HomeViestejäJill Renee Feeler20.11.2011 - Valokoodeihin integroituminen, valmistautuminen vuoteen 2012

20.11.2011 - Valokoodeihin integroituminen, valmistautuminen vuoteen 2012

VALOKOODEIHIN INTEGROITUMINEN JA VALMISTAUTUMINEN VUODEN 2011 LISÄPORTTEIHIN JA AKTIVOINTEIHIN
 
Kultaisen säteen Suojelijaneuvostoa kanavoinut Jill Renee Feeler ( www.beaconforlightworkers.com)
20.11.2011
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 
Tervehdys ja siunausta. Olemme Kultaisen säteen Suojelijatietoisuus ja jaamme viisautta ja näkökulmia hyvin ainutlaatuisesta aikajaksosta, mitä koette. Energiatulkkimme on yksi meistä, joka valitsee palvella kehopuvussaan näinä maagisina ajanjaksoina planeetallanne.
 
11-11-11-porttiaktivoinnista lähtien monet teistä ovat olleet energiavaihteluiden vuoristoradassa, mukaan luettuna kumppanimme. Silloin kun ohjaatte uusia energiataajuuksia maatasolle ja materialisoitte enemmän kotitaajuuksianne maakotiinne, tämä prosessi on epävakaa jonkin aikaa. Tämä ei ole epätavallista. Monet teistä muistavat muita korkeamman valon tulvia, toisten avainporttiaktivointien ympärillä (22.12.2010, 9.3.2011, 21.6.2011 ja 28.10.11 muutamia mainitaksemme). Kussakin näistä tapauksista monet teistä voivat muistaa tunteneensa ennenkuulumattomia valon ja rakkauden tasoja energiakentässään, mitä seurasi monilla teistä usein yllättävä pudotus värähtelyssä.
 
Ankkuroitte näitä korkeampia energioita. Tämä on prosessi, missä syleillään uusia korkeuksia, sallitaan niitä seuraavat pudotukset, jos niitä tulee, ja seurataan virtauksia, kun aallot nousevat taas ja sitten löydätte itsenne korkeammasta vakaasta tilasta sen seurauksena. Tämä epävakaa osa on luonnollinen korkeampien valotaajuuksien integroimiselle fyysiseen todellisuuteenne.
 
Kun teillä on näitä pudotuksia, tarjoamme teille seuraavaa lähestymistapaa, mitä kumppanimme on alkanut arvostaa omana protokollanaan:
1) luota niiden olevan väliaikaisia
2) salli niiden olla
3) vältä analysointia äläkä puntaroi "miten ja miksi" -tyyppisiä kysymyksiä, jotka antavat pudotukselle vain enemmän vauhtia kuin on tarvetta
4) anna universumin näyttää sinulle kaikki rakkaus ja ilo ympärilläsi ja auttaa sinut pois pudotuksesta kuin rakastava ja kykenevä ojennettu käsi, silloin kun virtaus tukee sitä
5) koe itsesi olemalla vuorovaikutuksessa mahdollisimman paljon toisen kanssa, joilla on samanlainen tai korkeampi energiavärähtely ja lisäksi
6) salli näiden pudotusten osoittaa sinulle lisää puhdistamisalueita.
 
Hyvin samaan tapaan kuin kirkkaammalla valolla huoneessa, joka on valmis uudelleen sisustamista varten, voit nähdä selvemmin, mikä energiakentässäsi ei ole enää resonanssissa korkeampien valotasojesi kanssa. Nämä vahvistuneet matalammat taajuudet, joita tunnet, tekevät jäämäohjelmista selvemmin näkyviä ja ne pyytävät kohtaamista, valmiina irtipäästettäväksi energiakentästäsi kuin häkkilintu valmiina vapauteen. Alamäet ovat tilaisuus. Näiden jäämäohjelmien kohtaaminen ja sitten irrottaminen on arvokas osa prosessia, mikä auttaa sinua tekemään lisää energiatilaa sille rakkaudelle ja valolle, mitä olet jumalaisessa ytimessäsi.
 
Täysin uusi sinä odottaa tämän prosessin joka vaiheessa. 11.11.11 pysyy porttina teidän jokaisen ruumiillistamiseksi lisää ja lisää jumalataajuuksiamme. Pyysitte tätä porttia. Autoitte suunnittelemaan sen. Ja tämä on jumalaista aikaa tuohon integroimiseen, kun suunnitelmassa on valmiina toinen korkeamman valon energiatulvasarja: osittainen auringonpimennys uuden kuun aikaan 25.11., täydellinen kuunpimennys 10.12., päivänseisaus 22.12. sekä lukuisia henkisiä juhlia näinä viimeisinä kalenteriviikkoina kaikissa maailmanne pääuskonnoissa.
 
Menkää sen virran mukana, minkä korkeampi itsenne järjestää teille. Syleilkää hetkiä, joissa universumi näyttää rakastelevan kanssanne. Sallikaa myös puhdistuminen, mitä edelleen tarjotaan.
 
Pudotuksia ei ehkä tapahdu teille näissä tulvissa. Muistakaa, että jokaisen prosessi on ainutlaatuinen ja hyvin riippuvainen siitä harmoniamäärästä, mitä on jo saavutettu ihmiskokemuksenne ja sielunne suunnitelman välillä. Jännitettä ja painetta on sinnikkäästi kaikilla alueilla, missä tarjotaan lisäharmoniaa - ja kenties vastustetaan.
 
Te järjestitte tämän. Kyse on korkeammasta itsestänne ja omistautuneesta henkitukitiimistänne, joka auttaa teitä tässä harmonisoitumisprosessissa ja auttaa teitä kokemaan matkan, jolle tulitte vapaaehtoisena. Kaikki te vapaaehtoiset, tämä sisältää ruumiillistettujen ohjelmien puhdistamisen ja samanaikaisen jumaltaajuuksienne integroimisen parhaan kykynne mukaisesti, palauttaen luontaisen täysivaltaisuuden ihmisrodulle ja Gaian planeettarekisteriin.
 
Pikkutehtävä? Ei. Tämä on suuri muutos, jonka seuraamuksilla on huomattava aaltovaikutus kaikkialla kosmoksessa. Siksi olette täällä. Mestarit. Spesialistit. Tähtisiemenperheenne valitsivat teidät edustajaksi, tähtisiemensukulinjanne suurlähettilääksi. Toiset ovat ruumiillistuneena edustajiksi neuvostoihin ja liittoihin, valvojiksi ja moniin, moniin muihin avaintehtäviin, joita tunnette korkeammista maailmoista.
 
Maajoukko on täällä läsnä ja te olette avainpelaaja näiden suunnitelmien toteuttamisessa. Tiedämme tämän, koska olette kehopuvussa.
 
Voitko tuntea sen, miten tämä resonoi sielussasi kuin muisto kotoa - muistin aktivoituminen ja tarkoituksesi ja arvosi tunnistaminen äärettömänä sieluna, joka tuli vapaaehtoisesti auttamaan tässä suuressa muutoksessa osallistumalla ja ruumiillistamalla kotitaajuutesi huolellisesti valitussa ihmisen kehopuvussa? Muistatko? Muista.
 
Tervetuloa. Olemme hyvin iloisia, että olet läsnä. Nyt on aika olla sinä.
 
Rakkauden ja äärettömien siunausten kera,
Kultaisen säteen Suojelijaneuvosto
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Vanhoja viestejä voit lukea mm. näiltä sivuilta: www.adonai.fi/89 , http://luxonia.com/viestit , www.rosedalebooks.fi/foorumi/index.php
Näillä eri tyyppisillä sivuilla näyttää olevan laaja valikoima tekstejäni - en kuitenkaan suosi tai tue näitä sivuja sen enempää kuin muitakaan sivuja.

< PrevNext >