HomeViestejäJill Renee Feeler6.9.2012 - 21.12.2012 - valmistautuminen

6.9.2012 - 21.12.2012 - valmistautuminen

21.12.2012 - VALMISTAUTUMINEN
 
Kultaisen säteen suojelijaneuvostoa kanavoinut Jill Renee Feeler ( www.beaconforlightworkers.com)
6.9.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Joku kysyi tiimimme perspektiiviä ajankohtaan 21.12.2012 ja jaan innoissani sen kanssanne:
 
Joulukuun 21. päivä on taajuushuippu, mikä virtaa niiden läpi, jotka ovat suostuneet energiaporteiksi.
 
Tunnette tämän hyvin vahvasti ja hyvin kauniisti. Sisäisiin portaaleihin tulvii valoa ja pyydämme teitä nauttimaan tästä kokemuksesta - tuntien ja arvostaen niitä hämmästyttäviä ja ennenkuulumattomia kauneustasoja, joita näette helposti heijastettavan takaisin teille kaikessa, mitä koette. Ei ole tarvetta hössöttää ja suunnitella - tämä itse asiassa vähentää kokemusta.
 
Olkaa - olkaa valoanne, rakkauttanne Gaiaa kohtaan, rakkauttanne ihmiskuntaa kohtaan, rakkauttanne kosmista perhettänne, tehtäväänne, itseänne ja kaikkea kohtaan.
 
Huippu alkaa rakentua merkillepantavasti 21.10.2012 ja sen tuntuminen jatkuu vahvana 21.2.2013 - neljän kuukauden aalto, minkä harja on 21.12. Olemme hyvin innostuneita teidän ja kaikkien puolesta näistä neljästä tärkeästä kuukaudesta.
 
Jotkut teistä tuntevat tärkeäksi puhdistaa kaikkea, minkä hahmotatte esteeksi tai jätteeksi ja/tai "paketoida" asioita, joita olette ehkä viivyttäneet, mutta joiden tekemiseen/olemiseen tunnette kuitenkin selvän kutsun. Tämä sisäinen opastus on arvokasta, koska mitä vapaampia ja puhtaampia energiakeskuksenne ovat - ja energiakenttänne yleensä -21.12.12 mennessä, sitä täydemmin voitte palvella ainutlaatuista roolianne … kohottavien taajuuksien porttina.
 
Toisilla ihmisillä jotka eivät ole aktivoituneita eivätkä palvele portteina, ei ole tämän tason kokemusta. He luultavasti tuntevat painetta ja rajoittamista, kun nämä intensiiviset jumalaiset energiat laukaisevat lisälaajentumisen kaikissa asioissa ja jotkut eivät ole vielä sallineet tai kunnioittaneet tätä prosessia. Niillä jotka ovat ristiriidassa itsensä kanssa, on vääristynyt tulkinta voimakkaista energioista - he ovat luultavasti juurtuneena pelkopohjaisiin ajatuksiin ja ohjelmiin, joita he eivät ole vielä ratkaisseet tai muuntaneet.
 
Toisiin ei ehkä näytä vaikuttavan mitenkään, ikään kuin kerrassaan ei tapahtuisi, mikä näyttää vieläkin mahdottomammalta niille, jotka kohoavat korkeusiin jumalaisissa taajuuksissa, ja niille, jotka tuntevat taivaan putoavan millä hetkellä hyvänsä. Valtava kokemusskaala on hyvin outoa ja tämä luultavasti jatkuu. Itseensä luottaminen on pelin henki näiden sekoittuneiden aikajanojen ja todellisuuksien aina vain suuremmassa kummallisuudessa.
 
Ei ole väärää tapaa tehdä tätä, joten älkää huolestuko, kun puhumme näiden viikkojen ja pian avautuvan neljän kuukauden ikkunan tärkeydestä. Seuratkaa vain sisäistä opastustanne energeettisestä "talon siivouksesta" ja olkaa niin vakaa valovoimassanne, kuin tahtonne sallii. Hoivatkaa itseänne - tehden enemmän tilaa, keskittyen, kiinnittäen huomiota ja omistautuen enemmän omien ainutkertaisten Jumaltaajuuksienne ilmentymiseen lisää ihmisyyteenne.
 
Muu on vieläkin yksinkertaisempaa … Nauttikaa menosta muistaen, että te luotte sen.
 
Namaste.
 
Kultaisen säteen suojelijaneuvosto
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >