HomeViestejäJohn Smallman23.6.2010 - Enkelinne tuuppivat teitä

23.6.2010 - Enkelinne tuuppivat teitä

John Smallman 23.6.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Enkelinne tuuppivat teitä

Olette kaikki polulla Kotiin. Ei ole muita polkuja, muuta määränpäätä, eikä ole mahdollista että ette saapuisi perille. Olette olleet kummallisella matkalla kuvitellussa sydänsurun ja kärsimyksen todellisuudessa, kokemassa elävää ja pelottavaa unta, missä näytti että olette yksin, hylättynä ja arvoton. Teidän täytyi taistella olemassaolosta, joten liityitte yhteen toisten kanssa jotka näkivät samanlaista unta ... mutta joihin ette voineet luottaa. Ja niin päädyitte jatkuvaan sotatilaan missä oli rauhan hetkiä vain kun järjestäydyitte seuraavaa hyökkäystä varten.

Unen taustalla on kaiken aikaa ollut pelon ja ahdistuksen tunnelma, kun elätte odottaen seuraavaa tuskallista ja mahdollisesti tuhoisaa tapahtumaa. Mutta uni on nyt jo hyvin vanha ja halunne tukea sitä on romahtamassa. Olette saaneet tarpeeksenne tuskasta ja kärsimyksestä - aivan liian paljon itse asiassa, kun annoitte mielikuvituksenne villiintyä. On aika vapautua painajaisesta ja herätä pyhään Todellisuuteen joka on ikuinen ja äärettömän iloinen Kotinne.

Joillekin teistä uni näyttää nyt hyvin todelliselta, hyvin voimakkalta, loputtomalta - ilman poispääsyä. Mutta näin ei ole. Sen perustukset ovat murenemassa nopeasti, ja koska se on näyttänyt teistä kauan niin todelliselta, tämä hajoaminen pelottaa teitä, koska ihmettelette tuleeko sen tilalle jotain paljon pahempaa ... tai ei mitään - olemassaolonne päättyminen. Tosiasia että ette halua olemassaolonne päättyvän on hyvin selkeä merkki siitä, että syvällä sisällänne on tieto - vaikkakin piilossa tietoisuudeltanne - hyvin paljon onnellisemmasta olotilasta. Keskittäkää huomionne siihen! Tietäkää että näin on, ja että heräätte kauhistuttavasta ja näennäisen loputtomasta unestanne.

Uni on keksitty, palasia olemattomasta kaaoksen ja hämmennyksen todellisuudesta, jonka teitte huviksenne, ja joka sitten näytti sisällyttävän itseensä lujuuden ja kiinteyden joka on mahdoton hävittää. Tämän rakenteen sisällä tapahtuu kaikenlaisia kauhistuttavia ja tuhoisia tapahtumia joihin sekaannutte ja tunnette vetoa, yrittääksenne korjata suuria vahinkoja joita näette ja joista tunnette olevanne vastuussa, ja joita häpeätte. Tietoisuutenne siitä, että olette unessa jonka olette tehneet katoaa tajunnastanne, saaden sen kaiken näyttämään hyvin todelliselta.

Kuinka tuskallisia unet ovatkaan, ne eivät voi kestää koska ne ovat täysin epätodellisia. Yhtäkkiä ne hajoavat, ja pelko ja kärsimys jonka ne synnyttivät ovat poissa - eikä niitä koskaan ollutkaan. Tulette heräämään; enkelinne, oppaanne ja opettajanne ovat tuuppimassa teitä. Vastustatte edelleen heidän toimiaan, mutta vastustus on turhaa, koska häivähdyksiä, ääniä ja tuntemuksia Jumalan mahtavasta, pyhästä Todellisuudesta alkaa tihkua läpi esteiden joita unitilanne on pystyttänyt, kuin herkullisia, vastustamattomia houkutuksia. Ilo on tunkeutumaisillaan uneenne herättämään teidät - HALLELUJA!

Suurella rakkaudella, Saul.

< PrevNext >