HomeViestejäJohn Smallman1.1.2012 - Monia asioita on asetettu tapahtumaan

1.1.2012 - Monia asioita on asetettu tapahtumaan

MONIA ASIOITA ON ASETETTU TAPAHTUMAAN

Jeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
1.1.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
2012 on muutosten ja yllätysten vuosi - jotkut ovat huolestuttavia, mutta monet kohottavia ja inspiroivia. Kun vuosi etenee, on asetettu tapahtumaan monia asioita, jotka havainnollistavat erittäin selvästi, että suuri määrä ihmisiä vapautuu onnistuneesti ja tehokkaasti pelkositeistä ja pelon kannustamista ei-rakastavista asenteista. Ihmiskunta ei voi luistaa eikä luista takaisin vanhoihin tapoihin, jotka johtavat tukahduttamiseen, konfliktiin ja sotaan. Olette upealla kehityspolulla, jota motivoi rakkaus ja myötätunto kaikkia olentoja kohtaan, eikä teitä käännytetä tai ohjata pois siltä.
 
Tarpeetonta kai sanoa, että on edelleen monia, jotka suosivat vanhoja tapoja ja toivovat niiden käyttämistä estämään ihmisiä tekemästä muutoksia, jotka ovat oleellisia henkiselle evoluutiollenne, mutta he eivät onnistu. Heidän vaikutusvaltansa vähenee nopeasti, paljolti heidän omaksi yllätyksekseen ja tyrmistykseen. He ovat hämmennyksen vallassa, kykenemättömiä - pysyen kykenemättömänä - ratkaisemaan monia erimielisyyskohtiaan, mikä tekee heille mahdottomaksi jatkaa niistä vallan suitsista pitämistä, joilla he ovat kontrolloineet hyvin monia hyvin pitkään. Heidän sekasortonsa johtaa heidän romahdukseensa ja kunnialliset ja vilpittömät ihmiset siirtyvät johtoasemiin hillitsemään ja ratkaisemaan niitä monia vahingollisia kriisejä, jotka ovat aiheuttaneet hyvin paljon kärsimystä maailmanlaajuisesti.
 
Asenteet ovat muuttumassa kaikkialla maailmassa, kun useammissa ja useammissa teistä herää oivallus, että vanhat tavat uhkailla, bluffata ja olla epärehellinen yrityksessä korjata ja parantaa vahingoittuneita suhteita ovat täysin tehottomia. Näin tilanne on ollutkin, mutta nyt ihmiset sanovat lopultakin: "On oltava parempi tapa!" ja he havaitsevat, että tosiaankin on - avoin ja rehellinen keskustelu, mihin sisältyy kaikkien osapuolien tarpeiden ja halujen täydellinen paljastaminen, ehdottomasti ilman mitään kätkettyjä tavoitteita. Kun keskustelut tapahtuvat tällaisessa ilmapiirissä, kaikkien toimiessa myötätuntoisesti ja empaattisesti yhdessä, planeetalla ei ole oikeasti missään ratkaisemattomia ongelmia.
 
Lähestyy upea aika, jolloin kaikilla maan päällä on tilaisuus siirtyä elämäntyyliin, minkä kanssa he resonoivat täysin, koska ne rakastavat asenteet jotka monet teistä ovat nyt omaksuneet, tekevät käsittämättömäksi ajatella, että ketään pakotettaisiin tekemään työtä, mikä ei sovi hänelle. Lisäksi kykyjä, taitoja, lahjoja ja kompetenssia ei enää arvostella kilpailevasti, sillä ei ole mitään hierarkkisia järjestöjä, joissa kunnioitusta ja arvostusta annetaan aseman mukaan. Sen sijaan kaikkia kunnioitetaan ja arvostetaan tasavertaisesti riippumatta tittelistä tai pätevyydestä, pelkästään sen perusteella, keitä he ovat - Jumalan rakkaita lapsia ja toistensa veljiä ja sisaria.
 
Vanhat erimielisyyttä aiheuttavat tavat loppuvat. Kaikki planeetalla ansaitsevat rakastavaa hyväksyntää ja kunnioitusta tuomitsematta tai arvioimatta heidän taitojaan, asemaansa yhteisössä tai järjestössä, rotuaan, kulttuuriaan, uskomuksiaan tai elämäntyyliään. Ja koska olette päästämässä irti vanhoista, ei-rakastavista ja erimielisyyttä aiheuttavista asenteista, tämä tapahtuu helposti ja spontaanisti, kun kaikki uhkan tai hyväksymättömyyden tunne häviää ja se korvataan kiehtovuudella ja halulla ymmärtää ja silloin kun se on tarkoituksenmukaista, halulla osallistua vieraisiin kulttuureihin ja uskomuksiin niiden välttelemisen sijasta.
 
Nämä muutokset inspiroivat uskomattomiin, luoviin hankkeisiin, mihin voivat osallistua kaikki, jotka tuntevat siihen vetoa. Kaikkia kannustetaan ja autetaan kehittämään taitoja ja kompetenssia millä tahansa alueella, mitkä heitä viehättää, ja on käytettävissä mentoreita, jotka opastavat ja innostavat kaikkia paljastamaan ja kehittämään taitoja ja lahjoja, jotka ovat aiemmin olleet piilossa heidän sisällään. Uusi aika, täynnä hämmästyttäviä ja upeita luovia ideoita ja käsityksiä, on koittamassa. Siinä kaikki pystyvät osallistumaan tehokkaasti ja asiantuntevasti ja tästä nousee ennenkuulumatonta onnellisuutta ja tyydytystä joka paikassa planeetalla.
 
Rakastava veljenne, Jeesus
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 ja http://luxonia.com/viestit. Näillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >