HomeViestejäJohn Smallman15.9.2010 - Olette matkalla Kotiin!

15.9.2010 - Olette matkalla Kotiin!

John Smallman 15.9.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Olette matkalla Kotiin!

Pyhä yhteytenne on pysyvä, katkeamaton ja täydellinen, mutta voitte rajoittaa pääsyänne siihen tai sulkea sen täysin, kuten ihmisten suuri enemmistö on tehnyt. Tästä seuraa erillisyyden ja yksinäisyyden tunteenne, ja tämä vahvistaa tunnettanne, että kuviteltu todellisuutenne on ainoa todellisuus, ja että olette yksilöllinen keho tuossa todellisuudessa. Tämä kokemus pelottaa teitä, joten rakennatte puolustuksia jotka suovat teille turvallisuuden tunteen, mutta haavoittuvuuden ja turvattomuuden tunteet jatkavat kummitteluaan, ja niin jatkatte entistä taidokkaampien puolustuksien rakentamista. Kuitenkin kuvitelman sisällä, missä olemassaolonne näyttää olevan, puolustuksenne eivät kykene tuomaan turvaa jota haette.

Kuvitelma on juuri sitä, mutta niin kauan kun uskotte siihen ja laitatte energiaanne siihen, se vaikuttaa hyvin todelliselta, ja se jatkaa pettymysten tuottamista teille. Ainoa paikka mistä löydätte turvallisuutta, tyytyväisyyttä ja onnea on Kotona Isänne luona - mitään muuta paikkaa ei ole - ja siellä olette jokaisena olemassaolonne hetkenä. Kun päästätte irti paniikkiotteenne kuvitelmasta se häipyy pois kun heräätte Todellisuuteen, ikuiseen Kotiinne, missä olette pysyvästi yhtenä, tärkeänä osana, Isänne kanssa.

Olette matkalla tekemään sen, eikä mikään voi estää teitä saapumasta perille, koska tietenkin olette jo siellä - aina ja jokaisena olemassaolonne hetkenä. Aivan, kerron tämän yhäuudelleen ja uudelleen, sillä unohdatte sen jatkuvasti ja kuvitelma vetää teitä takaisin puoleensa, joten tarvitsette jatkuvaa muistutusta varmistamaan että pysytte heräämispolullanne.

Herääminen on pyhä kohtalonne, joten ette voi epäonnistua. Voitte kyllä yrittää viivyttää tuota hetkeä, mikä on mahdotonta, ja kun yritätte, vahvistatte tyytymättömyyden, pettymyksen ja kärsimyksen tunteitanne. Minun ja kaikkien muiden oppaiden ja opettajien tehtävä on jatkaa teidän patistamistanne varmistamaan että ette vajoa takaisin syvään kuviteltuun uneenne, missä tunnette itsenne masentuneeksi, yksinäiseksi, erilliseksi ja hylätyksi. Se on surkea uni ja me tuupimme ja kutsumme teitä jatkuvasti niin että teillä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa kuin tehdä Jumalan ja oma tahtonne, herätä.

Kuten olen aikaisemminkin sanonut, vastustus on turhaa. Ette enää oikeastaan halua vastustaa pyhää Tahtoa joka haluaa teidän heräävän, mutta olette vastustaneet niin kauan että teidän on vaikea rentoutua ja sallia tuon pyhän energian voiman pyyhkäistä teidät Kotiin Isänne luo. Halunne vastustaa on heikkenemässä kun halunne herätä vahvistuu ja voimistuu, ja teidän tulee olemaan yhä vaikeampaa pysyä tietämättömänä syvästä sisäisestä tiedosta joka teillä on Jumalan rakkaudesta teitä kohtaan.

Olette matkalla Kotiin! Haluatte todella vain sitä, ja tuo halu auttaa teitä keskittämään aikomuksenne, suuntaamaan energianne, ja johtaa teitä kohti tuota riemastuttavaa hetkeä, tuota pyhää silmänräpäystä, jolloin viimein palaatte taivaallisen Isänne rakastavaan syleilyyn.

Suurella rakkaudella, Saul.

< PrevNext >