HomeViestejäJohn Smallman17.6.2012 - Ihmiskunta elää menestyskauttaan

17.6.2012 - Ihmiskunta elää menestyskauttaan

IHMISKUNTA ELÄÄ MENESTYSKAUTTAAN

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
17.6.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
"Sanoja, sanoja, sanoja … mutta milloin meidän on tarkoitus herätä?" Monet esittävät tämän kysymyksen, koska heistä tuntuu, että he ovat odottaneet vähintäänkin tarpeeksi tämän ihmeellisen ja jumalaisen lupauksen kunnioittamista. Aika on merkittävä osa harhaa - kaikkia Jumalan jumalaisia lupauksia kunnioitetaan niiden tekemishetkellä. Ihmiskunta ei ole vielä vain sallinut itsensä päästää irti kaikista havainnoista ja uskomuksista, jotka saavat harhan näyttämään hyvin todelta. Saatte kuitenkin tällä hetkellä ennenkuulumatonta apua sen tekemiseen, koska harhassa ylläpitämässänne aikataulussa kaikkien heräämishetki lähestyy erittäin nopeasti.
 
Älkää huolehtiko - te ette voi nukkua sen ohi! Kohtalonne on herätä ja ellette ole tehneet äärimmäisen jämäkkää päätöstä olla tekemättä sitä (ja voin vakuuttaa teille, että erittäin harvat teistä ovat tehneet sellaisen päätöksen), heräätte, silloin kun tämä mitä ihmeellisin hetki saapuu. Ja se saapuu - ja odottamatta! Kyllä, se on tosiaan lähellä, mutta tarkka hetki pysyy tuntemattomana kaikille muille kuin Jumalalle. Olette polulla hurmiolliseen heräämiseen, minkä on tarkoitus hämmästyttää ja ilahduttaa teitä. Muistuttakaa jatkuvasti itseänne tästä jumalaisesta totuudesta ja nauttikaa jäljellä olevista hetkistä ennen heräämistänne.
 
Kun odotatte, ilmaiskaa voimakas aikomus nähdä ja saada tyydytystä ihmiskunnan kasvavassa tietoisuudessa, kun se syleilee aina innostuneemmin niitä rakastavia asenteita, jotka johtavat teidät vääjäämättä kotiinpäin ja jotka ovat oleellinen ja erittäin tarpeellinen osa heräämisprosessia. Kun teette tämän, näette kannustavia merkkejä ja näyttöjä näistä uusista asenteista epätodennäköisimmiltä näyttävissä paikoissa. Ihmiskunta elää menestyskauttaan ja niitä muutoksia joita olette toivoneet ja rukoilleet, tapahtuu huimaavaa vauhtia ympäri planeettaa. Keskittykää niihin ja sallikaa henkenne kohota.
 
Se vauhti millä näitä muutoksia tapahtuu, on melko ilmiömäinen, kun sitä verrataan siihen tahtiin, millä merkittäviä muutoksia on tapahtunut aiemmin maan päällä. Tällä hetkellä teille ovat merkillepantavimpia taloudelliset ja poliittiset muutokset, joita on tapahtunut ympäri maailmaa henkeäsalpaavalla tahdilla, yksi toisensa jälkeen. Ei ole paikkaa, missä muutoksia ei ole tapahtunut. Ensin voi näyttää siltä, että ne ovat vahingollisia ihmiskunnalle, koska ne näyttävät aiheuttavan lisää levottomuutta, ahdistusta ja kärsimystä.
 
Näin ei kuitenkaan ole. Ne heijastavat vain syvää tarvetta muutoksiin, jotka hyödyttävät kaikkia ja itse planeettaa. Ihmiset kaikkialla oivaltavat, että ne joilla on ollut auktoriteetti heihin - joko ns. demokraattisten prosessien, sukuperinnön tai kerääntyneen varallisuuden ja sen vaikutusvallan vuoksi - ovat tarkoituksellisesti käyttäneet väärin asemaansa hyödyttäen itseään, perhettään ja läheisiä ystäviään ja liittolaisiaan.
 
Muutaman vuosisadan aikana maahistoriassa on näyttänyt siltä, että demokraattisia prosesseja tuotiin lisää, tarkoituksena auttaa väestöä pakenemaan köyhyyttä ja puutetta ja sallia kaikkien tulla kuulluksi ja saada omat uskomuksensa ja mielipiteensä harkittavaksi, silloin kun lisättiin sääntöjä mahdollistamaan yhteiskunnan toimiminen oikeudenmukaisella ja huomaavaisella tavalla. Mutta koska yhteiskunnat, kulttuurit, rodut sekä uskonnolliset ja poliittiset järjestöt alkoivat pian käyttää uusia sääntöjä ja lakeja toistensa kimppuun hyökkäämiseen, sotien ja kaikenlaisten konfliktien skaala onkin sen sijaan lisääntynyt valtavasti.
 
Egoistinen elämäntapanne harhassa on johdonmukaisesti johtanut konfliktiin, koska olette eri tavoin tuominneet toisenne mahdottomaksi hyväksyä ja siksi hahmottaneet, että toiset täytyy korjata. Kun on yritetty oikaista niitä vahinkoja, joita ryhmät eri filosofioineen ja uskonnollisine ja poliittisine uskomuksineen jatkuvasti ovat tehneet toisilleen, se on vain pahentanut asioita ja erityisesti muutaman vuosikymmenen on tullut normaaliksi julistaa sota monia asioita vastaan, jotka aiheuttavat ongelmia maailmassa - huumeet, syöpä, alkoholismi, luku- ja kirjoitustaidottomuus, kotiväkivalta, rasismi, fundamentalismi, terrorismi, melkein loputon valikoima "ismejä" - ja sitten ryhtyä korjaamaan niitä väkivaltaisin keinoin.
 
Teidän ikivanha ja egoistinen ajattelutapanne on muuttumassa ja se sallii teidän tunnistaa, että erilaiset havaintotavat ja filosofiat ovat oleellinen osa harmonista yhteiseloa maan päällä ja että nämä eroavuudet havaintotavassa ja uskomuksissa mahdollistavat paljon älykkäämmät menetelmät ongelmienne ratkaisemiseen. Kuten monet julistavat puskuritarroilla ja merkeillä tavaroissaan: "Sota ei ole vastaus."
 
Keskittykää siis positiiviseen, käyttäytykää rakastavasti kaikissa tilanteissa sen sijaan, että reagoitte vihaisena ja pelästytte, kun "nappejanne painellaan". Tämä on tie heräämiseen ja tiedätte sen. Silloin kun elätte rakkaudesta, pelko häviää, koska ketään ei uhata ja kysymyksiin jotka näyttävät jakavan teitä, voidaan tarttua rauhallisesti ja niihin saadaan ratkaisuja, jotka hyödyttävät kaikkia osallisia. Pian harmonisista ja rakastavista suhteista tulee normaaleja ja kaikki muut häviävät, koska niitä ei tarvita. Havainnollistakaa rakkautta koko ajan ja iloitkaa siinä rauhassa ja ilossa, mitä se tuo teille.
 
Rakastava veljenne, Jeesus

< PrevNext >