HomeViestejäJohn Smallman26.8.2012 - Painajaisen muuttaminen miellyttäväksi ja harmoniseksi uneksi

26.8.2012 - Painajaisen muuttaminen miellyttäväksi ja harmoniseksi uneksi

PAINAJAISEN MUUTTAMINEN MIELLYTTÄVÄKSI JA HARMONISEKSI UNEKSI

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
26.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Sitten kun heräätte, kuten vääjäämättä tapahtuu, kaikki se paljastuu, mikä on koskaan askarruttanut teitä - ei se, kuka teki rikoksia, petti ja huijasi toisia tai mikä korvaa öljyn tai rahan, koska herätessänne tuollaiset arvoitukset eivät enää kiinnosta teitä, ne ovat epäoleellisia. Ja tunnistatte taas kerran todellisen luontonne valtavan kauniina, voimakkaana ja rakastavana olentona - joka ei ole minkään tarpeessa.
 
Todellinen luontonne ei ole koskaan muuttunut, se ei ole koskaan epäillyt. Olette vain olleet niin harhakuvien loiston harhauttama, että olette unohtaneet, kuka olette. Unohduksessanne vaivuitte pelkoon - aivan kuin pieni lapsi joka herää painajaisesta vakuuttuneena, että sängyn alla hirviöt odottavat hänen raatelemistaan - ja sen seurauksena johditte elämäänne, ikään kuin pelko olisi todellista, ja yrititte jatkuvasti suojautua kaikilta sairauksilta ja katastrofeilta, joita uskoitte voivan tapahtua hetkellä millä hyvänsä.
 
Kyllä, sairautta, kärsimystä ja katastrofeja tapahtuu usein harhassa, mikä aiheuttaa teille tuskaa. Ja tämä johtuu siitä, että olette kollektiivisesti päättäneet rakentaa harhan, ylläpitää sitä ja uskoa siihen. Tuo uskomus tulee teille vaikeammaksi ja vaikeammaksi ylläpitää ja monet ovat käsittäneet, että kokemanne ympäristö voi muuttua - jos päätätte paneutua siihen, kuten monet teistä nyt tekevät. Näette tuloksia maailmanlaajuisesti, kun kansalaiset kaikkialla käyttävät voimaansa ja vaativat rehellisyyttä, läpinäkyvyyttä ja yhteistyötä hallituksiltaan ja ottavat tarvittavia laillisia askelia niiden poistamiseksi, jos ne kieltäytyvät toimimasta tarkoituksenmukaisesti.
 
Ihmiskunta on jumaluuden rakastava ilmaisumuoto, mikä hetkellisesti näytti jakautuneen ja on nyt käsittänyt tämän ja työskentelee kiivaasti ja päättäväisesti sillan rakentamiseksi tuohon järjettömään jakautumiseen - koska siinä ei ole mitään tolkkua! Ja se on epätodellista. Ja näin se palaa yhteen, todelliseen tilaansa, mikä tuo jumalaista harmoniaa kaikkiin suhteisiin.
 
"Hajota ja hallitse" on ollut aioneita niiden käytäntönä, jotka kontrolloisivat teitä, vaikka "hajota ja tuhoa" on täsmällisempi toteamus tuosta filosofiasta toiminnassa. Tämä on tietysti äärimmäisen järjetöntä, koska olette yhtä! Itsensä tuhoaminen on ollut polku, mitä hyvin monet ovat seuranneet niin pitkään, että se näyttää normaalilta, järkevältä ja ilman mitään mahdollista vaihtoehtoa: vihollinen on tuhottava! - kuitenkin tuo vihollinen on oma itse!
 
Muutaman viime vuosikymmenen aikana useammat ja useammat ihmiset ovat oivaltaneet tämän, kun tekniset kykynne ovat jatkuvasti kehittyneet paljon nopeammin kuin viisautenne ja tulokset näistä vanhoista tavoista ovat johtaneet eksponentiaaliseen lisääntymiseen tuskassa, kärsimyksessä ja siinä sivussa sen ympäristön tuhoamisessa, mikä tukee fyysistä olemassaoloanne. Tämän seuraamuksena tulee valtavia muutoksia tapaanne reagoida toisiinne ja kohdella toisianne ja ne korvaavat nopeasti nuo vanhat hävittävät ja syövyttävät tavat.
 
Valtavirtamedian raportoinnin seuraaminen antaa ehkä hyvinkin sen vaikutelman, ettei tilanne ole näin, mutta teidän täytyy muistaa, että median omistaa ja sitä kontrolloivat ne, jotka kontrolloisivat teitä, eikä tietenkään ole niiden intresseissä informoida teille, mitä todellisuudessa tapahtuu. Niillä ei kuitenkaan enää ole kuristusotetta informaation levittämisessä ja totuus tulee ulos huolimatta heidän parhaista pyrkimyksistään hillitä sitä.
 
Kun enemmän ja enemmän informaatiota tulee yleiseen tietoon siitä, miten teille ovat valehdelleet ja teitä pettäneet ne, jotka ovat väittäneet toimivansa teidän puolestanne, useammat teistä tuntevat tönäisyn herätä, muuttaa sitä järjetöntä todellisuutta, missä teidän ilmeisesti tarvitsee elää, ja liittyä kollektiivisesti yhteen muuttamaan kuvitteellisen todellisuutenne painajainen miellyttäväksi ja harmoniseksi uneksi, mistä herääminen on helppoa, houkuttelevaa ja lumoavaa.
 
Kaikki on paikoillaan, minkä tarvitsee olla paikoillaan heräämisenne merkittävää tapahtumista varten. Edistymisenne kohti tuota hetkeä on kurssissa ja aikataulussa. Jatkakaa keskittymistä totuuteen Jumalan äärettömästä rakkaudesta teitä, koko luomakuntaansa ja kaikkia aistivia olentoja kohtaan ja sallikaa hänen rakkautensa levitä ja tunkeutua teihin kokonaan ja täydellisesti. Hänen jumalainen energiakenttänsä ympäröi teitä joka hetki. Teidän täytyy vain rentoutua siihen kokeaksenne ja jakaaksenne hänen rakkautensa ihmeen, mikä syleilee ikuisesti kaikkea, mitä hän on luonut.
 
Rakastava veljenne, Jeesus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >