HomeViestejäJohn Smallman17.11.2010 - Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sillä sitä tilaa ei ole

17.11.2010 - Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sillä sitä tilaa ei ole

John Smallman 17.11.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sillä sitä tilaa ei ole

Kun heräämisenne hetki lähestyy, yhä useammat ihmiset ovat tulossa tietoisiksi kiireellisyyden tunteesta, ja tunteesta että joku suuri hetki on pian tulossa, mutta heillä ei ole mitään ajatusta mikä se voisi olla. Rakkauden, myötätunnon, anteeksiannon ja hyväksynnän energialla jota te kaikki Valonkantajat olette osoittamassa ja jakamassa on valtava maailmanlaajuinen vaikutus, ja se mitä olette toivomassa ja aikomassa on mitä tunnetaan.

Ihmisten heräämistä luonnolliseen täyden tietoisuuden tilaan on suunniteltu ikuisuuksia Maan aikaa, ja tämän pyhän tapahtuman hetki on lähestymässä hyvin nopeasti, minkä vuoksi tämä lisääntynyt kiireellisyyden ja odotuksen tunne on olemassa. Jumalan pyhä suunnitelma on toteutumassa juuri niinkuin Hän sen on aina aikonut, ja jota teidän kaikkien pyhän Valon kantajien lämpimät ja rakastavat energiat taitavasti avustavat. Mitään ei ole jätetty sattuman varaan, sillä sitä tilaa ei ole! Kaikella mitä tapahtuu on peruste ja syy. Sillä että ette pysty niitä näkemään ei ole merkitystä; tehän olette kaikesta huolimatta hämmentyneitä, eksyksissä ja kuljette usein päämäärättömästi kuvitelmassa jonka teitte ja johon näytätte olevan hyvin lujasti ankkuroituneet.

Siitä huolimatta olette vapaita, sillä olette osa pyhää Olentoa Joka loi teidät Rakkaudesta, täysin vapaaksi, kokemaan olemassaolon ikuinen ilo. Vihan, pelon ja kärsimyksen kurimus joka näyttää ympäröivän ja peittävän teitä, on epätodellinen painajaisuni jonka olette kuvitelleet ja jota olette tukeneet aikakausia. Se tulee haihtumaan kuin usva auringonpaisteessa, eikä siitä jää jälkeäkään.

Olette sitkeästi etsineet sille päätöstä, ja viimeisten muutaman vuosikymmenen aikana Maan aikaa halunne herätä on vahvistunut suunnattomasti, kun monet teistä ovat huomanneet, että päästämällä irti pelosta ja vihasta, ja hyväksymällä anteeksiannon ja rakkauden olette saavuttaneet sellaisen rauhan, jota ei ole milloinkaan aikaisemmin koettu. Teitä on kyllä vielä miljardeja tuuliajolla painajaisessa, mutta rakkauden, anteeksiannon, myötätunnon ja hyväksynnän kentän voimakkuus, jonka te Valon kantajat olette luoneet, on hyvin tehokkaasti hajottamassa kauhun seiniä joilla niin monet ihmiset ovat ympäröineet itsensä, sallien tuon ihmeellisen energiakentän virrata heidän ympäristöönsä, tuoden helpotusta kauhuun ja toivon painajaisesta vapautumisesta.

Olette matkalla kohti poistumista painajaisesta joka on ympäröinyt teitä kylmillä, nahkeilla ja kurjilla kurjuuden pyörteillä niin näennäisen loppumattoman ajan. Uloskäynti on lähellä; itse asiassa se ei koskaan ole ollut kovin kaukana, koska ette voi olla kaukana Todellisuudesta koska teidän pysyvä olemassaolonne on siellä. Tiedätte kyllä tämän, joten sallikaa tämän tiedon, joka teillä kaikilla on sisimmässänne aivan olemuksenne keskellä, nousta tietoisuuteenne. Tämä vahvistaa valtavasti Jumalan antamaa tahtoanne herätä loistavaan Todellisuuteen joka on ikuinen Kotinne.

Suurella rakkaudella, Saul.

< PrevNext >