HomeViestejäJohn Smallman17.10.2010 - Painajainen on päättymässä

17.10.2010 - Painajainen on päättymässä

John Smallman 17.10.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Painajainen on päättymässä

Ajankohta jolloin ihmiskunta palaa täyteen tietoisuuteen valittiin näennäisellä eronne hetkellä Jumalasta ja tuosta luonnollisesta tilasta. Huolellinen suunnittelu ja valmistelut paluutanne tähän tilaan varten ovat varmistaneet että ette mitenkään voi välttää heräämistä Isänne mitä rakastavimpaan syleilyyn. Olette etsineet paluuta Ykseyteen Hänen kanssaan ikuisuuksia, ettekä tule pettymään; kaikki on järjestyksessä loistavaa heräämistänne varten.

Näyttää että olette odottaneet pitkän aikaa heräämistä täyteen tietoisuuteen, mutta todellisuudessa tässä on suunnaton paradoksi: toisaalta ei ole kulunut kuin hetki siitä kun näennäinen eroaminen Jumalasta tapahtui, ja toisaalta kuvitelmassa ihmiskunta on näyttänyt eläneen ikuisuuksia todellisuudessa jonka olette tehneet. Täällä kuvitelmassa, missä olemassaolonne ihmisinä näyttää olevan, älylliset kykynne ovat suuresti rajoittuneet, ja verrattuna niihin joita teillä on Isänne pyhässä Todellisuudessa, ne ovat vielä vähemmän kuin hiekanjyvä autiomaassa. Yrittäminen saada selvää ympäristöstänne on täysin kykyjenne ulkopuolella, minkä vuoksi Pyhä Henki on mukananne jokaisena kuviteltuna hetkenänne auttamassa teitä. Valitettavasti suurimman osan aikaa suljette pois Hänen ohjauksensa ja yritätte saada selvää asioista itse, mutta kuvitelmassa ei ole järkeä.

Tiedätte että näin on, ja se on ilmiselvää kaikkialla ympärillänne kun katsotte ihmisten tappelevan, huijaavan ja pettävän toisiaan. Miten voisi edes pieni määrä järkeä löytyä mistään tuosta täysin järjettömästä ja siten kuvitellusta ympäristöstä? Läpi elämänne, kehdosta hautaan, näette tuon mielettömyyden ja kuitenkin kun yritätte kiinnittää toisten huomion siihen, he sanovat että te tässä mieletön olette! Ja olette enimmäkseen samaa mieltä tuon arvion kanssa, koska oletatte täysin väärin, että ette te mitenkään voi olla oikeassa kun mielipiteenne asiasta ovat niin täysin vastakkaisia niin monen muun kanssa.

Kuitenkin lopulta riittävän monet teistä ovat tajuamassa ja ymmärtämässä, että suurin osa ihmiskuntaa on harhaista, ja että teidän arvionne heidän elämäntapansa mielettömyydestä on aivan perusteltu. Olette vihdoin ymmärtäneet ja hyväksyneet, että on vain Yksi pyhä ja ääretön Äly - Jumala - joka on äärettömän ja ehdottoman rakastava, ja että mitään muuta kuin Hänen Rakkautensa ei mitenkään voi olla olemassa. Se mitä olette kokemassa - tuskaa, köyhyyttä ja puutetta - voi olla vain kuvitelmaa, sillä rakastava Isä ei voisi eikä haluaisi sallia lastensa elävän niin äärimmäisessä kurjuudessa.

Te teitte tästä ympäristöstä kuvitellun maailman jossa voitte leikkiä olla erossa Hänestä ja täysin riippumattomia Hänestä. Sellaisen kuvitellun todellisuuden tekemiseksi oli tarpeen kääntää kaikki ympäri ja ylösalaisin, ja poistaa kaikki ymmärrys ja järkevyys siitä, ja siten täyttää se jatkuvalla ahdistuksella, tuskalla ja kärsimyksellä, muutenhan se olisi ollut ilon paikka, hyvin samanlainen kuin Todellisuus, ja sitä ette halunneet!

Nyt olette saaneet siitä tarpeeksenne, sen jatkuvista kilpailuista jotka saivat teidät yrittämään toistenne hallitsemista pelon ja kärsimyksen avulla, ja viimein olette etsimässä rauhan, luottamuksen, tyytyväisyyden, ilon ja rakkauden ympäristöä. Se odottaa teitä!

Jumala loi sen, pyhän täydelliseksi, ja teidät täydelliseksi sen sisään. Ainoa mitä tarvitaan on että heräätte painajaisestanne ja otatte sen omaksenne! Jumalan ikuinen Tahto on ikuinen onni teille - Hänen täydellisille ja rakkaille lapsilleen - ja tämän tulette kokemaan, sillä mitään muuta ei ole olemassa. Painajainen on päättymässä, kuin surkea elokuva, ja tulette heräämään Isänne ikuisen päivän loistavaan ja hurmioituneeseen valoon.

Suurella rakkaudella, Saul.

< PrevNext >