymis- ja piristymisprosessia

28.7.2013 - Keho käy läpi elävöitymis- ja piristymisprosessia

KEHO KÄY LÄPI ELÄVÖITYMIS- JA PIRISTYMISPROSESSIA

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
28.7.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
John: Hyvää iltapäivää, rakas Jeesus. Kiitos viimeisestä. Tänään tunnen olevani erittäin veltto, motivoitumaton ja periaatteessa unessa jaloillani. Voitko antaa minulle informaatiota tai opastusta siitä, mitä tapahtuu. Onko kyse vain minusta, egostani joka kiukuttelee olemalla laiska vai mistä? Ja olisi mukava, jos voisin avautua kuulemaan, mitä sinulla on kerrottavana minulle, joten auta minua siinä, kiitos. Olen myös epätavallisen ärtynyt tai vihainen. Onko sisälläni estettyjä tai kiellettyjä tunteita ja nyt ne tulevat esiin vapautettavaksi vai eikö minun tarvitse oikeasti kokea sitä?
 
Jeesus: Kyllä, John, olet väsynyt. Kehosi - kuten monien, monien muidenkin keho - käy läpi elävöitymis- ja piristymisprosessia. Parhaiten voin selittää sitä sanomalla, että energiakentissänne tapahtuu valtavaa taajuuden lisääntymistä ja tämä energisoi kaikkea maan päällä, sitten kun prosessi on valmis. Sitten tunnette kaikki olevanne todella elossa - monet teistä ensimmäistä kertaa inkarnoiduttuanne tähän elämään. Ja tuon elävyyden tunteen myötä koette suurta lisääntymistä innostuksessanne elämää kohtaan, kun luovat kykynne tulevat käyttöön hyvin laajasti ja runsaammin. Voitte varmasti odottaa sitä innostuneena.
 
Kun olet väsynyt, nuku äläkä tuomitse itseäsi laiskaksi tai riittämättömäksi tuon tarpeen vuoksi. Kunnioita sitä sallimalla se. Ja tietysti väsymys johtaa usein ärtyneisyyteen, kun on asioita, jotka mielestäsi pitäisi hoitaa, eikä sinulla ei ole energiaa edes ajatella sitä, ja kuitenkin haluat tai tunnet, että sinun pitäisi tai on pakko. Keho kertoo sinulle, mitä se tarvitsee, joten ole sille lempeä, äläkä tuomitse sitä, koska se on palvellut sinua hyvin ja palvelee jatkossakin. Työskentele sen kanssa, älä taistele sitä vastaan ja nauti siitä rauhasta, minkä sallii sinun kokea. Mitä tahansa kehokokemuksesi ovatkin, niillä on tarkoitus sinulle, vaikket tällä hetkellä ymmärtäisikään sitä.
 
Muista, että ympäristö missä koette tällä hetkellä elämää, antaa teille suuria rajoituksia. Se on rajoittunut ympäristö ja näin se mitä ehkä haluaisit kokea, ylittää usein kehokapasiteettisi. Se on motivaatio kaikkien niiden taustalla, jotka ajavat itseään joko täydellisen kunnon etsintään tai tekevät uusia ennätyksiä urheilussa. He tietävät, että heidän pitäisi pystyä paljon, paljon parempaan, ja niinpä he työntävät fyysisiä rajojaan niin pitkälle, kuin pystyvät. Jotkut heidän saavuttamansa tulokset ovat hyvin vakuuttavia, vaikka he ehkä käyttävätkin laittomiksi määriteltyjä doping-aineita. He näyttävät myös, että rajat voidaan voittaa, ja näin avaavat mielen mahdollisuudelle rajojen poistamisesta kokonaan ja tämä on melkoista tietoisuutenne laajentamista. Kun heräätte, huomaatte, ettei todellisuudessa ole mitään rajoja - kaikki minkä voitte ajatella, on aina mahdollista.
 
John: Kiitos paljon tästä, rakas Jeesus. Se on hyvin kohottava ajatus ja korostaa taas tarvetta hyväksyä se, mitä on, kunnes ajetaan työntymään yli rajojen, kuten jotkut ajetaan.
 
Jeesus: Kyllä, se on heidän polkunsa. Muistakaa, että jokainen seuraa polkua, minkä hän on valinnut huolellisesti ja viisaasti ennen inkarnoitumista, ja se tuo heidän elämäänsä oppitunteja, jotka he ovat päättäneet oppia. Älkää koskaan arvostelko toisen polkua, koska teillä ei voi olla aavistustakaan, miksi hän on valinnut sen tai mihin se voi johtaa hänet. Tuomitseminen tulee egosta ja sitä pitäisi välttää. Kun erottelukykyä käytetään varovasti ja viisaasti, sitä tarvitaan toisinaan. Hyväksykää oma polkunne, minne tahansa se viekin teidät, ja tietäkää sydämenne keskuksessa, että se on täysin räätälöity teidän vaatimuksiinne, ja antakaa toisille heidän ansaitsemansa kunnioitus ja arvostus, kun he seuraavat omaa polkuansa.
 
Oman polkunne seuraaminen parhaan kykynne mukaan on optimitapa seurata sitä, mutta tämä ei merkitse toisten tunteiden tai huolien jyräämistä. Varokaa uskomasta joskus tai aina, että te olette oikeassa ja toiset väärässä, koska tämä on hyvin vaarallinen ja mahdollisesti haitallinen uskomus, mitä on hyvin havainnollistettu aioneita ihmiskunnan keskuudessa maan päällä. Jos teille vihjataan, että olette kenties erehtyneet jossain mielipiteessä, sanassa tai teossa, niin on aina järkevää tutkia lähtökohtianne mieli mahdollisimman avoimena. Ja jos huomaatte erehtyneenne, antakaa sitten tunnustusta kiitollisena korjauksesta ja henkilölle, joka antoi sen, ja olkaa iloinen, että tietopohjanne on laajentunut.
 
Kuten tiedätte, kaikki tällä hetkellä maan päällä ovat henkisessä kehittymis- ja oppimisprosessissa. Kukaan maan päällä elämää kokeva ihminen ei ole oikeutettu tuomitsemaan toista, koska kenelläkään ei rajoitusten aiheuttaman harhan vuoksi ole pääsyä siihen jumalaisen viisauden äärettömään kenttään, mikä on herätessä. Osa polkuanne heräämiseen on tulla tietoiseksi siitä, että maatasolla käytössänne oleva viisaus ja tieto on kovasti rajoittunutta. Tämän tiedostaminen tekee teille paljon helpommaksi lakata tuomitsemasta ja avata sydämenne rakastaen ja hyväksyen sille, mitä tapahtuu, ja kaikille muille rodusta, uskonnosta, väristä tai kulttuurista riippumatta. Kun teette tämän, niin huomaatte päästävänne irti sisällänne siitä, mikä ei ole harmoniassa jumalaisen tahdon kanssa ja nauttivanne siitä rauhantunteesta, minkä tuomitsemattomuus aina tuo, koska se on todellisuudessa tietoisuutta siitä, että kaikki on yhtä ja toisen tuomitseminen on itsensä tuomitsemista.
 
Tuomitsemisessa ei ole ehdottomasti mitään tolkkua, koska Jumala loi teidät kaikki ja hänen kaikki luomuksensa ovat täydellisiä, viattomia ja tahrattomia, äärettömän kauniita ja puhtaita olentoja. Se minkä tuomitsette tuomitessanne, ovat olemattomia harhakuvia, kuvitteellisia aspekteja, joita esitätte kehomuodossa, kun pelaatte pelejä ja teeskentelette olevanne jotain, mitä ette ole ettekä koskaan voisi olla. Riemuitkaa siinä varmassa tiedossa, että teidän on määrä herätä ja löytää taas se "sinä", minkä isänne loi rakkaudessa ikuisuudeksi.
 
Rakastava veljenne, Jeesus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >