HomeViestejäJohn Smallman19.9.2010 - Tottakai teillä on epäilyksenne!

19.9.2010 - Tottakai teillä on epäilyksenne!

John Smallman 19.9.2010
http://johnsmallman.wordpress.com/
Tottakai teillä on epäilyksenne!

Ihmiskunnan henkinen kasvu sen olemassaolon tällä hetkellä on todella elämää sykkivää. Hyvin monilla teistä on tietoinen aikomus herätä, ja se energia jonka laitatte tuohon aikeeseen ympäröi teitä ja vaikuttaa voimakkaasti kaikkien niiden energiakenttiin joiden kanssa olette kosketuksissa. Tämän johdosta teidän on yhä helpompi tunnistaa muita joilla on samanlaisia aikomuksia, jotka teidän laillanne kantavat Jumalan Rakkauden kirkasta Valoa jaettavaksi kaiken aikaa kaikille jotka ovat sille avoimia. On todella ihanaa aikaa olla Maan päällä ja nähdä kuinka iäisyyksiä vanhat syvälle juurtuneet asenteet ja uskomukset alkavat hajota ja häipyä pois.

Valtamedia ei kerro tästä erinomaisesta asiantilasta, vaikka monet alalla mainitsevatkin siitä säännöllisesti kun he kertovat uutisia, ja monet muut kertovat siitä itsenäisillä vaihtoehtoisilla uutiskanavilla. Joten ymmärtäkää että ehdottomasti ette ole yksin kun kannatte Valoa ja pidätte aikomusta tuoda kaikki täyteen tietoisuuteen. Teitä on miljoonia tekemässä tätä, hiljaa ja tehokkaasti, kaikkialla planeetalla, ja koska se on Jumalan Tahto, ja teidän se tulee tapahtumaan.

Heräämistänne odottava ilo on sellaista suuruusluokkaa että se tyrmistyttäisi teidät jos pystyisitte kuvittelemaan sen, kun kamppailette elämän ongelmien ja hämmennyksien kanssa kuvitellussa ympäristössänne. Tästä huolimatta edistyksenne on ilmiömäistä kun näytätte ja kannatte päättäväisyyden ja myötätunnon kirkasta valoa mukananne joka hetki, osoittaen siten toiminnallanne Rakkauden voiman joka voittaa kaikki vaikeudet ja ohjaa teitä pyhään määränpäähänne.

Tottakai teillä on epäilyksenne! Kuvitelma on epätodellinen, ja kuitenkin se näyttää pitävän sisällään kaiken mitä on olemassa. Epäilyä on sen takia kaikkialla ja se hyökkää kaiken aikaa vasten uskoanne Jumalaan ja Hänen Rakkauttaan teitä kohtaan. Mutta te kestätte, sillä tämä Rakkaus kannattaa teitä turvallisesti ja auttaa teitä pysymään lujasti aikomuksessanne herätä Isänne rakastavan Läsnäolon ikuiseen loistoon.

Sanat eivät riitä osoittamaan kunnioitusta ja arvonantoa jossa me kaikki henkisissä piireissä teitä kaiken aikaa pidämme, ja meitä on valtava määrä. Te saatatte pitää itseänne riittämättöminä, joilta puuttuu viisautta tai rohkeutta, jotka teette paljon suunnattomia virheitä kun seuraatte kukin omaa polkuanne - mutta tämä on kaikki osa kuvitelmaa, ja se aiheuttaa teille paljon tuskaa - kun taas me näemme teidät sellaisina kuin todella olette. Olette mittaamattoman voimakkaita ja rohkeita olentoja jotka ovat halunneet tehdä matkan kuvitelman läpi, auttaaksenne kaikkia niitä jotka ovat täydellisesti eksyneet ja unohtaneet ketä he ovat siinä sekasorrossa ja hämmennyksessä joka on ihmiskunnan kuviteltu todellisuus.

Sitä mitä teette ei kukaan muu voi tehdä, olette korvaamattomia. Valo jota kannatte on kirkas, sitä ei voi sammuttaa, ja pidätte sitä loisteliaasti ylhäällä niin että kaikki voivat sen nähdä ja alkaa muistaa pyhän alkuperänsä. Tietäkää että epäilynne ovat todella kuviteltuja, ja päästäkää niistä irti, niin että pyhä energia joka teitä aina ympäröi voi voimistua, sallien teidän kokea hieman tuosta äärettömästä Rakkauden runsaudesta josta teidät on luotu, ja missä teidän ikuinen olemassaolonne on.

Suurella rakkaudella, Saul

< PrevNext >